ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Одне тільки не зрозуміло, Порошенко коли став Президентом, що почав роздавати території, 20.02.2014 або 18.03.2014?
    20200826_212127.png

• Подобається Подобається x 1
  2. Зейобикам так хочеться, щоб Порошенко крав, щоб хоч трохи був схожим на них

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Даю посилання на офіційне джерело. Оскільки Ви не любите читати багато (написаного чи процитованого мною), суттєве виділяю великими літерами.

4. medwedo berlogsoni

Погоджуюся, але лише частково.
    Бо стосовно Пріуса я не згоден. Він лише ставить "тупо", на більше він не здатен.
    То лише Хомчин сидить ночами перепощує (А може він спить, а під його ніком програма-бот працює, не знаю, бо сидіти о п"ятій годині ранку за київським часом і робити перепости може бути або людина на роботі, або "свіхнувшійся").
    Майор - просто тупий хам, в якого все зводиться до рівня трузелей.
    Ну, а Мих - людина віруюча, яка вірить в те, що в рай попадуть всі хто не грішить нічим, крім брехні.
    Адміністрація якщо і реагує на що, так це на хамство з боку противників Порошенка. Перевірено на практиці.
    Тому я особисто бажаю Адміністрації міцного здоров"я.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я в курсі)))
    Але на мові такої приповідки нема.

Ви дали переклад.
    зі

Та й Ви кого мали на увазі, коли писали "піп"?

6. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, Є таке прислів"я.
    Просто в мене під час формування відповіді відбувся якийсь збій. Не все потрапило до результуючого поста.
    парафія - Словник української мови - значення слова, це:

Під "попом" я мав на увазі Порошенка, а під "парафією" - його прихильників.
    Думаю, зрозуміло.
    Ні піп, ні парафія не вживалися у прямому значенні, а в образному, щоб охарактеризувати те, що прихильники Порошенка не дуже відрізняються від самого Порошенка, в тому сенсі, що брешуть, ображають противників, шапки зривають. Ну, Ви самі знаєте.

7. medwedo berlogsoni

Якщо народ цікавить, як непроханий Порошенко примазався до учасників бойових дій і тепер буде крутити агітаційний ролик за ПєСІв, то будь ласка.
    Дивлюся я собі відео про новий міст через Черемош в Ютьюбі, тут репортаж переривається РЕКЛАМОЮ!!!! про Порошенка з відсиланням на сайт ПСІв
    Ось це відео з моменту, коли показують морду Порошенка, що всунлась поміж бійців, на фоні загального маршу, куди його не просили.

View: https://youtu.be/_Q9DqMjmndI?t=46

Свиня свинею - маю на увазі, звичайно, Порошенка.

Last edited: Aug 27, 2020
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стрєлочник Жупсі, ніколи не думав, що ти так можеш гальмувати.

Твій Зєля від армії злиняв. Навіщо захищати пороноактрису, котра бере зі всіх сторін?
    А Порох - головнокомандуючий, котрий приймав участь у воєнних операціях, тому він такий же ветеран, як й інші.
    Але то не для середніх умів. Паси гусей краще.

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Диванний Косолапенко, Порошенко - теж ветеран, як і ці хлопці, від який Зєля - янелох постійно втікає. А от Зєля - уклоніст. А ти - свиня безмозгла.

Last edited: Aug 27, 2020
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. А тепер спокійно і без емоцій. "У ветеранів неоднозначне ставлення до Порошенка". Так і у нас до ветеранів неоднозначне. Бо в ветеранах і Ківа рахується, і Семенченко, Бубєнчик десь бігає, та ще купа інших. Не хочу тут довго перераховувати. Більше того, я можу вам розказати, як армія голосувала, і як намагалися військові "з'їхати зі спецдільниць", бо знали наперед про приблизні результати голосування і хотіли розмазати відповідальність прикрившись результатами голосування на цивільних дільницях. Я був безпосереднім учасником і свідком. Панове, от вам ніде Зеленський не муляє, і ОПЗЖ нормуль заходить, а от Порох у вас ворог. І сьогодні майже кожен другий вважає своїм святим обов'язком гавкнути в сторону Петра, який же в принципі нікого не чіпає, і продовжує проводити державницьку політику. Але ні, вам муляє. І я скажу, що саме: ви й близько не годні стати на один щабель з ним, а тому і продовжуєте боротьбу проти нього і тим самим підмахуєте як внутрішнім, так і зовнішнім ворогам, цементуючи при цьому діючу владу зелених. І коли ви закликаєте до єдності, то маєте на увазі - навколо вас, красівих, з обов'язковою умовою - без Петра. Але не по Сеньці шапка. Можна скільки завгодно розводитися про об'єднання всіх опозиційних сил, тільки ось одне питання: а що, є з ким? І поки що тільки ЄС є тією політичною силою, яка здатна врятувати Україну від руїни. Ну так сталося, що за останні шість років ні прогресивна громадськість, ні просунуті активісти не змогли виродити нічого і близько подібного до ЄС, я вже не кажу про якусь альтернативу. Чи може ви загальнонаціонального лідера виростили? Га? Все, на що ви спромоглися - це Зеленський на Банковій і купа випадкових людей в Раді. Саме це поки що єдиний результат, на жаль. І наостанок: Зеленський гордо дув щоки на стадіоні, що він вирок Порошенкові, але насправді він вирок вам, - і громадським активістам, і ветеранам, і непідкупним журналістам-розслідувачам, і просто білим польтам.
    Igor Stokoz

11. Кацалапий, сікоко там при Порошенка передплатити за два Мерседеси?

FB_IMG_1598520024175.jpg

12. medwedo berlogsoni

Гаразд, спокійно, без емоцій
    Порошенко обіцяв ветеранам, що не буде йти в хвості їх колони? Обіцяв. У мене немає причин не вірити Раді Ветеранів.
    Виконав Порошенко свою обіцянку? Ні, не виконав. Збрехав.
    От і все. А потім використав відео про Марш Ветеранів у своєму агітаційному ролику.
    Тобто, вчинив як брехлива свиня. Ветерани просили йти без партіних прапорів? Просили. Виконав ПЕС це прохання? - Ні.
    Порошенко хай навіть всереться, він по Києву більше своїх 15 відсотків не набере.
    Скільки в першому турі набрав самвовідвіжєнєц? Менше 16 відосотків. Ото його електорат.
    Президентские выборы на Украине (2019) — Википедия

Тому що брехлива людина. Мої достоїнства залишимо осторонь. Я - ніхто.

• Подобається Подобається x 2
  13. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви можете дати першоджерело, звідки інформація?
    Крім того, за два Мерседеси можна було не те що не переплачувати, а взагалі їх не купувати.
    По третє, якого це партіота України так турбує інтернет для Зеленського, що він пише російською?

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Тепер зрозуміло, бо тоді я чось подумав, що Ви маєте на увазі Адміна ;

Я не знаю, що робив і робить якийсь Зєля.

А Порох - головнокомандуючий навмисне посилав людей під кулі. Це я точно знаю.
    Гусей нема, є альтернатива ;) :)))

@Мих -уїл, а Ви якусь господарку тримаєте?

15. Він більший патріот ніж ти, хоча пише російською. Кацалапий, якщо ти пишеш української ти вже патріот чи в реальності звичайний агент впливу під легендою україномовної недолінгвіста

16. Де , коли, факти, що обіцяв?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Що це було? Хамчин,беріть відпустку.

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

19. medwedo berlogsoni

Ви ще в передостанньому Хомчина слові не помітили помилку.
    Стосовно того, що Хомчин перегрівся, тут я згоден.

20. medwedo berlogsoni

Ви не вірите Руху Ветеранів? Рух Ветеранів, людей, що проливали кров за Україну, по-Вашому, бреше?
    На фейсбучній сторінці Руху Ветеранів таке стверджується.
    У мене якось більше причин вірити їм, а не Порошенку.
    Почитайте ще раз, якщо не повилазило.
    Петро Рух Ветеранів.JPG

Особливу увагу зверніть на слова

Вочевидь їх слово, як політичної партії, нічого не варте, а жага до хвилинного піару п’ятого президента важливіша ніж прохання учасників бойових дій.

Я вірю, що таке прохання з боку учасників бойових дій до Порошенка було.
    А прохобидло буде до останнього батончика захищати Порошенка.

а де твій аватар? :)