ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. prius

prius Well-Known Member

Chmomaster сподобалось?

• Тупо Тупо x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Chmomaster видно добре поліруєш зеленим що такий нервовий, напевно вже язик болить в тебе тому нервовий такий

• Тупо Тупо x 1
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Лизоблюди такі лизоблюди.

4. prius

prius Well-Known Member

Дійсно chmomaster лизоблюд так лизоблюд , лиже і лиже аж язик позеленів

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гудман якось "забув" згадати таку основну проблему України, як агресія Росії.
    Так от, уже більше як два місяці поспіль на Донбасі не гинуть наші хлопці.
    Стосовно безпеки. Гудман також "забув", що Британія зараз виділяє більше мільярда фунтів на розбудову військово-морських сил України: ракетні катери, порти для військової техніки.
    Стосовно інших пунктів відповім лише на корупцію. Мені тут внизу байдуже (тобто, я жодним чином не можу вплинути на) щодо корупціонерів вверху. Дуже сильне корупційне лоббі в Україні, тому мало було надій на те, що все зміниться радикальним чином.
    Але (напишу прописними літерами, може дійде):
    ЯКБИ ПРЕЗИДЕНТОМ ЗАЛИШАВСЯ ПОРОШЕНКО, ТО ЖОДНОЇ НАДІЇ НА ТЕ, ЩО БОРОТИМУТЬСЯ (КУМ ЛУЦЕНКО БОРОТИМЕТЬСЯ) З КОРУПЦІЄЮ ЧЕКАТИ БУЛА МАРНА СПРАВА.

Саме тому народ плюнув на Порошенка, як на безнадійного казнокрада і вибрав не його.
    Якщо глобально нічого не змінилося на гірше, то це - також непогано.
    Значить, рівень керівництва державою, що здійснювався Порошенком, приблизно дорівнює рівню керівництва державою, що здійснюється зараз "звичайним клоуном" без досвіду такого керівництва.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Подивився у профілі оленя на рейтинг оцінок, і здивувавсь.
    Це ж важко уявити собі, що ця людина десять тисяч разів (!) жмакнула на кнопку "тупо".
    Воно явно нездорове

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Тупо Тупо x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Конечно лучше! Наподписывал предательских Минских угод, устроил тупик для нас и оправдание для России - теперь Зеленский с этими угодами барахтается, а Порох вместе со своей партией еще его и клюют, митингуют и предателем называют. Хотя отступлений от Минских угод нет.
    Порох катастрофически ошибся, еще и пиар себе на этом сделал.
    Так что спорить о том, что внешнеполитически Порох лучше, не буду. Политик, сцуко. Для себя.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. Поганому танцюристу завжди мішають або вузькі штани або ......

9. Зейобики вже не знають як прикрити свою тупість і те як вони лоханулися

• Тупо Тупо x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Олень подивився в свій профіль і зрозумів що хворий, то мерщій лети лікуватись chmomaster бо хвороба в твоєму випадку прогресує

11. medwedo berlogsoni

Хомчине, невже Вас не цікавить, чому Гудман ні словом не згадав про російську агресію і її наслідки та розвиток за часів Порошенка і за часів Зеленського?
    А тупо когось образити, не навівши жодних аргументів... Ви недалеко відбігли від чикакського Оленя.

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Ні, голубчику. Він виставив іншим лише 13 оцінок "тупо". То у Вас півжиття йде на те, щоб іншим ставити "тупо", навіть не завдаючи собі клопоту пояснити, чому.

• Тупо Тупо x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сьогодні побачив нове слово - пороХОБІТИ... :)))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Четыре "тупо" в смену! :haha:

• Тупо Тупо x 1
  15. Щодо дискусії, яка розгорнулася в мережі з приводу вчорашньої світлини.
    Шановні зефани та білопальтошники! Відкрию вам страшну таємницю: ніхто в опозиційному таборі не вважає, що вояків із приводу візиту Верховного головнокомандувача вирішили заморити голодом. І ми всі цілком упевнені, що їх колись-таки погодували. Але...
    1. Тільки абсолютно примітивна, нетактовна, невихована і самозакохана людина починає їсти, коли іншим людям за столом (тим паче, підлеглим, котрих ти приїхав поздоровити з їхнім професійним святом) ще навіть не принесли тарілки.
    2. Тільки абсолютні недоумки-піарники можуть розмістити таке фото на офіційному сайті Президента, а доповнити іншими лише після того, як у мережі розгориться скандал.
    3. Тільки зовсім уже лещенки можуть людей, котрі це перше фото (яке й досі висить на сайті Янелоха) у себе передруковують, називати авторами фейків

16. medwedo berlogsoni

Хомчине, я Вас не про це запитував.
    Я запитав Вас про Ваше ставлення до того, що Гудман жодним словом в тому переліку не згадав про агресію Росії та її наслідки.
    А Ви мені про піарщиків.
    Ви всі, як дурачки (Мих - як круглий) повелися на ті фото за столом.
    Як наче б то в принципі могло таке бути, щоб одні їли, а інші, сидячи за тим столом, лише спостерігали.
    Люди, які так думають - ідіоти (Мих - круглий),

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. prius

prius Well-Known Member

Що тобі кацапу з зеленим язиком пояснювати, ти тупий як і твій президент

• Тупо Тупо x 1
  18. Прийде день, коли одна людина скаже "я задам вам п’ять питань...", і тисячі скажуть у відповідь "пішов нах*й, наркоман"!(с)

19. Good man

Good man Обычный человек

Я аж два раза прочитал. Сначала подумал, кто же это сказал слово в слово мои слова. Во второй раз смотрю - это же мои слова, меня цитируют. А почему я сразу не догадался? Потому что я уже 150 раз в игноре у данной мадамы по её же собственным заявлениям. А сообщения человека, который у тебя в игноре, не отображаются на форуме. В этом может убедиться любой, поставив любого форумчанина, чьи сообщения есть на странице, в игнор.
    Почему я это написал? Да потому что перед нами классический избиратель Зеленского, повторяющий классическое поведение Зеленского. Выражаясь языком команды Зеленского - перед нами сферическая сосна в вакууме.
    Команда Зеленского даёт мне право пройтись и по детям нашей форумной сосны. Точнее, по их качеству. Но я не буду опускаться до уровня ближайшего окружения Зеленского. Останусь верным порохоботом, или порохоскотом, кому как удобно. Но скотом, - оскорбляя детей, быть не желаю.
    Порошенко подписывал минские в условиях наступления противника, в условиях только начала укрепления армии после её тотального раздрая. Какие были военный и экономический потенциалы тогда, а какие сейчас. Порошенко как лев вырвал минские соглашения, а Зеленский топчется на месте, не знает, что делать с растущей экономикой и сильной армией. В итоге экономику начал гробить, а армию отвлекает "перемирием".

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Михаилы не дадут соврать, ты недавно неоднократно заявлял, что Путин поддерживает Порошенко. А как ты объяснишь факт снятия российских санкций с пяти предприятий Украины?

а де твій аватар? :)