ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти, недоофіцер обісцяний, чогось заткнув пельку за контрабанду вакцини з Ізраїлю і вакцинацію імені Бродського.
    Ану-но, вякни щось проти.
    Ізраїль заперечив вивезення "підпільних вакцин" для українських політиків
    Ізраїль заперечив вивезення "підпільних вакцин" для українських політиків - BBC News Україна

Чергове підтвердження тупості і брехливості вальцманоїдів.
    Слава свинорилому Вальцману, недоофіцер засцятий!
    Бридотство...

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

Стає зрозумілим, чого свинорилий Вальцман і його шобла підгавкувачів рвуть свої гудки проти Великого Будівництва.
    Рило у Свинорила в пушку.

"Łukasz Z. usłyszał również zarzut przyjęcia, wspólnie i w porozumieniu ze Sławomirem N., od Pawła G. korzyści majątkowej w kwocie około 77 tysięcy złotych w zamian za wspieranie małopolskiej spółki, w której wiceprezesem jest Paweł G." - informuje dalej prokuratura.

Wyjaśnia, że chodziło o wsparcie w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego dot. obsługi autostrad w obwodzie lwowskim.

"Udzielenie łapówki nastąpiło w formie opłacenia faktury za usługi doradcze, które nie miały miejsca. Czyn ten został objęty zarzutami sformułowanymi zarówno wobec Łukasza Z., jak i Pawła G." - zaznaczają warszawscy śledczy.
    Sławomir Nowak usłyszał nowe zarzuty. Chodzi o jego działalność na Ukrainie

У Польщі затримали кількох бізнесменів за підозрою у відмиванні грошей під керівництвом Новака.

Прокуратура Польщі висунула нові звинувачення в корупції колишньому голові Укравтодору Славоміру Новаку, повідомляє RMF24.

ЗА ТЕМОЮ
    В екс-глави Укравтодору Новака знайшли схованку з мільйонами

15 вересня 2020, 14:47

"Прокурор висунув Славомиру Новаку нові звинувачення в корупції: це стосується діяльності Новака як голови Українського державного дорожнього агентства Укравтодор", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, звинувачення стосуються дії корупційного характеру - мова йде про отримання хабара і використання впливу. Ці дії були здійснені спільно і за погодженням з Лукашем С. і Гжегожем В. Двоє останніх - підприємці, затримані в цій справі 7 січня (усього було затримано трьох осіб).
    Справа на екс-голову Укравтодору продовжує збільшуватися

Слава Вальцману, тупорилики.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тебе, напевно , добре начальство грає, раз ти такий злий.:)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Як одіну портупею - все тупію і тупію: васян це про тебе:
    Ти навіть не прочитав те, на що посилаєшся. Цитата зі статті:
    "
    З якої саме країни могли ввезти вакцини, він не уточнював, але згадав про "ізраїльських розслідувачів".

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Про це запитайте Булю харківську. Це вона вважає що любов чи не любов до приторної харі падлокловуна є ознакою психічного здоров"я.

7. VasMT

Ні. Це Ви в звичному стилі перевернули все догори цапки.
    Вона казала, що є психічно хворі (це первинне), яким не подобається чи зовнішність, чи єврейство, чи голос тощо Зеленського (це похідне).
    Ви ж стверджуєте, що "вона вважає що любов чи не любов до приторної харі падлокловуна (первинне з Вашої точки зору) є ознакою психічного здоров"я (похідне з Вашої точки зору)".
    Як на мене, то я цілком з Вами погоджуюсь. Ті, хто гетьманить свинорилого Вальцмана - безумовно являються психічно хворими.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

З електроенергією знову теж саме: енергоринок лихорадить від незвично теплої погоди - раз, від спаду в промисловості через пандемію - два. А вугіллям забиті склади, і це вугілля треба оплатити. Шахтарям віддати їхню немалу зарплату. Хоч вони і на 80% - ахметовські робітники.
    З другого боку ту величезну кількість сонячних батарей, по яким попередня влада заключила договори і навіть застолбила, сцуко, височенну ціну - і для себе, і для іноземних інвесторів - теж не викинеш з ринку. Що робити? Піднімати тарифи на е\е - вийдуть люди. Не платити шахтарям і плюнути на ті ахметовські ТЕСи - вийдуть шахтарі касками стукати. Зараз, щоб скинути трохи загальну ціну на е\е на енергоринок пустили тимчасово Білорусь з Рашею. Бо не до жиру - бути би живим.

Біднота! Багато людей живе нижче рівня бідності. Пенсіонери - 80% живить на рівні прожиткового мінімума. Хтось може отримати субсидію, а хтось через жорсткі закони (наприклад, донька прописана, а зять, що непрописаний, не має офіційної роботи, то і пенсіонери-батьки не получать субсидії.... чи прописані діти, які хто зна де проживають).
    І ще. Наприклад, люди мали дачні ділянки, вирощували овочі, фрукти, як би то не було, а це покращувало становище їхнє, і в цілому по країні, але на дачах електрика і без цього підвищення висока - хоч 30, хоч 200квт - все по 2 грн\квт.
    Як зроблять по 3грн\квт в місті, то в нас на дачі по 4 буде чи ще вище?
    І в цьому вже ніяких субсидій нема.
    Пенсіонери зможуть щось поливати, чи їжу готувати з такою ціною?? Це і електричні перевезення подорожчають. Тобто дачники побросають, хай зарастає земля бур'яном.
    Якось дивно: коли якийсь чиновник - то треба мільйонні зарплати, а до них ще й мільйонні премії, бо без цього ніяк діла не буде. А як мільйони доведені до зубожіння, то нічого не зробити. Закони, що прийняли щодо олігархів - треба виконувати, а як там будуть пенсіонери виживати - то невелика важність. Якось потім...
    Але ж кількість - вона має з часом переходити в якість.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто? Ви вважаєте, що коли нема куди українським генеруючим фірмам збувати електроенергію, бо промисловість стоїть, а зима тепла, то тре до корита впустити ще двох продавців електроенергії?

І що? Українським генеруючим компаніям стане ще важче, а російським та білоруським полегшає.

Ну це розумно. В стилі теперішньої влади.

А чому в такому разі не падає ціна на електрику, якщо її надлишок????

10. Та то всьо Порошенко винен, що привів до влади віслюка.

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Микола Азаров: "Порошенко обіцяв Януковичу повну підтримку ЗМІ в обмін на посаду міністра"

Мєдвєдєва
    - Є питання щодо Петра Порошенка. Він працював в вашому уряді міністром економіки. Як він потрапив туди?

Азаров
    - Взагалі, його політична біографія досить заплутана. Починав він участю в Соціал-демократичної партії з Медведчуком разом.

Потім переметнувся до нас, в Партію Регіонів. Слово "проходимец", дуже чітке російське слово, означає здатність проходити будь-куди. Він так і "проходив", від соціал-демократів до Партії Регіонів, потім до партії "Наша Україна". Чи то Ющенко був у нього кумом, то він був кумом у Ющенка. Бог його знає. Він іноді деякі грошенята підкидав Ющенко і навіть орієнтувався на те, щоб стати прем'єром післямайданних уряду.

Я від самого Ющенка чув таке побажання, за день до його інавгурації.
    Він мені сказав: "Микола Янович, здавайте справи Петру Олексійовичу". Тобто він намічався прем'єр-міністром. Я був страшно вражений, природно.

Тому що до цього часу, ось ці якості Порошенко, як шахрая і мародера мені були дуже добре відомі. Я адже працював майже 7 років керівником податкової служби, яка тримала таких, як Петро Олексійович під дуже пильним наглядом. І тому його сутність була мені дуже добре відома.

Правда, тоді Ющенко розміняв його посаду і все-таки Тимошенко стала прем'єр-міністром. Теж абсолютно помилкове рішення, а його (Порошенка - Ред.) Зробив секретарем РНБО. Підкоривши йому, звертаю увагу, прокуратуру, всупереч закону, МВС, СБУ, всі силові структури.

І Порошенко тут же розвернувся, почавши займатися віджиманням бізнесу. Стали порушуватися кримінальні справи, бізнесменів запрошували і говорили "відмовишся - сядеш до в'язниці", "віднімемо все, заберемо".

Це настільки набуло широкого звучання, що це стало відомо всім, коли цю інформацію озвучив Олександр Зінченко, Царство йому Небесне, який працював у Ющенка главою Адміністрації. І Зінченко, оскільки все-таки був порядною людиною, він озвучив це на прес-конференції.

Для Ющенка це був як грім серед ясного неба. Зінченко неодноразово йому доповідав, говорив, що якщо він Порошенко не звільнить, то Зінченко доведеться озвучити все це. І Ющенко був змушений звільнити Порошенко.

Тепер, як він до нас потрапив. Він був в добрих, "понятійних" відносинах з багатьма. І ось він вліз в довіру до Януковича. Став розповідати йому, що "у вас вибори 2012 року. На носі. Я все засоби масової інформації запряжу працювати на вас, але мені потрібна посада міністра економіки".

Янукович запросив мене.
    Я кажу: "Віктор, слухай, ну ти ж цього бандита і шахрая знаєш. Ну куди? Який міністр економіки?".

Довго ми дебатували. Врешті-решт він мені каже, "ну нехай він у тебе посидить".
    У нього було таке улюблений вислів "нехай він посидить", тобто ми його призначимо, але він нічого не вирішуватиме. А ти будеш працювати з його першим замом, заступниками, керівниками департаментів.

Ну я погодився, але так строго обмежений час. Але навіть цей обмежений час мені було його дуже важко винести, тому що міністр є міністр, підпис його вирішальна потрібна.

І ось настав такий момент, коли я говорю, що вистачить: "Віктор Федорович, ну ми свої зобов'язання виконали. У його трудовій біографії з'явився рядок, що він міністром був".

У нього в трудовій біографії записано і депутатство, і голова бюджетного комітету, і секретар РНБО, і міністр закордонних справ, теж півроку по-моєму значився, міністр економіки і ось - президент.

І ось зараз будь-яка людина нормальний запитає: "І що ти після себе залишив?". Нічого не залишив..

View: https://youtu.be/_QPvutFz_MU?t=5190

Останнє редагування: 10 січ 2021
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. На людських життях під час єпідеміі можновладці нажилися коли:
    1. Продавали за кордон сотні мілн. масок з держрезервів.
    2. Закуповували медичні маски за кордоном і збували їх в 300 разів дорожче, ніж ті що вивезли.
    3. Витрачали гроші з ковідного фонду на дороги, де вони розчинялися без тендерів. В цей час хворі вмирали від нестачі кисню.
    4. Збували через комерційні структури тести, що закуповувавсь за державний кошт.
    5. Отримували хабарі за роботу окремих торгівельних мереж підчас карантинів.
    Зараз вони збираються нажитися на вакцинації, закуповуючи десятки млн. доз через фірми-прокладки.
    Нагадайте будь ласка, що означає термін «мародери»?

• Смішно Смішно x 1
  13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Дурню, шо ти пхаєш все до купи?
    Інфа за Порошенка.
    Так що розмова за Порошенка.

14. Silver bullet

йой, йой. Прямо таки без тендерів, а що хворі помирали без кисню - то стопудово.
    Грузите апельсины бочками (с)

15. Silver bullet

Йой, Хомчин))
    Подивіться, люди добрі: Медведчука у тристоронню групу призначала не війна, а кум Порошенко. Медведчук скупив телеканали з дозволу влади, а владою була не війна, а кум Порошенко, влада зробила Медведчука монополістом на ринку скрапленого газу, дизельного топлива і таке інше, а владою все ж була не війна, а кум Порошенко.
    Тому хто веде до влади Медведчука?
    А ще ви, як патріот України, скажіть, чому Порошенко гроші, вкрадені в Україні, витрачає на віллу в Іспанії, а чому його дітлахи, не знаючи української мови, вчаться у Лондоні, та шльондрують у футболках з написом «Я - русский»?
    Ви теж такий патріот - в вас є вилла в Іспанії, ваши діти також навчаються у Лондоні? Чи вам достатньо крихт з барижного столу?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Ну ти й тупа.

17. Silver bullet

Азаров дав вбивчі факти...
    Все, про що здогадувались люди, коли відмовили Порошенку в переобранні - ось воно: "бандит і шахрай".
    Зараз Хомчин почне нести пургу про Оман чи Буковель.:)))

• Смішно Смішно x 1

18. View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/4919948351409555/

а де твій аватар? :)