ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нє, я колись генерував ще й для довбойобів :)))
    Львівець @Мих -уїл, сподіваюся, Ви пам"ятаєте той випадок? :)))

2. За що Пороха так люто ненавидять московити?
    От саме за це!
    За Томос!
    За мову і дерусифікацію України!
    За декомунізацію!
    За відродження ЗСУ і за те, що дав відсіч окупанту!
    За те, що зруйнував плани Путіна і не дав створити новоросії...

А байки про "крав" вони залишають Зебілам.
    Шо нє, циган?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну як Порошенко "рекомендації" Зеленському в Європі надав, що лідери Європи його з острахом зустрічали - то було нормально? Хай розкаже. Раз сам рветься, то розкаже правду.
    А Порох кілька разів до Зеленського добивався "співпрацювати" - чи Кабмін хотів, чи боявся чогось, але навіть перші президенти порадили категорично: "Не треба".

4. За що Пороха так люто ненавидять московити?
    От саме за це!
    За Томос!
    За декомунізацію!

Шо нє. Буля?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хотів про це набивання Порошенка в "допомогу" Зеленському своє бачення сьогодні раніше написати, але закрутився.
    Тому добре, що згадали.
    Отже, на мою думку, Порошенку дуже вже хотілося б, щоб було так, як у його кумира Путіна: Щоб Зеленський був чимось на кшталт Медвєдева при Путінові, і керувати Зеленським, як Путін - Медвєдєвим. Адже Порошенко казав у тій телефонній розмові Путіну, що також будуватиме в Україні вертикаль.
    Але, як уже було сказано "ізбаві Боже від таких друзів" як Порошенко.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як гадаєте, перехід від генератора довбойобів до генараторів дурнів це для вас левел ап, чи черговий пробій дна?

7. Gyppsy

Мені то всьо по барабану. Якщо крав - то хай відповість по закону.
    Мені найбільше розходиться за житомирський фонтан. Порошенко пообіцяв, а не зробив. І не вибачився. Значить брехун, барига і поц. Може /скоріш за все/ і злодій, але то треба відповідне рішення суду.
    А я так надіявся і майже вірив! :cry:
    Я ж через те за нього голосував :blush:

8. Gyppsy

А нашо мені про такі дурниці гадати? Шо я ворожка чи гадалка якась?
    Побачу по цифрах на карточці ;

зі
    Львівець @Мих -уїл, а з Вами долбойобом файно получилося, шо нє? :)))
    Мені аж премію тоді дали :yahoo:

• Смішно Смішно x 1
  9. За що Пороха так люто ненавидять московити?
    От саме за це!
    За Томос!
    За декомунізацію!

10. Silver bullet

Я читала це мабуть у Гордона... Так Зеленський каже, що і через 10 років Порошенко вважатиме себе найкращим президентом. А от його і вчорашні вороги, і вчорашні друзі, і перші президенти кажуть одне і те й саме:"Сенсу нема з ним співвпрацювати і довіряти йому".

От пишуть на Харків форумі:

А что хорошего сделал Порошенко? Это он дал Хуйлу 10 дней перемирия чтобы тот завез ГРАДы и СМЕРЧи. Сразу после инаугурации можно было освободить Донбасс малой кровью когда там бегали дебилы со стрелковым оружием. Но он же пришел чтобы всё сдать. Это Порошенко выпустил Гиркина из Славянска в Донецк запретив стрелять по колоне боевиков. Это он запретил Айдару освобождать Луганск когда они уже заняли два района. Это он после организованного им же котла в Иловайске(чтобы запугать и втюхать народу мысль что нет военного пути решения конфликта)подписал дебильные Минские договорняки, где сначала выборы для боевиков - потом нам границу. Конечно, с таким дураком войну не выиграешь. Порошенко не возрождал армию и не отвоёвывал территории. Армию возрождали волонтёры и простые люди, которые одевали, обували и вооружали военных пока эти скоты делили потоки и портфели после Майдана. Он вместе с Турчиновым запрещал Билецкому наступать на Новоазовск. Он пообещал сдать ДАП и бросил там умирать киборгов. Он сдал Дебальцево чтобы вылизать жопу Хуйлу - в прямом эфире приказал артиллерии прекратить огонь. Сколько там наших погибло после этого! А территории освобождали добровольцы. Это они брали за 4 ведра раков танк у армейцев чтобы освобождать город пока те отсиживались в лесу без приказа. И это они патриоты - националисты провели АТО в Одессе чтобы там не повторилось то же самое. А Порошенко вместе о Кононенко, Южаниной, Грановским и Свинарчуками в это время разворовывал страну. рубил бабло на торговле с агрессоров пока добровольцы это не прекратили и планировал очередные котлы(как в Иловайске) чтобы сгноить там патриотов. Которые могли вернуться в Киев и спросить с него за все что он делал. Кто массово сажал в тюрьмы добровольцев по заявлениям сепаров? Кто преследовал волонтёров? Кто убил Лесника? Порошенко запретил присваивать добровольцам статус участников АТО потому что боялся и ненавидел их. А за год до выборов начал корчить из себя "сивочолого гетьмана" и добиваться томоса надеясь что этим искупить перед людьми все свои грехи. И наконец. Когда Порошенко понял что выборы ему не выиграть он решил отправить на смерть моряков через Керченсккий пролив зная что хуйловцы их не пропустят, а расстреляют. Несчастные два катера и буксир с татарским название Яны Капу(гад любит символизм). Чтобы потом пустить слезу и сказать, мол наших ребят убили, не простим, ВП, все на фронт и никаких выборов! Но их к счастью не убили, а просто взяли в плен. И речь сивочолого барыги в Раде оказалась неубедительна. ВП, во всяком случае то что он хотел. не поддержали. Пришлось идти на выборы.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Silver bullet

Може тут є неточності - хай Василь про це скаже..Я хронологію війни вже не пам'ятаю. Я чисто знаю, що чекати з нього боротьбу з корупцією - смішно.
    Він і не ідейний, і не патріотичний. Він барига до самого мозку, він бачить тільки гешефт, а яка там буде партія, які там лозунги при тому - та ну...ширма. За свої 5 років він наказав тільки Саакашвілі та Савіка Шустера - видворив з країни.
    А риги в нього - партнери та друзі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Найгадайте будьласка скільки грошей було на єдиному казначейському рахунку, коли Порох прийшов до влади, і коли пішов з поста.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

Діти Кернеса.... дають оцінку людині, яку поважає світ.
    Сміх тай годі.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цигани живуть на гадалці, шуллєрстві та обмані. Це ж природно для вас.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хронологічні неточності - дрібниця.
    Я пам"ятаю той виступ Свинорила, коли він брехав про організований відхід наших військ з Дебальцева.
    Ще виступу не було, а інфа від наших людей вже була. Від Діми Бачі, що на крані проривався через мінне поле, від Старшини, який з групою бійців полями виходив до своїх...
    Час прийде, і на сивочолу свинячу харю накинуть зашморг...

• Смішно Смішно x 1
  16. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а Ви звідки так багато знаєте за циган?

17. Буля, не остойобло виправдовуватися хуйло. Ще скажи, що Україна напала на кацапстан

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Державний ЗВР на 31 травня 2014 року -17 898,55 мільйонів доларів США.
    Травень 2019 - 19402.08 мільйонів доларів США.
    Листопад 2020 - 26137.11 мільйонів доларів США.
    Рейтинги банківських послуг України: порівняння депозитів, кредитів, кредитних карток та інших продуктів, новини банків на Bankchart.com.ua

Свинорила барига за п"ять років збільшила ЗВР на 1,5 лярди, а клоун, паяц і членограй за 1,5 роки збільшив майже на сім лярдів.

Єдиний казначейський рахунок
    31 травня 2014 року - 8 052,5 мільйонів грн.
    березень 2019 - 8 196,5 мільйонів гривень
    грудень 2020 - 19 753,3 мільйонів гривень.
    Ставки, индексы, тарифы

Як там сцяки, Брехло?

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)