ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, коли Ви лише встигаєте Лаврова слухати?
    І, якщо можна, детальніше, що таке зробив Зеленський, чого не робив Порошенко?
    І що там каже Лавров стосовно санкцій?
    І чому по Порошенку не вдарили санкціями тоді, коли він таке витворяв, що аж цілий Лавров про це зараз згадав?
    А "вдарили" лише зараз, коли Порошенко - ноль без палички? І ті санкції жодним чином не зможуть вплинути на дії нинішньої влади?

Видно, справи у порохоботів - дуже кепські, коли вони вже посилаються на брехню Лаврова

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

Стосовно того, що говорить Лавров.
    От, Хомчине, Лавров каже, що і Навального не труїли, і Скрипалів не труїли, і малазійський Боїнг Росія не збивала. Бреше і не моргає.
    Але стосовно Порошенка-Зеленського "каже правду", по-Вашому.
    Може, Росія і Боїнг не збивала? Адже це стверджує Лавров!?
    Чи "тут - іграть, а тут - нє іграть"?
    Якщо Ви зараз заспіваєте, що кацалапий читає РБК, то краще помовчіть, бо Лаврова тут першим згадали Ви, причому інформація пішла з російського ресурсу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Звісно не збивала!
    Його збили жидофашиздобіндєрафци за підтримки госдєпа. Це всім загальновідомий факт.

• Подобається Подобається x 1
  4. Позвонил знакомый из Одесской области. Ему предположили щебень купить. Три фракции на выбор. С "Великого будівництва" дорог. По 20 тонн продают. Кстати, впервые после Януковича, слышу, чтоб продавали щебень с дорог. А это деньги из ковидного фонда. А сам фонд пустой. А сегодня больше 3 тыс выявленных. Это ж уже покращення?
    Роман Донік

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Дарю идею сторонникам Зеленчкого. - Щебень с "великого будівництва", продают для того, чтоб наполнить ковидный фонд
    Роман Донік

• Тупо Тупо x 2
  6. medwedo berlogsoni

Ну, і як відповів на цю пропозицію Порошенко?
    Адже тема про Порошенка. Чи Порошенко продавав?

Взагалі це дуже схоже на "одна баба сказала". В даному разі "одна баба" - це Роман Донік. Друга баба - та, що розповсюджує плітки.

Це "Велике будівництво" порохоботам поперек горла стоїть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Проти Порошенка почали 15 нових справ – адвокати

А прикольно получається: москалі ввели проти Порошенка санкції, а кацапський адвокат бере і ніби захищає бувшого п"ятого екс-президента )))

Цікаво, чи Порошенко все чесно розповідає Новікову, чи таки трохи тримає свою державну зраду в таємниці?
    Бо Новіков може запросто все розказати руским кегебістам, шо нє?

• Подобається Подобається x 2
  8. Вот финансирование терроризма - это что-то новое. Я так понимаю, что следующим этапом будет признание ВСУ террористической организацией. Ибо Петро Порошенко действительно финансировал ВСУ через благотворительную помощь армии на сотни миллионов гривен.

И еще он немножечко хакер, да. Помните абсолютно-правдивый-рассказ о том, как поздней ночью в подвале на Банковой он подменял уставшего оператора ботофермы? Воооот!

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2749631925305607/

9. medwedo berlogsoni

Так того і ввели санкції, що Порошенко від Путіна багато грошей заникав.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Зеленський - добрий, він гроші від Путіна не заникує, всі віддає, тому і санкцій не має.

11. medwedo berlogsoni

Пріус поставив "тупо", бо не знає, що означає слово "заникати". Це слово означає "приховати".

• Тупо Тупо x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Заникати означає заховати, приховати і т.д. це все сіноніми, а заникати це вже фєня злодійский сленг яким розмовляє твій тупий кумир янелох вазєленскій і його виборці такі ж, навіть тупий гандоша трошки вищий від вас

13. medwedo berlogsoni

Це не феня. Це український сленг. Але оскільки і Путін, і Порошенко - злодії, то я використав стосовно них це слово.

Придивіться уважно за посиланням.
    Що таке ЗАНИКАТИ - Словар українського сленгу - Словники - Словопедія
    Заховати має нейтральне значення: Заховав книжку в портфель.
    Приховати також не означає сховати вкрадене. Мама приховала від дітей коробку з цукерками. Тобто, на деякий час. Потім дістане і віддасть дітям.
    А от те, що зробив Порошенко - саме заникав. Від Путіна заникав. І не збирався ділитися. І не треба їх вигороджувати - вони якось і без Вас упораються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Dred

Dred Well-Known Member

15. Злочини Порошенко - це як досягнення Зеленського, всі про них говорять, але ніхто не може знайти.

16. Привіт!
    Вчора закинув у стрічку пост про можливу нову партію від Лани Зеркаль та Олега Сенцова. Виразив таку думку:
    Чи не вийде так, як у нас, українців - завжди? Це коли ми ненавидимо політичний колір "як унас", але трошки іншого відтінку - більше, ніж політичні кольори ворогів.
    Так і вийшло. Ще до створення партії, а лише при розмовах про створення. Від «Хай Петро сходить з дистанції і дає їм місце» до «Петро Олексійович єдиний і назавжди». Вобщєм, почався срач.
    Дісталося і мені.
    Тому розставлю крапки.
    1) Я не голосував за Петра Олексійовича у 2014-му (думав за нього у 2-му турі, але до другого не дійшло). Не голосував тому, що Ліпецька фабрика.
    2) У 2019-му топив за Петра Олексійовича кругом і всюди. Бо вважаю, при усіх його промахах (передусім судова реформа) – кращого президента Україна не бачила. А останній рік він зіграв майже ідеально. А ще ж я знав, що може принести нам камарилья Зеленського. Знав наперед.
    3) Щенячого захоплення Петром Олексійовичем у мене немає, але поважаю. І за Армія. Мова. Віра – особливо.
    4) 73% людей, які палали ненавистю до Порошенка – цю ненависть навіяли і нав’язали. Це була технологія. Проти Порошенка на паплюження його рейтингів грала збірна росіян та українських олігархів. Хто повівся – виявилися просто корисними (самі знаєте).
    5) Проте, цих людей не треба клясти, а треба вчити. Щоб другий раз на ті ж граблі не наступити. Іншого народу у нас з вами немає. А помиляються всі. Німці у 32-му обрали Гітлера. Англійці у 45-му прокатали Черчіля.
    6) ОПЗЖ – 5-та колона Кремля, а ніяка не опозиція. Вони в опозиції до України, а не до української влади.
    7) Слуги – це строката ковдра, де більшість – некомпетентна і жадібна до грошей, частина – проросійсько налаштована. Лише 20-30 серед них ті, з ким можна вести мову.
    8) Батьківщина – партія проукраїнських популістів, які косять під лівих.
    9) Справжня опозиція до влади – Голос і ЄС. Я голосува за ЄС, бо там не тільки Петро Олексійович, а там і мій командир – комендант Майдану Парубій. Там Геращенко і Федина. І кожна варта бойової бригади. Там Ар’єв і В’ятрович. Там усі цільні.
    10) Але я співчуваю і Голосу, хоча у мене є образа на Вакарчука і на заяви Кіри щодо Порошенка.
    11) І так, я не проти, якщо буде ще одна політична патріотична партія. Патріотичного електорату вистачить. Якщо ця партія буде керуватись не олігархами, а матиме позицію. У парламенті, врешті, можна створювати коаліції. Правда ж? Інакше нам підсовуватимуть обманки типу СіЧі Смєшка.
    12) Це тому, що патріотам треба давати альтернативу. Втомилися від Голосу і Порошенка? Голосуйте за Зеркаль і Сенцова.
    13) Але від усіх патріотичних сил має бути єдиний кандидат у президенти. І вони мають домовитись, а не розісратись на радість ворогам. Я з радістю топитиму за єдиного кандидата від опозиції. Щоб Україна вже остаточно розвернулася до Європи, а не плавала галсами від берега до берега.
    14) Я сподіваюся, що патріотам вистачить розуму, щоб об’єднуватись
    15) Сподіваюся Богові вистачить на нас терпіння.
    Віктор Бобиренко

17. Good man

Good man Обычный человек

У Зеленского всё сделают проще: продадут щебень на сторону, а в воровстве обвинят команду Порошенко.

18. Странно что одного политвязня, избивают до полусмерти, а другой в это же время создает новую партию. Может быть новой партии нужно было два политвязня, и поэтому Володя сейчас в больнице?

Удивило присутсвие флагов нацкорпуса на вчерашней акции. Когда увидел думал ну все, пзда зескоту, если не будет ТСК, они просто отловят депутатов, и напихают им фалоимитаторов в пердаки, ну или свинок плюшевых.
    Я ни к чему не призываю и не упрекаю, но когда они бигусовское гамно ели, они агрессивнее были, чем когда Арьев, Пастор и Луценко задокументированные факты показали про державную зраду путинасосок.

Вобщем я так понимаю искуственные срачи, даром не прошли. Именно такой результат они и подразумевали, когда задумывались, когда воплощались, и когда реализовываются.
    А чего еще ожидать, когда часть тупого населения вместо борьбы с путинасосками, продолжает бороться с Порошенко и ставить подножки.
    Не понятно только зачем вообще было начинать бороться за державу в 2014, если тупому быдлу так легко можно заменить главного врага, на Порошенко.
    Можно было бы наплевать, только жрать это приходится вместе, да и разницы между зескотом не заметно.
    Арсен Зекиров

19. FB_IMG_1600293020919.jpg

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)