ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сподобалось:
    Все реформы всегда идут сверху и именно не людям, а верхушке и всей вертикали власти невыгодно жить по закону.
    Вот как-то ж наши испорченные граждане приезжают в Европу, работают в белую, соблюдают законы, живут без дачи взяток и решения вопросов.
    Я же говорю: пришел здесь в таможню, машина была из Германии, таможенник взял документы, выписал квитанцию и вежливо рассказал как после оплаты её распечатать с сайта для постановки на учёт. Никто не просил показать машину, не отправлял на уточнение стоимости, не требовал повторной сертификации, каких-то справок и прочей херни, всё заняло ровно 15 минут.
    Сколько нужно времени Президенту и премьеру, чтобы такую европейскую практику реализовать в Украине? Ответ: один день. А почему проевропейский Президент Порошенко и реформатор Гройсман этого не сделали, а потому что:

Размах коррупции на украинской таможне шокировал немецких журналистов

И не будь этого и подобного, не было бы ни "Рошена", ни "Богдана", ни "Привата", ни "ДТЭК" в руках олигархов, ни Конче-Заспы, ни Бентли и Феррари у жен и тёщ нищих чиновников, ни маетков в Лондонах и Испаниях , зато был бы Крым, Донбасс, боеспособная армия, которую не надо было бы создавать с нуля, богатая процветающая Украина и счастливые граждане.

• Подобається Подобається x 1
  2. Silver bullet

Сподобалось:
    Все реформы всегда идут сверху и именно не людям, а верхушке и всей вертикали власти невыгодно жить по закону.
    Вот как-то ж наши испорченные граждане приезжают в Европу, работают в белую, соблюдают законы, живут без дачи взяток и решения вопросов.
    Я же говорю: пришел здесь в таможню, машина была из Германии, таможенник взял документы, выписал квитанцию и вежливо рассказал как после оплаты её распечатать с сайта для постановки на учёт. Никто не просил показать машину, не отправлял на уточнение стоимости, не требовал повторной сертификации, каких-то справок и прочей херни, всё заняло ровно 15 минут.
    Сколько нужно времени Президенту и премьеру, чтобы такую европейскую практику реализовать в Украине? Ответ: один день. А почему проевропейский Президент Порошенко и реформатор Гройсман этого не сделали, а потому что:

Размах коррупции на украинской таможне шокировал немецких журналистов

И не будь этого и подобного, не было бы ни "Рошена", ни "Богдана", ни "Привата", ни "ДТЭК" в руках олигархов, ни Конче-Заспы, ни Бентли и Феррари у жен и тёщ нищих чиновников, ни маетков в Лондонах и Испаниях , зато был бы Крым, Донбасс, боеспособная армия, которую не надо было бы создавать с нуля, богатая процветающая Украина и счастливые граждане.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А любителів металу треба? ;

4. Gyppsy

Ні.
    Реформи не ідуть зверху чи знизу, реформи ідуть від кожного зокрема, де б він не був.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно.
    Люді гібнут за метал

• Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ну я хіба Вас питався?

Як сказати щось про мою пропозицію за разом покурити - то Ви мовчите.
    У мене ж Київ не охоплений!
    Чи мені брати і шукати @Dzeko ?

вау, глянув - @Dzeko поголився! Чи може самі відклеїлися? :scratch_one-s_head:

)))

зі

Доброго рану!
    Бо я забув привітатися:blush:
    Вже в голову заліз Стрий)))

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що пардон, то пардон. Я спросоння не звернув увагу, що той Ваш пост - "не до мене п"ють, не кажи дай Боже"
    Оскільки я згадував реперів,
    , то з похмілля (чи то пак - спросоння) подумав, що то - зауваження мені.

8. Silver bullet

ну це куди не йшло)
    Доброго дня) День теплий, гарний. На душі спокійно.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

тут і так своїх децелів вистачає

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Silver bullet

FinCEN Files – приговор украинским олигархам

Янукович, брати Клюєви, Курченко, Фірташ, Коломойський, Ахметов, Порошенко. Як думаєте, що об'єднує усі ці прізвища? Усі вони потрапили у поле зору FinCEN.

А що таке FinCEN? І чому вам варто стежити за проектом FinCEN Files?

The Financial Crimes Enforcement Network або FinCEN – це бюро Департаменту фінансів США, яке збирає ваші "підозрілі фінансові транзакції" з багатьох причин. Одна із них – корупція, інша – фінансування тероризму, торгівля зброєю чи наркотиками... Список причин, через які ви можете потрапити у поле зору фінансової розвідки США, довгий.

FinCEN тривалий час був залучений до пошуку і повернення активів "сім'ї Януковича". Більшість знахідок передали в Україну. Як ними скористалися – риторичне запитання.

Коли FinCEN моніторив підозрілі транзакції (suspicious activities reports або SAR) Януковича і його найближчих соратників, то під руку потрапила "дрібна рибка", американський політтехнолог Пол Манафорт.

Репорт FinCEN на Манафорта чекав свого часу майже чотири роки аж до 2018, коли його передали до Департаменту юстицій у межах розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання Росії у вибори США 2016 року.

Більшість матеріалів FinCEN, які отримав DOJ на запит Мюллера, потрапили до журналістів BuzzFeed News і ICIJ. Це транзакції на два трильйони доларів із географією, співмірною із мапою світу.

Відмивання коштів – це злочин, який робить можливими інші злочини. Це може прискорити економічну нерівність, спустошити державні скарбниці, підірвати демократію та дестабілізувати нації – і банки відіграють тут ключову роль.

Проект FinCEN Files не лише вказав на фігурантів відмивання коштів, але й простежив роль державного нагляду, аудиторів та банків у приховуванні за кордоном грошей, викрадених з державних скарбниць, отриманих через продаж наркотиків чи незаконний видобуток золота.

Далі:
    Кто из украинцев в поле зрения американского бюро FinCEN? Колонка журналистки Татьяны Козыревой

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

Тут важный нюанс. По американским законам отмывание денег не хозяйственное, а уголовное преступление. Более того, если речь идет о долларах, то это преступление подсудное юстиции США, где бы и кем бы оно ни было совершено.

Потому Коломойский, Фирташ и Порошенко тоже -рискуют в этих судах не деньги потерять, а свободу. И это очень важно.

Ну и второй нюанс. Я надеюсь, что все помнят, а люди промайданные точно помнят, как в феврале-марте 14-го года вскрывались документы и дворцы бежавшей в Россию команды Януковича, как перечислялись заоблачные суммы украденного.

Так вот благодаря FinCEN наши властеохранительные органы знали, где лежат в банках деньги сбежавших и сколько там денег. И были арестованы в западных банках миллиарды долларов, которые были приобретены в результате сомнительных транзакций. И как вы думает сколько таких долларов возвращены народу Украины (т.е. вернулись в Нацбанк или в госбюджет)?

Как оказалось - НИ ЦЕНТА.
    И я бы очень хотела прочесть комментарий по этому поводу с оценкой деятельности главного патриота Украины. И брал ли долю с этих денег патриот за возврат их ворам, или не брал и отдавал им деньги бесплатно?
    Вот прочесть ответы охота))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Silver bullet, я розумію, жінці дуже хочеться. Ну хочеться, хоть ти... А факти? А шо факти? Нема в статті Порошенка? Так тим гірше для фактів! Напишемо і червоними буквами. Няй буде, нє?
    Може досить оббріхувати Порошенка? Сказано: не свідчи неправдиво про ближнього.
    Порошенко, доречі, може спокійно поїхати у США, чи Англію, а от Коломойський - зась. А Фірташ вже доїздився. Про Ахмєтова - не знаю. А й толку з того всього? Ваш Зеленський Коломойського не видасть в жодному разі, бо вони повязані фінансовими махінаціями. Потоне Беня, потоне й Вова... після каденції, звичайно.

14. Silver bullet

Мих, пруф є, ви читати вмієте?
    І Міжнародний Інвестиційний банк Петра Порошенка там:

International Invest Bank 81 $ 7,874,789 $ 1,792,200

Останнє редагування: 21 вер 2020
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перше, Банк - то ще не Порошенко, навіть, якщо він засновник. Друге, Там є інфа через який банк гроші йшли з України. Все. Що тут крамольного? Є міжнародна діяльність, значить гроші ходять. Я сам відсилав і отримував. В чому фішка? В статті журналістки згадуються підозрілі олігархи, Порошенко - ні.

16. Silver bullet

По-перше,Порошенко як підозрілий олігарх згадується на самому початку.
    По-друге, не ганьбіться отими "гроші ходять". я з вас плачу))
    Як не знаєте, що таке "підозрілі транзакції", то мовчіть і не відповідайте нічого. Я бачу, що ви ні разу не грамотний, то я скопіювала список укр.банків, що попали на гачок FinCEN Files і бачу, що Порошенко лідер по тим підозрілим транзакціям. Саме більше, що засікли - це 35 чи 45, а в Порошенка аж 81. Ну а як же - гетьман))

scb National Standart 2 $ 9,171,522 $ 0
    Joint-Stock Company Otp Bk 2 $ 0 $ 189,685
    Ukrsibbank 4 $ 0 $ 23,620
    International Invest Bank 81 $ 7,874,789 $ 1,792,200
    Fidobank 7 $ 1,134,397 $ 0
    Nadra Bank 19 $ 2,400,000 $ 786,316
    Bm Bank 1 $ 665,000 $ 0
    Open Joint-Stock Company VTB Bank 35 $ 17,110,629 $ 66,230,192
    VTB Bank 45 $ 19,411,372 $ 113,697,007
    Ukrsotzbank 8 $ 0 $ 3,758,926
    Business Standart Jsb 12 $ 2,545,186 $ 0
    Active Bank 2 $ 829,000 $ 0
    JSC Kredobank 10 $ 2,386,820 $ 0
    Ukrsotsbank 2 $ 0 $ 455,040
    Privat Bank 4 $ 0 $ 2,367,375
    Credit Dnepr Bank 2 $ 3,038,906 $ 0
    Raiffeisen Bank Aval' Public Joint Stock Company 1 $ 0 $ 63,464
    Ukreximbank 23 $ 70,748 $ 1,237,163
    Donghorbank Joint-Stock Company 1 $ 0 $ 781,000
    Kredobank 42 $ 2,018,435 $ 0
    Express Bank 2 $ 3,735,449 $ 0
    SB Sberbank of Russia, Cjsc 19 $ 5,805,332 $ 700,000
    State Export Import Bank of Ukraine 11 $ 0 $ 1,321,500
    Pivdenny Bank 7 $ 1,866,502 $ 1,022,543
    PJSC "Bank Vostok" 21 $ 3,333,548 $ 4,681,672
    Kievskaya Rus Bank 1 $ 0 $ 400,000
    PrivatBank 22 $ 0 $ 2,183,786
    Public Joint Stock Company Fidobank 32 $ 4,552,102 $ 1,599,000
    Jsb Trust-Capital 3 $ 227,869 $ 0
    Prominvestbank 3 $ 0 $ 1,581,993
    PJSC Credit Europe Bank 7 $ 0 $ 3,017,728
    Raiffeisen Bank Aval 1 $ 0 $ 2,000,000
    Porto-Franco Commercial Bank 2 $ 0 $ 1,655
    First Ukrainian Int'L Bank 1 $ 0 $ 680
    Commercial Innovation Bank Ukrsibbank 2 $ 0 $ 500,000
    PJSC Bank Vostok 26 $ 7,514,242 $ 0
    ING Bank Ukraine 5 $ 1,882,776 $ 0
    Sberbank of Russia 1 $ 0 $ 40,000,000
    Union Bank 1 $ 51,470 $ 0
    Closed Joint-Stock Company Otp Bk 2 $ 0 $ 4,000,750
    Otp Bk 1 $ 0 $ 348
    Central Branch of JSC Kredobank 1 $ 10,000 $ 0
    Sberbank PJSC 4 $ 0 $ 617,394
    AS PrivatBank 5 $ 0 $ 3,298,750
    First Investment Bank 2 $ 2,900,000 $ 0
    Bank Aval-Joint-Stock Post 1 $ 0 $ 279,421
    First Ukrainian International Bank 6 $ 110,000,000 $ 0
    First Ukranian International Bank 1 $ 353,800 $ 0
    Joint-Stock Company VTB Bank 1 $ 0 $ 100,000
    Joint Stock Bank Big Energy 1 $ 7 $ 0

Follow the money from Ukraine

17. Silver bullet

йой, звісно, то бухгалтер виводить в оффшори. А Петро ні сном-ні духом.:cry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Бо ви його самі написали.
    А в самій статті його нема.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви дайотє.....

В банку/фірми є директор. Банк - юридична особа. На юридичну особу діють закони, котрі регулюють діяльність юридичних осіб.

а де твій аватар? :)