ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Просто приємно подивитись.

2. Blaberus

Хочу зауважити що це віслюк елітної оманської породи.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вкладення:

• Тупо Тупо x 1
  4. Blaberus

Це черговий доказ того, що у бидла спрацював інстинкт самозбереження.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Вважаєте, що пасувало вибрати Куйбіду чи Шкіряка? Чи відразу Бойка або Кузьміна? :)))
    От що-що, а брехати Порошенко мастак.
    Львівець @Мих -уїл, Ви також в цьому спец. Ви от скажіть - невже тяжко говорити правду або мовчати? Або хоча зізнатися в брехні і вибачитися.
    Обманути можна, але лише раз;

І житомирський фонтан - це тільки найважливіше.
    Там ще було ще трошки по мєлочі )))
    Зрештою, він і зараз весь час бреше;

• Тупо Тупо x 1
  6. Blaberus

Як задовбало бидло цим фонтаном! Що сказав би старий Фройд на цю тему?

7. Фройд би сказав, що мудрість приходить з віком. Буває, що вік приходить один. До цигана прийшов тільки вік, який десь розминувся в дорозі з мудрістю, але зустрів тупість.

• Подобається Подобається x 1
  8. Blaberus

Мені здається, Ви помиляєтесь. Ні, я не стверджую що циган не є дурнем: він яскраво виразений дегенерат. Але Фройд, напевне, провів би асоціацію між струмом води, що вздимається в повітря, та деякими органами.
    І той факт, що тупий циган ридає по фонтану, дозволяє перепустити що він сумує за своїм дитинством, коли його драли в дупу всім табором.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Козьма Прутков уже сказал: "Если у тебя есть фонтан- заткни его.Дай отдохнуть и фонтану".Но быдло не читает классиков.

10. Безкінечна бурутьба: накидати на проукраїнську владу, приводити до влади Додона, боротися з Додоном.
    Так по колу.
    Колєсо крутітся, лавешка мутітся.

Зараз бачити як багато типу прозріли і проявляють активність у боротьбі проти Зеленського, дуже весело. Але, коли у квітні 2019 про все це, що сталося, ми попереджали, вони варнякали про ботів бариги Порошенка і носилися з казочками про Свинарчуків. Де зараз та "справа Свинарчуків"? Немає. Розвалилася, навіть до суду не дійшовши. Ніякого Роттердаму, як виявилося, теж не існувало в природі. А от Татаров, Єрмак і Портнов - ось вони.

"Роттердам" і "Свинарчуки" це мовою російських спецслужб - ідеологічна диверсія проти неугодної влади, в якій, бурці типу цигана, кацалапого, васьки, планктоші, будні і інших грали найактивнішу роль. Всі вони, всі ці бігуси, шабуніни і бутусови - такі самі подільники шльоми, як і Єрмак з Коломойським. І навіть ще огидніші.

11. Масло масляне...
    Різдвяна історія про те, як "добро перемагає зло..."

18.09.20 Roshen почав виробляти вершкове масло.

10.11.20 Антимонопольний комітет (АМКУ) проводить масову перевірку ринку вершкового масла. Штраф накладено на 5 компаній у розмірі 30 млн. грн. Roshen у списку немає.

04.12.20 Зеленський у своєму відео згадує магазини Roshen, намагаючись пожартувати у стилі 95 кварталу.

10.12.20 АМКУ звітує про масову первірку ринку масла і сиру на предмет наявності рослинних жирів. Штраф накладено на 6 компаній у розмірі 111,5 млн. грн. Roshen у списку немає.

А тепер барабанний дріб:

1) Вінницький молочний завод Roshen, який випустив масло, є лідером з експорту серед молочних підприємств України, експортуючи продукцію у 50 країн світу, і має відповідні міжнародні сертифікати.

2) 16.07.20 головою АМКУ стала Ольга Піщанська, сестра якої Світлана Піщанська управляє справами Володимира Зеленського в Італії, де у нього є вилла.

3) Розслідування АМКУ проводив за матеріалами громадських організацій і.... телеканалу 1+1.

Висновок: намагаючись вдарити по Порошенко, Зеленський завдав удару по його конкурентам...

t.me/MinFck

Антивсепропальщик/Антипопуліст:
    Порох був президентом - Рошен ріс. Порох перестав бути президентом - Рошен росте.

Зеленський став президентом - і Квартал у дупі. А коли перестане ним бути, цей дешевий балаган збережеться хіба що за рахунок дотацій Міністерства культури РФ.

І як ви хочете, щоб Янелох його не ненавидів?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm:Господи, що Хомчин намолов. Маразмпісець підкрався непомітно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся.
    Нинішня влада Порошенка переслідує. Тому Рошен росте і розвивається.
    Логічно.:wacko:

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Кацалапий, тобі вже і самодіагноз не допоможе

15. Суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк ухвалив рішення передати справу, в якій фігурує заступник голови Офісу президента України Олег Татаров з НАБУ до Державного бюро розслідувань. Відповідне рішення ухвалено 14 грудня.

Знову вам Порошенко Печерський суд не реформував? У нас немає ковіду, намає російської агресії, немає корупції, немає продажного КСУ, немає інфляції, немає дірки у бюджеті.

Проте, є ковзанка-шапіто перед АПУ, пам`ятник танкисту з обличчям Зе, вічний суддя Вовк та у-всьому-винен-Порошенко.

ДБР, куди передається справа - структура, повністю підконтрольна Венедиктовій. Вона керує нею у ручному режимі, а значить годі й очікувати, що справа Татарова буде доведена до логічного кінця.

Знаєте, за порєбріком полюбляють таку собі фразочку: "Русские своих не сдают!" Бачу, що Зе своїх теж не здає. А свої для нього - це Коломойський, Портнов, Татаров, Єрмак, Подоляк, суддя Вовк... От щоб нічого з ними не трапилось, і тримає руку на пульсі судочинства наш гуру відосіков та ковзанок.

Ще рік такого президенства, і нам не Америка допомогатиме зброєю, а Росія - берестою та жмихом.

А ви собі ковзайте, ковзайте...
    Helgi Sharp

16. Жоден чиновник в Україні, жоден інший президент не зміг би довести кришталеву чесність Порошенко, як це зробив зеленський.
    ▪️Вова гундявив на всю країну "Порошенко - злодій, барига", "Я Ваш вирок!" і за 14 місяців, маючи повний контроль над ОГПУ, МВС, СБУ, НАБУ, ГБР, САП, НАЗК, судами, не зміг довести жоден епізод крадіжки п'ятого президента, які на нього вішали десятками 5 років або хоча б привести приклад вигоди від службового становища Порошенко.
    ▪️Навпаки, влада зеленського довела цинізм чорної брехні проти Порошенка, спростувавши наклеп по Свинарчукам, Ротердам +, міфічному збагачення ПП в 82 рази, створення ПЦУ, вивезення картин і багато ін.
    ▪️Спасибі зеленському, що зміг виправдати чесне ім'я Порошенко, по своїй дурості, сам того не відаючи. Перемога за нами, зебiли не побудують нiчого, крiм особистого чи вкраденого бiзнесу.

Міжнародне об‘єднання Українських націоналістів

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Еге. "Чорної брехні". Ще не вечір - кажуть в такому разі. За кілька місяців закінчити справу проти мільярдера - це смішно.
    Потрібні невідворотні залізобетонні докази, міжнародні юристи, яких не можна перекупити, докази свідків. Нічого, ще є час. Які ви швидкі, порохоботи.:)))
    Ви хоч самі можете повірити в Порошенка - безсрібника? За його патологічну жадність знають від його найкращих друзів.
    А в нас суди, які як дишло - тільки плати.
    Не даремно Порох відкручувався від Антикорупційного суда, як міг, поки підсрачник з ЄС не отримав...
    Про жадність Зеленського чогось ніхто і слова не сказав і давки на суди з його боку нема. В нього колектив двадцять років не розбігається, і це якраз свідчить про чесність керівника.
    А Порох - материй ігрок в корупційні ігри.
    Все одне Ротердам+ 19 млн долярів витягнув з кишень українців - і це з часом буде доказано. І де опинились ті мільйони.

• Тупо Тупо x 2
  18. Пані чорнорота брехуха чи найкраща подруга Порошенка якщо вона за нього все знає?

19. Ирина Медушевская:
    Впервые даю Оскар за лучший коммент! И уходит он к Лариса Васильєва! Коммент к посту одной моей френдессы об архаике лозунга ПАП "армiя, мова, вiра", который, типа, абсолютно устарел, потому нарид Порошенка и не поддержал. О как!

"Мені подобаються Ваші роздуми, тож не надто занурюючись, просто перше, що спало на думку. Я вже не раз говорила, що не можна примусити людину зазирнути за кут, якщо вона до нього не дійшла. Відносно себе, то я вельми умовний порохобот, бо цей дурний термін закинутий нам політтехнологами з-за порєбріка.

Допоки Порох є єдиною адекватною особистістю, що тягне нас від Московії до ЄС і НАТО, я його підтримую. Він не янгол, звичайно, але я досить доросла дівчинка, щоб вимагати від нього дива. Без армії, мови, віри України не буде. Порох і так зробив неймовірне у стислі історичні строки.

ОК, люди хочуть ще швидше, прагнуть перестрибнути у ХХІІ століття, хочуть гіперболоїд інжєнєра Гаріна і вот ето всьо. А заради чого? Сильна, сучасна, модерна Україна, інтегрована у західну цивілізацію, заради чого? Заради ідеального суспільства споживачів? Тобто, все та ж палка ковбаси в сухому залишку?

І от в цій, західній цивілізації, куди ми так прагнемо, з якого дива французи захищали французьку мову, французьку моду, французький шансон й французьке кіно, шотландці й досі танцюють без штанів в картатих спідницях (а ми непритомніємо від захоплення, коли вони починають дудіти в свої волинки у нас на Хрещатику), в Британії взагалі королева й смішні ведмежі шапки на караулі, а Іспанія носиться зі своїм фламенко, як дурень з писаною торбою.

Та хіба ж тільки західна? На сході японці зі своїми садами, пагодами, імператором і китайці з драконами і стіною. Тому я думаю, що теза про архаїку нам вкинута. Може сміятися, але я так думаю. Бо в себе Путін створює сакральний простір з нічого – носиться з Херсонесом, де хрестився Київський князь Володимир, і ставить Київському князеві пам’ятник у себе прямо в Кремлі.

А нас присипають, як колись за комуняк – спі, тєбє ето только снітся. H-LO чудово розуміє, що таке віра, тобто Томос, тобто визнана автокефалія Української Церкви для державотворення, що таке мова для того ж самого («граніци Росії заканчіваются там, гдє заканчіваєтся русскій язик»), про армію годі й говорити. Тож я наражаюся на звинувачення у мракобєсії і прочєй байдє, але вся ця хвиля з архаїкою здається мені не природною, а штучною."

а де твій аватар? :)