ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Порошенко, прекрати платить зеленскому!

Ксеня:
    Шо порохоботи, спаліліся?Катаюсь по полу, смеясьПодмигивающее лицо
    Шила в мішку не приховаєш..,люди все бачать
    Скільки вже можна терпіти цей адський треш?!! Катаюсь по полу, смеясь.
    FB_IMG_1603321895714.jpg

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Наскільки я пам"ятаю, Порошенко Зеленському вибори програв.
    А порохоботи після бою вже півтора року махають кулаками.
    Який би не був Зеленський, хай навіть він читати-писати не вмів би, але Порошенко йому програв.
    Крапка.
    Може, Порошенку варто було би в консерваторію походити, навчитися на роялі грати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Та, ні. Порошенко просто будує концертний зал, де гратимуть руками.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як Зеленський?

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Краще

6. Blaberus

Наш нарід інтилегентний: він любить піаністів.

7. medwedo berlogsoni

Руками і дурень зіграє. Що - не так?
    Я так підозрюю, що там гратиме Зеленський, а Порошенко будує концертну залу для Зеленського. При умові, що прокуратура закриє очі на офшорні витівки Порошенка під час його перебування на державних посадах.

• Тупо Тупо x 1
  8. За що вони хочуть посадити Порошенка: розбір проваджень та їхніх перспектив | Новини України - #Букви

9. Я так підозрюю, що Віслюк буде першим "пєтухом" в буцигарні, і не він гратиме, а його гратимуть.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Яка ж падлюча натура.
    Кличко відверто послав на хутір Свинорила із його об"єднанням, алне свинорил просто так не здається, -
    "Ми дуже втішені, що міський голова Києва Віталій Кличко, якого ми підтримали на початку виборчої кампанії. Не тільки підтримали самі, але і не висували свого кандидата, за останніми підрахунками може перемогти в першому турі і другого туру вже буде не потрібно". - Порошенко.

Нагадаю, -
    "Друзі! Сьогодні дізнався про підтримку моєї кандидатури на посаду мера Києва деякими іншими політичними силами. Розумію, що чимало партій сьогодні хочуть, щоб Кличко був їхнім мером. Я ж знову чітко скажу всім: я є і буду мером тільки киян! І завжди був відповідальним тільки перед киянами. Бо саме вони довірили мені втілювати зміни в Києві, обравши мером столиці. Я вдячний за підтримку кожному мешканцю нашого міста.

"УДАР" іде на вибори самостійно. Ми не торгуємось!
    Будь-яке об'єднання можливе лише навколо інтересів киян. Ми працюємо з киянами і для киян!" - Кличко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

До речі, що там з офшорами падлокловуна?

12. Blaberus

Підтримка це одне, об"єднання зовсім інше.

13. elektrik

elektrik Well-Known Member

Почему ложить пол-болта на конституцию опаснее чем весь, зеленизм и влияние на организм.

View: https://youtu.be/mFJ1McfPuy0

14. elektrik

elektrik Well-Known Member

Як фанера. Вибори 2020. Хто кого переміг у першому турі? Чи буде другий тур?

View: https://youtu.be/sScYGjIdY2o

15. medwedo berlogsoni

Взагалі-то на цю ситуацію слід дивитися більш глобально: Кличко ставав чемпіоном світу з боксу саме завдяки тій обставині, що БПП не виставляв в ринг свою кандидатуру.
    А не завдяки своїм здібностям і наполегливій праці (і як професійний боксер, і як мер столиці), як дехто думає. Правда, порохоботи?

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  16. Blaberus

Зебіли почали шизувати. Розумними вони взагалі ніколи не були, але від того факту що кловунів обісцяли і обісрали вони зовсім подуріли.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну це вопше...яке воно хитрожопе - аж противно. тьху.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)