ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені цікаво, а компетентні в цих справах люди, думаю, нашкребуть прецеденти. Чи у всіх процесах вручення підозр Луценко особисто брав участь , коли був генеральним прокурором? Чи Луценко нікому підозр не вручав, а ті, які за його підписами вручалися підозрюваним іншими людьми, - не більше ніж папірці, на які не варто звертати увагу, оскільки було порушено процедуру вручення?

Порошенку таки треба, щоб були "шашечки"?

Ну, от я знайшов (і навіщо воно мені?) відповідну статтю (мабуть, тому, що намагаюся в усьому розібратися, хто правий, хто - ні).
    Стаття 278. Вручення письмового повідомлення про підозру - Закони
    Там жодного слова про те, що те, що підозра вручається особисто генеральним прокурором, який підписав цей документ.

І навіть якщо собі уявити, що по якійсь справі, наприклад, підозрюваними будуть, скажімо, чоловік сто, і всім потрібно вручити підозру, то генеральний прокурор, що підписав, буде цілий день займатися тим, що вручати підозри чи ганяти по всій державі (містам та селам), щоб виловити тих, кому має бути вручена підозра?

Щось слабо віриться.

До речі, в статті ні слова, що підозра вручається у присутності адвоката підозрюваного. Інакше виникає проблема. Адвокат просто не з"являється на процедуру вручення підозри, і діло в шляпі.

Для надійності, думаю, Порошенка слід затримати (піймати за піджак на парті ВР, як я казав), відвезти КудиТреба, а там не пізніше ніж через 24 години (скажімо, через 23 години) в урочистій обстановці вручити підозру. З духовим оркестром, циганами, медведями, щоб все було - не підкопаєшся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Для брехуна кацапорилого

View: https://twitter.com/freeukrman/status/1270670770268758016?s=19

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Ще раз для зеленого кацапорилого брехуна

View: https://twitter.com/hu_lviv/status/1270802221945552898?s=09

4. Dred

Dred Well-Known Member

Порошенко прийшов і роз@бав ДБР і генпрокуратуру :)

• Смішно Смішно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Незгода у власних лавах є смертельнішою за ворожі мечі, а внутрішні розбіжності відчиняють двері іноземним загарбникам.
    (Карл Густав Еміль Маннергейм, державний та військовий діяч Фінляндії, президент Фінляндії)

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

З Порошенком треба "как в Турції", тим більше, що зараз тепло.
    А то цяцькаюця з ним. Кому б це ще зійшло з рук - привести з собою натовп молодчиків, які б почали рвати піджаки охороні прокурора?

• Тупо Тупо x 1
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І не лише з ним...

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Дід Петро всюди проплачує.
    Норм :good:, хай він поки що плаває на поверхні ;

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Хто зна... Можливо, що якісь упороті порохоботи-ентузіасти ті спінжаки на охоронцях рвали? Під лозунгом "Бий Зеленського, спасай Порошенка!"

Як видиться зараз, Порошенко таки дійсно продовжує себе вважати дуже великим цабе, а не простим громадянином України, який повинен дотримуватися її законів.

Міхеїлу Саакашвілі також Луценко вручав повідомлення про підозру стосовно подання буцімто неправдивих даних для отримання громадянства України?
    Ось тут, на сайті П"ятого каналу (забувся, кому це він належить? :cools: ) колись писалося.
    Сакварелідзе вручили підозру через прорив держкордону

Хто підписав тоді повідомлення про підозру Сакварелідзе? Якщо Луценко, то чи їздив Луценко в Львів, заходив до кнайпи, відповідав на гасло, як належить?

• Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Саакашвили и Сакварелидзе были народными депутатами?Точно?

11. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, @MayorMayor, хлопці, я чітко написав
    Я - не юрист. Тому відразу не відкидаю тієї можливості, що Венедіктова могла не дотриматися прописаної процедури вручення повідомлення про підозру.
    Тому чекав на подальший розвиток подій..
    Але залишаюся при своїй думці, що, по-перше, Порошенко в багатьох випадках не дотримувався букви закону, а діяв у власних інтересах (як у випадку порушення закону стосовно Саакашвілі), а по-друге, якщо Венедиктова дійсно захоче притягнути Порошенка до відповідальності, а це все - не цирк з ведмедями (@Capitoshechka , наприклад, думає, що то все - на публіку, і Порошенка не посадять, лише трохи поганяють), то наступного разу повідомлення про підозру Порошенку буде вручено з дотриманням усіх процедур. (Хотілося б, щоб у ВІП-камері на Лук"янівці).

Ви всі такі розумні зі своїми перепостами, заднім розумом. Але самі так само ні в чому не розбираєтеся, як і я. Тільки я хочу розібратися, а для вас обох все відразу ясно: Порошенко - найкращий президент всіх часів і народів, а Зеленський - клоун, що розвалює державу.
    Хоча пішов уже другий рік, і не видно, щоб щось було гірше, ніж торік чи позаторік. Не набагато краще, але, з поправкою на коронавірус, - не гірше.

Тепер, якщо я вже відверто сказав свою думку, то викладіть і Ви свою думку - як Ви обидва вважаєте: чи мають бути покарані ті, хто рвав одежу охоронців у Прокуратурі, а також організатор такого хуліганства?

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Цікаво, російський адвокат Новіков, що захищає Порошенка, він у бюджет якої країни платить податки?
    Це одне питання.
    Друге: чому Порошенко так не поважає український народ, Україну, українських правників, що вирішив користатися послугами російського адвоката? (Це запитання - до тих, хто кричить:"Навіщо нам грузини-реформатори, у нас що - бракує розумних людей серед українців?")

ЗІ Виявляється, Порошенко - не перший такий у адвокатській практиці Новікова.
    Новиков, Илья Сергеевич — Википедия
    Цікаво знати, чи не Платон порекомендував Новікова Порошенку? Молдова...

Останнє редагування: 11 чер 2020
    • Тупо Тупо x 2
  13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Все чесно сплачує у фонд клубу "ЩО? ДЕ? КОЛИ?" мабуть)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А підозра має бути оригіналом, чи ксерокопією, як гадаєте?

А саме копію намагалися вручити.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені не дивно, що ви турбуєтеся про російський бюджет.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, ти тупий.

Я беру того адвоката, котрий мені подобається і який мені підходить, бо це моя особиста справа, а грузин-"реформатор" це для всієї України. І тут інша відповідальність.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз говорить про вашу тупість.
    Адвокат сьогодні захищає потерпілого, а завтра - вбивцю. Це його робота і мораль тут ні до чого.

18. prius

prius Well-Known Member

Вони з Гандошою солодка парочка

19. Good man

Good man Обычный человек

Когда Порошенко не посадят, я буду долго смеяться над избирателями Зеленского. Он их каждый раз имеет, как хочет. Недовольны Богданом? Сейчас уберём. Недовольны Гончаруком, сейчас уберём. Хотите уголовное дело против Порошенко? Сей момент.

Когда до этих дебилов дойдёт, что президент должен показывать результат, а не заниматься кривляньями на политической сцене.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)