ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. prius

prius Well-Known Member

Все що ти перечислив до мене не стосуєтся, ні діаспора, ні жидівскі радіо, ні кацапотв, не міряйте мене своїми мірками, весь середній клас і бізнеси за трампа,відкрийте мапу штат Вісконсин і подивітся , весь штат червоний за Трампа, а віддали байдену, може це теж робота Трампа, в так в багатьох штатах, всі ці заварухи що були в Америці де громили магазини , сталися чомусь в демократичних штатах, і як байден виграв в дантауні Чикаго все закінчилось а до того там було небезпечно не то що пройти, проїхати було неможливо, а Байден корупционер і його колега демократ Благоевич колишній губернатор Іллінойса відсидів строк за корупцию, так що не треба ля ля

• Інформативно Інформативно x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Байден в маразмі вже, його весь виборчий час тримали на транквилізаторах, керувати буде не він, а Каміла Херріс, а ця соціалістка комуністка , покаже ще веселе життя

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

0BDE0D6D-58CF-49B7-8481-E629ABB76F67.png
    ось це Вісконсин, виграв Байден, а по карті Трамп, і так в багатьох штатах

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кто такие порохоботы и за что они борются?
    Некоторое время наблюдая политические акцентуации украинцев, уделил внимание небольшому, но стойкому подвиду порохоботов. Для сбора эмпирических данных, иногда приходилось сознательно провоцировать, иногда особи без внешних раздражителей демонстрировали свои особенности поведения, ценностей и построения мыслей.

Главный вывод, к которому я пришёл в процессе наблюдений – порохоботы, фундаментально, оказались крайне близки своим антагонистам из т.н. «любителей путина».

Давайте сравним риторику и образ мыслей:

- Считают, что удар по путину Порошенко - это удар по стране.

- Задают сакраментальный вопрос: Если не путин Порошенко, то кто?

- Предпочитают скорее обговаривать Украину и фашистов Россию и сепаров, чем внутреннюю ситуацию.

- Считают, что достижения в стране принадлежат путину Порошенко.

- Во внутренних проблемах винят внешнего врага, оппозицию, предшественников, но не путина Порошенко.

- Считают путина Порошенко единственным тяжеловесом, остальных - мелочью и балаболами.

- Любое, даже самое маразматическое решение встречают аплодисментами.

- Называют себя и путина Порошенко государственниками.

- Практикуют фразу «Собака лает -караван идет».

- Часто испытывают чувство «вставания с колен».

- Практикуют двоемыслие: грантоеды мешают стране развиваться, оппозиция - личные враги, при этом ждут помощи от Запада и используют демократический вокабуляр.

- Недостатки политики объясняют философски «Царь хороший, бояре плохие».

- И те, и другие советуют «начать с себя».

- Считают, что, если бы путину Порошенко не мешали, россия Украина уже давно бы ворвалась в топы.

- В качестве достижений приводят рекорды надоев, а не системные изменения.

- В любой непонятной ситуации вспоминают как путин Порошенко спас страну.

Правда иногда, порохобота могут одолеть страхи и сомнения, но для этого случая припасен психотерапевтический антидот: пост Бирюкова про новый вид котлет и гарнира в военной части - тогда порохобот либо, в зависимости от особенностей характера, начинает визжать от восторга либо тает, как молочный пористый в летнюю спеку.

И вопрос тут не в Петре Порошенко, а в упоротых, что латентно любят вертикаль, крепкую руку и самообман в точности, как их северные антагонисты.

Друзья, это не демократия, это калиновый большевизм.
    Глеб Жаворонков: Кто такие порохоботы и за что они борются?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якраз про всих цих соціалістів-популістів і каже Михайло Веллєр. Про те, що вони доведуть Америку і Європу до цугундера.
    А Мих чомусь Вєллєра в кацапи записав.
    Якщо це - кацап, то я Римський Папа, Медведо Перший.

View: https://youtu.be/0j5UAUqlNB0?t=46

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Silver bullet

У Порошенко умерла теща от ковида. Он еще у Шустера говорил, что без сознания...84года, в один год с мужем.

Останнє редагування: 10 лис 2020
  7. hrim

hrim Well-Known Member

Ось російські ордена і медалі VasMT, це в найважчі перші роки російської агресії гібридна робота:
    Поліглот не може бути поліматолком.
    Найтупіший військовий не може не усвідомлювати в кризові часи потребу організації, субординації.
    Ви обидва, - medwedo berlogsoni і VasMT працюєте на ворога.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Silver bullet

А порохоботи, що працюють проти українського президента, який нічого не здав Х*лу і не збирається - на кого працюють?
    Не на ворога? Якщо ви зараз це будете заперечувати, то ви самі працюєте на ворога.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. А що про шість банкрутств, три казіно, 7500$ заплачених податків. Коли при Обамі я приїжджав в NY & NJ, я не бачив попрошаєк на перехресті доріг, як у Львові на перехресті Хуторівки- Стрийської. За Трампа вони з'явились. А зараз, як хлопці кажуть, на всіх більш-менш жвавих перехрестях зі світлофорами їх безліч.

10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ти що, незгодний з оленем?

• Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Я прїхав 19 років тому в вони були є будуть і що , роботи повно але вони н йдуть працювати, ви мені скажіть чому конгрес в 2015 році постановив дати Україні летальну зброю , а Байден з Обамою наклали вето, потім Трамп дав, чому громили магазини в штатах де гавермент демократи і чорні? Маю ще багато питань за демократів але ви не дасте мені відповідь , так що не чіпайте мене, единий республиканець якого я не підтримував це Буш, але він зупинив Хуйло в Грузії, а Обама тількі занепокоївся коли хуйло напав на Україну, і ввів санкциї під тиском конгреса

12. hrim

hrim Well-Known Member

Зе "нічого не здав" - перебільшення, свідка збитя боїнга здав...
    Зовнішня політика - бездіяльність. А не здав більше - саме завдяки Порохоботам.
    Ви перепостили притягнутий за вуха темник кремлебота.
    Ви сильно змінилися з 2014 року.
    Відкланяюся.

13. prius

prius Well-Known Member

Чмомайстер здрисни а то від твого зеленого язика бридко

14. То почитай Олланда. А про погроми - шукайте кому це було вигідно. В Брукліні погромів не було. Бруклін за Трампа, якщо що. Нью-йорк грабували житалі червоних штатів, зокрема Техасу.

15. Так, дав Джавеліни, але заборонив використовувати.
    Обамі дав україні технології і обладнання. На чиєму обладнанні зроблені високоточні ракети Нептун і інші. Хто ввів санкції проти кацапів, а хто так і не підписав закон, прийнятий конгресом і відмінив санкції проти Дерипаски.

16. prius

prius Well-Known Member

Не вигадуйте , Нью Йорк грабували і громили дебіли яких направляли демократи

17. prius

prius Well-Known Member

А ну докази що Обама дав Україні?А да дав старі поломані хамери з гнилою резиною

18. cncmaster

Олень

• Тупо Тупо x 1
  19. cncmaster

Це дійсно та ж сама категорія людей, їх досить багато.
    Коли б вони проживали у кацапстані, то топили б за хуйла.
    І вони ніяк не розуміють, що не потрібен нам тут в Україні такий собі "кацапстан зі знаком мінус".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ухти... виявляється, відведення військ на своїй території - це не здача території !!!! Як цікаво!

• Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)