ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А у мене на Порошенка така злість, що ні спати, ні їсти не можу
    Я йому тотой фонтан ніколи не забуду

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Да, тебе лучше групповой насильник из команды Зеленского. :good: Эх, сосна, сосна. Каждый раз пробиваешь дно. :facepalm:

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От він би здивувався, якби узнав) Та він і гадки не мав.:)))
    Вам би ще павичів запустити).
    Що ви собі думаєте, в нього іншого клопоту нема, га-а?

• Тупо Тупо x 1

4. View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1458782280991416/

5. Свідкам розіп’ятого Сенцова в трусиках

Александр Дедюхин
    Олександр Дедюхін
    Знов заволали бідолашні, що Порошенкові потрібно йти з політики. Нічого нового.

А я тут погуглив. Першим про це взвив ВАЗ — шістка перед другим туром виборів 2019 року. Аргументував тоді Зеленській свої слова тим, що Порошенко знаходиться в опозиції до народу України, котрий за нього голосувати не хоче.

За півтора року ми вже зрозуміли, що Порошенко не в опозиції до народу України знаходиться, а просто малоросія ще не з усіх виборців вичавлена та пручається європейському вибору українців. Але хоч і не так швидко, як ми, свідомі та майдануті порохоботи хочемо, українці, прищеплені зеленодранством, зцілюються.

Ну ви вже чули, що за Порошенка вже готові голосувати не 25%, а 43%, ця цифра відома. Але є ще одне цікаве дослідження. 25% українців очікують, що вже в наступному, 2021 році, Зеленській піде у відставку, на пенсію, в Ростов, у небуття, вʼязницю або Кривий Ріг чи пекло. І тоді відбудуться позачергові президентські вибори. Зрозуміло, що ці 25% – це ті самі незламні порохоботи, котрі підтримували Гетьмана у найскладніші часи. Як думаєте, як скоро нас стане 55%?

Так, Порошенко колись піде з української політики, але не раніше, ніж Україна вступить в НАТО, стане однією з найповажніших країн Європи — потужним регіональним лідером, і залісся капітулює перед українською армією. Ось тоді, напевно, Порошенко піде з української політики, але не на пенсію, а до Європарламенту.

Валерій Прозапас
    Валерій Прозапас
    Олег Сенцов повторив майже дворічну мантру всіх білих пальт щодо Порошенка.

Що ж він їм так заважає, що досі топлять про “антирейтинг” сильніше за “раша тудей”?

Цікаві парні – ті “моральні авторитети”. Можуть вирішувати, коли та куди кому йти, а в замін нікого не пропонують, хто б ефективно та гарантовано міг вести державу до ЄС та НАТО.

А коли пропонують, то як не Вакарчук, так прости, Господи, Зеленський получається. Мало?

Коли ви вже нарешті навчитеся бути “за” перед тим, як виступати “проти”, та ще й чомусь синхронно з московською пропагандою.

Сергей Марченко
    Сергій Марченко
    1. Сенцов має повне право на своє бачення ролі Порошенка на виборах. Особисто я ставлюся до його права з повагою. Хоча можу не розділяти його погляди.

2. Порошенко дійсно має жахливий антирейтинг. Так, це несправедливо, враховуючи купу проблем України, які він вирішив. Так, багато в чому він штучний, через зомбування людей телевізором олігархів. Але він є, і від нього нікуди не дінешся. Стати президентом з таким антирейтингом нереально. Це факт. Протягом останнього року динаміка позитивна. Але зміни надто повільні, та, якщо нічого кардинально не зміниться, на наступних виборах Порошенко набере не 25, а 30 чи 35%. Результат буде кращим, але, з такою динамікою, він все одно програє. Бо мудрий виборець проголосує за охоронця з супермаркету, фуд-блогера, футболіста, аби тільки не Порошенко. І штабу Петра треба працювати саме з антирейтингом свого кандидата, а не проти Сенцова.

3. Я не погоджуюся з Сенцовим, що, якщо Порошенко не зніметься, переможе Медведчук. Там та сама проблема з антирейтингом. Медведчук безумовно непрохідний і теж з тріском програє охоронцю. Після втрати ватних територій баланс настроїв виборців складає десь 60-65% проукраїнських проти 35-40% проросійських. Тому, сорі, Олег, але це штанга!

4. Знаю, всім зараз страшно після Наді. Але Сенцов – не Надя. Пройшло більше року, і я не бачив жодного його вчинку, який би говорив про те, що Олег – ворог. Не треба шукати нових ворогів. Давайте розберемося з тими, які вже є.

5. Давайте взагалі менше орієнтуватися на лідерів думок, а більше думати своєю головою. Вона ж у кожного є, і працювати нею не складно! Треба просто не бігти кудись весь час, а півгодини в день думати про важливе: свою сім’ю, свою роботу, свою країну. І все буде добре!

Mason Lemberg
    Mason Lemberg
    Давайте я розкажу свідкам розіп’ятого Сенцова в трусіках, чому випади в його бік справедливі, та чому ця історія зовсім не про сектантство Порошенка, а навпаки про присідання секти “Абинепорошенко”.

Перше.
    Тому що Сенцов не має права на критику Порошенка з усіх можливих точок зору:

а) тому що Сенцов не знає і знати не може, що було в час правління Порошенка. Про які оцінки тоді може йти мова?
    б) тому що Сенцов проти Порошенка – ніхто. “Сперва добейся” – це абсолютно той випадок. Бо на яких таких підставах/діях/досвіді Сенцова базується його критика? І чи має він хоч мінімальне поняття в управлінні хоч чимось, не кажучи вже про країну. Одного такого вже вибрали, казав, що побудував успішний медіа-холдинг, виригуєм досі.
    в) тому що Сенцов, на відміну від Порошенка, не зробив для цієї країни нічого. Навпаки, він винен країні, владі, громадянам, працівникам спецслужб за те, що він тут зараз. А міг би і мав би робити. Не влізаючи в політичні срачі, не породжуючи їх, а власним прикладом демонструючи іншим країнам, що у нас йде війна з окупантом, нагадуючи їм неприємну для них правду.

Друге.
    Тому що розказувати, що і хто має робити, бо ти так вважаєш (при тому що ти в цьому нуль, і до цієї людини ти відношення не маєш), – це вже ознака довбойо*а, чого б це не стосувалося.

Третє. І головне.
    Проблема Сенцова і йому подібних, звісно ж, не в Порошенку. Проблема в них самих. В невмінні, нездатності, в лицемірстві, в багатьох інших рисах, їх особистих, їх оточуючих. І навіть якщо б Порошенко і ЄС пішли на пенсію, вони б все одно проіпали. Бо в цьому і полягає їх суть. Не в тому, щоб щось робити і добиватись, а в тому, щоб нити і шукати винного. І ніхріна їм в цьому не допоможе.

Більше того: результати на табло. І можна прікалуватись з “старого” “неповороткого” “з застарілими методами” Порошенка, розказувати, які ми умні, нові, модні, Гарварди бачили за Машини та Пінчукові гроші з продажу труб росіянам, але ви ніхріна не показали на відміну від такого неповороткого Порошенка.

Може, тому що ви просто лицемірне гуано, яке нічого не може крім кидатись тим самим гуаном?

6. Два дні не відкривав ФБ. А тут вже Подоляк розповідає про байдужість Зеленського до Порошенка (ага, віримо ...)) і заявляє, що П'ятий президент повинен піти з політики.

Так що ж таке! Як тільки рейтинг ЄС перегнав рейтинг ОТЗЖ і практично наздогнав "слуг", з кожного праски можна почути голоси, про те, що Порох повинен піти.

Знаєте що, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, Юрій Лоза, мама Римма, тато Саша, дядько Юзик та інші, чия черга висловитися з цього приводу ... Порох - єдиний політик в Україні, який вміє збирати каміння, кинуті в нього, і будувати з них новий п'єдестал. Стаючи при цьому тільки сильніше. Перетопчеться ...
    Helgi Sharp

7. Написав короткого дописа про Сєнцова і одразу набігли його захисники, які почали волати, що я не те почув. Через це вирішив потратити дві години власного часу аби зробити повний розбір інтерв”ю з мітками часу. Посилання на ролік буде в першому коменті, аби кожен міг переконатися у моїх словах самостійно. Певно почну з висновків — з вірогідністю близько 90% Сєнцова було завербовано в той чи інший спосіб, з вірогідністю 80% це інтервью мало на меті лише одне — вкласти думку про необхідність пенсії Порошенка. Тепер починаю розбор і по ходу справи буду росказувати, чому саме я прийшов до вищенаведених висновків. Перше що вбило — пропозиція (3.35) Сєнцова міняти полонених на певну кількість води — на бочку, на цистерну, таке. Він що, не розуміє, що у пуйла від 4 до 6 мільйонів заручників, яких він легко продасть, створивши нам економічний, логістичний і епідеміологічний колапс!Починаючі з 12.53 починає транслювати установку на неможливість вирішення проблеми Криму та Донбасу воєнним шляхом, декілька разів це повторю. Росказує що в Пуйла гроші, в пуйла бомба, в пуйла армія — хоча чим далі тим більш очевидно, що і грошей вже зовсім не стільки скільки треба для агресії, що армія не боєздатна окрім дуже невеликої частини, та і до бомби вже є питання, але Сєнцов продовжує нав”язувати стереотипи, актуальні на 2014 але не зараз. На 14.12 остаточний, безумовний і безапеляційний висновок Сєнцова — не зможемо. На 15.38 Зеленський отримав спадщину, він нічого вдіяти не може — а чого тоді перся і доводив, що зможе? Не знав і перся — так це ще гірше. 16.11 Сєнцов прирівнює Пороха до Овоча ЩО!?!? без коментів. На 18.02 знайшов у Зе сильний характер — мовляв інакше не пішов би в президенти. І знов — ЩО!?!? Далі традиційно — на 18.36 Порох не зламав систему, помилки Пороха на 18.39 і одразу твердження що Зе робить дороги на 18.41. тобто пряме протиставлення — помилки-дороги. На 21.22 заявив що не збирається нічого радити Зе і не тільки Зе а взагалі кому не будь (тут я приготувався вибачатися перед суспільством за мій попередній допис, але ніт, бог милував, на жаль). Потім заява що не бачу потреби щось робити з політичними питаннями 22-ї хвилини пару хвилин. І одразу на 24.25 я от говорю - ознаки внутрішнього протиріччя, тобто ознака зовнішнього втручання в процес мислення і мотивації. Запропонував дати волю російськомовним книжкам на 28.40, тезис “Не треба розділяти” виліз на 30.02. Примітивне розділення на “Наші не наші” тільки по питанню Крима, наче нема інших болючих точок гібридної агресії 3107 (ознака зовнішньої запрограмованості на спрощення і одному питанні). Заявив що Зе не є проросійським на 34.44, потім пообіцяв, що після зе прийде таке, що ми будемо волати “Де наш зе” - 35.04. Ну і рівнесенько за 10 хвилин до завершення інтерв”ю, в кульмінаційній точці часу, перехід до основного питання — Порох має піти бо великий антирейтинг з 37.22 Десь півтори хвилини — грубо кажучи 3% часу інтерв”ю лише на вступний тезис головної думки — непогано так — ефективно закріплює в мозку слухача потрібний маркер. Далі розмови що критика пороха як образа почуттів віруючих на 38.06. Потім вже звичне звинувачення що Порох задавив всіх проукраїнських політиків і не дає голови підняти — 38.48 (аж цікаво — чи Порох їх палками лупцює, чи ремінем б”є, щоб не вилазили, бо жодного в упор не бачу). Далі, щоб глядач не забув відверта брехня про 70% негативного рейтинга Пороха на 39.00, хоча за негативним рейтингом бубачка вже обігнав і в Пороха давно не 70% а ледь не втричі менше. Ну і щоб остаточно закріпити головну думку інтервью - як порох не піде то ми обов”язково програємо, без варіантів програємо 39.36. Далі пішли питання від глядачів — на питання про катування і НЛП-програмування відповідати відмовився на 40.00, Савченко це трагедія а не зрада, не треба рівняти всіх, хто пройшов полон, нагадав що не сталінські часи, не треба одразу звинувачувати (наче хтось його в чомусь звинувачував, поки він не почав вносити деструктив) на 40.30. Тобто дуже хочеться піти від неприємного питання а чи не зламали тебе, хлопче? Найкращого президента не було в Україні не було (всі огидні, я правильно зрозумів?) на 43.15. Далі знов ознаки намагань приховати щось з минулого - мене ламали але не зламали на 43.54. І вишенька - я не даю поради 44.10, меньше ніж через 10 хвилин, після того як порадив Пороху негайно здатися, бо всі програємо.
    Як на мене виводи очевидні і більш ніж обґрунтовані. Сєнцову довіряти не можна в жодному разі.
    Anatolii Dovhaniuk
    П.С хоч один нормальний харків'янин

8. Знаєте, я подивився рандеву Сенцова. І маю що сказати, бо дописав цей лонгрід і всеодно все не охопив, хоча хотів як найкоротше)

Він сказав те, що думає і баче навколо. Може він і не побачив в режимі реального часу як проти Порошенко робили класичне вікно Овертона, але він бачить наслідки. Ці наслідки, коли через це ж вікно із рятівника в 2014 році зробили його противники в 2019 році максимальним ворогом. І те, що в Порошенко зараз максимальний антирейтинг - Сенцов не збрехав. І що багато хто (привіт, електорат Голосу) не голосував за ЄС віддали свої голоси за іншу партію, де немає Порошенка.

Так, саме проукраїнський електорат, який включає в себе російськомовних, але патріотів - не голосував і не є електоратом ЄС бо там голова партії Порошенко. От так круто зробили роботу ЗМІ, що усі переваги і перемоги Порошенко падають перед тупими вкидами про його алкоголізм, війну за два тижні, Свинарчуків, сина на концерті в Фейса і Ліпецької фабрики. Вікно Овертона безпощадне в напрямку позитивне - повністю негативне. Але дуже тяжко зробити навпаки. Багато ресурсів, грошей і часу - але можна. Тому і не можна списувати Порошенко з політичних лідерів.

Зараз ним рухає не політична амбіція стати 7 президентом, бо така в нього натура. Хоче все більше і більше. Тут напевно є два фактори: болить за Україну і бажання помсти цим ворогам Країни. От коли Порошенко заявить, що буде балотуватися на 7 президента, побачите - першим ділом будуть крутити вікно далі: не все вкрав, хоче знову до корита, не всіх родичів на заводи поставив, бізнес без президентського крісла падає і т.д.

Сенцов сказав те, що багато політологів і так говорили Порошенко. Через великий антирейтинг буде гірше партії, це і сам ПП розумів і розуміє. І самі логічно подумайте, що не будучи Порошенко - хто був би ворогом для Зелених Слуг і Голосу? А немає ворога - немає заяв, боротьби, пошуків лівого, що винен у всьому.

Сенцов не відкрив Америку, а просто сказав те, що вільний думати. І не тільки думати, а й відкрито говорити! Мені, служачи в армії - ох як це зрозуміло, коли не все можеш сказати чи написати...

Я глибоко ціную і поважаю роботу Петра Порошенко очолюючи країну в кріслі президента в найважчому періоді нашої історії - в 2014-19 роках. Я впевнений, що він найкраще, що було до цих пір з Україною, але ми живемо в епоху споживання, де не треба багато думати. Електорату, кому потрібні Мова, Віра і Армія ми догодили, вони проголосували в 2019 році і не дивлячись на шалені антирейтинги. Решта пішла за квитком в цирк після перегляду серіалів. І вони також не погані - вони такі ж українці, які зараз оговтаються і перед ними також можна провести вікно Овертона для Порошенко, але в позитивну сторону. І я надіюсь, що в ПП змінять штаб, загуглять про це вікно, прочистять списки (а це вже на місцевих виборах був зальот з зашкварними людьми в списках на місцях, без антирейтингу Порошенко) і почнеться будівництво партії, де головним крейсером може бути і сам Порошенко (якщо зробити все правильно за 3 роки), а може бути створено партію, яка буде включати в себе нереальних людей, за яких піде увесь проукраїнський електорат без участі Порошенка. Але це вже зовсім інша історія...

Ось так я подивився Рандеву Сенцова :)
    Сергій Місюра

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

До опонентів.

Ви тепер розумієте, чому Порошенко не посадив Кернеса?
    Ви йно гляньте, як народ любить цього наркомана-сепаратиста:

Ну як посадиш таку святу людину?

А правда, людішкі у нас не тойво? Совок рулить. У Кернеса прИщур, як у Лєніна.... глазкі, як у казанского татаріна....
    Мір, Труд, Май. Слава КПСС.:)))

Яка в дупу, Європа? Нахр... той безвіз?:rock:
    По правді кажучи, Кернес грав городян, як міг і грабував, а ті його тупо вибирали. Той лікуватися їздив за їх гроші в Німеччину, а вони його любили все одно. Отаке собі садо-мазо....

Цьому народу до свободи, як до місяця рачки.

Останнє редагування: 23 гру 2020
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Поміняти народ, к Бєніной матері...

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. FB_IMG_1608665119157.jpg

12. Gyppsy

:good:

Львівець @Мих -уїл весь час стогне і скаржиться на народ. Сам зі своїми львівцями топить за секту ПЄСів, а на народ нарікає. Як напастлива свекруха - "не знаю як, але не так"
    Він вже збирався гебати в України, але шось ніяк не наважиться :)))

Останнє редагування: 24 гру 2020
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

То хвороба, цигган, випий пігулку.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це теж не остання хороша ідея.

Нє, ну кому хочеться жити поряд з фанатіками Кернеса - прошу дуже, не осуджую.

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я так теж думаю і врешті решт він втратить всю свободу перед антихристом. А може й вже втрачає, особливо в останні роки, бо взагалі гублять свою совість, піддаючись спокусам і лукавствуючи перед усіма.
    Чи треба міняти нарід? Горбатого могила виправе, але кому передбачено врятуватися - той врятується, якщо не буде створювати собі куміра і намагатися обдурити самого себе, що він дуже честна людина і віруючий христіянин, навіть поза церквою(

16. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а для чого пити пігулку? о_О
    Мені так файно :)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно то тобі файно, а збоку виглядає глупувато: не спиш, не їсиш і заїкаєшся.:)))

18. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а мені яка різниця, як воно збоку виглядає?
    Мені так файно :)))

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Харківські теплові мережі повним складом "прощалися", казали що як не підуть - заплатню отримають в травні:))). Попривозили на екскурсії з передмістя - після прощання подивились Харків безкоштовно.
    Ще інші бюджетники там точно були - це ж накатаний сценарій, для картинки. Бо харків'ян стільки не пішло б.
    А переселенцям з Донбасу небіжчик не відмовляв в допомозі і інвалідам теж, як сам став інвалідом. Могли піти.
    Там його заступник милиться назвати проспект його ім'ям - того не треба.
    Ну подивимось.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)