ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Dred

Dred Well-Known Member

120902448_3377496688972670_6035803105214637004_n.png

2. Вибачте, але не можу пояснити цю тваринну, переходячу у якусь хворобливу манію, ненависть зрадогнидника до Порошенка. Саме ненависть ними керує. Нічим не виправдана, безпідставна ненависть. Вони просто з середини згорають від неї. Як зомбі чи запрограмовані кимось. Сташно дивитися.
    Вони не мають її ні до кого зі справжніх ворогів. А тут люта, тваринна ненависть. Їх перекошує від його імені як інфарктників. Вони його ненавидять сильніше від сатани. Вони живуть цією ненавистю, підживлюють її, збираючись у зграї. Що це блядь таке?
    Цей гнидник готовий стерпіти путєна, приниження України, зелену мразь, яка просто нищить державу, ця наволоч готова толерувати портнова, мертвечука, єрмака і деркача, аби тільки Порошенку було пагано. Це їх ідея фікс. Все інше для них не має значення.
    Їхне життя - це прокидатися і засинати з думкою про Порошенка. Постійно живучи у пошуках брехні, що підживлює їхню ненависть. Інше їх не цікавить, правда їх не цікавить. Головне щоб Порошенку було погано. Мені здається це класична шизофренія, чи щось типу цього.
    Гниди живуть у своєму маня світі, кучкуються у групи, підживлюючи одне одного ненавистю і черговими байками. Що це блядь. Я розумію що багато ботів, але блядь, їх дохуя в реалі є. Тих що з льодяними очами повними тваринної ненависті.
    І щоб не зробив Порошенко, ця наволоч сходить на гівно, що все не так. Навіть не вникаючи у суть питання. Вони просто запрограмовані на це. І яку б дічь про нього не вкинули в інфопростір, наволоч в це повірить і понесе в маси. І чим тупіша ця діч, тим краще.
    Створені цілі інформаційні пули і мережі які продукують виключно фейки і наклепи, вони існують виключно щоб поливати лайном Порошенка і підживлювати у гнидику тваринну ненависть.
    Що робить зрадогнида, яку роз'їдає ненависть з середини, коли Україна на волосині від фатального? Вона продовжує боротися з Порошенком і ненавидить його ще сильніше.
    Мар'ян Середа

Останнє редагування: 11 жов 2020
    • Подобається Подобається x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Все пояснюється дуже просто: Порошенко "ущєміл" їх хозяїв. А хозяйські гроші для них святиня. Тому що деяка частина перепадає їм.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порохоботи, думаю, вам буде цікаво почитати. Деякі порошенківські трасти були сліпі, а деякі - дуже навіть зрячі.
    У Порошенка знайшли купу офшорів та підозрілі оборудки на $65 млн, – Слідство.Інфо | Рубрика

Нульові доходи компанії, що торгує шоколядом. "Вєрю, дєд, вєрю"

• Тупо Тупо x 1
  5. Прочитавши цей абзац, можна, дальше не читати. Відверта брехня:
    "Петро Порошенко — у трійці найбагатших українців. За версією Forbes, вартість його активів сягає 1,4 мільярдів доларів США. При цьому на початку каденції статки Порошенка оцінювались у 750 мільйонів доларів."
    За версією американського Forbes, Ахметов за рік втратив $3,6 млрд і 600 позицій у рейтингу найбагатших людей світу. У 2020 році він опустився на 875 сходинку зі статком $2,4 млрд. Всього в рейтингу залишилося шість українських доларових мільярдерів: Віктор Пінчук ($1,3 млрд, 1613 місце), Геннадій Боголюбов ($1,2 млрд 1730 місце) та Ігор Коломойський ($1 млрд, 1990 місце), Юрій Косюк ($1,1 млрд, 1851 місце) і Костянтин Жеваго ($1 млрд, 1990 місце).

Останнє редагування: 11 жов 2020
  6. Цей гнидник готовий стерпіти путєна, приниження України, зелену мразь, яка просто нищить державу, ця наволоч готова толерувати портнова, мертвечука, єрмака і деркача, аби тільки Порошенку було пагано. Це їх ідея фікс. Все інше для них не має значення.
    Їхне життя - це прокидатися і засинати з думкою про Порошенка. Постійно живучи у пошуках брехні, що підживлює їхню ненависть. Інше їх не цікавить, правда їх не цікавить. Головне щоб Порошенку було погано. Мені здається це класична шизофренія, чи щось типу цього.
    Гниди живуть у своєму маня світі, кучкуються у групи, підживлюючи одне одного ненавистю і черговими байками. Що це блядь. Я розумію що багато ботів, але блядь, їх дохуя в реалі є. Тих що з льодяними очами повними тваринної ненависті.
    І щоб не зробив Порошенко, ця наволоч сходить на гівно, що все не так. Навіть не вникаючи у суть питання. Вони просто запрограмовані на це. І яку б дічь про нього не вкинули в інфопростір, наволоч в це повірить і понесе в маси. І чим тупіша ця діч, тим краще.

• Баян Баян x 1
  7. medwedo berlogsoni

Я б може на цю ахінею і не звернув уваги, але мою увагу привернули виділені жирним шрифтом слова.
    Взагалі-то українське слово - "дичина", але воно в цьому сенсі не вживається. Можна скзати "бздури" (як польською).
    Тепер стосовно Порошенка і непророшенків.

Порошенко серед українських злодіїв займає особливе місце: Після Революції Гідності більшість народу довірила йому долю України, на відміну від тих усяких медведчуків, путіних, деркачів та портнових, яким українці в своїй більшості не вірили ніколи. Ці перераховані ніколи не були вибором більшості українців. А Порошенко був. І зрадив український народ. Бо коли сів на президентське крісло, почав свою посаду використовувати з метою особистого збагачення. Плів інтриги, розставляв "своїх" та зраджував друзів.

Тому його ненавидять більше ніж тих, кого той, що Ви перепощуєте, перерахували. Ті просто вороги і злодії. А Порошенко ворог, злодій і зрадник.
    Ось так.
    Я неневижу Порошенка більше, ніж всяких там медведчуків, тому що я медведчукам не вірив ніколи, а Порошенку повірив. А він виявився негідником. І таких як я, що розчарувалися, більше половини населення України. Тому й проголосували за Зеленського.

От Ви, Хомчине, тільки чесно скажіть. Кого б Ви більше ненавиділи: того, про кого завжди знали, що він - гівно, чи свого друга, якому весь час вірили, а він виявився гівном і зрадив Вас?

• Тупо Тупо x 1
  8. Вибачте, але не можу пояснити цю тваринну, переходячу у якусь хворобливу манію, ненависть зрадогнидника до Порошенка. Саме ненависть ними керує. Нічим не виправдана, безпідставна ненависть. Вони просто з середини згорають від неї. Як зомбі чи запрограмовані кимось. Сташно дивитися.
    Вони не мають її ні до кого зі справжніх ворогів. А тут люта, тваринна ненависть. Їх перекошує від його імені як інфарктників. Вони його ненавидять сильніше від сатани. Вони живуть цією ненавистю, підживлюють її, збираючись у зграї. Що це блядь таке?
    Цей гнидник готовий стерпіти путєна, приниження України, зелену мразь, яка просто нищить державу, ця наволоч готова толерувати портнова, мертвечука, єрмака і деркача, аби тільки Порошенку було пагано. Це їх ідея фікс. Все інше для них не має значення.
    Створені цілі інформаційні пули і мережі які продукують виключно фейки і наклепи, вони існують виключно щоб поливати лайном Порошенка і підживлювати у гнидику тваринну ненависть.
    Що робить зрадогнида, яку роз'їдає ненависть з середини, коли Україна на волосині від фатального? Вона продовжує боротися з Порошенком і ненавидить його ще сильніше.
    Мар'ян Середа

• Баян Баян x 1
  9. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 1
  10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

- Це коли обісралися по вуха, але продовжують лизоблюдствувати, онучку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Я, наприклад, помічаю, що Зеленський робить не так, але це не означає, що я (як і багато інших українців) повинен пробачати Порошенкові те, що він використав довіру народу собі на користь, продовжуючи збагачуватися і уникаючи сплати податків Рошеном через офшори.
    А Ваші (точніше чужі, але почуті Вами) штампи, які Ви сто разів перепощуєте, не даючи конкретної відповіді, лише свідчать або про Вашу обмеженість, або зацикленість.

Оскільки корупційні дії вчинялися в доларах, то американське правосуддя згодом добереться і до Порошенка. То Вам не луценки і не рябошапки.

• Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А Шайтанов? Коли я на ХФ почала питати про нього (треба було кілька разів повертатися до Шайтанова, бо відповіді не було).
    Потім відповіли, що це була така довгорічна складна операція проти нього, типа його "пасли", нагороджуючи, і рухаючи вверх по службі.:))) От ви уявляєте? В вищому військовому керівництві такий крот. Ну що можна казати. Порохоботи - такі ж як тут, тільки нагліші, а тут тупіші))

• Тупо Тупо x 1
  13. І що Шайтанов? Те, що зараз невідомо скільки працює на кацапів як за яника, то нормально. Шайтанов, у порівнянні зі злитою операцією вагнерівців ніщо. У нас кріт сидить у керівництві держави. А з шайтановим щось все замовкло. Використали як інформаційний привід закинути на Порошенко і забули.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. cncmaster

А нічо.
    Звичайний підарас.
    ХФ тоді остаточно зкотився у лизоблюдство.
    А наразі там домінує взагалі вата. Яка чморить лизоблюдів
    Паскудство
    Але закономірний етап.

15. cncmaster

Це мусить когось потішити?

16. cncmaster

-- Діду, а які ознаки шизофренії?
    -- Це коли обісралися по самі вуха, але продовжують лизоблюдствувати, онучку.
    (с)

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хочу сказати, що все ж таки українцям притаманно, обравши гетмана, невдовзі починати оте "любо-нелюбо", але те, що зараз з самої інагурації Зе не вчухає зовсім неадекватне "гавно по трубах", підказує, що під видом щирих патріотів гарно впряглися платні зза поребрика і порошенківська ботоферма.
    Волають до війни до останнього українця - волають зза поребрика і мінімум зі Львова, а то і з Польщі чи Чикаго.
    Вже перестаєш дивуватися, що когось не влаштовує перемир'я та живі солдати...

18. cncmaster

Таке "перемир'я" багатьох не влаштовує, бо це відверта здача територій.
    Це насправді капітуляція перед хуйлом.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Дуже дивно, що ніхто з притомних людей досі не зреагував на півторарічну істерику зелені (повторену і в інтерв’ю ВВС) на тему «Порошенко думає, що він досі залишається президентом» (друга інтерпретація цієї ж ідеї: «народ у 2019 уже дав вам оцінку - йдіть геть!»)
    Порошенко що, не визнав результатів виборів і відмовився залишати кабінет на Банковій? Чи він продовжує віддавати накази начальнику Генштабу та Голові СБУ? Скликає РНБО? Підписує укази про призначення високопосадовців із президентської вертикалі? Ні, звичайно. Він поводиться як типовий керівник опозиції: критикує владу там, де вважає її дії помилковими, підтримує на міжнародній арені й постійно (не зважаючи на особисті образи) пропонує допомогу й співпрацю по проблемах доленосних для країни. І - так, він регулярно зустрічається з керівниками держав-партнерів, але це стандартна (навіть, протокольна) політична практика в усьому цивілізованому світі. Скажу більше: до Порошенка-президента ще можна було мати певні претензії, але в новій якості він поводиться буквально еталонно (видно, багато що переосмислив після поразки на виборах).
    Таким чином, оці істеричні підвивання Зеленського та його оточення про «забув» не базуються ні на чому, крім глибинного усвідомлення власної нікчемності і диких особистих комплексів

20. cncmaster

Всім піхуй.

а де твій аватар? :)