ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. У листопаді 1918 року "не мудрий" фінський народ прийняв генерал-лейтенанта царської російської армії поміщика і переконаного монархіста Карла Густава Маннергейма. Який навіть не був фіном і з великими труднощами говорив по-фінськи. А соціалістів і комуняк "не мудрий" фінський народ перестріляв.

У листопаді 1918 року "мудрий" український народ вигнав до чортів собачих генерал-лейтенанта царської російської армії поміщика і переконаного монархіста Павла Петровича Скоропадського, який цілком пристойно українською говорив "у доброму полтавському діалекті". А популістів - соціалістів і комуняк "мудрий" український народ прийняв. Бо ті пообіцяли "халяву".

У результаті Фінляндія відстояла свою незалежність. Навіть після поразки у війні з радянським монстром 1939-1940 року Маннергейм примудрився зберегти Фінську державу. І зараз Фінляндія є однією з найзаможніших країн світу.

А Україна стала "республікою-сестрою" у складі СРСР, пережила 2 штучних голодомори з трупожерством та людожерством, втратила у Другій світовій війні, до якої її втягнув Кремль, 14,5 мільйонів осіб, враховуючи вторинні втрати та більше 3 тисяч у війні Афганській. Зараз Україна є однією з найбідніших кран світу.

І от через 100 років 4 місяці і 21 день після Скоропадського "мудрий" український народ вигнав до чортів собачих Порошенка і обрав популіста Зеленського та "слуг". Бо схотів "халяви" та "закінчення війни", від якої дуже "втомився". А через півтора року, коли "халяви" не сталося, а війна чомусь не схотіла кінчатися, почав шукати чергового "месію". І, судячи з останніх соціологічних опитувань - знайшов в особі кремлівських маріонеток Медведчука, Бойка, Рабіновича та партії ОПЗЖ.

А до цього, "мудрий" український народ обирав колишнього комуняку Кравчука бо сподівався на "халяву", а потім такого самого колишнього комуняку "господарника" Кучму, бо сподівався на халяву. І Ющенка обирав, сподіваючись на "халяву", і Януковича, і того ж таки Порошенка обирав, бо сподівався, що він "домовиться" з Путіним та зробить в Україні "халявне" щастя. А коли Порошенко відмовився "зазирати в очі Путіна" та продавати Україну - зненавидів.

"Історія нічому не вчить. Вона лиш карає за незасвоєні уроки"(с)

"Народ, який не знає, або забув своє минуле, не має майбутнього" (с)

Від себе додам: такий народ приречений ходити по колу, причому по граблях. І з кожним ударом ручкою цього садово-городнього інструменту "мудрості" за лобною кісткою додається...

ПІСЛЯНАПИСАНОГО.
    Традиційна рекламка. Ви вже вибачайте, але письменнику теж треба іноді їсти і головне - пити.

Якщо ви прагнете знати минуле свого та сусідніх народів. Якщо хочете вивчати історію. Пропоную розслідування найбільш таємничих та цікавих сторінок минулого, автором яких маю честь бути. Доступною мовою, для широкого кола читачів.

Класичні паперові книжки (автограф гарантовано) тут: Павло Правий. Особистий блог: КНИГИ, ЯКИХ НЕ КУПИШ В МАГАЗИНІ

Електронні версії за символічну платню тут: Павло Правий. Особистий блог: Електронні книги Павла Правого

• Смішно Смішно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сцуко, і ця маячня впихується в бОшки фейсбучному поколінню і невігласам, які історію вивчали по ювілейних рублях...:facepalm:

Державника Скоропадського вигнав не "мудрий" український народ, а соціаліст і популіст С.Петлюра.
    Петлюра, який віддав Пілсудському все Закерзоння.
    А тепер порівняйте, як вшанували нащадки державника Скоропадського, і як популіста і розбазарювача української землі Петлюру.
    Скільки вулиць названо і їх честь, скільки пам"ятників, скільки меморіальних дощок і інших проявів пам"яті нащадків.

3. ТА ні васян. Це не невігластво. Це пряма паралель з сьогоденням. Тоді мудрий нарід усунув Скоропадського. Аякже. Царський генерал, поміщик. З німцями звязаний.
    Сьогодення. Порошенко. Відновив армію, відновив мову, поміг церкві отримати Томос, дав по зубам хуйлу. На виході: олігарх, багатій, продався американцям. Ату його. Ми віслюка виберемо. Ото заживемо. Ну що, зедовбойоби, зажили.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то фсьо...
    Порошенко захланний брехун.
    Фонтан в Житомирі не побудував, крохобор мєлочний... А наобіцяв. Народ повірив.[​IMG][​IMG]

А я і попереджав, і просив, і підказував. А він взяв і мене на своїй сторінці навічно забанив ))) Та так вміло, що тепер навіть вуйки не можуть ради дати ) /правда, вони не дуже і напрягаються, бо я і сам не дуже і хочу туди заходити ;)/

Останнє редагування: 14 лис 2020
  5. Іван Авраміді:
    В чому ж була головна помилка Пороха
    Їх "помилок" було не одна , а декілько.
    Ось вони:
    1.) Система ПРОЗОРО, наступив на хвіст відразу усім алігархам
    2.) Націоналізація Приватбанка,наступив на хвіст Бені.
    3). Націоналізація Укртелекому, наступив на хвіст Ахметову.
    4.) Газ по ринковій ціні,наступив на хвіст Фірташу, Бєні, Ахметову.
    5.) Санкціі України проти рф, наступив на хвіст Пінчуку (торгівля металом з рф заглохла).
    6.) Ротердам+, наступив на хвіст Ахметову , Бєні.

Ось саме ці дїі Президента Порошенко , призвели до того,
    що зі всіх ЗМІ, котрі в нас належать вище згаданим особам, рікою полилися "Мальдіви, Апшори, Ліпіцкаяфабріка, торговля на крові, алкаш, барига" і т.д. і т.п.

Що сказати у підсумку?
    Все правильно робив Порох...
    от тільки Наріт в нас дуже мудрий с&ука!
    FB_IMG_1605355770418.jpg

6. Gyppsy

Головна помилка пропущена
    7.) Привселюдно пообіцяв побудувати в Житомирі фонтан кращий за вінницький, а не побудував

А я і попереджав, і просив, і навіть підказував, як зробити житомирський фонтан кращим. А він мене без суду і слідства, без оголошення вироку - трах!
    Він напевне думав: "нема юзера - нема проблеми". Хрин там :)))

7. Що, холодильник, продовжуєш морозитися?

8. Gyppsy

Нє, морожуся я в інших місцях, а тут я розморожуюся)))

Міську, ти не думай, я все кажу цілком серйозно ;)
    Я ж про це говорив і тут також перед другим туром президентських виборів. Якщо хочеш, то переглянь мої дописи.
    І десь тут я говорив про свою пораду Зеленському, котру у нього на сторінці зранку видалили, але котра за ніч набрала сотні лайків. Бо порада на той час була і справді слушною ;)

зі
    [​IMG][​IMG]

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І що за порада, якшо це не таємниця?

10. Gyppsy

Блядьберусь, ну якою це може бути таємницею, якщо я це говорив в павутині на його сторінці ФБ, та продублював тут на форумі? :)))

11. Blaberus

Ну тоді продублюйте ще раз.
    Або соромно за свою дебільність?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. VasMT

А Вам, як і всій свинорилій шоблі, теж мізків бракує скористатись пошуком?
    А... Згадав... Ваша ж вальцманута зграя тільки настінно-вихОдкову інформацію сприймає.
    Тоді ой! (с)

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Для чого?
    А хіба там я сказав щось дебільне? )))

• Подобається Подобається x 1
  14. Blaberus

Щоб Вашому поважному співбесіднику не бовсатися в лайні Ваших постів.
    Важко уявити собі, що Ви написали щось не дебільне. Але можливо я помиляюсь? Тоді доведіть це.

15. Blaberus

Невже Ви вважаєте що творчість зебуїна варта того, щоб напружуватись та щось шукати?

16. VasMT

Ви та всі інші тупорилі вальцманоїди, не здатні напужувати в своїх організмах нічого, крім голосових з"вязок та м"язів ніг, що приймають участь в скаканнях. Це у них рефлекторно. Або скакати, або верещати.
    Ну а для того, щоби щось знайти, виявити, пізнати невідоме, у свинориликів відсутній мозок.
    Їхній рівень - стіни вокзального туалету і льоха Гончаренко.

• Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

Мені десь якийсь "поважний співбесідник".
    Мені це для чого?
    Для чого мені вам щось доводити?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Blaberus

Михалич, не слід вдаватись до крайнощів.
    Краще самі подумайте: я живу в Харкові; 90% харків"ян проголосувало за падлокловуна; ті самі люди голосували за Гєпу, Овоча та інше падло; що нового я можу дізнатися з творчості слабкого розумом цигана-зебіла?
    І чим, до речі, Вам не подобається Гончаренко? Він свого часу підтримував овоча, як і Ви.

19. Blaberus

Що, циганча, важко думку сформулювати? Це норма: всі зебуїни тупі.
    Ви щось намагаєтесь довести своєю форумною творчістю? Або це не більше ніж шизофренія?

20. Gyppsy

Нє, просто тут я розморожуюся в перервах між заморожуванням ;
    Он, Місько вже мусет дотумкав)))

І @Мих -уїл також взяв тайм-аут, бо його пердак вже потихенько тліє. Не знає, яким бути ;)
    Він щось тут меле без змісту і суті, а у самого руки трусяться)

а де твій аватар? :)