ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, я бачу, що нам не розібратися удвох. Слід запитати когось третього.
    Давайте, запитаємо, для прикладу, @Good man - а, як правильно: путін - хуйло чи Путін - Хуйло.
    Що він нам з Вами відповість.

2. Я давно спостерігаю і не можу найти відповідь хто з вас у кого на зарплаті.
    What is the question!!!!!

3. medwedo berlogsoni

Хомчине, не намагайтеся козирнути своїми куцими знаннями англійської.
    Слово What вимагає знак запитання в кінці речення. Ну, або кілька, як це ставлять деякі тупі порохоботи.
    Якщо Ви хотіли сказати "От це - питання!", то слід було б, ну не знаю, "That is the question", як, для прикладу, у Вільяма, нашого так би мовити, Шекспіра.
    В перекладі:
    Але залишимо осторонь поезію.
    Якщо Ви давно спостерігаєте не лише за чорноволохами, але і за нами, грішними (Цікаво, між іншим - з власної ініціативи, а чи за чиїмось дорученням?), то логіка Вашої звивини мусила би Вам підказати.

Я поки що помовчу, хто у кого на зарплаті - можливо, @Good man дасть відповідь. (Возможно, он ответит)
    Запитайте у нього.
    І заодно запитайте правопис слогана "Путін - Хуйло" (можете написати свій варіант, на якому Ви наполягаєте).

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. medwedo berlogsoni

Воістину - Хуйло.
    У Вас Гудман не заігнорований? Запитайте його, як буде вірно: Путін - Хуйло, чи путін - хуйло.
    Ваш варіант я бачу: Путін хуйло. Але то було з самого початку, коли ще тільки переробили Суркіс хуйло на Путін хуйло.
    Згодом Путін перетягнув цей епітет на себе, тому логічно вважати, що якщо мова йде про Путіна, то слід писати Хуйло.

6. Good man

Good man Обычный человек

Я на зарплате у кацалапого. На самом деле это Коломойский. И по возрасту подходит и по поддержке Зеленского. Просто перед Беней все на задних лапках стоят, а ему хочется взбодриться. Поэтому я регулярно и аргументированно опускаю кацалапого, тыкая его в его же собственный бред. Спортом Беня не занимается, но в форме себя поддерживать нужно, иначе раскиснет и враги его съедят с потрохами. А врагов у него много. Вот и нанял он умного человека, чтобы в тонусе себя держать.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

У мене в ігнорі тільки пріус)))
    А Гудмана я послав нахер;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. medwedo berlogsoni

Я так підозрюю, що навіть якщо Ви запитаєте Гудмана про що-небудь, він Вам не відповість.
    Пріуса щось довго не видно. Відразу як Байдена обрали Президентом США, Пріус зник. Мабуть, працює в Білому Домі, а там забороняють спілкуватися в соціальних мережах. Ондечки навіть цілого Трампа в Твітері похерили.

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

Цікаво, які прогнози стосовно підписання підписних листів фракцією ЄС ?
    Зажёп почала збір підписів за імпічмент Зеленському.
    @Mykhaylo Khomchyn , як Ви вважаєте - Порошенко поставить свій підпис? Чи хтось інший із фракції Порошенка?
    Гудмана я не запитую - він мене не любить. Він любить Путіна, якого інколи називають Хуйлом.
    ОПЗЖ отримала листи для збору підписів за імпічмент Зеленського

10. medwedo berlogsoni

Залишаєтеся без премії. Зарплата поки що зберігається.

11. medwedo berlogsoni

Гудмане, я регулярно запитуватиму Вас, чи Ви погоджуєтеся з тим, що "Путін - Хуйло" пишеться з великих літер.
    І Вам настільки ввійде в підсвідомість нерозривність цих двох слів, що Ви коли-небудь у себе на роботі випалите " Путін - Хуйло".
    Як це було колись із "животным Абельцевым"
    Ви звикнете до цього словосполучення.
    Причому, зауважу, що Шендеровича тоді суд виправдав, вважаючи, цитую
    Ви також колись будете добиватися в московському суді того, щоб Ваше висловлювання "Путін - Хуйло" вважали "ізбиточно прілічним".

12. medwedo berlogsoni

Для тих, хто послав Гудмана в ігнор, я дублюю ним сказане. (Я оце возив кленові дрова з берега санками, спина мокра. В першу чергу - від думок. Хто ж я насправді за версією Гудмана?)
    Цитую
    Значить так. Я, за версією Гудмана - Коломойський. Ну, той що Беня, мільярдер сраний. Тут виступаю під ніком "Кацалапий". Я, кацалапий (Беня Коломойський), стою на задніх лапах (тому я вибрав собі нік Медведо, які часто ходять на задніх лапах) перед самим собою (Бенею Коломойським).
    Мені, Бені Коломойському, "хочєтся взбордіться".
    Тому я ріжу кленові дрова китайською бензопилкою, в якої тріснула ручка стартера і я зробив іншу - з кизилового прутика (я, до речі, колись когось на хресті із кизилового дерева розпинав, але це так, між іншим). Але цього мало, я ще пишу інколи на ЛФ, щоб мене хтось опустив. Найшлася така добра душа. З самої Росії - палкий прихильник Путіна (Хуйла).
    Мене, кацалапого Беню Коломойського регулярно опускає добра душа Гудман. (Він взагалі-то добрий, але скромний, тому не взяв собі нік Good Soul -добрячок).

Гудман, Ви залиште санітарам посилання на ЛФ, щоб вони, коли Ви остаточно поїдете дахом, нам про це повідомили.

• Смішно Смішно x 1
  13. Знову шукати що такого було розміщено в темі, що кацалапий намагається заговорити. На кацалапого напала словесна діарея неспроста. Будемо шукати.

• Подобається Подобається x 1
  14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я нікого не ставив в ігнор, просто не реагую на їхні какашки, але прийде час і настане відповідальність за все.
    Особисто я не ображаюся на них і навіть не мщуся, але як Монте Кристо, знайду їм, за що ммакнути мордочками в їхні какашки.
    Нехай молиться, щоб на нього вистарчило милосердя)

15. ШАГ КОНЁМ. ПОСТСКРИПТУМ.

Знаете, что больше всего радует после того, как Порошенко объявил о покупке "Прямого"? Истерика тех, кого такой ход довёл до белого каления.

Ивановы, Павловские, Наумовичи, Бужанские, Портновы и прочие Легитимные Резиденты из класса лаптеногих, поносом изошли в своих беспомощно-сопливых причитаниях по этому поводу.

А вот мнение далеко не пропорошековского Печерского холма:

"Юлия Мендель заявила, что Офис презедента не собирался вводить санкции против канала "Прямой". После истерики устроенной вчера вечером ЛОМами-сторонниками Зеленского и после поста на президентском канале "Команда Зеленского", такое оперативное заявление Мендель - это явка с повинной. Мы совершенно не сторонники экс-президента, но должны признать - эту партию господин Порошенко выиграл в сухую."

Гений политтехнологий из ОП Миша Подоляк явно забыл старый анекдот: "Я пятнадцатый раз пришла к вам, чтобы сказать как вы мне безразличны".

Теперь уже неважно, что на самом деле планировали в ОП - его заявлениям никто не поверит. Правило "Оправдываешся? - Виновен!" никто не отменял.

Разумно было бы прокомментировать событие через пару дней, в том стиле что: "Нас интересует только, все ли налоги заплатил господин Порошенко в бюджет?" Вместо этого ОП устроила бурную истерику. Аж до заявлений пресс-секретаря президента.
    * * *
    Что дальше? Ничего нового. Порошенко будет играть в шахматы, а его оппонент - в Чапаева. Это не значит, что пятый президент легко выиграет эту партию. И не значит, что почитателей Чапаева станет меньше. Но шахматы - игра избранных, а судьба Чапаева всем известна. Истерика же "чапаевцев" оттого, что фигура, которую они считали слабой пешкой, вот-вот может стать ферзём. Заистеришь тут...

Раночку, мыслящие шахматисты, жизнеутверждающие бандеровцы и порохоботствующие оптимисты!
    Helgi Sharp

16. Зеленські паблікі взбурлили фейками і брехнею. Єдина війна з інфопомийками - факти. Вони наступні:

Брехня: Порошенко повернув Медведчука в політику.
    ✅ Факт: Медведчук під час президентства Порошенка брав участь лише у звільненні заручників і полонених. Все. Крім того, в 2014 році під час виборів до ВР, коли Порошенко був президентом, Медведчук не наважився балотуватись. У 2015 році на місцевих виборах також. Навіть на Сході чи Півдні, де мав би певні шанси. У Верховну Раду Медведчук зайшов аж у 2019 році, під час правління Зеленського.

Брехня; При Порошенку Медведчука ніхто не чіпав і навіть справ не порушували.
    ✅ Факт: Під час правління Порошенка у лютому 2019 року ГПУ порушила проти Медведчука справи за статтями про державну зраду і зазіхання на суверенітет України. А от у 2020 році СБУ Зеленського вже не знайшла сепаратизму у його висловлюваннях, хоча Медведчук прямо закликав до створення автономії на Донбасі. (посилання в коментарях)

Брехня: Порошенко і його партія підтримали Медведчука після запровадження санкцій проти його каналів.
    ✅ Факт: Жодного слова підтримки ані Порошенко, ані жоден депутат ЄС не висловив. Крім того, варто нагадати, що депутати "Європейської Солідарності", а до того ще депутати БПП, припинили відвідувати канали Медведчука. Зате "Слуги народу" активно користувалися їхніми послугами і були постійними гостями на всіх ток-шоу прокремлівських, тепер вже підсанкційних, каналів. Та й, загалом, проти Медведчука, як бачите, жодних санкцій наразі Зеленський і його офіс не запровадили. Більше того, ОПУ співпрацював з каналами Медведчука, про це пару тижнів тому відверто розповідала ЗМІ екс-голова комітету, "Слуга народу" Єлизавета Ясько. І не далі, як 9 грудня радник Єрмака Арестович сказав, що канали Медведчука не є ворожими і діють за законом.

З такими фейкометами, як інформаційні підрозділи ОПУ, і зовнішнього втручання не треба.

17. medwedo berlogsoni

[/QUOTE]

Найдете - скажете.

18. medwedo berlogsoni

Хомчине, подобається, що офіціально винен Порошенко (то був де-факто його канал, а тепер став де-юре).

Але Ганапольского не викинуть. Згадаєте мої слова. Те що Перший був завжди гімняним (лайновим, гівняним, говняним - Вам, як прихильнику діалектів даю різні варіанти, щоб не звинуватили мене в совоковості), відомо давно.
    Навіть коли всесвітньо відомий поліглот Стів Кауфманн, особистий знайомий Ганапольского, взяв участь у ток-шоу Ганапольского, в коментах писали... Зараз знайду, дам посилання і дещо процитую.

View: https://www.youtube.com/watch?v=mRfW3kk6TVI&list=PLiFB-yYuG2hgAt0a-95cY0qDsf_ItkRtF&index=6&t=1s

Хомчине, пом"янете моє слово - Порошенко Ганапольского не прожене. В стилі Першого нічого не поміняється.
    Як був лайном, так і залишиться.

19. medwedo berlogsoni

Хомчине, щоб Вам було легше шукати, чому кацалапий заговорює тему, він Вам допоможе.
    Спочатку три ідіоти (чи більше) почали доводити кацалапому, що не існує українського слова "вертоліт".
    Зав"язалася чимала дискусія. Навіть фахівець з "мови ірокезів" (Гудман) долучився.
    Потім ще один ідіот запитав мене, як там стосовно означеного артикля "the". Я, як порядна людина, відповів.
    Потім зав"язалася дискусія, стосовно виступу Порошенка, який повідомив, що "Путін - самі знаєте хто".
    Я вважаю, що авторство виразу "Путін - Хубло" належить герою серіалу, в якому Зеленський зіграв головну роль.
    Порошенко мав послатися на Зеленського.
    Знову до мене почали чіплятися стосовно граматики: Путін - Хубло чи путін - хубло.
    У Гудмана почав їхати дах, і я почав йому ввижатися в образі Бені Коломойського. А оскільки в очах у Гудмана двоїлося, то він вважав, що Бень Коломойських як мінімум два. З одним із них він дискутує на ЛФ. З тим, якого найняв інший Беня Коломойський.

Я Вам допоміг розібратися? Можете подякувати мені, я не ображусь.

а де твій аватар? :)