ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. А він мав зупинити виробництво на період президенства? Так чи ні? Дайте відповідь одним словом.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, не мав. Але чому Мих докоряє Зеленському, що працюють його фірми?
    Ви, Миха читаєте? Він інколи фугує відверту фугню.

Я питав іронічно. Звичайно, у Порошенка все продовжувало працювати. Але тоді нема нічого поганого в тому, що продовжують працювати фірми, засновані за участі Зеленського.
    Які ви обидва прості! Як більшість порохоботів.

• Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А Мєдвєдчуку і падлокловуну?

4. Blaberus

Вважаєте що Зеленський незабаром подохне від жиру?
    А за кого Ви будете "рвати задницю"? За Сивохо?

5. medwedo berlogsoni

Можете пояснити, з яких це пір вальцманоїди рвали задницю за Зеленського? З Вашого допису так виходить.
    Я, чесно кажучи, сподівався, що у Вас більше фантазії, ніж сказати "самдурак".
    Зеленський почуває себе напрочуд бадьоро. Попри те, що його дружина перехворіла. Скоріш за все, Зеленський перехворів легко, так що ніхто цього і не помітив.
    А от за Порошенка слід трохи потурбуватися. Хоча б свічку за здравіє в церкві поставити. Як волова нога.

• Тупо Тупо x 1
  6. Blaberus

Ваш підсумок не вартий мавпячого лайна.
    Якшо перепустити, що Шайтанов дійсно російський шпигун, звідки Ви знаєте що він почав працювати на росію раніше за 2020 рік? Ви теж працюєте нга ФСБ і добре знаєте своїх колег?
    Звідки ви знаєте про те, що Порошенко хтось про щось попереджав? Ви добре обізнані в балачках на Банковій, або Вас про це повідомили алкаші в генделику?
    І нарешті, звідки Ви знаєте що Шайтанов дійсно російський шпигун? Був суд, вирок якого підтвержено Європейським судом? Або Ви вірите падлокловуну та його гниді Баканову? Якшо вірите, то вітаю: ви, судячи по вашому портрету на аватарці, принаймі дуже красива істота.
    До речі, як справи у "Грін філмз"?
    Напевне, ви дуже дурна людина. І зараз поясню чому.
    Розумієте, я все життя прожив в Харкові. При всіх негативах, життя в цьому місті навчило мене принципу: суспільна думка правильна лише в тих випадках, якшо вона співпадає з моєю.
    А не голосував за Овоча, не голосував за Гєпу, не голосував за падлокловуна. І мені завжди було насрати та нассяти на думку бидла, що мене оточує.
    Ви вирішили "працювати" зі мною? А хто Ви такий? Або як говорить один мій друг "ти что за хєрня?" Ви бажаєте вселити в мене повагу до паскудного боягуза падлокловуна з вірогідною наркозалежностю, до Сивохо, Юзіка та до іншої наводочі? До думки бидла, яка вибрала цю погань?
    Тоді ви або геніальний психолог, або дурень. А дурнів набагато більше ніж геніальних психологів.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  7. Фабрика коли була зупинена? Вона працює? Чому працюють фірми віслюка

8. Blaberus

Просто мені трохи смішно, коли зебіли так по дурному чіпляються за кацапські казки для дебілів.

9. medwedo berlogsoni

Не розумію, хто тут ближче до медицини?
    Як це так, що кров стала настільки густою, що її не можна набрати в шприц? Чи може таке бути?
    Виходить, що вона не проникає в капіляри, адже капіляри набато менші в діаметрі, ніж внутрішній діаметр голки шпирца?
    Це так може дійсно бути, чи на вуха вішають?
    У зараженного коронавирусом Порошенко ухудшилось состояние

Крім того, існують всякі там лікарські речовини, наприклад, на основі кінського каштану, які попереджують виникнення згустків крові, тромбів. Досі не було чути про подібні випадки, пов"язані з згущенням крові.
    Нічєво нє панімаю...

• Тупо Тупо x 1
  10. Blaberus

То що стосовно безкоштовного лікування Ковіду?
    Ви будете "працювати" зі мною?
    Бо зебіл.

11. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  12. Blaberus

Антікоагулянти містить в собі також слина вампіра та пиявки.
    Але ви ігноруєте моє запитання стосовно безкоштовного лікування від Ковіду.
    Цікаво, чому? Можливо вам неприємно, що вас надурив падлокловун? Ви відчуваєте свою неповноцінність, поскільки з Вас зробили тупорилого лоха ті, кому Ви вірили? Як воно, відчувати себе надуреним бидлом?

13. View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2765783620406142/

Не совсем понимаю в чем соль новости.
    То что миллиардер лежит в клинике за 400 баксов в день.
    Или что?
    Да бросьте, кто в наше время будет завидовать этому барыге? Учителя получают зарплату в 4000 долларов, презедент живет как народ, а народ- как президент. После того как закончилась эпоха бедности, реформа здравоохранения которую вырвали из рук Ульяны "доктор Смерть" Супрун и отдали в руки профессиональных министров охраны здоровья (извините, я не помню всех их сменившихся за этот год) страна была подготовлена к пандемии в кратчайшие сроки благодаря четким и здравым действиям правительства, а так же благодаря тому что ближайшеее окружение президента своим примером показывало народу как надо выполнять карантинные предписания. Платные клиники стали попросту не нужны, так как в государственной тебе помогут в любой момент!
    Униан, в чем смысл новости? Я что то не понимаю!

14. Взагалі Порошенко роботу дає не тільки робочим на своїх підприємствах. Але і тисячам медіаблядей різних калібрів. Вже 6 років вони живуть практично "за його рахунок". Важко навіть уявити, як склалoся б їх задрипанe життя, якби Порошенко не став президентом.

15. Ось вам приклад медіапотвор.
    В скільки обходилось лікування Зеленської вони не напишуть. Вони в чергове напишуть якусь хню про Порошенка, щоб стадо не забувало, і не відволікалося на жорстке сьогодення..
    І настрочили, і порахували,
    і преподнесли довбням.

16. Так захопилися гонитвою за негативом на Порошенка,що самі, довбні, не второпали, як зробили йому чудову рекламу: п'ятий Президент України лікується в українському медичному закладі за 11,5 тис. грн на добу. Вартість лікування в реанімації для пересічного громадянина 10 тис. грн. Всралися??

17. medwedo berlogsoni

Я так зрозумів, Хомчине, Ви не працюєте на підприємстві Порошенка, але живете "за його рахунок".
    Ваш калібр - огого! Стріляє на ЛФ лайном в противників Порошенка. І поодинокими, і чергами. Інколи Ви навіть кидаєте ядерні бомби від чорноволоха.
    А якби Порошенко став президентом, то Вас на ЛФ не було б видно, не було б чути.

• Тупо Тупо x 1
  18. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Мільярдер охуїв коротше. Кров у його не згортається пля

Категорично не люблю мільярдерів, цих підарасів.

19. medwedo berlogsoni

Навпаки, звертається більше ніж треба. Стає як шоколад, що полежав на сонці. Якщо не брешуть. Бо дуже вже дивно виглядає це повідомлення. Ніколи раніше не чув, щоб кров для аналізу не можна було втягнути в шприц. Така кров уже не може циркулювати нормально по організму, заходити в капіляри, які йдуть буквально до кожної клітини.
    Що таке 5 мікрометрів у порівнянні з діаметром голки шкрица шприца -
    Діаметр голки шприца в сто разів більший, ніж діаметр капіляра. Навіть найтоншої голки. Не кажучи вже про звичайну голку для взяття крові на аналіз.

• Тупо Тупо x 1
  20. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

О. Читай тут про цю "роботу":

ROSHEN Украина - Отзывы сотрудников компании - О Работе

)) .. мільярдеры їбані. Таких відгуків повно у мережі.

Ти спєцом таку хєрню постиш) Щоб позадрачувать типу лохів?

Останнє редагування: 8 жов 2020
а де твій аватар? :)