Порошенко, прекрати платить зеленскому! Ксеня: Шо порохоботи, спаліліся?Катаюсь по полу, смеясьПодмигивающее лицо Шила в мішку не приховаєш..,люди все бачать Скільки вже можна терпіти цей адський треш?!! Катаюсь по полу, смеясь.
Наскільки я пам"ятаю, Порошенко Зеленському вибори програв. А порохоботи після бою вже півтора року махають кулаками. Який би не був Зеленський, хай навіть він читати-писати не вмів би, але Порошенко йому програв. Крапка. Може, Порошенку варто було би в консерваторію походити, навчитися на роялі грати?
Руками і дурень зіграє. Що - не так? Я так підозрюю, що там гратиме Зеленський, а Порошенко будує концертну залу для Зеленського. При умові, що прокуратура закриє очі на офшорні витівки Порошенка під час його перебування на державних посадах.
За що вони хочуть посадити Порошенка: розбір проваджень та їхніх перспектив | Новини України - #Букви
Яка ж падлюча натура. Кличко відверто послав на хутір Свинорила із його об"єднанням, алне свинорил просто так не здається, - "Ми дуже втішені, що міський голова Києва Віталій Кличко, якого ми підтримали на початку виборчої кампанії. Не тільки підтримали самі, але і не висували свого кандидата, за останніми підрахунками може перемогти в першому турі і другого туру вже буде не потрібно". - Порошенко. Нагадаю, - "Друзі! Сьогодні дізнався про підтримку моєї кандидатури на посаду мера Києва деякими іншими політичними силами. Розумію, що чимало партій сьогодні хочуть, щоб Кличко був їхнім мером. Я ж знову чітко скажу всім: я є і буду мером тільки киян! І завжди був відповідальним тільки перед киянами. Бо саме вони довірили мені втілювати зміни в Києві, обравши мером столиці. Я вдячний за підтримку кожному мешканцю нашого міста. "УДАР" іде на вибори самостійно. Ми не торгуємось! Будь-яке об'єднання можливе лише навколо інтересів киян. Ми працюємо з киянами і для киян!" - Кличко.
Почему ложить пол-болта на конституцию опаснее чем весь, зеленизм и влияние на организм. View: https://youtu.be/mFJ1McfPuy0
Як фанера. Вибори 2020. Хто кого переміг у першому турі? Чи буде другий тур? View: https://youtu.be/sScYGjIdY2o
Взагалі-то на цю ситуацію слід дивитися більш глобально: Кличко ставав чемпіоном світу з боксу саме завдяки тій обставині, що БПП не виставляв в ринг свою кандидатуру. А не завдяки своїм здібностям і наполегливій праці (і як професійний боксер, і як мер столиці), як дехто думає. Правда, порохоботи?
Зебіли почали шизувати. Розумними вони взагалі ніколи не були, але від того факту що кловунів обісцяли і обісрали вони зовсім подуріли.