ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

• Смішно Смішно x 1
  1. Кілька новин.
    Байден випередив Трампа на 6 (шість) мільйонів голосів американців!
    Байден - 77,5 млн.
    Трамп - 71,5 млн.
    Триває підрахунок голосів в Джорджії (дає 16 вибірників) і відрив Байдена ще далі збільшується. На зараз Байден попереду на 14 149 голосів.
    У Пенсільванії на цю хвилину Байден попереду на 49,6 тисяч голосів.
    Вдова Джона Маккейна Сінді, через яку Трамп програв традиційно червону Арізону, сказала сьогодні:
    "Я просто знаю, що Джон спостерігає зверху і каже - Ти зробила все правильно. Джон був би дуже задоволений перемогою Байдена."
    Вчора обраному Президенту США Байдену з привітаннями зателефонували перші особи Німеччини, Великої Британії, Франції та Ірландії. Байден запевнив їх, що "США повертаються. США повертаються до гри".
    Значення слів Байдена.
    Мається на увазі, що за Президента Байдена США знову стануть західним Лідером, знову стануть надійним союзником в НАТО, припиниться політика здачі західних інтересів на догоду Путіну на теренах колишнього
    СРСР, в Сирії, в Німеччині, в Афганістані тощо.

2. prius

prius Well-Known Member

Тому що в Америці так побудовано що Байден за чотири роки не завдасть такої шкоди як Вазелінский Україні, не здасть Америку Путіну як зелень Україну здає

3. prius

prius Well-Known Member

Синька стуль своїзелені варги

4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Олень

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. hrim

hrim Well-Known Member

Переведу.
    Российский троль Вася разочарован тем, что в 2014 Украина не объявила России войну.
    Если кто-то не считает, что VasMT - российский провокатор, прошу предоставть хоть какой-то комментарий VasMT об агрессии России против Украины с 2014 года.

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, я б на Вашому місці не був таким вже впевненим у своїх прогнозах.
    Тим більше, що Ви колись помилилися стосовно Порошенка на початку його каденції: тоді думали одне, зараз - інше.
    Тому можливі варіанти, коли Байден завдасть більшої школи Америці, ніж Ви вважаєте (зокрема, щось нахімічить з угодами з Росією, і Росія почне більше заробляти на торгівлі нафтою та газом), і Зеленський не завдасть такої шкоди, як Ви вважаєте, Україні. Я, наприклад, не бачу нічого катастрофічного в керуванні Зеленського Україною. Зокрема, відновлюється авіабудування, будується потужний флот та інфраструктура для нього Чорному морі (не авіаносці, а невеликі кораблі, оснащені сучасним озброєнням для стримування Росії), інтенсивно ведеться будівництво автодоріг.
    До речі, саме Зеленський ініціював допомогу малому бізнесу по формулі 5-7-9, щоправда, для цього довелося погнати одного з порошенківських банкірів, який чинив цій підтримці спротив.
    Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%»
    Ви ж, здається, бідкалися, що Байден почне в Америці нищити малий бізнес.

І, до речі, Ви в цьому ж посту на який я зараз послався, назвали афроамериканців чорними. Ви що - расист?

Останнє редагування: 12 лис 2020
  7. FB_IMG_1605102313413.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Математика смерті. Влада Зеленського прирекла українців.

Ось що написав Олексій Давиденко, директор Медтехніки (посилання в коментарях):
    «Устаткування одного Палацу Спорту під Польовий госпіталь на 500 ліжок зайняло би 2 тижні і обійшлося в 25 мільйонів гривень. Навіть 25 таких госпіталів по країні коштували б лише 600 мільйонів гривень.
    40'000 кисневих концентраторів, щоб закрити всю потребу українських ліжок стаціонарів в швидкому кисні - це всього 1 мільярд гривень.
    Автономна киснева станція для однієї лікарні на 200 ліжок - це 4 мільйони гривень. Тобто, 100 лікарень по країні можна забезпечити штатним киснем за 400 мільйонів гривень.
    ...
    Ще в березні, китайці офіційно вели переговори з ОП і пропонували побудувати в Україні мобільні інфекційні госпіталі "під ключ" на 250 ліжок кожен за 60 днів і 25 мільйонів доларів.»

Отже, за 2 (!!!) мільярди гривень Україна була би готовою до другої хвилі. Та за цей час майже жодного обладнання не закупили, а на дороги витратили понад 19 (!!!) мільярдів гривень! Тепер вводять карантин вихідного дня, який нічого не дасть, крім добивання малих і середніх підприємців.

Кляті вбивці.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доповнення до попереднього посту. Я дещо помилився, то Ви в іншому посту назвали афроамериканців чорними.

До речі, Латиніна і Веллєр також звернули увагу на те, що саме в тих штатах та містах, де керують демократи, були негритянські погроми. Мери міст закривали на це очі

10. FB_IMG_1605165031238.jpg

11. НЕ ЧИТАЙТЕ С УТРА СОВЕТСКИХ ГАЗЕТ...

А я прочёл. Интервью главного спичрайтера зелёных Подоляка УПячке.

Видимо, осознав свой полнейший провал не только на выборах, но и на медийно-коммуникационном фронте, Зе-команда решила наверстать упущенное и запустила этого Подоляка везде, где только можно. Почему его? Ну вы же видели уровень Арахамии, Верещук, Качуры - там не информационный контент, а сплошной "вырванный контекст" и рождённые после этого мемы.

Но на поверку оказывается, что этот Подоляк не лучше. Только послушайте несколько его фраз из интервью (по памяти):

☑️ Для меня образ презЕдента – это образ такого европейского типа, я бы даже сказал, скорее, северо-американского, даже канадского...
    ☑️ Я хочу, чтобы под Владимира Александровича была создана природным путем сеть блогеров... Я буду разговаривать со всеми лично...
    ☑️ У Петра Алексеевича 90% рабочего времени занимали вопросы, где какие деньги ходят и почему они ходят мимо него. Владимир Александрович не такой.
    ☑️ Зеленский не только видосики, он ещё и президент...
    ☑️ Да, он современный человек, и сейчас руководит страной из отдельного, специально оборудованного, больничного бокса. Ермак находится в соседней палате.

Знаете, их рейтинг не падал бы так быстро, если бы они все МОЛЧАЛИ. Просто молчали, включая презЕдента и всех этих подоляков с хламидиями. Ибо эта власть переживает сейчас классический шахматный цугцваанг, когда любой ход зелёного игрока ведёт к ухудшению его позиции.

Они всё ещё пытаются очернять Порошенко, ибо чувствуют в нём того, кто доберётся до той кащеевой иглы, которая лежит в яйце зермака и просто её сломает.

А блогеры? Назовите мне хоть одного ВМЕНЯЕМОГО блогера, который решится писать под диктовку такого вот подоляка. Даже если за это будут платить огромные деньги, репутация дороже - потом не отмоешься.

В заключение приведу слова одного читателя в комментариях:
    "Це інтерв'ю ще раз підтверджує, що Зеленський так і не став справжнім Президентом України, а лише виконує цю роль. І зараз довкола нього політтехнологи, сценаристи, спічрайтери, режисери, боти тощо, а Зеленський з їх допомогою намагається грати нового Голобородька в реальних умовах. Та в цих умовах президент у виконанні Зеленського - "жалкое зрелище".

Не повторяйте мою ошибку, не читайте с утра советских газет...
    Helgi Sharp

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Знову в темі Порошенка розмова про Зеленського
    От Міська і ковбасить:)))

Слава Порошенку!

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маладєц, Васілій!!!!
    Хто завгодно винен, тільки не главнокомандуючий зек Яник, який накивав пятками і втік на сторону ворога.
    В цьому вся твоя суть, твого патріотизму.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко зараз веде себе як президент, а Зеленський веде себе, як клоун. Що кому більше личить, хто до чого звик.

15. Нешановні представники так званих ЗМІ, маю до вас запитання:
    - то, що Порошенко витрачав 11 000 гривень на добу власних коштів на лікування від covid ви мені повідомили. А скільки моїх гривень витрачається на добу на лікування зеленського і всього отого ковідного кубла? Не мовчіть, падлюки продажні.

• Смішно Смішно x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зек Яник НАКИВАВ п"ятами. Зек Яник ВТІК на сторону ворога. ПОКИНУВ Україну. Всю Україну. З Кримом і Донбасом.
    А скакуни ВІДДАЛИ без вагань і спротиву українську землю.
    Як оранджьовий бджолопас віддав шельф Чорного моря...
    Різниця зрозуміла?
    Нагадаю, що ненависний всім тупорилим скакунам Кучма не віддав Тузлу.

Парадокс...
    Хто більше всіх рве тєльнік за патріотизм і націоналізм, той більше віддає землі України.
    Як Рекс Русіа Данило Галицький, як Симон Петлюра...

17. hrim

hrim Well-Known Member

По количеству негатива со стороны Васи, - "Сторона ворога"Васи - это Вальцман, внутренние силовики. Вася бредит.
    Вася хотел сказать "без гражданской войны", которую чмошник Вася неистово приближал.

а де твій аватар? :)