ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це бест)) Треба ще покрасити його три волосини, на рота маску, а на очі - темні окуляри, щоб не впізнавали та табло часом не наялозили.
    Я перестала дивитися його ще раньше, ніж усвідомила, що за фрукт Порошенко. Українську мову того Гівнопольського слухати неможливо - ригачка, так він ще до гарненької ведучої липне як старий павіан, типа це такі жарти).

Останнє редагування: 23 чер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Відкрити кладовище - це як зробити заощадження, а шо?)

• Тупо Тупо x 1
  3. Загадка на кмітливість. Яка з двох новин, від президента України?
    Сьогодні Петро Олексійович зустрівся з Послом Німеччині в Україні Анкою Фельдгаузен, а також провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Туреччини Мавлютою Чавушоглу.
    Сьогодні Володимир Олександрович зайшов в чат далекобійників і обізвав їх засранцями.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А як по мені - так нехай би краще наялозили.

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Засранцями їх обізвав за те, що дороги своїми перевантаженими фурами розбивають.
    Зеленский, "засранцы" и дальнобойщики: Скандал набирает обороты

На ремонт і будівництво доріг виділяються колосальні суми. А засранці ті дороги розбивають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Хомчине, я так собі думаю, Вам також буде цікаво узнати, про що писав той Болтон у книжці, яка не давала спати Трампу.
    А написав він, зокрема таке (зауважу, що це - не плівки Деркача, а "міжнародна підтримка" Порошенка).
    Порошенко просив ввести санкції проти Коломойського, – радник президента США Болтон

Як там полюбляють майори писати? "Гггггг!" (с)

Ану, Хомчине, утніть який-небудь чорноволохоперепост!

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

І це, мабуть, найобидніше для Порошенка: що програв, причому з тріском, вибори не достойному супернику в особі Ю.Тимошенко, а "клоуну". Втім, Порошенко програв сам собі. За п"ять років його президенства більшості населення стало очевидно, що то за фрукт. Тому і -закономірний результат виборів.

• Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Ты не знал, что он олигарх? Ты не знал, что богатые люди не отторгают свои активы? Чего ты не знал о нём до 2014-го года, а потом узнал? Сам придумал сказку, сам разочаровался, а теперь виноват Порошенко. Баба, ей богу. Классическая логика борщеварочки.

9. Good man

Good man Обычный человек

Вижу, на мой вопрос у вас ни у кого нет ответа. Но я не гордый, я всё распишу сам.

Сейчас Трамп Зеленскому скажет - плёнки есть, давай раскучивай тему Байдана, иначе я тебе всё урежу. Если Зеленский пойдет на это, то весь истеблишмент США будет против Украины. Не против Зеленского, а против Украины. Если не пойдет, то урежет Трамп и потеряет Украина. А если победит Байдан, он как сможет помогать Украине после плёнок? Его за любую попытку поддержки республиканцы на ковёр вызовут и расшифровку разговоров потребуют. Раз ты тогда так общался, надо тебя проверить ещё раз. Байдану оно надо? Ему проще плюнуть и ничего не делать, чем всегда под подозрением ходить. И опять Украина потеряет.

Лишь бы не Порошенко, да?:facepalm::facepalm:

10. medwedo berlogsoni

Що, Гудмане, концепція помінялась?

Хто тут у кожному посту тримає підпис "Порошенко це Європа"?

Ви, Гудмане, навіть не зрозуміли, чому обрали тоді Порошенка.
    Обрали тому, що скотина Путін війська кинув на українські землі. Потрібен був законно обраний президент. Його обрали в один тур. (Баби і борщєварочки, по-Вашому).
    Це - по-перше.
    По-друге, так, я цього не приховую, я голосував тоді за Порошенка, в тому числі і з тієї причини, що думав, що він уже нажерся. Мати мільярди - чого ще треба нормальній людині? Причому інколи буває і так, що багата людина стає Президентом, але отриману владу вже не використовує з метою подальшого власного збагачення. Вирішує ще й заробити собі добре ім"я.
    По-третє, в перший рік Порошенко дійсно продемонстрував кроки до реформ: поліції, економіки, митниці. Але, як виявилося, лише продемонстрував. З далекоглядними цілями все те спустити на гальмах, а самому продовжувати збагачуватися за рахунок корупційних потоків, на які він так вдало сів особисто.
    Народ розібрався, що до чого дуже швидко, і Порошенка поперли в три киї (наголос на ї, а замість слова кий можна підставити співзвучне слово).
    А Порошенко в решті решт виявився дурнем. Замість того, щоб ввійти в історію в образі реформатора, він входить в історію в образі бариги, якого затаскають по судах. І дасть Бог, посадять.
    Із усіх олігархів він, виявляється, боровся лише з Коломойським. З однієї причини: Коломойський підтримував основного суперника Порошенка на виборах - Юлю Тимошенко. Порошенко думав, що обрубає фінансову підтримку основного суперника.
    І обісрався (прорахувався, по-культурному). Тому що Коломойський виявився хитрішим. Він стратегічно клав яйця (фігурально) в два кошики: Тимошенко і Зеленський.
    Переможців не судять.
    Відволікаючий маневр - Тимошенко, напрямок основного удару - Зеленський.

Він, Порошенко, плів інтриги відносно Коломойського, і саме у власних корисливих цілях. Він ніде не просив Америку, щоб та ввела санкції проти інших українських олігархів. Тому що вони йому не заважали і не загрожували його владі.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Гудмане, мова зараз іде про книжку, написану Болтоном.
    І це - значно сильніша бомба, підкладена під задницю Трампа, ніж якісь там плівки Деркача. Причому не факт, що ці плівки не надав хтось із американських спецслужб.
    Про це я вчора вже говорив, не стану повторюватися.
    До речі, з Америки прибула партія Джавелінів - бурятів обшмалювати, у випадку чого.
    Так що не слід себе тішити тим, що Україні не надається підтримка з боку Сполучених Штатів.

• Тупо Тупо x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Честно скажу, Порошенко сделал куда больше, чем я от него ожидал. Я не думал, что с Томосом получится, я не думал, что безвиз будет. И целый ряд других заслуг. Но я точно был уверен, что Рошен останется под ним. И знаешь, что самое главное, я был уверен, что всего того, что ты тут так красиво описал, обвинив Порошенко, тоже не будет. Знаешь почему? Ты можешь быть хоть гением управления, но если народ считает, что платить ЖКХ не надо, что не платить налоги это отлично, но при этом тепло в квартиру давай, дороги строй, медуслуги оказывай, вузы пусть образование дают, - у тебя ничего не получится. НИЧЕГО.

Твоя главная ошибка в том, что ты считаешь людей умными, честными, порядочными, ответственными. Поэтому у тебя Порошенко злой барыга, который ничего не сделал.

Но кто при этом не платит налоги? Кто любит не заплатить за квартиру? Ты ошибаешься в оценках людей. И когда ты посмотришь на вещи реальными глазами, ты увидишь, что Порошенко сделал не так уж мало. Сказка в твоей голове, скинь пелену с глаз.

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты снова демонстрируешь непонимание сущности людей. Киссинджер хоть раз так поступал? Олбрайт? Райс? Нет. А теперь подумай, что скажет про Болтона обычный человек, - он обыкновенный предатель, был вхож в самые высокие кабинеты, ему доверяли, а он устроил самую настоящую подлость. Книга через 20 лет? Пожалуйста. Но он вмешивается в текущий порядок вещей, это гнусно и противно.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Команда Порошенка
    4 год ·
    А пам'ятаєте був такий принциповий та непримиренний борець з корупцією Мустафа Найєм? Поки при зеленої владі не сплив на посаді заступника генерального директор...

Показати

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Вы замечаете что у нас стабильно, в неделю по паре набросов, на партию ЕС? Иногда меньше, иногда больше. Но стабильно. Стабильно находится повод для наброса и срачей. И всем мешает ЕС. Не могут авакова в отставку отправить, но не признаются вслух. Вместо этого устраивают цирк с обвинениями, изображая ЕС спасителями главмусора. Только заканчивается один срач, находится другой повод набросить.
    Теперь вот Супрун включилась. Казалось бы, да какого хрена? У 99% сторонников партии ЕС, на аве плашки "підтримую Супрун", а она пишет что ей угрожают, фоткают и тикают.
    Все становится на свои места, когда вы наконец поймете, что она продукт партии сени и авакова. Когда вас перестанет обманывать участие таких продуктов, в акциях против авакова, и последующими в обязательном порядке атаками на Пороха и его партию. Так было во времена БПП, так есть и сейчас. Насиння, белый вошдь, парасук, все это продукты авакова и его партии. И хоть они и дрались изредка с подчиненными авакова, цель их атак всегда была не изменой. Это Порошенко.
    И они добились своего год назад, но продолжают бороться именно с ним.
    Им нужна аудитория. Им нужны рейтинги, и набирать рейтинг они стремятся исключительно за счет Пороха. Им не нужны другие. Им нужен электорат Порошенко. И на самом деле им не нужен рейтинг свой, им главное уничтожить рейтинг Пороха. Вот и весь секрет того что происходит.
    И они не одни такие. По этой схеме работают еще многие партии. Ни кто из них не ищет новый электорат. Проще разбивать украинский электорат Порошенко, оттягивая на себя голоса, чем работать хотя бы в команде, как союзник. Или чем работать с миллионами, которые не опрелелились в электоральных симпатиях. И не потому что это сложно, на самом деле там есть много умных людей и они бы смогли придумать как подтянуть на свою сторону нейтральный электорат. А потому что у них маниакальное желание уничтожить рейтинг Пороха и ненависть к тем, кого они не могут перетянуть на свою сторону.
    И вот уже шесть лет, роющие яму, сами тонут в ней, но ни как не могут остановиться. И вот уже шесть лет, их печальный опыт не предостерегает других от траты сил в борьбе с партией ЕС.
    Арсен Зекиров

17. medwedo berlogsoni

Думаю, там якось і без гудманів розберуться.
    Уявляємо ситуацію, що в Офісі умовного Зеленського затівається державна зрада і "вхожий в високі кабінети" вирішує все це оприлюднити, щоб не допустити краху країни. Ви також вважали би це підлістю?
    Чекати 20 років, а тоді, коли вже держави не стало, гордо написати "А я знав, а я знав! Знав ще тоді, але мовчав, бо злодєй мені довіряв, я не міг його зрадити"
    Якби хтось на весь світ "стукнув" ще в 2010-2012 рокахі фактами, що Путін затіває агресію проти України, аншлюс Криму, причому "стукнув" аргументовано, з плівками тощо, можливо, Україна краще б підготувалася, і не сталося б анексії Криму, війни на Донбасі.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто винен, що Зе не поважають у світі? Невже Порошенко?

Бидло є бидло ті, хто голосував за Зе і ті, хто не голосував взагалі.

Мерзенний Зеленський
    9 год ·
    Канада завжди підтримувала Україну, а сьогодні ЗЕлена гнида плюнула в нашого союзника

Канаді не вистачило всього одного голосу, щоб стати непостійним членом Радбезу ООН.
    Україна Канаді голосу НЕ ДАЛА.
    Канада Україну підтримувала завжди, і у всіх питаннях.
    Україна сказала хриплим голосом "дякую, дуже дякую"...

Анатолій Мицкан

Пробач нас, Канадо

• Безграмотно Безграмотно x 2
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)