ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Справжній Порошенко розмовляє по телефону (перехвачена розмова).

View: https://youtu.be/RSm58Lk7Wd4?t=174

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Совет нацбезопасности и обороны на заседании 19 февраля ввел санкции против народного депутата от ОПЗЖ Виктора Медведчука и его жены Оксаны Марченко из-за финансирования терроризма, заявил секретарь СНБО Алексей Данилов на брифинге.

Как сообщает пресс-служба Офиса президента, на заседании СНБО ввел санкции в отношении 19 юридических и восьми физических лиц, в том числе пяти самолетов, которые летали по маршруту Киев — Москва.

СНБО поручил вернуть в госсобственность нефтепродуктопровод "Самара-Западное направление", -сообщает ЦЕНЗОР.нет со ссылкой на Офис президента

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Silver bullet

А Криголам в штани надзюрив раніше часу, ахах.
    Першим кинувся на амбразури за неформального компаньйона, на весь світ заволав про політичні репресії, купуючи телеканал у самого себе, хоч він явно не стоял на порядку РНБО ....:))):facepalm:йой, йой...

• Смішно Смішно x 1
  4. Silver bullet

:facepalm::facepalm::facepalm::haha::haha::haha:
    уявляю цю огрядну особу повзаючим на карачках. Невже це видовище з архіву революції зробило б його більш задоволеним? ой, мама..

5. Silver bullet

Друзі, от вам і різниця між Порошенко і Зеленським. Той сказав "явамнелох" хоча б без кількаповерхового мату, вереду та істерики.
    йой, йой, який сором, наскільки ж воно копійчане це тіло минулих днів...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

між Порошенком. Прізвище чоловіка відмінюється.
    Прізвище жінки - ні.
    На іконі, - в приватній церкві Порошенків, - поряд з Петром Порошенком та Мариною Порошенко були намальовані їх діти та вівці.

Я до цього часу не впевнений, як буде правильніше: Путін - Хубло чи путін - хубло.
    Гудман не хоче мені підказати. Тому я намагаюся удосконалювати свою граматику самотужки. І іншим допомагаю.

7. Good man

Good man Обычный человек

Чмырёныш с киевского, послать нахер ты можешь только свою жену, если она у тебя есть. Ты меня просил не упоминать тебя, но просил плохо, мало искренности было в просьбе, поэтому тебе было отписано в Питання до цигана. Ты сразу язык в одно место засунул и сидишь тихо. Правильно делаешь.

8. Буля очукувала на бурхливу реакцію на свої висери. Ніхто не відреагував. Змушена тихо сама з собою вібратором. Таке буває коли ти нікому не цікава.

9. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, про те що Ви - хамло, як і Ваш колега @Good man , а також більшість порохоботів, що ошиваються тут, ніхто не сумнівався. Протріть свої баньки і побачите, що під постами Сільвер Булліт стоїть багато позитивних оцінок.
    А от під Вашими - ні. Та й взагалі Ваші перепости ніхто не читає.

Вчора відбулася дуже радісна подія для України, і дуже прикра - для порохоботів: Зараз держава відбирає у Медведчука і повертає собі трубопровід, який прокачував солярку із Росії в Україну - той, який мав належати Україні відразу після розпаду СРСР, але який за часів Порошенка якась експердша назвала немагістральним, а тому його БУЦІМТО можна передавати в приватні руки.
    Цими приватрими руками стали граблі Медведчука.
    І качали з Росії солярку, і Медведчук казково збагачувався. А щоб Медведчук заграбастав цей трубопровід, не останню роль зіграв і тодішній Президент України - Порошенко.
    Злі язики у особі Сергія Лещенка стверджують (уже кілька років поспіль), що частинку (достить пристойну) із тих "заробітків Медведчука",- фактично вкрадених у українців грошей, - спрямовували на фінансування Прямого (колись то був дуже хороший канал Тоніс, пізнавальний, де розповідалося про науку, природу, медицину тощо, а потім став черговим політичним лайном на службі у Порошенка).
    Так це, чи ні, компетентні органи скоро розберуться.

Порошенко робив вигляд, що Перший - незалежний, не його політичний телеканал, аж поки не сернув у гаті (Хомчине, Сільвер Буліт сказала все вірно, Ви, можливо, не знаєте, що таке штани. Так от гаті - це штани, брюки) і серед ночі не повернув його з підставної особи собі особисто.
    При цьому Порошенко, притримуючи кавалок в матні (який смердів як лайно, мав колір лайна, а отже - бу лайном), попросив "Володимира Олександровича" слізно не відбирати у нього цей телеканал.

Зауважте, порохоботи, Порошенко звертався до Зеленського не "віслюче", не "нелоше Османський", не "клоуне", а саме по-батюшці: Володимире Олександровичу.
    От так.

У відеоролику, який вийшов цієї ночі, де Лещенко розповідав про цю визначну, переломну подію в житті України, якась коментаторша написала, що порохоботи мовчать з даного приводу, засунули язики в дупи і чекають на методички.
    Тому що навіть Тарас Березовець, якого Хомчине, Ви тут часто перепощували, схвалив дії СНБО під керівництвом Зеленського.
    От так.

Всім раджу послухати Лещенка.
    Те, про що він говорив уже кілька років зі всіх трибун, справджується.

View: https://www.youtube.com/watch?v=CoGbWNJ_SzE

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

До речі, Хомчине, я тут подумав трохи і вирішив, що Гудман може на мене образитися, що я сказав, що Ви - таке ж хамло, як і він. І буде правий.
    Він - просто хам (сосна, борщеварочка є образами, але далеко не дотягують до написаного Вами в бік Сільвер Булліт).
    Ви - рідке (я знаю, що слід було вжити слово "рідкісне", але "рідке" тут буде більш доречним, бо інколи рідкою буває та субстанція) хамлище.
    Я дивуюся, як це Ви колись могли бути офіцером. Поза очі Вас мабуть так і величали: "жидкое" хамло.

Ну, це так, між іншим.
    А основні запитання, які я Вам періодично задаватиму:
    Чи прожене Порошенко з Першого Ганапольського?
    Чи є Зеленський маріонеткою Путіна (Хубла) після того, як він вирішив відібрати "золоту" трубу та прокремлівські канали у кума Путіна (Хубла) - Медведчука?

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

Я на широкий загал урочисто заявляю, що після того як @Good man учора назвав мене і Коломойським, і одночасно - ставлеником Коломойського, я знімаю з Гудмана епітимію. Тепер я буду читати всі його пости, не ігноруючи.
    Я, Медведо Кацалапий, - людина дуже падка на компліменти. І мені дуже сподобалося, що мене, вважають гідним ставлеником Бені Коломойського, людини, яка створила найкращий банк в Україні - Приватбанк, і так високо цінують. Навіть у далекій Пензі.
    Беня Коломойський аби кого на роботу не наймає. (От якби він ще знав про мене і кинув мені на картку Приватбанка якийсь мільйон-другий!)

Пешіть ісчо, Гудмане.

Заодно я буду переглядати його пости регулярно, щоб бува часом не прогавити його вибачення перед Василем, Сільвер Булліт і Ланктошою.
    А також поста, у якому він нарешті повідомить, як буде правильніше: Путін - Хубло чи путін -хубло.

• Смішно Смішно x 1
  12. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

товарищи, давайте вежливее.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

товарищи всі в Паріжє

• Смішно Смішно x 2
  14. medwedo berlogsoni

Після рішення Зеленського (Володимира Олександровича, як тепер називає його Порошенко) обкласти санкціями Медведчука порохоботи впали в глибокий ступор (по-простому, в яму з лайном).
    Вони не знають, що тепер казати.
    Одним із варіантів є: Порошенко всі ці санкції дуже довго готував, а Зеленський вирішив просто попіаритися на всьому готовенькому.
    А чому б і ні - Порошенку, коли той ще був Президентом, потрібно було б бути дещо жвавішим. Не відволікатися на інше.

Мене учора звістка про санкції від Зеленського так порадувала, що я навіть оповідання англійською не дочитав.
    Заглядав у те, як порохоботи купаються у ступорі. А Зеленський - вжик! шаблюкою (Вот так они целую ночь и ныряют).

View: https://www.youtube.com/watch?v=NNsGdjrTvto

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Сколько веревочке не виться...

16. Good man

Good man Обычный человек

Только борщеварока может сравнить личную беседу по телефону и публичную под камеры.
    Пожалуйста, Зеленский матерится и обманывает сотрудника МВД:

17. medwedo berlogsoni

Гудмане, я тепер Вас бачу. Точніше, Ваші пости. Я Вас деігнорував.
    Що Ви скажете з приводу "на публіку", коли Путін (Хубло) говорив іноземному кореспонденту
    От Ви особисто як вважаєте: Хубло - хамло, чи ні?

ЗІ Боже мій, Гудмане! То - фільм за участю Зеленського. Ви погляньте на якість зйомок, скільки камер стоять. Він, Зеленський, чудово грає роль.

Зеленський себе показав у своєму 95 кварталі. Тепер чекаємо, коли Порошенко покаже те, як він матюкається і розпікає свого підлеглого, на П"ятому, або на щойно придбаному Першому.
    Дасте знати. Заздалегідь вдячний Вам. По самі помідори.

Останнє редагування: 20 лют 2021
  18. Good man

Good man Обычный человек

Паря, я тебе ответил. Ставлю 10 к 1, ты ничего не сможешь сказать по-существу. Так что засунь своё желание моих извинений себе в одно место, ты ещё не дорос вякать об этом. Сначала научись общаться умно и логично, а не скатываться в истерику, как борщеварочка.

а де твій аватар? :)