ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. А яка там зарплатня?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як багато слів! Невже важко відповісти "так" або "ні"?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Можливо Ви непогано розумієтесь в ЧПК, але психолог з Вас як з падлокловуна президент.
    Якби на "Рошені" раздавали бабло просто так, нарід би завивав про те, що мало роздають та комусь "дали біліше ніж мені".

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, це називається - з хворої голови на здорову.
    Я фактами довів популяризацію Зеленським української мови серед дітей в Україні.
    А Ви сюди свій наратив вплели.
    Ви краще доведіть, що проживаєте зараз в Україні.
    І признайтеся, що Ви - дурень, який не знає про те, що у випадку потреби землю боронують навіть восени.
    І назвіть краще кацапом Гудмана, що пише з Росії, сіє смуту.
    А Ваше раболєпіє перед Порошенком уже і так усім відомо.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Перед Порошенко у порохоботів немає колінопреклоніння. Є шана зате, що він зробив за ці роки для збереження держави Україна.
    А у шлунків типу вас, прохвессорші, васі, планктоші у голові тільки одне - чим набити шлунок, щоб було чим накидувати на вентилятор.
    Ви всі вже забули, хто ворог країни і який тільки чекає, щоб скористатися з вашої дурості.
    З іншого боку, вступати в дискусію з ідіотами, визнавати себе їм рівнею.
    P.S. Боронування осінню зораного, якщо нічого не сіяти, гроші на вітер. Дощі і сніг до весни зроблять із землі теж, що було до оранки.
    Залишаючи поле зораним, ви дозволяє землі перемерзнути, запастися водою між бороздами, а весною тільки прокультивувати зорану та перемезлу землю для посадки. Кацалапий Мічурін з села без сільради.

Останнє редагування: 21 жов 2020
  6. З кожним публічним виступом Зеленського мене все більше обурює Порошенко, який

- Чомусь не прихлопнув ще в 17-му Інтер, "плюси" та інші проросійські смітники;

- допустив абсолютно чесні вибори, до яких Україна опинилася готова приблизно так само як первісну племена;

- не добився реальної наркопсихологічної експертизи кандидатів, що позбавило б нас від неадекватної людини на Банковій.

Повернеться - я йому це пригадаю!

7. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Почитай відгуки. То не я писав.
    ROSHEN Украина - Отзывы сотрудников компании - Страница 1

Відгуки на подібних сайтах зазвичай адекватні.
    Сам звіряюся з такими відгуками, коли шукаю нову роботу.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Упс...
    FB_IMG_1603246617540.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Так яка зарплата? Чому я маю йти і вірити невідомо кому? Якщо не маєте даних то чого стверджуєте. ББС, однако.

10. Цитата дня від Марини Порошенко.
    Концерт-хол «Roshen» — це буде зала світового рівня, де на фортепіано гратимуть лише руками:)

11. Фаріон пише, що вступила в КПРС, щоб розвалити партію комуністів і розвалила її.
    Тепер питання.
    В Свободу вона вступила з тією ж метою?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине. Я ГОРОД НЕ БОРОНУВАВ. І НІДЕ НЕ НАПИСАВ, ЩО БОРОНУВАВ ГОРОД. І НА ФОТО БУЛО ВИДНО, ЩО ГОРОД ПРОСТО ВИОРАНИЙ.
    А Ви в своїй хворобливій уяві приписали мені те, чого я не робив.
    І, до речі, на фото я показав також, що город пологий і йде до річки. Ви і тут обісралися.

Що характеризує порохоботів, так це те, що вони в жодному разі не визнають свою помилку чи відверту брехню.
    Яскраві приклади: Гудман, що обісрався із мостом через Горинь, Ви - який навіть не скаже, що читав неуважно і чомусь подумав, що я буцімто бороновував город.
    Ви настільки дурний, що навіть не допускаєте думки того, що трактористи зараз не возять з собою борони. Ззаду висить лише плуг.

Ви настільки вперті, що якщо Вам Порошенко несере на голову, ви навіть попробуєте на язика, чи то бува не шоколад.

А ріллю восени не боронують не тому, що "гроші на вітер", а для того, щоб краще трималася волога. Сніг на неборонованій ріллі краще затримується в борозні.

Я, звичайно, про Вас кращої думки, і вважаю, що Ви - не ідіот, а простий україноненависний троль. Який до цих пір не довів, що проживає в Україні.
    Але тролі також бувають різні. Он Гудман, наприклад, розумніший за Вас троль. Інколи його важче тикнути мородою в сцяки. Ви ж часто самі нахиляєтеся над сцяками, і варто лише Вас легенько штовхнути в потилицю, і Ви вже в вуха того добра набираєте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. cncmaster

Тю. Ну, не вір.

А я ніколи не повірю невідомо кому, який Петро Олексійович пиздатий.

Їбала жаба гадюку

14. VasMT

Навіть якщо теперішня влада виведе на чисту воду майданутих шахраїв, то їм подякують українці.

"Країна фактично розграбована, землю вже поділили". Інтерв'ю з головою Держгеокадастру
    — Що показав аудит?

— Виявилося, що з середини 2013 року до 2020 року з державної в приватну власність через механізм безоплатної приватизації було виведено понад 700 тис га землі. Тобто йдеться про територію однієї невеликої європейської країни.

— Скільки землі державної власності лишилося?

— Коли вам казали, що в країні 10 млн га земель державної власності, то це була брехня. Країна фактично розграбована. Залишилося надзвичайно мало – близько 2 млн га ми передаємо в об'єднані територіальні громади, і лишається вільних 0,75 млн га.

— У 2017 році перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Максим Мартинюк спільно з Державним агентством електронного урядування та Transparency International Ukraine представили технологію Blockchain, яка повинна була б унеможливити стороннє втручання в систему даних кадастру. Вона працює?

— Система Blockchain – це фейк. Це просто кидалася пилюка в очі.

Система Blockchain працює тоді, коли в тебе коректно внесені відомості в систему кадастру або будь-яку іншу інформаційну систему. А коли в тебе кадастр не повністю наповнений, і землі сільськогосподарського призначення, наприклад, прямо в річці Дніпрі, або в кадастрі острів з'являється нізвідки, то це не працює.

На цьому проєкті просто гарно відмили міжнародні донорські кошти. Наших міжнародних партнерів просто використали. Жодного проєктно-технічного рішення Blockchain не має. Це все було просто фейком.

Повне інтев"ю тут, -
    “Країна фактично розграбована, землю вже поділили”. Інтерв’ю з головою Держгеокадастру

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Перший раз погоджуюся. Але хто циМ займався? Від кого він сьогодні депутат Верховної ради.І почалось це не в 2013 році, а значно скоріше.
    «Transparency International Україна сприяла відкриттю Державного земельного кадастру. Ми стали першою громадською незалежною організацією, яка отримує ноду-аудитора та починає використовувати механізм блокчейну як засіб для публічного онлайн-контролю за реєстром. Сьогоднішня подія – це, безперечно, успішний приклад відповідального партнерства уряду, бізнесу та громадянського суспільства», – зазначив Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International Україна.
    А тепер Юрчишин депутат, Лещенко і Гаєм сидять в наглядом радах. Один Шабуня пролетів як манера над Парижем.Інші керівники ГОшок теж приготувалися при зелені й владі.

16. VasMT

І оце уйоміще розікрало 700 тисяч га землі.

«Я ще раз підкреслюю – не йдеться про продаж землі, бо це була принципова позиція «Європейської Солідарності», яку я маю честь очолювати. Ми наголосили, що єдина можливість, коли «Європейська Солідарність» підтримає запуск ринку, буде заборона продажу державної землі. 11 мільйонів гектарів, які належать державі, тобто українському народу, заборонено продавати цим законом. Це поправка «Європейської Солідарності», і сьогодні в залі вона проголосована. Земля, яка є в комунальній власності, належить муніципалітетам, також заборонена до продажу», – зазначив Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
  17. А може це уйобіще за півтора року розікрало?
    FB_IMG_1603238799131.jpg

18. А може зелене уйобіще розікрало за півтора року так же як воно розікрало все інше:
    FB_IMG_1602929776723.jpg

19. cncmaster

)) А може, то все лизоблюди розікрали, га? Без міцного стриженя у дупі?

Гадаю, саме так.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)