ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Для "воена" Васяна откровение, что Россия не просто накрывала наших вдоль границы из РСЗО и арты, но и ввела на территорию Украины от 12 до 14 БТГ?

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, но ты-то с бубачькай уже освободили Саур-могилу?

3. Роман Донік

Бутусов аналитику по спасению Хомчаком раненого морпеха уже выдал? Ну, как положено, как он это 6 лет делал. С обличениями, с обвинениями. Или сделал "чик, я в домике"?

Зато Хомчак то как себя проявил. Ну переговорщик. Ну, главком. Отец солдату. "Своих не бросаем". Раненого морпеха эвакуировал (на самом деле нет), как и колону из Иловайска вывел. Доручення президента выполнил. Кремень мужик. Орден этому военачальнику.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. О, один деркач закончился, принесли нового. Как раз в тот момент, когда вся страна под столом от "операции" по освобождению заложников.

В принципе, дурь несусветная. Жвания утверждает, что Порох через него и Климкина передал какому-то мутному еврочиновнику 5 лимонов евро за поддержку на выборах.

За Пороха проголосовало более 50% украинцев, и ни один из них не знал про каких-то еврочиновников, которые должны были этому способствовать. И, главное, каким образом?)

Идём дальше... Говорит, Порошенко стал президентом "благодаря консенсусу олигархов", и в этом консенсусе не участвовал единственный человек. Кто? Фанфары..., вы угадали - Коломойский, приз в студию! Впрочем, ларчик просто открывался.)

Как же достали эти дешёвые постановки со штурмами музеев и ряженых террористов, вынос мозга венедиктовой, фейки деркачей и корабельный сосны с айкосами. Такое впечатление, что их супер-пупер акции готовят не профессионалы, а полупьяные аниматоры с турецких курортов, которые не читали ничего, кроме меню в жмеринской рюмочной и надписей на заборе Крыжопольской ИТК.

Помните мальчика, который часто кричал "Волки"? Он так всех достал, что его перестали слушать и надавали по шее. Думаю, чем больше эти совкодрочеры кричат "Порошенко!", тем скорее получат по шее от него самого.

А так совсем плохи дела у Зе, раз после портнова, венедиктовой и деркача из бабушкиного сундука достали такой политический труп, как жвания. Кто на новенького? Азиров? Симоненко? Чего уж там - пора зайти с козырей. Проффесор, стряхните пыль с манжетов - ваш выход!
    Helgi Sharp

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, хто така Хельгі Шарп, де Ви її викопали? Чому пише російською? Така вже сильна патріотка України?
    Чи можливо, веде диверсію проти України руками "корисних ідіотів"?
    За Порошенка візьмуться, не переживайте. Вчора прозвучали записи зі згадуванням Кононенка і Порошенка в махінаціях навколо призначення суддів.
    Помаленько доберуться до Порошенка, скільки б "корисні ідіоти" не перепощували всяких Хельгі Шарп та АлланЛевітів.

Як там уже - Ви розібралися, що МВФ дав "зеленим" два мільярди доларів позики, чи ще перебуваєте в атмосфері, напуканій Алланом Левітом в листопаді минулого року?
    Пора провітрювати приміщення, хоча б раз на рік.

Тільки не кажіть, що Хельгі - чоловіче ім"я, Бетті, Туттсі, Хельгі, Софі... На і закінчуються жіночі ім"я. В усякому випадку, для українського вуха вони звучать як жіночі.
    Педераст мабуть той Хельгі.

До речі, веде блог на сайт Обозрєватєля, що належить перевертню Михайлу Бродському. Олег Шарп - новости сегодня, биография, фото, последние новости, видео | Обозреватель
    Згадаємо це обличчя.
    Хомчине, Ви хоч розумієте, що коли Ви перепощуєте Хельгі Шарпа, якого годує Михайло Бродський, то Ви - корисний ідіот, що грає на боці ворогів України?

Звертаюся до @prius - а.
    Що Ви, Пріусе, думаєте стосовно Михайла Бродського? В кількох словах.

Останнє редагування: 22 лип 2020
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Розривом пукана кацалапого задоволений

7. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас вторую бутылку допьёт и Москву брать пойдет.

8. medwedo berlogsoni

З чого Ви взяли?
    Я макнув Вас у лайно разом з Вашою шестьоркою Міші Бродського-перевертня, а Ви від цього задоволені виявилися? Дивне задоволення, Хомчине :).
    Обіцяю і надалі доставляти Вам задоволення. Мій пукан від цього не страждає, не хвилюйтеся.

Ви чомусь свято вірите, що у когось Ваші перепости викликають інші почуття, крім огиди. Запевняю Вас, що це не так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як вам?

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

neveru.jpg
    141630079313.jpg

11. medwedo berlogsoni

Уже заявили, що то фейк, і що мова йде про зовсім іншого Порошенка, однофамільця, навіть не з України (останнє я сам придумав, а стосовно того, що фейк - ні)

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у нас завжди так. Перша ж реакція - голосно заявити ,що то все фейк.
    А далі вже буде не цікаво...
    Я з першого дня казав, що владу в 14-му шахраї захопили шахрайським шляхом: брехнею, маніпуляціями, підкилимними ігрищами.

• Тупо Тупо x 1
  13. Capitoshechka

Ви забули про оранжоїдів - це сталося ще раніше. А в 14-му ті самі оранжоїди продовжили те, що почали ще раніше...

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

ЦИРК так ЦИРК )))
    Де той Жванія був досі?

Подивимося, як відреагує Європа

15. Capitoshechka

Ніяк. Їм НАСРАТИ, що в нас тут коїться. Хоч горлянки поперегризайте один одному - чхати вони хотіли.
    В кращому разі буде стурбованість і занепокоєність (при цьому вона буде НЕ ГЛИБОКА)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

местами по самі... Вобщєм, вам по пояс будєт.

17. Скільки Шабунін не лив помиїв на Пороха - дім йому ніхто не палив.
    А при Зеленському спалили.
    "Наічєловєчнєйшій" це вам не Порох!!!

18. medwedo berlogsoni

Не один Хомчин любить копіпастити російською. Я іноді також.
    Дмитрий Гордон — Особое мнение — Эхо Москвы, 22.07.2020
    Повністю про Порошенка, також про інше можна почитати чи послухати за посиланням. Там і про малазійський Боїнг, і про Пушіліна, який заселився в будинок одного донецького мільйонера, а будинок, виявляється - "умный дом", нашпигований всякою електронікою, і всі розмови Пушіліна записані, знаходяться в потрібному місці в СБУ і чекають свого часу.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)