ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Так шо - Зеленський не перший, хто "експлуатує дітей"?
    Та як це так?? Сивочолий гетьман?? І такий ганебний піар?? З дітьми??:)))

Порох, як і його боти - просто аморальні типи. Сам він, і ці його боти - вони значно гірше і Зеленського і простих людей, які розкусили Пороха і не стали голосувати за нього.
    Звісно, є просто хворі психічно люди, яким от не нравиться зовнішність Зеленського, і все: чи його голос, чи єврейство, чи акторство - і вони не знають, що з цим робити.
    А є "гарячи" з різних причин прихильники Пороха. Їх, сцуко, не розрізнити з медвечуківцями і кремлеботами... От що погано. І це найбільша шкода, бо шкода це не Зеленському - шкода Україні. Зеленський піде через 3.5 роки, а якщо при цьому залишаться Бойко і попреться Порошенко, то треба вмовляти Зеленського, щоб залишився, бо буде Бойко.
    Ситуація ця будується штучно, всі бачать. Зеленського мішають з багном. Коли піде, то вибору нема нема: Порошенко чи Медведчук.
    А тепер як не вірити тому, що вибори нам робить Кремль.
    Порошенко для Москви норм.

Останнє редагування: 5 січ 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  2. Мало того що Віслюк порушив купу статей КК та Конституції, він ще настільки неможливо тупий, що 5 хвилинний ролік знімали 9 годин, бо він не міг запам'ятати промову.
    Просто феноменальний довбодибіл.

3. новогоднего поздравления президента Владимира Зеленского, нашли с помощью кастингового агентства "Лот". При этом, за участие в ролике каждый из малышей получил по 500 гривен.
    Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на "5 канал", объявление о наборе мальчиков и девочек для съемок было подано 25 декабря, в нем было указано, что для "новогодней рекламы" нужны "девочки и мальчики 5-8 лет".

Съемки проходили 27-28 декабря в одну или две смены, согласно объявлению. Родителям, которые заинтересовались предложением, говорили, что сниматься будет поздравление для Владимира Зеленского, а детям надо будет отыграть эмоции.

Кроме того, сообщается, что съемки продолжались с 18:00 до 3:00 следующего дня, несмотря на то, что действующим законодательством запрещено привлекать несовершеннолетних к ночным работам, если вечерняя смена хотя бы частично приходится на время после 22.00. То есть, в течение 5 часов незаконно эксплуатировали детский труд в интересах Владимира Зеленского. Источник: Обращение Зеленского: За участие в новогоднем обращении Зеленского детям платили по 500 гривен (03.01.21 08:25) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

зелупоголовики, так как так вышло, что бубачька незаконно эксплуатировал детский труд?

4. - Петро Порошенко настільки крутий, що краде гроші з бюджету, навіть не маючи до нього доступу.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що коли він перестає красти гроші з бюджету, в країні виникає дефолт.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що кожен місяць тікає за кордон. І кожен раз назавжди і безповоротно.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що рахує гроші тоннами.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що може провезти тонну доларів на революцію в ручному багажі. І нестиме їх однією рукою, в той час як другою продовжуватиме красти у всіх навколо.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що за все своє життя не зробив нічого хорошого.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що усе, що він робив, було неправильним і на зло. Але якщо опоненти повторюють його дії, це стає винятково правильним і на добро.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що особисто відповідає за кожне невдале призначення його опонентів.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що винен в усіх бідах країни, навіть у тих, до яких він не має ніякого відношення.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що кожне сказане ним слово - брехня. При цьому якщо це слово повторюється слово-в-слово його опонентами, то воно стає істинною правдою.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що за гроші купує усіх навколо, навіть не платячи їм грошей. Ой, забув... Їх же він також усіх обкрадає.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що не має ніякої популярності і поваги в суспільстві, але з ним усе одно борються усі політики країни.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що його повчають навіть ті, хто жодного слово грамотно написати не може.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що його за все треба садити в тюрму і надовго, але садити ні за що.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що приводить до влади навіть тих, хто приходить забирати у нього владу. (Руслан Бащенко, композитор-аранжувальник)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що про нього більше всього говорять та згадують ті, кому він давним-давно став нецікавим і вони не бачать смислу витрачати на нього час.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що його ненавидять у НАТО, ООН, ПАРЕ та усіх інших міжнародних організаціях, але аплодують кожному його виступу, приймають як дорогого гостя, дають гроші та обіцяють підтримку. (@Галина Косик)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що, збагатившись у 82 рази, вилетів зі списку Форбс. (Liubomyr Churevych)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що чим більше і активніше бойкотують продукцію Рошен, тим краще вона продається. (@Олена Могилівська)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що сам Чак Норріс мріє бути Петром Порошенком. (Igor Greek)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що сказав усі слова. Тому частина виступів його наступника повністю збігаються з виступами Петра Порошенка. (@лариса Шкуро)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що може заробляти гроші навіть закритою за поребриком фабрикою. (Валерій Ставицький)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що армія, яку він обкрадав, ставала від того міцнішою та сильнішою. (Igor Greek)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що через нікому непотрібний безвіз примусів усіх (а особливо тих, хто більше усіх упирався і не хотів) поїхати на заробітки по Європам. (Nikolai Schikirianski)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що, випадково продемонструвавши знання алфавіту і таблички множення, тебе можуть обізвати порохоботом. (@Кривоусов Иван)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що усі украдені гроші пропиває. Тому їх ніхто не може знайти. (Nikolai Schikirianski)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що на здані від постійного бухання пляшки збагатився у 82 рази. (@oleg Fedko)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що цей пост з описанням його крутості довшиq за максимально можливу стрічку у Фейсбуці. (Savradym Oleksandr)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що сам купує собі навіть ворогів. На украдені у них же гроші. (Mychaylo Opatskyy)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що будучи диктатором та узурпатором, провів чесні вибори та програв на них. (Juli Karpova)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що навіть BBC, працюючи за ідеальними "стандартами бі-бі-сі", платять йому гроші як банальні брехуни. (Anna Dudkova)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що украв навіть всю корупцію і забрав її з собою. Тому усіх антикорупціонерів як повідключали.

ДОПОВНЮЙТЕ! Це буде літопис епохи.
    Віктор Литовченко

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А порошенків дружбан своє знає;

Igor Kononenko

10 год ·
    Дізнався сьогодні зі ЗМІ про те, що НАБУ запрошує мене на допит як свідка 11 січня на 10:00.
    Чому я про це дізнався зі ЗМІ, а не у передбачений законом спосiб?
    Розголос у ЗМІ НАБУ пояснює "попередньою неявкою без поважних причин".
    Відповідно до заданої НАБУ публічної риторики нашого спілкування, я вимушений відповідати теж публічно.
    По-перше.
    На жаль, я не отримував у жоден передбачений законом спосіб повістку про виклик мене як свідка у вказаному кримінальному провадженні.
    По-друге.
    На жаль, я не зможу прибути до НАБУ 11 січня, оскільки проходжу черговий курс відновлення здоров’я після сумнозвісного отруєння ртуттю кілька років тому.
    По-третє.
    Без жодного сумніву, я би хотів повернутися якомога раніше і допомогти слідству у встановленні істини в питанні розслідування цього кримінального провадження, але через об'єктивні складнощі зробити це 11 січня я не зможу.
    Я, як народний депутат 8 скликання, а також мої колеги зробили багато задля створення незалежних антикорупційних органів.
    Поважаю роботу, яку виконує НАБУ, та готовий до співпраці зі слідством.
    Я маю намір якнайшвидше укласти з адвокатом договір про надання правової допомоги та передати вам усі необхідні документи.
    Ще раз з Новим роком, друзі!
    Перепрошую, що турбую вашу святкову стрічку не святковими повідомленнями.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що про туфту ні слова.

Для запису новорічного привітання Зеленського дітям заплатили по 500 гривень. Відзначається, що зйомки тривали з 18.00 до 3 години ночі, тобто, протягом 4 годин з 22.00 до 3.00 відбувалася незаконна експлуатація дітей в особистих інтересах президента України

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хоч десятий. Але падло повинно за це теж сидіти.

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Напевно, Ви проста людина. Тобто примітивна.
    Дивно. Чому Ви вважаєте що особисті смаки є психічною хворобою? Я, в зв"язку зі своєю діяльністю, час від часу перевіряюсь у психіатра. Безумовно, я психічно здоровий. Але для мене огидна мерзотна пика падлокловуна і його похабний голос.
    А тепер маю запитання до Вас: коли Ви останній раз проходили психіатра? Можливо насолода пикою та голосом тварюки це ознака психічного захворювання?
    Але Ви не відповісте на це питання. Можливо тому, що соромно за свою шизофренію.
    Ярозумю, новий рік та все таке. Але навіщо було мішати горілку з діхлофосом?

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Коли мені було 10 років, то я теж працював на тоці і заробляв гроші. Зерно вантажити, перелопачувати, вантажити травяну муку тощо. Навіть в гвзеті місцевій написали про нас, дітей-героїв праці) Щось ніхто не згадав про закони експлуатації( і не нагрів на тому руки. А раніше взагалі віддавали тітці на літо корову пасти( не життя було, а сметана)
    Можна по різному на це дивитися: або добрими словами, або лайном облити(
    А тут ні те, ні се...тобто, піар на дітях. Усіх, від президента, до фірми кастінгу та гамняних опозиціонерів та їх сраколизів.
    Інші президенти своїх дітей вставляють і нічого, потім їм це пригадують, а про кого що немають своїх, то про чужих відразу в очі тикають... а своїх можна експлуатувати)

10. Gyppsy

Зйомки дітей у новорічному привітанні Президента відбувалися законно – ОП
    Якщо від дітей і їхніх батьків скарг справді немає, то чо так піняться пєсєта? о_О:scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Точно по п"ятсот?
    Вам, вальцманоїдам, і тобі, Брехло, на слово вірити не можна.
    Звідки дані про 500 гривень?

12. VasMT

Прийде час, сядуть усє...
    А тепер увага, питання:
    За що саме повинен сидіти, за якою статтею?

13. VasMT

А можна я?
    Я теж періодично проходжу обстеження у психіатра. Робота зобов"язує.
    І теж є безумовно психічно здоровий.
    І на відміну від Вас, мені бридка не тільки пика Порошенка, не тільки бридкий він сам, зі своєю пикою і голосом, а й бридкі вся його вальцманута згоая з його поціновувачами.
    Тепер питання: а точно емоції щодо чиєїсь пики є показником психічного здоров"я?

14. VasMT

@Gyppsy, знову Ви поперед батька... (с)
    Я хотів вкотре макнути цих брехунів їхніми брехливими писками в сцяки.

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  16. Gyppsy

А я шо? Я нішо... Я тільки поспитався... :blush:
    Заглянув на хвилинку сюди, а тут такі страсті... :)))

• Смішно Смішно x 1
  17. Бизнесмен и политик Михаил Бродский рассказал, что 30 декабря в Украину тайно ввезли партию вакцины Пфайзер. По дип паспорту нардепа без досмотра в аэропорту. Для вакцинации представителей власти и приближенных к ним. Две дозы стоят 2,5 000 евро. При закупочной цене в 15 евро.
    А глава Оппоблока Медведчук рассказал, что харьковская фирма Биолик, 31 декабря подала заявку на регистрацию, непризнанной в мире, российской вакцины Спутник. Это, надо полагать, для всех остальных, кто не может заплатить две с половиной тысячи евро.
    Бродский источник конечно скандальный, но я бы больше удивился если бы не не ввезли. Вся логика власти ЗеКо как раз соответствует парадигме - своим все, остальным нихрена.
    Кстати в Британии, местные богатые и знаменитые, предлагают по 20 000 фунтов за вакцинацию вне очереди. Но им отказали. Потому что власть понимает ответственность перед народом. А наши Зеленский и Ко закупку вакцин проипали, себя обеспечили, а остальные выживайте как можете.

18. VasMT

:)))
    Краткое содержание рассказанного:

Уважаемые власть имущие!

... судя по всему ... насколько мне известно ... тайно ... скорее всего ... какого-то ... по имеющейся у меня информации ... и ряд народных депутатов ... очевидцы утверждают ... по моим данным ... предположу ... как мне рассказали ... многим депутатам, политикам и просто богатым людям ... наверное ... я не могу утверждать ... если предположения подтвердятся ...

а де твій аватар? :)