ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви вже розлюбили зелену падлу?
    Це не дивно: щури та щурихи завжди тікають із судна, якому вже небагато залишилось

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Сказала прохфесор і одразу хильнула стакан шмурдяка, потім голосно вишморкалася в рукав, головне що інтелєгєнтна як її назвав товариш по стакану кацап@medwedo berlogsoni

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріус, за його ж власним висловлюванням п"ятирічної давності, із задоволенням лизнув порошенківської чиколяди.
    Смачного!
    Пріусе, там у Вас на носі руда плямка залишилася. Витріть ганчірочкою, бо коли присохне - не віддерете. Так і ходитимете з порошенківською родимкою.

Останнє редагування: 29 жов 2020
    • Тупо Тупо x 2
  4. prius

prius Well-Known Member

Кацап скажи хто армію відновив і зробив її не гіршою ніж в НАТО?Янукович Порошенко, чи Рімми син

5. medwedo berlogsoni

@prius, Ви п"ять років тому критикували, точніше, навіть не критикували, а по-хамськи ображали прихильників Порошенка чи ні?
    Вам належали слова "лизати чиколядну дупу"чи ні?
    Чи Ви тоді помилялися? Так не варто було тоді хоча б ображати прихильників Порошенка, а то Ви зараз виглядаєте круглим ідіотом.
    Яка у Вас гарантія, що після того, як згодом виясниться, що Порошенко завдав величезної шкоди Україні, Ви знову не сядете в калюжу?

І, до речі, про кацапів. Мене Юрко Нотоцо вважав гебреєм. Була в нього така манєчка. У Вас манєчка вважати мене кацапом. Я - українець і проживаю в Україні. А Ви - хрєн знає хто, і проживаєте хрєн знає де.
    Моє шануваннячко. Привіт нєграм. Ота руда плямка на носі робить Вас до них трохи ближчим.
    Якщо і далі лизатимете порошенківську чиколяду, то все обличчя Ваше скоро стане як у афроамериканця.

6. prius

prius Well-Known Member

Кацап расист з зеленим язиком який живе в Україні і шкодить їй, ти так розпатякався що забув відповісти на питання хто відновив армію?

7. Blaberus

Я розумію, що Ви хотіли образити поважного формчанина. Але, завдяки Вашім слабким розумовим здібностям, у Вас не вийшло: навпаки, Ви назвали шановного @prius"а розумною людиною, яка взмозі визнати свої помилки. Не те що кловунохудоба, яка буде молитися на гніду Зеленського, поки не виздохне від старості, бухла чи від раку.

8. Blaberus

Не слід задавати зебілу занадто важких запитань.

9. prius

prius Well-Known Member

Так він не відповість бо воно підтримуєтся кацапских методичек

10. Blaberus

Може воно просто дурне?

• Смішно Смішно x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

І дурне і тупе бо за вазєліна голосовав

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

@prius, Вибачте, я ввечері Ваші дурниці не прочитав - були інші справи.
    А сьогодні відповім.
    Отже, припустимо, Порошенко був найкращим президентом України і розбудував українську армію згідно стандартів НАТО.
    Але тоді Ви - дурне хамло, яке в перші дні його президентства, ще не розібравшися в тому, що Порошенко за чоловік, почали обсирати його і тих, хто його обрав (Вам належать слова "лизати чиколядну дупу").
    Так, сподіваюся, зрозуміло?
    Розумна людина ніколи не почне обзивати і обсирати когось, хто заступає на посаду, до того як він ще не показав, чого він здатен досягти на цій посаді.
    Ви повинні визнати свою тупість і хамство і вибачитися перед тими прихильниками Порошенка, яких Ви ображали в 2015 році.
    На інші закиди дурного антисеміта, який сам є дурним антисемітом, а когось звинувачує в расизмі, я просто не реагую.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пробували дослідити обсирання - Порошенком клоуна і клоуном - Порошенка?
    А ви пробували дослідити обсирання клоуном України і українців, типу, йдіть у сраку?

14. Good man

Good man Обычный человек

Для кацалапых имбецилов, которые еще недели три назад с усмешкой гарцевали по поводу результатов предстоящих выборов, а потом засунули язык в одно место и внезапно стали философами стиля "всё пройдёт", объясняю. Президент это не пацанчик со двора, это не тот, с кем должно быть желание выпить кружечку другую хорошего пива. От президента требуется результат. То, каким образом он достигается - дело десятое. Если для этого нужно обманывать олигархов, подставлять их, стравливать между собой - значит президент должен заниматься этим. Не хочешь - уходи. Иди честным рабочим на завод. Да, ты будешь хорошим и порядочным человеком, но о тебе никто и никогда не узнает. Зеленский вас всех поймал на крючок очень хорошо продуманным "как бы парадоксом" - вот же Степан директору школы не лижет, вот же он хорошо преподает свой предмет, вот же он честно ставит оценки, вот же он не имеет любимчиков в классе, таких надо в президенты. И вы все потекли. Какой предмет преподавал Зеленский в фильме? Историю? Вот иди и ударь себя по голове исторической книгой, а потом почитай её, про то, как великие руководители приходили к власти, про то, как они осуществляли своё руководство, и про то, как они вели себя с врагами.

Останнє редагування: 30 жов 2020
  15. medwedo berlogsoni

Пріусе, у мене велике до Вас прохання. Пошліть Гудмана-кацапа подалі, хай не вмішується зі своєї Пензи в дискусію двох українців.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце і є "звичайний 3,14здьож чистої води", правда?

17. Кацалапий, а з яких пір ти став українцем? Зрозуміло, що папір стерпить все, але з яких губерній твоїх мокшанських предків сюди переселили?

18. medwedo berlogsoni

Всі, мабуть, пам"ятають недавні вибори до місцевих рад. І тисячі білбордів "За Майбах" та з портретом І.Палиці.
    Цікава особистість, скажу я Вам. Я навіть не знав, а це випадково поцікавився.
    Отже.
    Палица, Игорь Петрович — Википедия

Хомчине, може Ви зможете пояснити мені тупому, як то воно так вийшло, що Порошенко поставив близького соратника Коломойського 34-м номером в список БПП (непоганий номер, прохідний)?
    Тільки, будь ласка, без цитат із В.Войновича. Я ті книги знаю майже напам"ять.

а де твій аватар? :)