ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. prius

prius Well-Known Member

Кацалапий дебіл ти так і не відповів на питання бо ти тупий

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, я відповів і причому аргументовано відповів. Вам важко головою працювати, тому - мої співчуття.
    В двох словах: Коли вибирали Франкліна Делано Рузвельта, а це було сімдесят і більше років тому, негри фактично не мали права голосу, а отже вони його не обирали, тому що не голосували (за винятком незначного відсотка, який погоди не робив). Обирали його третій і четвертій раз переважно білі.
    А уже через двадцять з лишнім років, у шістдесятих роках почалася справжня боротьба за права негрів. Її очолив Мартін Лютер Кінг.

Будьте здорові і тримайте себе в руках.

3. prius

prius Well-Known Member

Ну точно дебіл, ти тупарю знову не відповів чому його вибирали, так що расист тримайся пензля

• Подобається Подобається x 1
  4. Порошенко змінився тільки в останній рік до виборів. До цього він був вмурований у стару політичну систему, був її і частиною і будівником.
    Зеленський переміг як борець проти системи і на хайпі переміг, але фактично сам став носієм старих парадигм, сам тепер думає, навіть не як Порошенко, а як Кучма і Кравчук – мастодонти і будівники системи.
    Але – було як? Володя Петру: Я ваш вирок. А вийшло: ТИ моє дзеркало.

І вже зараз Петро Олексійович виглядає на фоні Зеленського легким на поступ демократом.
    А що буде ще за рік-два?
    Отож.
    Тримайтеся, Петро Олексійовичу
    Віктор Бобиренко

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Позволю себе напомнить что представлял из себя Порох первого года:

- равноправие русскоязычных; мир на Донбассе; министр обороны Гелетей;
    - разгром под Иловайском; завод в Крыму и фабрика в Липецке;
    - тайные, но регулярные консультации с Меведчуком.
    Теперь сравните с Зеленским первого года.

• Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нaтaлія Моceйчук до Тapaca Чоpноволa: “ВИ - ЗPAДНИК! Ну, що ж... Вaші бaгaтоpічні обpaзи нa мою aдpecу дaють мeні моpaльнe пpaво відповіcти”

• Інформативно Інформативно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Silver bullet

Яка вона умнічка. Тарас - це лушпайка під ногами, хто йому платить, тому і служить. Зараз Порошенку, забудеться Порошенко - буде тявкати в підтримку когось іншого. Гроші - вони ж не пахнуть.
    Патріот, який служив донецькому кодло - як це можливо??.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для деяких порохоботів все можливо. Те, що Потрох був ригом і служив в уряді Азірова - це нічого страшного. Але якщо десь хтось зараз засвітиться з колишніх янучар - Зеленського готові за це порвати як мавпа газету. Те, що дозволено Юпітеру - не дозволено Марсу.

9. Знаєте, особисто я використовую "кейс Порошенка" як тест на адекватність, чи притомність, якщо хочете. Достатньо почути про "здав Крим" і всьо, - до побачення, ні не так, прощайте.

PS. Претензій до нього в мене достатньо, але немає жодної з тих, що живуть в дурнуватих головах переважної більшості нашого населення.

10. Silver bullet

Був період, коли Україну залишили всі банки з сторічними репутаціями.
    Тоді пішов і SEB-банк, де працював мій чоловік. Вони заявили, що з урядом Азарова їм робити неможливо. І що почалося потім в тих банках, що купили в іноземців ригі (а це ж були вони, хто ще!) От і міністр фінансів наш улюблений пройшов потрібну школу. От уявіть: правління банку в своєму колі вирішує давати безпроцентні кредити (кільком особам), а потім тут, у банку, кладуть ці гроші під 56% річних. :)))
    При тому що в ті азарівські роки особи, починаючи з директора департаменту стали мати заплатню в сто тисяч +-. Іноземці таких зарплат собі не дозволяли. Поки НБУ починав підозрювати, що щось не те з показниками, тоді рефенансувати починали, оздоровлювати, а вже банк обікрали, роздали своїм невозвратні кредити і можнв закриватися, щоб потім нові банки відкривати.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Патріот, кажете? Кодло, кажете? :)))
    Професійні українці. Організоване злочинне угрупування шахраїв, які розводять ВСЮ Україну, як лохів ВСІ тридцять років.
    Для прикладу Йулька - 23 роки стажу,
    Свинорилий - 22 роки стажу,
    Йушченко -27 років стажу
    Ляшко - 15 років стажу....
    І так ВСІ!!!
    Це театр. А ми в ньому маріонетки.

• Тупо Тупо x 1
  12. Dred

Dred Well-Known Member

13. Gyppsy

Сумно, але Ви, @VasMT, праві.

Тільки треба ще добавити до професійних українців трохи інших членів:
    Медведчук - ~ 20 років стажу
    Бойко - ~ 10 років стажу
    Ну і решта шушара, тіпа Рабіновича, Льовочкіна і тої коліжанки Юлі, /блін, забув фамілію... ну, тої, що мала мрію... /

А, ще той в окулярах..., такий панскуватий... блін, також вилетів з голови... він ще був в опоблоці до опоплатформи... На А... фамілія...

зі
    Ну во, я з тими садами-городами всю політику забув )))

14. Dred

Dred Well-Known Member

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Десь давніше вже перелічували їх.
    І Зеленський - перший цвях в їх віко.
    Люди почали прозрівати. Телевізор став аутсайдером пропаганди, преса вже вмерла давно...
    Соцмережі рулять.
    Це перша складова.
    Друга складова - люди, що свято вірили газетам, радіо і телебаченню, як це не сумно в людському розумінні, поступово вмирають. Натомість друга, поширена частина народу, та що вибирала по фото, по косі, по нашпарєнь, по бджолам, як в подружній зраді, перестали вірити в нещирі розкаяння і брехливі обіцянки. Третя, яка вихована фейсбуком, інстаграмом і гугльом, не вірить ні в що. Але прізвища професійних українців їм набридли ще в садочку, і як більшість дітей, вони бачили фальш і нещирість цих шахраїв.
    Третя складова - мізерний відсоток старовірів, які намагаються свою брехливу натуру сховати за купленою вишиванкою. Але їх дедалі менше і менше. Це ті, хто свой світогляд підносить у ранг месіянства і намагається розтягнути на всю Україну. Але впираються в другу складову. Ім вже давно ніхто не вірить, але вони засирають все довкілля своїм лайном.
    Тому Зеленський - закономірний результат розвитку нашого суспільства.
    А професійні українці - відпрацьований матріал, нафталін, пліснява.
    І їй прийшов КІНЕЦЬ!!!
    Фініта...

• Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

Як сказати...

Медведчук з кодлою має реальний шанс рулити державою ;

17. Silver bullet

Мрію мала Королевська) А хто на "А", з ригів крім Азарова-не знаю. В окулярах Вілкул чи Мураєв, може?))

18. Silver bullet

Медведчука щоб обрали, то навряд чи. В нього антирейтинг величезний.
    Бойко теж навряд чи. Я думаю, що наступним президентом буде Аваков) Це жарт, але в кожному жарті є частка жарту.
    Але риги можуть мати в парламенті велику фракцію, і це дуже погано.

19. Gyppsy

Во, точно, Мураєв! :yahoo:

Я чось думав, що він на А... )))

ЗІ
    А Натаха Королєвська такі да, також профі ;

Дуже велика ймовірність
    Мабуть, тому на нього і пішла така атака :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)