ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Який підручник, хто автор, рік видання, точна назва, брехло.

Американский гипнотерапевт Милтон Эриксон считал, что если кого-то не удается загипнотизировать, то лишь по вине гипнотизера. Любой человек поддается гипнозу.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, а шо там з Житомирською кондитерською?

Ілля Кива: я позиваюсь до Порошенка за незаконну приватизацію Кондитерської фабрики Roshen

Лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива звернувся до суду щодо визнання незаконною приватизацію Кондитерської фабрики ім. Карла Маркса (корпорація Roshen) чинним президентом України Петром Порошенко. Про це він заявив в ефірі телеканалу «NEWSONE».

«Як глава Соцпартії, розуміючи відгуки однопартійців і народу України, подаю позов до суду щодо незаконної приватизації Кондитерської фабрики, а в моєму розумінні вкраденої у українського народу фабрики», - сказав він.

І.Кива зазначив, що звернувся до суду саме зараз, оскільки надія на прозорий і належний розгляд позову з'явилася після президентських виборів: «До того моменту, поки суди контролювалися адміністрацією чинного президента, цей процес в принципі був неможливий».

«Сьогодні з'являється можливість повернути вкрадене українському народу. Ці фабрики відбудовувалися нашими батьками, і це те, що ми повинні передати своїм дітям. І я буду домагатися порядку і дисципліни. Я буду домагатися, щоб базіки відповідали за кожне своє слово - перед законом», - підкреслив І.Кива.

При цьому він додав: «Фабрика, яка зараз чомусь називається «Рошен» і служить одному з бариг, обов'язково буде повернута народу. І це початок повернення всього вкраденого».

Як повідомлялося, в 1996 року Кондитерська фабрика ім. Карла Маркса увійшла в корпорацію Roshen, яка належить Петру Порошенко. У 2014 році П.Порошенко заявив, що на час президентства передав свою частку (85% в так званий сліпий траст під управлінням інвестиційного банку Rothschild. Решта акцій Roshen належать генеральному директору корпорації В'ячеславу Москалевському (13% і чотирьом менеджерам корпорації (по 0,5%.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от взяти скажімо вас. Вас загіпнотизував Янукович і риги. І нема на то ради. Тому ви і є 75%. :)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

то дуже серйозно що каже Ківа.:))) Ну й багато фацетів не знайдеш, котрі б йому вірили.:)))

5. ІгорМ

Ну, за Ківу ми з вами перетерли ще раніше, мусет в темі "Блокада" ;)

@Мих, можливо ви не помітили - я там в дописі зверху був написав "@Мих, а шо там з Житомирською кондитерською?"

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто чергова брехня, вигадка вальцманоіда?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

8. ІгорМ

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

канєшно!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви там ближче, нє?

11. ІгорМ

Нє, я ближче тут ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді я - дальше.

13. ІгорМ

А берете і кажете - Житомир, Житомир...

14. Silver bullet

Нєвзоров дав пару коментарів по особі Порошенко, і як завжди йому не відмовиш в прозорливості. Він назвав таких политиків "старопєрдичеством" - чому Порошенко і відмовили у другому терміні та ще з таким розгромним рахунком. Отаке от.Пройшов час обкомівських хряків з їх "правими " руками та смотрящими і підвозом бюджетників.

Останнє редагування: 25 кві 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Good man

Good man Обычный человек

Не радуйся, мой свет, и не надейся по-пустому.(с) Я очень надеюсь, что вы увидите Порошенко в кресле премьер-министра.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Також сьогодні вранці із задоволенням послухав.

17. ІгорМ

Бєня каже, що Порошенко буде робити все, що він /Бєня/ забагне

Ігор Коломойський: Я вважаю, що Порошенко – моя маріонетка

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Silver bullet

19. ІгорМ

20. Silver bullet

Щось не знала. І те, що знала, не вселяло оптимізму. Але ж голосувала, бо куди було дітися.

а де твій аватар? :)