Одне тільки не зрозуміло, Порошенко коли став Президентом, що почав роздавати території, 20.02.2014 або 18.03.2014?
Даю посилання на офіційне джерело. Оскільки Ви не любите читати багато (написаного чи процитованого мною), суттєве виділяю великими літерами. ПАРА́ФІЯ, ї, ж. Нижча церковно-адміністративна організація, що об’єднує віруючих, яких обслуговують церковнослужителі одного храму. Піп прийняв з великою охотою в свою парафію нових людей (Н.-Лев., II, 1956, 221); Вікентій знає всю непривабну зажерливість гутянського попа, осуджує його нововведення у парафії (Стельмах, І, 1962, 271); // Місцевість, де живуть члени цієї організації.Парафія була маленька, вбога, з народу прихід був дуже мізерний (Фр., VII, 1951, 15); Чергова підвода повезла їх у чотири парафії нашої волості (Мик., II, 1957, 35); // розм. Сукупність віруючих, об’єднаних такою організацією; парафіяни. Отець Василь за півгодини.. встиг пожалітися на свою п’яну, ліниву і не дбаючу про церкву парафію (Коцюб., І, 1955, 314); // перен. Коло людей, прибічників якого-небудь одного напрямку, погляду. Ви [О. Кобилянська] бачите, що я д. Стефаника раз назавжди записала до Вашої буковинської парафії (Л. Укр., V, 1956, 295). пара́фія — нижча церковно-адміністративна громада, що об’єднує вірників, яких обслуговують церковнослужителі одного храму, а також місцевість, де живуть члени цієї громади. Який піп, така його й парафія (прислів’я).
Погоджуюся, але лише частково. Бо стосовно Пріуса я не згоден. Він лише ставить "тупо", на більше він не здатен. То лише Хомчин сидить ночами перепощує (А може він спить, а під його ніком програма-бот працює, не знаю, бо сидіти о п"ятій годині ранку за київським часом і робити перепости може бути або людина на роботі, або "свіхнувшійся"). Майор - просто тупий хам, в якого все зводиться до рівня трузелей. Ну, а Мих - людина віруюча, яка вірить в те, що в рай попадуть всі хто не грішить нічим, крім брехні. Адміністрація якщо і реагує на що, так це на хамство з боку противників Порошенка. Перевірено на практиці. Тому я особисто бажаю Адміністрації міцного здоров"я.
Та я в курсі))) Але на мові такої приповідки нема. Ви дали переклад. зі Та й Ви кого мали на увазі, коли писали "піп"?
@Gyppsy, Є таке прислів"я. Просто в мене під час формування відповіді відбувся якийсь збій. Не все потрапило до результуючого поста. парафія - Словник української мови - значення слова, це: Під "попом" я мав на увазі Порошенка, а під "парафією" - його прихильників. Думаю, зрозуміло. Ні піп, ні парафія не вживалися у прямому значенні, а в образному, щоб охарактеризувати те, що прихильники Порошенка не дуже відрізняються від самого Порошенка, в тому сенсі, що брешуть, ображають противників, шапки зривають. Ну, Ви самі знаєте.
Якщо народ цікавить, як непроханий Порошенко примазався до учасників бойових дій і тепер буде крутити агітаційний ролик за ПєСІв, то будь ласка. Дивлюся я собі відео про новий міст через Черемош в Ютьюбі, тут репортаж переривається РЕКЛАМОЮ!!!! про Порошенка з відсиланням на сайт ПСІв Ось це відео з моменту, коли показують морду Порошенка, що всунлась поміж бійців, на фоні загального маршу, куди його не просили. View: https://youtu.be/_Q9DqMjmndI?t=46 Свиня свинею - маю на увазі, звичайно, Порошенка.
Стрєлочник Жупсі, ніколи не думав, що ти так можеш гальмувати. Твій Зєля від армії злиняв. Навіщо захищати пороноактрису, котра бере зі всіх сторін? А Порох - головнокомандуючий, котрий приймав участь у воєнних операціях, тому він такий же ветеран, як й інші. Але то не для середніх умів. Паси гусей краще.
Диванний Косолапенко, Порошенко - теж ветеран, як і ці хлопці, від який Зєля - янелох постійно втікає. А от Зєля - уклоніст. А ти - свиня безмозгла.
А тепер спокійно і без емоцій. "У ветеранів неоднозначне ставлення до Порошенка". Так і у нас до ветеранів неоднозначне. Бо в ветеранах і Ківа рахується, і Семенченко, Бубєнчик десь бігає, та ще купа інших. Не хочу тут довго перераховувати. Більше того, я можу вам розказати, як армія голосувала, і як намагалися військові "з'їхати зі спецдільниць", бо знали наперед про приблизні результати голосування і хотіли розмазати відповідальність прикрившись результатами голосування на цивільних дільницях. Я був безпосереднім учасником і свідком. Панове, от вам ніде Зеленський не муляє, і ОПЗЖ нормуль заходить, а от Порох у вас ворог. І сьогодні майже кожен другий вважає своїм святим обов'язком гавкнути в сторону Петра, який же в принципі нікого не чіпає, і продовжує проводити державницьку політику. Але ні, вам муляє. І я скажу, що саме: ви й близько не годні стати на один щабель з ним, а тому і продовжуєте боротьбу проти нього і тим самим підмахуєте як внутрішнім, так і зовнішнім ворогам, цементуючи при цьому діючу владу зелених. І коли ви закликаєте до єдності, то маєте на увазі - навколо вас, красівих, з обов'язковою умовою - без Петра. Але не по Сеньці шапка. Можна скільки завгодно розводитися про об'єднання всіх опозиційних сил, тільки ось одне питання: а що, є з ким? І поки що тільки ЄС є тією політичною силою, яка здатна врятувати Україну від руїни. Ну так сталося, що за останні шість років ні прогресивна громадськість, ні просунуті активісти не змогли виродити нічого і близько подібного до ЄС, я вже не кажу про якусь альтернативу. Чи може ви загальнонаціонального лідера виростили? Га? Все, на що ви спромоглися - це Зеленський на Банковій і купа випадкових людей в Раді. Саме це поки що єдиний результат, на жаль. І наостанок: Зеленський гордо дув щоки на стадіоні, що він вирок Порошенкові, але насправді він вирок вам, - і громадським активістам, і ветеранам, і непідкупним журналістам-розслідувачам, і просто білим польтам. Igor Stokoz
Гаразд, спокійно, без емоцій Порошенко обіцяв ветеранам, що не буде йти в хвості їх колони? Обіцяв. У мене немає причин не вірити Раді Ветеранів. Виконав Порошенко свою обіцянку? Ні, не виконав. Збрехав. От і все. А потім використав відео про Марш Ветеранів у своєму агітаційному ролику. Тобто, вчинив як брехлива свиня. Ветерани просили йти без партіних прапорів? Просили. Виконав ПЕС це прохання? - Ні. Порошенко хай навіть всереться, він по Києву більше своїх 15 відсотків не набере. Скільки в першому турі набрав самвовідвіжєнєц? Менше 16 відосотків. Ото його електорат. Президентские выборы на Украине (2019) — Википедия Тому що брехлива людина. Мої достоїнства залишимо осторонь. Я - ніхто.
Хомчине, Ви можете дати першоджерело, звідки інформація? Крім того, за два Мерседеси можна було не те що не переплачувати, а взагалі їх не купувати. По третє, якого це партіота України так турбує інтернет для Зеленського, що він пише російською?
Тепер зрозуміло, бо тоді я чось подумав, що Ви маєте на увазі Адміна ; Я не знаю, що робив і робить якийсь Зєля. А Порох - головнокомандуючий навмисне посилав людей під кулі. Це я точно знаю. Гусей нема, є альтернатива @Мих -уїл, а Ви якусь господарку тримаєте?
Він більший патріот ніж ти, хоча пише російською. Кацалапий, якщо ти пишеш української ти вже патріот чи в реальності звичайний агент впливу під легендою україномовної недолінгвіста
Администратор. Что вы, ваше величество! Я его с этой стороны и не знаю совсем... Евгений Шварц. Обыкновенное чудо (пьеса)
Ви ще в передостанньому Хомчина слові не помітили помилку. Стосовно того, що Хомчин перегрівся, тут я згоден.
Ви не вірите Руху Ветеранів? Рух Ветеранів, людей, що проливали кров за Україну, по-Вашому, бреше? На фейсбучній сторінці Руху Ветеранів таке стверджується. У мене якось більше причин вірити їм, а не Порошенку. Почитайте ще раз, якщо не повилазило. Особливу увагу зверніть на слова Вочевидь їх слово, як політичної партії, нічого не варте, а жага до хвилинного піару п’ятого президента важливіша ніж прохання учасників бойових дій. Я вірю, що таке прохання з боку учасників бойових дій до Порошенка було. А прохобидло буде до останнього батончика захищати Порошенка.