ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У порохоботів - когнитивний диссонанс. Або, якщо використовувати наукову термінологію: "зайшов ум за разум"
    З одного боку, Венедіктова - настільки маріонетка Зеленського, що навіть переселилися в резиденцію, де проживає Зеленський.
    З іншого - Венедиктова не садить Порошенка. Так може Зеленський не може віддавати розпорядження: садити когось чи ні?
    Якби хотів, давно б посадив. Того ж Порошенка.
    І справа тут не в тому, що в Роттердамі+ немає складу злочину.
    Прокуратура може засудити за злочин проти конкретної особистості. Обікрали Іванова, Петрова, Сидорова.
    Але за допомогою Роттердам+ обікрали усіх українців. Спираючись на цю обставину справу про Роттердам+ ПОКИ ЩО прикрили.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, які ковбаски з дупи полетіли! Прийдеться садити самих себе.:))):))):)))
    «Слуга народу» запропонувала повернути «Роттердам+», аби врятувати електроенергетику

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Палац Ахметова і 19 мільярдів збитків за Роттердам+ - Bihus.Info

Поки антикорупційні органи роздають підозри фігурантам схеми "Роттердам+", справи олігарха Ахметова йдуть вгору. Які збитки це завдало українській економіці та як заробляли компанії найбагатшого українця Ріната Ахметова - у блозі Марії Землянської.
    Майже 19 мільярдів – це сума збитків, за версією САП та НАБУ, через так звану схему Роттердам+, коли в розрахунок вартості теплоенергії ТЕС закладали ціну вугілля, як із біржі в Нідерландах, плюс його доставка з порту Роттердама. Більша частина від цієї суми збитків – надприпутки приватних компаній, які продають теплову енергію. Зокрема, компанії Ріната Ахметова – ДТЕК, за даними Асоціації спожи��ачів енергетики та комунальних послуг, яка видобуває 85% українського вугілля та володіє 80% українських ТЕС. Відповідно ТЕС Ахметова підняли тариф на електроенергію для промисловості. А промисловість – підняла ціни на усі товари для споживачів, тобто для українців.
    Понад 12 тисяч квадратних метрів. А це загальна площа лише одного з маєтків Ріната Ахметова під Києвом. За парканом 20 гектарів лісу, на території штучні озера з містком, ландшафтний дизайн, гаражі, альтанки, кілька будинків. У центрі – велетенський симетричний. Будівництво ще не завершене. На території працює техніка, стоять вагончики і будівельні матеріали, ходять люди, схоже працівники. Офіційно, земля і нерухомість, на якій будується Ахметов – власність його ж компанії “Мета-Капітал”. За документами – це реабілітаційно-оздоровчий комплекс.

До речі, Ахметов – єдиний українець у рейтингу 500 найбагатших людей світу за версією агентства Блумберг. Його статки оцінюють у близько 5,5 мільярдів доларів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тільки ЗА щоб взули Ахмєтова по повній програмі, але от одна фігня тут замішана. Ротердам+ - не кримінал, а благо для України. Який жаль, правда?

• Смішно Смішно x 1
  5. 20200925_211715.jpg

6. Кацалапий без брехні не може. Де живе віслюк?
    А куди поселилася генплокулолша?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого така тишина? Зебобіки, хіба вам лишні $100. Це ж така халява!

8. ПРИЄДНУЮСЬ.

"Привітання Порошенку!
    Я критикував його дії десь до кінця 16-го року.
    Мені не заходило, що він олігарх (олігарх - це людина, яка крім грошей має ще й власні ЗМІ, а значить і вплив на політику) і має бізнес.
    Я просто боявся використання бізнес-моделей у політиці.
    А вони попервах були.
    Я не звинувачував його в Іловайській трагедії.
    Це усі зараз заднім числом знають, що Росія вдарила в спину із своєї сторони - своїми збройними регулярними силами, а не зєльоними чєлавєчкамі "с аружиєм с ваєнторгав".
    Але я дорікав йому - ти Президент і мав ще тоді зрозуміти підступність Путіна.
    Мені, як патріоту не подобалися Мінські угоди.
    Так, ми були з голою і босою армією, але у Армії був дух.
    Мені нудило від пристосуванців і лизоблюдів, особливо в регіонах.
    Мені не заходила кількість перевзутих.
    Але коли він і його команда розпочали реформи в умовах війни - я плюсував.
    Хтось каже: "А що він зробив?". Хотілося у цих людей відібрити дипломи.
    Але коли він і його команда у 16-му не дали рухнути усій банківській системі і націоналізували ПриватБанк - я зрозумів - він виріс до справжнього Президента.
    Лао-Цзи казав:
    "Найкращих керівників люди не помічають. Коли усе закінчиться - люди скажуть: ми зробили це самі".
    40-мільйонний народ у Новорічну ніч і не помітив навіть - над якою прірвою ми стояли. Так, звичайно, він там був не один.
    І Гонтарєва, і інші робили усе, щоб піпл міг під новий рік тащитись від коміків з Кварталу та угоряти від "Сватів".
    Але стіною для цього був Він.
    А до кінця 2018 року він виріс до справжнього ЛІДЕРА.
    Армія. Мова. Віра.
    Можливо ці гасла ніколи не зайдуть тьоткам з Привозу чи Барабашова.
    Але Армія. Мова. Віра. - вони вже створили історію і залишили Його в ній.
    Удар від ворогів був очікуваним, хоч і болючим.
    Згадайте, колись Великобританія, яка з Черчілєм пройшла усі кола пекла і вистояла, у 45-му, після війни - скзало йому "фате, ми хочемо спокою".
    І Черчіль пролетів.
    Українці хотіли чуда. Всього і одразу.
    Вже побачили. Але чекають на нову казку.
    Нічого. Колись нація подорослішає.
    Ми красиві у своєму підлітковому віці.
    Але колись моїм дітям буде не соромно за те, що я голосував за Порошенка.
    Я просто завжди правильно голосую.
    І зараз нам не достає пороху.
    І Пороха!
    У день народження я бажаю Петру Олексійовичу Здоров'я і нових звершень в ім'я України!!!
    Слава Україні"

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/3332456090195478/

• Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Нажаль, не було у нас свого Конрада Аденауера, і поки не видно.
    Що любитель в політиці (одна крайність), що представник олігархату (друга) - не те.
    Потрібна людина з професійним досвідом в політиці, проукраїнськими поглядами, рівновіддаленістю від олігархів і бажанням дійсно змінити цю країну. Таких у владі у нас поки не було.

• Смішно Смішно x 1
  10. Silver bullet

А порохоботи - мерзотна агресивна секта, співучасники якої не патріоти України, а патріоти одного олігарха - платні чи бесплатні (корисні ідіоти). Принижуючи діючого президента, без причини і без міри, вони підривають сам інститут президентства. Це зараз дуже і дуже погано, це заважає міжнародним відносинам, це заважає просуватись вперед і в реформах, а поверненню Порошенко ніяк не може сприяти.
    Та він і не буде балотуватись ще раз, коли в нього хоч грам глузду залишився. Повторити долю Ющенка?

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. В Україні є щонайменше два види(насправді більше) московських гнид:
    1. Відкриті колаборанти, часто густо з подвійним громадянством країни-агресора(«Окупаційні блохи» у першу чергу)
    2. Скриті колаборанти,котрі верещать про свій патріотизм,але співпрацюють з першими (шмарклі etc.)
    Наймерзенніше, що попри роки війни, окупацію територій, вбивство тисяч українців та евакуацію мільонів, ворожі покидьки користуються широкою підтримкою серед баранячих мас.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, не вникав я у ті деталі. Дійсно, живуть в різних місцях.
    Тому визнаю свою помилку. Саме помилку, а не брехню.
    Венедиктова переехала в президентскую резиденцию в Пущу-Водицу
    Зеленский продал дом и переехал в резиденцию «Конча-Заспа»

Ви ж, порохоботи, навіть коли вас піймають на відвертій брехні, не визнаєте.
    От у цьому і різниця між порохоботами і непорохоботами.

Он Гудмана тикнули носярою в те, що місток, куди в щілини труси кидали, зданий ще при Порошенку-Гройсману, а не при Зеленському. Довели на фактах. Що, думаєте, визнав? Ні. Він і далі буде переходити на особистості опонентів.

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що таке? невже кловун надурив стадо своїх прихильників? Зробив їх лохами? Бо сам, з його слів, не є лохом.
    Отже вітаю Вас, шановний medwedo berlogsoni. Ви лох. А скільки було надій, пам"ятаєте? Що, дуже кортіло розцілувати Зєлєчку в його рожеву попку? Здавалося, що воно "такой порядочний молодой чєловек!"
    Але гординя заважає Вам визнати свою дурість. Тому Ви пишете таку несінитницю, яку можна вигадати лише під важкою наркотою.

15. Blaberus

Це ту, яку воно обіцяло віддати голодним "дєткам"?

16. Blaberus

А що, Зєзлєчка вже не боженька?
    Падлокловун не лише любитель, він ще й представник олігархату. І лише повний дегенерат міг цього не помітити з самого початку.

17. Blaberus

Отже, які Ви маєте претензії до порохоботів?
    Що вони не лижуть сраку любителю в політиці, одночасно представнику олігархату, який не є Конрадом Аденауером, про якого не можна сказати, що він
    Зізнайтеся, шановна Silver bullet, що Ваша ненависть до порохоботів це проява комплекса меншовартості. Вам соромно що порохоботи виявились розумнішими за Вас. А такі висловлювання, як
    А даний Ваш вислів свідчить про те, що ви останніми, відчайдушними зусиллями, намагаєтесь врятувати почуття власної поважності.
    Бо навіщо Україні президент, про якого не можна сказати, що він

18. Silver bullet

та перестаньте, насекомое.. Я никогда не верила, что олигархи Янукович или Порошенко станут стрелять себе в ногу. А вот Зеленский имел шанс набрать команду технократов западного образца.

Посмотрим, что будет дальше...Всего только год прошел, а Зеленский быстро учится и ничего не сдал России, как вопят чокнутые Маруси.
    Вой на болотах за Порошенко мне мерзок - он ничего конструктивного не несет. Надо бороться за движение вперед иначе, конструктивно: без грязи, оскорблений президента, грязных картинок, фейков и дурного вангувания.
    Есть политические шоу, на которых должны серьезные эксперты, с разными точками зрения, но без истерики и траура за потерянной властью контролировать ситуацию и помогать решать проблемы страны.
    А их с верхом...И большинство (кроме короновирусных) - пришли из прошлого.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. його нема потреби принижувати, він сам себе і Україну принижує.
    2. про які реформи ви говорите? Що зараз реформується?

а де твій аватар? :)