ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це зроблено для того, щоб розірвати стосунки між США та Україною. Путін молодець - взуває ЗЕлень по всіх напрямках.
    Чув, Зеленький навіть не поздоровив Байдена. Нас чекає дорога в Расєюшку.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

кто из вас двоих(троих?) клинический идиот надо посмотреть:

Биография Зеленского
    Образование высшее. В 1995-2000 гг. учился в Киевском национальном экономическом университете по специальности «Правоведение», получил квалификацию юриста.

1997-2003 гг. – актер, сценарист, художественный руководитель команды Клуба веселых и находчивых «Квартал 95».

2003-2011 гг. – художественный руководитель в обществе с ограниченной ответственностью «Студия «Квартал 95».

2011-2012 гг. – генеральный продюсер в частном акционерном обществе «Телеканал «Интер».

2013-2019 гг. – художественный руководитель в обществе с ограниченной ответственностью «Студия «Квартал 95».

Основатель ОО «Молодежный центр «Лига смеха». На выборных должностях не состоял.

В творческом активе имеет 10 полнометражных игровых фильмов. Обладатель более 30 наград Национальной телевизионной премии Украины «Телетриумф». Является также обладателем премий и лауреатом многих международных кино-, телефестивалей и медиафорумов.

Сыграл главную роль в сериале «Слуга народа», который стал лауреатом международной кинопремии WorldFest Remi Award (США, 2016) и попал в четверку финалистов в категории комедийных фильмов на Seoul International Drama Awards (Южная Корея). Также «Слуга народа» был удостоен награды Intermedia Globe SILVER в категории «Развлекательные телевизионные сериалы» на международном фестивале медиаконтента WorldMediaFestival в Гамбурге (Германия).

С самого начала боевых действий на Донбассе вместе со студией «Квартал 95» помогал армии. Актеры передавали бойцам средства, технику, посещали с концертами передовую и различные военные части.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

То нам США чужi по духу, гадаю це зрозумiло. Запад...

4. Липецька хвабрика = дорівнює Ліга сміху. Чим зелений віслюк краще "бариги" Порошенка?

5. FB_IMG_1611750157779.jpg

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але від самої армії косячив - не хотів служити Україні.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

1. Бубачька "училось" в Криворожском экономическом институте Киевского национального экономического университета.Не нужно "выкидывать слова из песни".То есть, перевожу для скорбных умишком зелупоголовиков- "училось" "под крылышком" папеньки.Училось в ВУЗе, где "правоведение" не было профильным направлением.(Надеюсь, вам, мадам, не нужно рассказывать разницу между Ярослава Мудрого и "юридическим факультетом" "Экономико-правового университета"?).Ни дня не работало по специальности.О качестве "образования" говорят многочисленные обсеры бубачьки как раз в юридической плоскости, во время его "президентства".
    2. Да, не спорю, кривлялся он много и охотно.Но каким концом "сеньор-голодомор" и игра хером на рояле к исполнению обязанностей Президента Украины?
    3. Стоит добавить, что получал (и получает) деньги от расеи.
    4. Насчет "помощи армии"- когда, какие суммы, кто получатель?То же и касаемо "техники"- какую, когда, кому передали?

8. MayorMayor

Не наговаривайте на бубачьку.Всем известно, что он "повестку не получал.Все шесть раз не получал".

9. MayorMayor

Кстати, педивикия о бубачьке пишет следующее: "С 1998 по 2003 год «95-й квартал» выступал в Высшей лиге КВН, участники команды практически жили в Москве и постоянно гастролировали по городам СНГ.".Как бубачька ухитрялась еще и "учиться" - ведомо токмо его папеньке.

10. MayorMayor

А, нашел насчет "помощи".Весь "квартал" дружно надулся, и всем збіговиськом" "перечислил на нужды ВСУ" аж миллион.Гривен.При том, что в 2014-м бубачька лично (уже не скопом) приобрела "Мерседес S-500".Я не знаю, сколько стоил мерин в 2014 году (думаю, не сильно отличался по цене от 2020), но новый мерс S-500 сейчас стоит 203420 долларов.

11. Буля, а ну підтверди свій висер.
    Про Горлівку і концерт там віслюка, тоді, коли вбивали Рибака всі бачили, а про допомогу армії хочу бачити.

12. І переносимо дискусію про віслюка на сторінку віслюка. А то зелейобам вже страшно, бачу , навіть писати на сторінці кумира. Намає про що. А як дихали на тій сторінці ще рік тому. Як дихали. Взяли і здулись.

13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

При всій повазі до ваших фото і религійних уподобань, ви нагадуєте мені єврея, який звинувачував Ісуса Христа в тому, що той не служив в армії, не бився з римлянами, не зробив євреїв щасливими, заможними і володарями світу((
    От бачите, В.О. не служив , але став президентом України... а міг би і не стати(
    Один Бог знає, чому ЗЕ не служив в українській армії, але командує усім військом? Невже ви розумніший за Бога, щоб осуджувати те, до чого ви не прикладали руку?
    Невже ви бідніший за мене, що так б'єтеся лобом і вам погано жити? Мабуть, ви дуже багата людина, що спати не можете через те, бо трясетеся за своє багатство і за тих, хто живе неправидно?.
    Не копіть гроши і не думайте за скарби, але шануйте Бога і йдіть слідами Господа нашого, Ісуса Христа!

Останнє редагування: 27 січ 2021
  14. Коротко
    Останні новини.
    1) Тільки-но вчора Слуги + група Довіра проголосували закон про референдум. Батьківщина не голосувала. Але десь сотня експертів (ну і я теж) завангували, що Юлія Володимирівна тут же цим скористається, щоб запустити популістичну торпеду.
    Вона п’ять тем для референдумів заявила, (згідно закону одна тема – один референдум).

Але як колись у Спортлото – 5ть цифр із 36ти - не вгадав ніхто. Ну, коню було ясно, що ЮВТ поставить на кон закон про ринок землі, друге - тему про недопущення приватизації стратегічних об’єктів, ну і на третє - тему надра землі – газ передати народу.
    Ну, все як завжди.
    Ми за соціалізм «с чєлавєчєскім ліцом» як казав незабвєнний МіхалСєргєїч Горбачов.

Але Юлія Володимирівна – помінявши зачіску – пішла в атаку – додала дві неочікувані теми: - чи потрібен українцям гральний бізнес? І чи потрібен українцям канабіс, бо це важкий наркотик?
    Хто її стриг? Що тепер робити?

І головне, ще ж не вступили в гру Медвдечук і Бужанський з якимось мовним референдумом.
    Ну і купа суашедших десь уже щось на коліні пишуть.

Вобщем – вийшло так, що тема референдуму для Володимира Олександровича буде темою випускання пару. Скільки завгодно можна буде говорити про мову, канабіс і приватизувати чи ні Укрпошту.

А в цей час усі забудуть, що зам Єрмака Татаров – корупціонер, а на Великому Будівництві по кишенях розпихують мільярди.

2) Якось за ЮВТ та Навальним непомітно пройшла тема, що державний борг України становить тепер 2,56 трлн. Гривень. І за 2020 рік, рік повного і беззаперечного царювання Володимира Олександровича, цей борг зріс на 153,6 мільярдів. Воно, звичайно, КОРОНАВІРУС, але все ж. І ні на яких попередників не спишеш.

3) Проти Порошенка і Байдена – відкрили дві нові справи. Це при тому, що раніше на Петра Олексійовича вже було відкрито 58 справ. Це той випадок, коли Порошенкові треба проставитись гарним віскарьом тим, хто відкривав ці справи. Бути підслідним у компанії з Байденом – це гут.
    Я думаю, що колись і Володимир Олександрович буде мріяти про такого "подєльнічка", як Байден. Але у нього реальними подєльніками будуть Єрмак і Коломойський.

4) Державний ПриватБанк у 2019 році заробив 32,6 мільярди гривень. А цього року – на 7,3 мільярди гривень менше. Знову якось усе не в копілочку Зеленському. Куди не ткни – кругом гірше, ніж при Пороху. А ми думаємо – чому з рейтингом проблеми?

5) Уряд пропонує індексацію пенсій встановлювати з наступного року не десь-там у вересні, а прямо з 1-го березня. Прямо як у часи Порошенка. І тут гадство – Петро переліз.

6) Українські хакери хакнули банки Європи на 2,5 мільярди доларів. Це була б непогана інвестиція в Україну, але вони спалились (от зараз це жарт).

Про це дружно звітує Офіс прокурора. Мені, правда, цікавіше – що там з Татаровим? Коли вже доженуть цю підставу з Кремля? Але Венедіктова з Єрмаком з цього приводу мовчать.

Помітьие, і це ще день пройшов без страшних Зе!зашкварів.
    Кажу ж, в Україні жити страшно весело. І не скучно.
    Віктор Бобиренко

15. Good man

Good man Обычный человек

Опущенец, ты то куда.:facepalm:Сиди, не отсвечивай.

16. При Пороху - всі знали про досягнення і шукали зраду!
    При Шмарклі - всі знають про зраду і шукають хоч якісь досягнення.

17. Good man

Good man Обычный человек

При Зеленском я уже боюсь перемог, ибо при детальнейшем рассмотрении они могут оказаться зрадами.

18. З самого ранку отримую в особисті повідомлення гнівні звернення від шанувальників Сергія Притули з категоричними вимогами вибачитися перед Сергієм за наклеп.
    Це реакція на пост Сергія, де він пише, що керівники "Нового" ввели його в оману стосовно справжніх власників формату ТВ-шоу "Де логіка?":
    View: https://www.facebook.com/serhiyprytula/posts/3646291282113654
    . Нарешті зайшов на сторінку Сергія і теж, як і він, дізнався про себе багато чого цікавого:

Victor Yarema:
    Чекалкин без команди не гавкає.

Игорь Мельничук:
    Що до чекалкина, то у кожного ху@ла є свій петросян. Порох не виключення.

Андрій Ігнатов:
    Це його робота обливати брудом всіх підряд, хто на його шефа не працює. Відомий в твітері як Тьотя Роза(!)

Костянтин Миргородський:
    Лише з цього посту дізнався, що існує якийсь Чекалкин... Не зважай! Ідіоти і до стіни зможуть достібатися.

Замість вибачення роз’яснюю свою позицію:
    Почну з того, що я щиро поважю Сергія Притулу, як, безперечно, найталановитішого ведучого на українському телебаченні. (Хоча мене зовсім не тішить той факт, що Сергій працює на медіа-імперію людини, яка заради порятунку репутації свого тестя знищила найпотужніший медіа-концерн України дев’яностих років "Київські Відомості". В цьому концерні я очолював 2 телерадіокомпанії, які припинили своє існування під тиском Кучми та його покійного кіллера - Кравченка)

Так само, я вважав і вважаю Славка Вакарчука найталановитішим українським музикантом. Тому мені настільки боляче усвідомлювати, що Сергій і Славко своїм походом у політику псують не лише власну кар’єру, але, що набагато важливіше, шкодять інтересам української культури, української справи загалом.

Про це, зриваючи голос, я кричав ще півтора роки тому Славі Вакарчуку, налякавши присутніх при цій розмові своїх дітей. (Те про що я попереджав і відбулось. Яскравий приклад: практично всі мої знайомі, які мали на своїх телефонах пісні Славка у вигляді рингтонів, вже змінили їх на інші)

30 років я в ролі дипломата, перекладача, медіа-керівника, ведучого і організатора урочистих заходів, спостерігаю за першими особами української політики, знаю практично всіх, хто займав найвищі посади в Україні і тих, хто на них претендував. І саме тому з таким болем в серці сприймаю образи і прокльони на адресу Порошенка, який зробив (і сподіваюсь ще зробить) більше користі ніж всі інші президенти разом узяті. Тому, можливо, я і є таким завзятим порохоботом.

Мою позицію з цього питання більш докладно відображено в черговому уривку з серіалу “Из переписки Энгельса с Каутским”. "Той що зміг"
    View: https://www.facebook.com/Dmitriy.Chekalkin/photos/a.365582946801298/4238440012848886/?type=3&theater

19. Порошенко зараз: Зеленський заявив, що боротьба за повернення Криму почалась тільки з його приходом. Мені здається, його приход має іншу природу.

а де твій аватар? :)