ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Відповідь Гудману: Што пєрвічно, а што вторічно?
    Якби Порошенко вів себе достойно в телефонних розмовах, а не шестьорив перед Байденом, то ніяких би плівок не було. Тобто, якщо розібратися, шкода нанесена, але нанесена шкода саме "завдяки" Порошенку.

По-перше, як так сталося, що ці розмови записувалися? Куди дивилися відповідні українські спецслужби при Порошенку? Чи не писалося все це за підготовки того Шайтанова, якому Порошенко дав генерал-майора, хоча ясно було (Москаль та інші на це вказували), що він працює на Росію.
    По-друге, не виключено, що всі ці розмови записувалися американськими спецслужбами, тоді наші спецслужби нічого не могли вдіяти.
    Американські спецслужби, що зараз вкидають ці записи, можуть працювати проти Байдена. Знову ж таки: мав би Порошенко трохи коротшого язика, не було б чого вкидати.

Куди не кинь, первинний все-таки Порошенко. А кому наноситься шкода в дійсності - час покаже..

Версію, що то все - фальсифікація, сміливо можна відкинути. Саме тому, що всі розмови Байдена могли записуватися американськими спецслужбами (я не стверджую категорично, але оскільки останнім часом стало відомо, що всі телефонні розмови Трампа записуються, то чому б і не припустити, що записуються також телефонні розмови інших високопоставлених політиків США?), всі ці розмови могли бути записані на іншому кінці дроту. А отже - якщо це фальсифікація, то спростуватися американською стороною.
    Не думаю, що знайшлися дурні, які почали фальсифікувати щось стосовно США. Хіба що Росія. Але тоді США тим більше все це спростують.
    Спростувань поки що не надходило.

Резюме: Порошенко обісрався. (Щоб було зрозуміло навіть Пріусу).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. В ефірі ток-шоу «Ехо України» Юрій Луценко прокоментував чергову порцію так званих «плівок Деркача».

«Ми чуємо чергову серію плівок, які, власне, нічим не відрізняються від попередніх. Вони всі зводяться до того, що президент України Порошенко і віце-президент США Байден обговорюють між собою політичні та економічні кроки української влади.

Для того, щоби дати оцінку цим обговоренням, потрібно повернутися в контекст тих часів - чому про це говорять?

Нагадаю, що коли Янукович підписав лист до Путіна, запросивши Збройні сили РФ і відкривши двері прямій війні, в Держказначействі України було приблизно 10 тисяч доларів на все: на зарплати, пенсії, дороги, медицину, освіту і війну. В країні не було нічого. Але і президент Порошенко, і прем`єр Яценюк не допустили невиплату зарплат і пенсій. Чому? Бо, по-перше, активно працювали над відновленням дії української економіки, і, по-друге, активно працювали з іноземними партнерами, які подали нам руку допомоги. В першу чергу, це і Світовий банк, і МВФ, і сама Америка як окрема інституція.

Чи потрібно було тоді Порошенку про це говорити з американським високопосадовцем? Безумовно, так. Бо на кону стояло питання: чи Путін знесе нас військово, чи Путін знесе нас економічно. І хто сьогодні виступає проти цих розмов? Ті, хто дуже шкодують, що путінські танки не пішли далі за Іловаськ, й ті, хто шкодує, що економічно Україна не накрилася порожньою казною. Бо наші солдати, героїчно чіпляючись на кожний сантиметр рідної землі, і посадовці, які добували ці кошти в неймовірно важких умовах, коли на Заході не завжди вірили, що ми встоїмо, врятували країну.

Так от сьогодні всі ці плівки направлені на одне: сьогодні їх рекламують як зовнішнє втручання ті, хто хоче повернути московський контроль. Цих людей не влаштовує, що Порошенко особисто зумів втримати економіку країни, домовляючись про фінансову та військову підтримку зі Сполученими Штатами Америки.

Нагадаю, що таке російський контроль. Це коли міністр оборони - громадянин Росії, голова СБУ - громадянин Росії, керівник охорони президента - громадянин Росії. Нами керували напряму з Росії, нам віддавали накази, як роззброїти і знищити свою армію та економіку.

А сьогоднішні плівки не носять жодного компромату ні на президента Порошенка, ні на колишнього віце-президента Байдена,

3. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчин, як Ви думаєте, скільки вкрав особисто Луценко? (Ну, не вкрав у прямому розумінні, а отримав хабарів від злодіїв, які вкрали в України).
    Луценко Юрій Віталійович — Вікіпедія

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Хомчине, а чому так скромно промовчали про те, що Ехо України - це передача, яку веде Ганапольський?
    Хто такий Ганапольський, я і від Вас чув, і Пріус нагадає.
    І слова українського "ехо" немає. Це все - аллюзія до Еха Москви. Філія Еха Москви. Коли я щось звідти процитую, мене тут в трисраки починають обсирати.
    Українською буде не "ехо", а "відлуння"
    До речі, я знайшов те інтерв"ю Ганапольського з Луценком. Ганапольський відпустив бороду, щоб менше було видно, як він зкурвився.

View: https://youtu.be/DLuKmIVkVvw?list=PLuFlabNyN8mMeddFLuJLOMXNepZ14kr0N&t=3050

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Э, аналитики, на простой вопрос почему не отвечаете?

Вы действительно не понимаете, что эти плёнки очень сильно бьют по Украине?

6. medwedo berlogsoni

Хомчине, я навіть не полінувався і знайшов Вашу особисту думку про Ганапольського
    Ось вона:
    Номер поста Вибори Президента України

І що Ви скажете на це нещастя? І що скаже Пріус? Його тоже можу пошукати.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. medwedo berlogsoni

Пріусе, щоб Ви не ображалися, що я не звертаю на Вас уваги, хоча Ви мені поставили десяток "тупо", я вирішив все-таки приділити Вам трохи уваги і знайти ті Ваші слова про Ганапольського, який зараз холку мне на порошенковому каналі, прославляючи Порошенка і обсираючи нинішню владу.
    Ось Ваші слова
    Ну посилання на той пост, де Ви це написали.
    ПорошенКО - 2

Ну, як там зараз кричать? Слава Порошенку!

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Колебался вместе с линией партии... :)))

• Смішно Смішно x 2
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ото ж бо і воно

Слава Порошенку!

Хай живе ЖИТИ ПО НОВОМУ!

ЗІ

)))

10. On GPS: Ukraine's ex-president on Bolton book revelations - CNN Video

11. View: https://twitter.com/poroshenko/status/1274775332265037824?s=19

12. Путін ставить на Трампа і втягує Зеленського в скандал
    Чи виграє Байден?
    Якось не дуже багато переполоху викликав другий підхід Андрія Деркача і Костянтина Кулика до штанги під назвою «Скандал Порошенко – Бурісма - Байден».
    Люди, втомлені вірусом, спекою і своїми проблемами в основному забили на цю новину.
    Але скандал наявний і точно матиме продовження. Так само як точно і те, що він закінчиться після виборів президента США.
    Фігурант скандалу Петро Порошенко взагалі відкидає саму можливість проведення таких перемовин з Байденом.
    На користь того, що перемовини були свідчить лише те, що наявний аудіоряд дуже слабенький з точки зору «пошуку зради». Якби голоси імітував якийсь умовний Максим Галкін – то ми б почули в інструкціях від «Байдена» «Порошенку» як розпинати хлопчиків в трусиках і куди точно нести гроші. А «Порошенко» відповідав-би «Яволь, гер коменданте».
    Тобто це або нарізка з самими «жирними» і змонтованими кусками, або таки ФСБ Росії почало працювати більш віртуозно. І значить основна потрібна аудиторія – не народ. Вірніше – не український народ.
    Ясно одне – основна мішень у скандалі не Порошенко, а Байден.
    Але, не все так просто і у кожного фігуранта свої цілі.
    Деркач явно вв’язався у велику гру на боці республіканців. У разі перемоги Трампа він може стати істотним вигодонабувачем. І іміджево, і по впливам.
    Але ж Деркач – випускник школи КГБ 93-го року, коли Україна вже була незалежною.
    А активна розконсервація «старого» і впливового агента – очікуваний метод у великій грі.
    Костянтин Кулик – за яким стирчать з усієї сили вуха (чи борода) Ігоря Валерійовича Коломойського відробляє своє майбутнє призначення десь в Офіс Генпрокурора на дуже впливову посаду, де можна буде кошмарити ненависних ІВК людей.
    Інтерес Коломойського зараз очевидний: чим гірше для України – тим краще. Ідеальний варіант: втрата керованості і дефолт.
    Очевидно, що інтереси Ігоря Валерійовича та Володимира Володимировича співпадають. Ситуативно. Воно ж звичайно, здається що це союз галантерейника і кардинала. Але є як є.
    Тут, як завжди, коли збираються Кулик і Деркач – знаходиться третій – біглий депутат Онищенко. Який (я помітив) завжди з’являється в якихось інтерв’ю водночас з Деркачем. Що ж – закон жанру.
    Це потрібно для підсилення інформаційної кампанії і у політтехнологів зветься – інформаційна хвиля.
    Для чого все це?
    Ну, для Коломойського ясно. Щоб усе сипалося + кніксен в бік Порошенка.
    Для Кремля – показати керованість і несуб’єктність України самим її громадянам. Бонусом – удар по залишкам іміджу Порошенка.
    Щоб нам стало бридко. І ми розвірені – не стали б вписуватися за цю країну у час великого шухеру, який нам готує ВВП.
    Ще – втягти в скандал як можна більше політичних сил в Україні. Бажано – самого Зеленського. В обмін на обіцянки чи просто в темну.
    Але головне – виплигнути з українського рівня на американський. Якщо в перший голосний скандал у Штатах Зеленський замазав Трампа, то конче потрібно, щоб тепер він вимазав Байдена.
    Це може дещо вирівняти ситуацію у час втрати Трампом своїх позицій. По Трампу бахнуло і Зеленським і Коронавірусом. По Байдену – має бахнути цим скандалом.
    Саме тому, думаю, в плівках немає розіпнених хлопчиків чи якоїсь явної нісенітниці. А так, трошки фактів і багато припущень рівня «як ми вже говорили».
    Саму прес-конференцію Деркача – Кулика ледь змусив себе додивитися.
    Як актори вони вели себе вимушено і скучно.
    Навіть Володимир Олександрович Зеленський має вигукнути «Не вірю» і не вв’язуватися не в свою гру. Не клювати на наживку Путіна.
    Усі документи, які там представлені (крім плівок) можна зробити у мене в скромному офісі.
    А найцікавішим у самій інформаційній акції є те, що тепер у фігуранти справи підключили екс-прокурора Рябошапку, на якого тепер навалили усіх дохлих котів. Що це він розвалив справу. А задум був взяти Злочевського на ще більшому хабарі. Не у 6 мільйонів, як недавно, а у п’ятдесят.
    Адже ж, за логікою Деркача – соросята топлять за Байдена. Плюс їм дали заробити. От вони всю справу і спустили на тормозах.
    Резюме: люди в Україні наскільки розувірилися у владі, що хто вірив Порошенка – віритимуть далі, хто ненавидів – утвердяться у своєму. Хто вірить у змову Сороса проти України – киватимуть далі. Хто знає, який виш закінчив Деркач і кому служить Кулик – ще більше впевняться, що ФСБ і вуха Коломойського кругом.
    Так-що для України нічого не зміниться.
    Якщо Зеленського не втягнуть у скандал. Бо тоді багато чого зміниться і для Трампа і Байдена, і нас.
    Хай краще Бубочка пересидить до осені в Омані. Так спокійніше.
    Да, а вибори виграє старина Байден.
    Віктор Бобиренко

13. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, а щось конкретніше у Вас, крім
    є?
    Хто ті міжнародні партнери? Меркель? Макрон? Трюдо? Джонсон? Аяттола Хоменеі? Усама бин Ладен?
    Можна більш конкретно.

А я, користуючись нагодою, хочу подякувати учасникам впливового Львівського Форуму за чітку позицію в схваленні моїх дописів, які висвітлюють ставлення переважної більшості населення України до бариг.

Last edited: Jun 23, 2020
    Reason for edit: подякувати учасникам, а не учасників
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Його "переслідування" нах нікому не впали. Якщо в якійсь газетьонці окремий журнализдик напише, то роздути, звісно, можна. Але всі розуміють про що йдеться. Румунський прокурор посадила брата діючого президента Румунії - і що? І ще цілий ряд віп-осіб діючих і екс - і ніхто ні мур-мур. Значить, так треба. Лізти в чиєсь правосуддя - треба знати в деталях, про що йдеться.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1

15. View: https://www.facebook.com/316037372062850/posts/1178974189102493/

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ліплять з По великого діяча часів та народів. Сміх.
    Все це надуте-роздуте, фальшиве, нещире - як і він сам, а от як візьмуть за зябри, та відкриється правда, і покотяться і ці його ЛМ, і вся порохоботна фєрма.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Так-с.

Не можна було дякувати Порошенку за євросоціацію - це все зробив народ.
    Не можна було дякувати Порошенку за безвіз - це все зробив народ.
    Не можна було дякувати Порошенку за відновлення армії - це все зробив народ.
    Не можна було дякувати Порошенка для створення Православної Церкви України - це все зробив народ.
    Не можна було дякувати Порошенка за постійний ріст ВВП - це все зробив народ.
    Не можна було ... все народ.

Ок, зрозумів. Уже більше року Порошенка у влади немає.

Давайте же накінець подякуємо народу за ... еээ ... що?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. medwedo berlogsoni

Хомчине, оце Вами напощене можна демонструвати як яскраву ілюстрацію виразу "на городі бузина, а в Києві дядько".

Я питаю: Хто підтримав Порошенка.
    А Ви мені про якусь книжку. Трамп не спав. Може в нього ревматизм? Чи Ви серйозно вважаєте, що йому було не до сну через нібито політичне переслідування Порошенка в Україні?

19. Де пропав віслюк?

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Теперка-во я був на кухні, там калатав Еспресо.
    Олєжка Синютка кричав з екрану, що Зеленський нині щось там казав до далекобійників, а сам нічого досі не відкрив.
    Олєжик наголошував, що ніби колись все робилося і відкривалося, ніби навіть екс-президент на своєму екс-президенстві відкривав все на світі: і знаки, і медпункти зі школами і фапами, і навіть ніби кладовища.
    А цей Президент ніби тільки піариться.

Шо там таке сі стало?

а де твій аватар? :)