ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Порошенко знаходиться в групі ризику через цукровий діабет. Але за останній рік він підтягнув свою фізичну форму, позбувся надлишкової ваги, плюс він в змозі оплатити послуги персонального догляду медиків, що є важливо при перебігу корони, так що, я надіюсь, все буде добре.
    На відміну від простих громадян країни, у яких віслюк вкрав гроші на лікування від ковіду і вклав в так зване "велике крадійство" , яке обходиться в два рази дорожче, ніж при попередниках

• Тупо Тупо x 1
  2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Мнє єго жаль, конєшно.

А в нас у Харкові отаке, -

Вкладення:

• zg.jpg
      zg.jpg
      Розмір файлу:
      105,7 КБ
      Переглядів:
      14
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Нїчого на бояться, підaрaси.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А діти Порошенка де навчаються? в Англії. Старший син, депутат, з расєйською ріднею одна родина. Тесть, сват вашого "гетьмана"- расєйський генерал. Як розібратися в цьому його патріотизмі, то залишиться тільки любов до грошей, і влади, бо вона ж йому все життя давала гешефт.

• Тупо Тупо x 1
  5. А хто тато вашого віслюка. Такий же віслюк, тільки старий. А про діда мовчу. Скільки кроворіжців загинуло через нього?
    P.S. Семен Іванович Зеленський (1924 — ?) — дід президента України В. Зеленського. Народився в Кривому Розі.
    Війну закінчив у званні гвардії лейтенанта. Після розстрілу демонстрації у Кривому Розі 1963 року отримав підвищення до полковника.

Останнє редагування: 1 жов 2020
  6. В мене донька цього року закінчила медунівер в Мілані. І що з того. А син закінчив нафти і шміру у Франику. Я закінчив технікум в Києві і інститут в Москві. І що з того.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Штафірка.

• Тупо Тупо x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

9. Silver bullet

та ну. Вищий охфіцер же) Чи військову спеціальність в Москві отримував?
    :))) І що з того (какая разница).

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Перекладіть, Хомчине. На людську мову. Пам"ятаєте гасло? Армія, МОВА, Віра.
    Бо мені не зовсім ясно, про яку шміру йде мова, і при чому тут Ваш син.
    Ну, а слово "Франик", я так зрозумів, демонструє Вашу "велику повагу" до генія українського народу - Івана Франка? Який ще до жовтневого заколоту казав, що соціалістів не можна допускати до влади.
    То чий ідейний попередник був Іван Франко: Ющенка чи Медведчука?

Якщо Ви, Хомчине, назвали Івано-Франківськ таким принизливим назвиськом, то Ви - свиня.

• Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

Так і назвав.

• Тупо Тупо x 1
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну навіщо Ви так свиней принижуєте, приписуючи до них різних рогулів зацофаних? Між іншим, генетично свиня дуже близька до людини. І деякі органи мона людині пересаджувати. А ще в них дуже добре сало (я вчора саме накрутив з часничком і укропчиком). А Ви мені, оце перед вечерею, апетит спортили . Як тепер мені сало їсти?

• Смішно Смішно x 2
  13. Так в Москві. В одному з найпрестижніших на той час військових закладів. Етуш, А.ІСтругацький, Чекалкін теж вчились там в різні роки. З Чекалкіним вчились на одному поверсі, на різних факультеті і по різним спеціальностям.
    P.S. До речі, дружина закінчила медунівер в Пітері. Але всі затяті бандерівці і порохоботи.
    Мій дід був січовим стрільцем і воював за УНР і ЗУНР. Дружини дід вбитий москалями в рідному селі, а діти не могли попрощатися з батьком. Як 10-13 річним дивитись на вбитого батька під дулом кацапських автоматів і не підійти і попрощатися?
    Ще лейтенантом в поїзді Львів -Москва познайомився з майором родом з Хмельницька. Ми розмовляли українською.Він розказав історію, що трапилась з ним. Якось він розмовляв з кимось українською. До них підійшов старенький дід і запитав: "Служиш синку?". -" Служу діду" - відповів той. " Служи синку, служи. Нам свої люди кругом потрібні" - сказав дід і пішов.
    Так от. З тих пір пройшло десь років під сорок. А я це памятаю і перед очами та розмова в коридорі вагону. Вчитись потрібно завжди і у всіх, але не забувати де твоє коріння.

• Баян Баян x 1
  14. Що старе опудало? Вчити молодіжний сленг треба. Франик, Станіславів - студентська назва Івано-Франківська. Нафти і шміру - теж сленг студентів ІФНТУНГ - Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.
    Привіт старому маразматику.

15. І наостанок для "гомо совєтікус"
    Український супермен Іван Франко
    Natasha Kulbachuk:
    Якби я хотіла, щоб дитина, прочитавши біографію Івана Франка нічого не відчула, я б змішала злидні з пафосом і додала купу дат - тобто все так, як написано в шкільних підручниках.

Якби я хотіла, шоб дитина, прочитавши про Івана Франка, офігіла і захотіла прочитати його твори, то написала б так.

Іван Франко - це супергерой з розумовими надздібностями і феноменальною пам’яттю з королівства Галичини і Володимирії (сучасна Львівщина і Франківщина). Мікс геніальності і фантастичної працездатності. Перший український професійний письменник, який заробляв літературною діяльністю дуже немалі гроші, а почав з того, що ще в дитинстві сам в себе інвестував - в свою освіту і розум.

Спочатку звичайна початкова школа, потім школа з німецькою мовою викладання, далі гімназія з польськомовним викладанням. В 9 років помер батько. Малий вчився так, щоб знань вистачило підробляти репетиторством, а на зароблені гроші купував книжки, читав, вчився, заробляв і т.д. Зрештою ще юнаком зібрав фантастичну бібліотеку українських і європейських авторів, став ходячою енциклопедією і фінансово незалежним красунчиком.

Друзі-гімназисти розказували, що Франко після годинної лекції вчителя міг дослівно її переказати. Знав напам’ять всього товстелезного Кобзаря, домашку з польської робив у віршах, почав писати свої вірші, прозу і історичні драми, перекладав Гомера і Софокла. В 15 перекладав Гомера і Софокла! В 15. Гомера і Софокла. Без гугл-перекладача.

(Шо ви робили в 15? Я, наприклад, щовечора оплакувала Цоя під під’їздом і мені тоді точно було не до Оофокла.

Дівчатам Іван подобався. Підлітком, коли за гроші «підтягував» сина священника, закохався в його доньку. Ольга Рошкевич. Роман був взаємний і тривав досить довго. Франко запропонував Ользі вийти за нього, але коли батько нарешті дав згоду, Івана як назло посадили в тюрму «за участь у таємній організації» і батько передумав.

Далі були ще жінки, університети і арешти за громадську і політичну діяльність. Інтелектуальний рок-н-ролльщик.
    Ще два сильних кохання. Три універи: Львівський, Чернівецький, Віденський. У Віденському захистився на доктора філософії. Ще два арешти.

Франко знав 14 (ЧОТИРНАДЦЯТЬ!!!) мов на рівні перекладача. Переклав Гомера, Платона, Шекспіра, Діккенса, Золя, Гюго, Флобера, Гете, Твена, Сервантеса, Алігієрі і ще довгий вражаючий список авторів світової класики і античної літератури.

Письменник, поет, драматург, перекладач, критик, політик, історик, мистецтвознавець, економіст, доктор філософії, ГЕНІЙ.

Ще й до всього мав ідеальний слух і прекрасний голос - Микола Лисенко писав музику з його співу.

Друге кохання - Юзефа Дзвонковська. Взаємне і трагічне. Юзефа відмовила у шлюбі, бо мала смертельний на той час діагноз - туберкульоз.

Третє - Целіна Журовська -«женщина чи звір». Цинічна і холодна. Франко присвятив їй вірші у збірці «Зів’яле листя», але вона їх навіть не читала. Правда згодом їй зачитали вірші-присвяти, і Целіна зауважила, що найбільше в тих віршах їй запам‘ятався опис квартири, бо він нагадував їй квартиру, яку вона мала на вулиці Вронських у Львові.

Одружився з Ольгою Хоружинською. Ольга народила трьох синів і доньку. Франко для сім’ї власноруч побудував розкішний будинок у Львові. Родина Франків щоліта виїжджала на відпочинок на Гуцульщину у компанії Лесі Українки, Михайла Грушевького, Ольги Кобилянської, Михайла Коцюбинського - норм компанія).

Прожив 60 років. Поліартрит спочатку паралізував руки.

Залишив по собі 100 томів власних творів українською, польською, німецькою, російською, болгарською, чеською мовами. Номінант на Нобелівську премію. Займав 4-те місце серед номінантів, але помер в рік проголошення лавреата (Ромена Ролана, до речі), тому був виключений зі списку.

Перед смертю покликав священника на сповідь, але вигнав його до біса «за нетактовність», так і не сповідавшись.

Все.

Про твори жодного слова. Їх треба читати.

Хоча б для того, щоб не ржати зі слова «побіда» під час перегляду «голлівудського» кіно «Захар Беркут».

FB_IMG_1601559218396.jpg
    Автор ілюстрації - Назар Дубів

16. medwedo berlogsoni

Баян, Хомчине. Не прикидайтеся і не прикривайтеся українцем. Ви цю історію вже розповідали.
    Вона схожа на ту історію, як Путін на згарищі хрестик натільний знайшов.

Я пам"ятаю Ваше "ты!"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Хомчине.
    Включайте логіку.
    Якщо Ви вважаєте, що до Вас слід ставитися так, як до Етуша (який, між іншим, регулярно радить Вам закусювати), то тоді і Ви повинні ставитися до Саакашвілі, як до Порошенка. Бо вони вчилися на одному і тому ж факультеті.
    До речі, Віктор Медведчук вчився в тому ж університеті, що і Порошенко. Ви до нього також будете ставитися, як до Порошенка?
    Одним словом, не слід себе випинати, прикриваючись видатними людьми.
    Бо на думку спадає вираз "в сім"ї не без виродка".
    І, між іншим, якого Етуша Ви мали на увазі?
    Той Етуш, якого ми знаємо, вчився на актора
    Этуш, Владимир Абрамович — Википедия

Чи Ви також на клоуна вчилися? Чи не закусили перед тим, як почали хвалитися своїм московським навчанням?

• Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

всё - слился с громким унитазным грохотом.
    Чекалкин учился в Военном институте обороны СССР...Хомчин хочет сказать, что он военную специальность в Москве получал?? Вот это подарок.
    Так может он из под-Московья и сейчас работает?
    И проверку гудманскую не пройдет?

• Тупо Тупо x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

Синька сьогодня в ударі, певно вже хильнула

• Тупо Тупо x 1
  20. Не тільки Чекалкін, а й Етуш, Стругацький і багато інших відомих людей.
    Я ніколи не скривав, що вчився в одному з найпрестижніших військових навчальних закладів. І курсантом був всього рік. Закінчив інститут у званні капітана. Вася, ти коли отримав капітана? Від курсанта до капітана - 6 років. Після Москви жив в Ташкенті. Після розпаду перевівся служити в ПрикВО. Звільнився з служби у Львові. З тих пір живу у Львові. Часто буваю у Франику у матері. Раз в рік їжджу в село де народився.
    А пані не вміє узагальнювати, а тільки маніпулювати.Там було написано про служити. Отримані знання і навички сповна використовував на благо України. І не тільки я. Скільки було таких в країні, які в 91-92 роках з ризиком для життя спасали від знищення кацапами унікальну техніку, документацію, завдяки чому Україна входить в обмежений клуб власників унікальних військових технологій.
    Я зацьонтий бандеровець і порохобот.
    До речі, всі зв'язки з однокурсниками в Москві припинив в 2014. Минулого року були спроби декого відновити звязки, але після запитання Чий Крим в них пропадає бажання продовжувати розмову.

Останнє редагування: 2 жов 2020
а де твій аватар? :)