ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

То хрін йому на комірець)))

• Смішно Смішно x 1
  2. Брехня чи правда.
    Триматися брехні легше ніж правди. Правда обмежує, тоді коли брехня дозволяє маневрувати. А ці маневри необхідні для усіх соціальних мавп. Наш єгоїстичний ген заставляє боротися за вищі щаблини в нашому мікросоціуму. Тому ще легше поширювати брехню, якщо вона популярна. А якщо вона ще й добре оплачується, то лише одиниці зможуть стояти на дорозі правди. Тому я не очікую від людей, які заробляють від популярності, що вони відмовляться від брехні. Перехід на сторону правди для них як відрубування пальців піаністу. Тому, слід перестати чекати правдивого вибору від журналістів, шоу-бізнесу, спортсменів та політиків. Популярна брехня, за яку платять дає фору наймолодшим райським плодам.
    Зараз, якийсь випускник Вікіпідіанського університету, прийде в коментарі та заперечить: "Викладачу біологу слід знати, що на брехню мозок витрачає більше енергії, отже брехати енергетично невигідно." Відповім і цьому "експерту". Правда це точка, брехня це поле - на полі більше поживи ніж в одній точці. Нічого не дає стільки їжі як популярність. Це вже подвійна енергетична перевага. А брехня, за яку платять - потрійна. Отже, брехати в рази енергетично вигідніше ніж говорити правду. Тому, доки Коломойський із Зеленським в одній зв'язці, доти брехатимуть на Порошенка і "активісти", і "журналісти" і "прості громадяни". Правда може бути надочевидною, але визнавати це у три рази більш невигідно.
    Іван Хомяк

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn. Хомчине, я навіть не питаю, до чого Ви цього Хомняка приплели.
    Коли немає що сказати про промовисту картину, де по один бік столу сидять Горойсман, Вальцман і Коломойський,( така українська влада,така українська!), Ви видаєте ні к селу, ні к городу філософські роздуми Хомняка.
    До речі, зрозуміли, чому "лівша" - це "шульга"? Шуйга - шульга, Хом"як-хомняк. (У нас на Черкащині кажуть хомняк. Не м"ята, а мнята, не м"ясо, а мнясо).

Ота фотографія, де Коломойський сидить поруч із Порошенком і Гройсманом, а всі інші - оддалік, ото і є правда.

• Тупо Тупо x 1
  4. А ти знаєш хто перший почав працювати з дому? Твій Вольодя Лєнін, коли сидів в шалаші. в Розливі. Перший зареєстрований випадок роботи з "удальонки". А до чого тут ЧЛЄНІН спитаєш., а так само, як твоє фото п'ятирічної давнини. П'ять років тому я сидів на березі річки Делавар і пив горілку в компанії українця, поляка і француза. Більше того француза не бачив. Тому що він пішов спати і не вилазив з намету до вечора другого дня.

5. Ось це є правда сьогодення
    117300640_3224323924273364_4339823597821413103_n.jpg FB_IMG_1596980510896.jpg 117175127_3405008162898421_7142796654105402666_n.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Пардоню за свій п"ятак і баян, але вони всі шакали. Тільки в Пєті, Юри, ... / і далі по списку всі бпп/ є ще гени від гієн, а от в Бєні - від вовка

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

8. Gyppsy

Хрин з тобою, Міську, відповім на твій висер
    Бо дивлюся, що в тебе приступи все частіше і по серйозному, можу і не встигнути.

За Зе я не голосував. І мені по барабану його помилки.

А от на Порошенка буду лити помиї і далі, бо виглядає так, ніби він хоче павтаріть.
    Хрин йому на його помнений комірець від пінжака, заправленого в сподні ;

Лию помиї від травня 16 року і буду лити при найменшій можливості.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бубачька цыгану ничо не обещал.Просто имеет.Без петтинга.

10. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.
    І при цьому б'є себе кулаком в груди і з піною у рота доказує, що не голосував за віслюка Янелоха

11. кто не устаёт удивлять и морально поддерживать меня, в свете творящегося в стране и около пи*деца - так это мой старенький и тяжело больной отец

в первый раз он потряс меня в день второго тура голосования во время президентских выборов. тогда он зашёл ко мне и сказал следующее : "сын, ты знаешь, я пять лет ругал Порошенко и всю эту власть. у меня к ней много претензий. но у меня просто не подымется рука поставить галочку в бюллетене напротив фамилии этого придурошного клоуна. проголосовать за него - перестать уважать себя на старости лет. не пойти на выборы я не могу. поэтому я пойду и проголосую за Порошенко. несмотря ни на что. как бы там ни было, он опытный политик и умный человек. а не вот это вот."

а только что отец добил меня окончательно

он всегда симпатизировал твёрдой руке лукашенко и часто говорил, что Украине не хватает именно такого, жёсткого и справедливого, руководителя. я опасался, что насмотревшись расийских (да и наших, чё уж там, они не далеко ушли) телеканалов, он будет сегодня всецело на стороне "колхозного диктатора"

но вот его слова : "что он творит?! он же сумасшедший! как можно так цепляться за власть?! ты же пять сроков отсидел в своём кресле - ну, хватит уже, уступи место молодым и здравомыслящим! выйди на пенсию и живи в своё удовольствие. боишься, что посадят - переедь в москву, путин примет. но разве можно так избивать свой народ, на это же жутко смотреть! какая же он сволочь!"

вот так. человеку уже под девяноста лет, сердце никакое, но он не потерял способности мыслить, анализировать, сомневаться - и, в итоге, пересматривать свои устоявшиеся взгляды и убеждения. причём, в правильную сторону. в сторону добра

и как же странно наблюдать в стране три четверти дебилов, всех возрастов, полов и социальных статусов - которые уже три десятка лет стонут за вонючим совком, проклинают свободу, обожают расию и голосуют за конченых клоунов и идиотов

чудны дела твои, Господи. прости, но что-то в этой консерватории не так...
    Отто Йорк

12. КОЛИ ГІТЛЕР НАПАВ НА БРИТАНІЮ, ЇЇ УРЯД ОЧОЛИВ ЧЕРЧИЛЛЬ. КОЛИ ПУТІН НАПАВ НА УКРАЇНУ, ЇЇ ПРЕЗИДЕНТОМ СТАВ ПАТРІОТ ПОРОШЕНКО

Спершу Британія Черчилля несла тяжкі поразки. У французькому Дюнкерку до моря було притиснуто півмільйонний британський експедиційний корпус. Хоча його більшість вдалося евакуювати до Британії, все ж 170 тис британців там загинуло чи потрапило до полону.
    Для Порошенка аналогією Дюнкерка стали Іловайськ, а потім Дебальцево, з оточення біля якого також вдалося успішно ввести більшість українських вояків.

У тяжких умовах тривалих, майже дворічних тяжких поразок британських військ, появи все численніших «втомлених від війни», інший британський авторитетний політик лорд Галіфакс пропонує укласти угоду з Гітлером, піти з ним на компроміс. Невідомо, чи залишився б Черчилль прем‘єром, якби в Британії під час війни проводилися вибори. І як би закінчилася Світова війна, якби «миротворець» лорд Галіфакс очолив уряд.
    Але Черчилль залишається прем‘єром і робить ставку на створення світової антигітлерівської коаліції. Йому це вдається і він доводить війну до перемоги.

«Втомленим від війни» вдається таки відігратися над Черчиллем на виборах. Але сталося це аж у липні 1945, коли справу було зроблено.

Порошенко також за умов величезної переваги агресора робить ставку на створення світової антипутінської коаліції. Це йому, дякуючи його непересічним талантам, також вдається. Під тиском світових потуг Путін спиняє наступ. Путіну заборонено застосовувати проти України військову авіацію. Проти нього світ застосовує дошкульні санкції. Йдеться про аналог операції повільного задушення агресора, в результаті якої було ліквідовано СРСР після його нападу на Афганістан.

Однак, на відміну від Британії воєнних часів, у воюючій Україні відбуваються вибори. І тутешні «втомлені від війни» приводять до влади хоч і далеко не лорда, але такого ж капітулянта, яким в Британії був Галіфакс. Капітулянта, відомого своїми симпатіями до держави агресора і презирством до України. Він заявляє, що готовий піти агресору на поступки. І цим демотивує світову коаліцію підтримувати Україну.

Гітлер про таке міг лише мріяти. А Путіну поталанило.

Далі буде.

Volodymyr Parkhomenko

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, у мене до Вас велике прохання, хай той Володимир Пархоменко розповість, які свої "мінські угоди" підписував Черчіль з Гітлером, якщо вже порівнювати, так до кінця.
    Інакше у мене складається враження, що порівнюють щось із пальцем. Причому палець - це Черчіль.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так, порівняння кульгає на всі боки. Черчіль не мав фабрик на території агресора, та взагалі не був мільярдером, якому нічого не соромно. Як наш.
    І навряд чи Черчіль став би підлабузничати з Гітлером як шістьорка по телефону.
    А щодо Мінських угод, то так завести в пастку свою країну треба ще вміти - а потім мати совість свого наступника в тому ж і звинуватити.
    @medwedo berlogsoni, як бачите порохоботи хлопці здібні - чого тільки не нафантазують, ось вже і до праху Черчіля звернулися. Аби ретранслятори були на місті :))).

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Gyppsy

Два випивших хлопи виясняють відносини.

Старший тримає молодшого за барки і питає:
    - Ти чому за столом обізвав мене ху@м?
    Молодший:
    - Та нє, я ніколи не казав, шо ви х@й!
    Старший:
    - Я не поняв! То я навіть і не х@й?!!

І того молодшого в вухо трісь)))

/це реальний випадок ;)/

Останнє редагування: 13 сер 2020
    • Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  17. Gyppsy

Есквайр то такий есквайр шо капєц)))
    Йому язік нє памєха;
    Він колись разом з нашим Михуїлом був жорстко наїхав на депутатів, котрі проголосували за російську мову у вузах. Він по привичці брав на понт і на горло, понадіявся на мутну воду. А там за російську мову проголосували практично всі ПЄСи /без Петра/. Бо там йшла барихна торгівля "ти мені я тобі"

То Савєльєв тоді тихенько зіскочив, а Михуїл взяв і по дурі обізвав ПЄСів гавнюками)))
    Старт зальоту
    Мих, 16 лис 2019

А тут @Мих -уїл робить заяву

зі

класна штука форум - все пам"ятає і все знаходить на раз-два ;)

Останнє редагування: 15 сер 2020
    • Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)