ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слухаємо про ходу ветеранів і "хід конем" Порошенка.

View: https://youtu.be/bMIXiQwKpIU?t=526

Хто там на "ти" з Фейсбуком і може знайти цю заяву ветеранів про те, як їм набрехав Порошенко, хай дасть посилання на оригінал.
    Щоб це не звучало лише з уст Лещенка.

Лещенко стверджує, що Порошенко обіцяв ветеранам, що його хода буде окремо від ходи ветеранів, але ...
    Втім, я й сам знайшов ту сторінку, де дається цитата із заяви Руху Ветеранів України
    Антон Колумбет

Останнє редагування: 26 сер 2020
    • Інформативно Інформативно x 2
  2. medwedo berlogsoni

Я тут викладаю скріншот окремо, чекаємо на реакцію Хомчина стосовно того, що Руху Ветеранів України дуже не сподобалося, що за ними в колоні прилаштувалися свинорилі.
    Рух Ветеранів.JPG

• Подобається Подобається x 2
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко без мила і маски всюди залізе.
    Бо він має чорні гумові рукавиці:)))
    /цікаво, а якщо цю гумову рукавицю він би натягнув на голову - захист від ковіду був би, чи ні? А якщо не рукавицю, а щось інше гумове і вживане?/

зі
    /про Петрів обман Віктюка я десь бачив. нема часу шукати.../

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. elektrik

elektrik Well-Known Member

• ... ... x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. medwedo berlogsoni

@VasMT
    Я не зовсім зрозумів, що означає слово "продавлювання"?
    Голова колони намагався направити ветеранів туди, де мав виступати Порошенко сотоваріщі?
    Що таке "машина озвучки"?

І ще мені цікаво, чи наші штатні ідіоти поставлять під Вашим перепостом "тупо"?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я так розумію, це матюгальник на колесах.
    Звісно поставлять, вони ж ідіоти... :mocking:

8. Могу ошибаться, но у меня впечатление, что "договоренность об отсутствии ПАП на марше" у последнего комсомольца независимой Украины была не с ЕС, а с Офисом президента. Ищи, кому выгодно...

В обмен на что - затрудняюсь ответить. Назначение замминистром после прошлогодних протестных движей наводит на определенные размышления, но "что только не рассказывают про страну варваров"(с).

Если так, то понятно почему хайп был запущен - чтобы оправдать свой фейл перед заказчиком "подлой зрадой".

Мнение субъективное.
    Александр Сурков

9. Щоб закрити тему Рудиків, Колумбетів та іжє с німі, процитую Сергія Довлатова мовою оригіналу: "Тигры, например, уважают львов, слонов и гиппопотамов. Мандавошки — никого! " Амінь. Більше до цього не повертаюся, бо це просто принизливо. Нема з ким і про що дискутувати.

10. А ви помітили що хейтерство Пороха, обходиться все дорожче і дорожче, для Хейтерів?
    Раніше, при Пороху президенті, це вважалося пиздец як круто, якщо ти набрав повний рот лайна, і плюєшься в президента, поки він цілодобово працює.
    А зараз? Ну набрав повний рот, а йому все це говно в горло затекло і по вусах потекло. Просто чудова тенденція.
    Бо маятник почав зворотний хід ...

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Здивування невелике, звісно) Бо наш екс-президент, великий політик, моральністю ніколи не відрізнявся.Як це він не влізе для піару чи на бульдозер, чи до ветеранів.Згадував Шуфрич, як він на бульдозер вліз і переживав, що не йдуть фотокори..Тьху, мерзота.

12. О мандавошки тут як тут.

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Ви, до речі, Хомчине, також моральністю не відрізняєтеся.
    Ображати жінку, яка, між іншим, сказала правду, це також ознака хамла.

Правду кажуть в народі: "Який піп, така і парафія"
    @Gyppsy , їйбо я не хотів знову згадувати попів - це все Хомчин винен.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. Кацалапий - це є вся мораль зелейобиків, мандавошок і вашого осла
    Зранку:
    Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що після закінчення його терміну перебування на посаді українські громадяни пишатимуться ним. Він не має наміру ховатися від людей, як це робить більшість політиків наприкінці своєї кар’єри.

Ввечері:
    Охорона президента Зеленського зламала ребро активістці, переселенці з Донецька, коли вона намагалася пробитися до президента, щоб озвучити низку запитань.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хомчин цівком місіґін, тут нема дуже про шо говорити)))

А от мене цікавить Ваша фраза Правду кажуть в народі: "Який піп, така і парафія"
    Взагалі-то там мова не про парафію, а про пріход;
    Та й Ви кого мали на увазі, коли писали "піп"?:scratch_one-s_head:

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, на таке все ж таки повинна реагувати адміністрація, інакше хамчин та майори з пріусом розведуть в кількох темах страшенну багнюку. Таку, що туди і заходити ніхто не схоче.
    Мабуть, вони розраховують на це - щоб крім гнилої копипасти лембергів та волохів на форумі в темах про Зеленського і Порошенка нічого не лежало.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. А тепер спокійно і без емоцій. "У ветеранів неоднозначне ставлення до Порошенка". Так і у нас до ветеранів неоднозначне. Бо в ветеранах і Ківа рахується, і Семенченко, Бубєнчик десь бігає, та ще купа інших. Не хочу тут довго перераховувати. Більше того, я можу вам розказати, як армія голосувала, і як намагалися військові "з'їхати зі спецдільниць", бо знали наперед про приблизні результати голосування і хотіли розмазати відповідальність прикрившись результатами голосування на цивільних дільницях. Я був безпосереднім учасником і свідком. Панове, от вам ніде Зеленський не муляє, і ОПЗЖ нормуль заходить, а от Порох у вас ворог. І сьогодні майже кожен другий вважає своїм святим обов'язком гавкнути в сторону Петра, який же в принципі нікого не чіпає, і продовжує проводити державницьку політику. Але ні, вам муляє. І я скажу, що саме: ви й близько не годні стати на один щабель з ним, а тому і продовжуєте боротьбу проти нього і тим самим підмахуєте як внутрішнім, так і зовнішнім ворогам, цементуючи при цьому діючу владу зелених. І коли ви закликаєте до єдності, то маєте на увазі - навколо вас, красівих, з обов'язковою умовою - без Петра. Але не по Сеньці шапка. Можна скільки завгодно розводитися про об'єднання всіх опозиційних сил, тільки ось одне питання: а що, є з ким? І поки що тільки ЄС є тією політичною силою, яка здатна врятувати Україну від руїни. Ну так сталося, що за останні шість років ні прогресивна громадськість, ні просунуті активісти не змогли виродити нічого і близько подібного до ЄС, я вже не кажу про якусь альтернативу. Чи може ви загальнонаціонального лідера виростили? Га? Все, на що ви спромоглися - це Зеленський на Банковій і купа випадкових людей в Раді. Саме це поки що єдиний результат, на жаль. І наостанок: Зеленський гордо дув щоки на стадіоні, що він вирок Порошенкові, але насправді він вирок вам, - і громадським активістам, і ветеранам, і непідкупним журналістам-розслідувачам, і просто білим польтам.
    Igor Stokoz

18. Почалася нова потужна хвиля накидів на ПП, його різними способами хочуть прибрати з політики: і на Марш попереду своєї!!!! партії йому без дозволу деморди не можна, і території він просто віддав - ні-ні,ні в якому разі не росія на нас напала й анексувала.
    Знову тягають заїжджені і сто разів спростовані платівки про свинарчуків і прострілені бронежилети.
    Проявилися і новенькі напрацювання: Порох канєшно обікрав нас, накрав багато - це факт, але він зараз найпотужнійший лідер, тому треба його підтримати. а зєля?ну шо зєля?зєля - актьорішка який думав, що зможе,але не зміг (звісно ж він не краде - 100:wacko:. ось такі-то справи,малята

а де твій аватар? :)