ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вибори в Києві: партія Порошенка зажадала Кличка
    Тут порохоботи кричали недавно щось негарне про Кличка
    Хомчине, ану кашляніть (евфемізм для іншого випускання газів з організму) шо-небудь?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ведмежа послуга. А Хомчин чекає, що прийде методичка з халвою)

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

До речі, якщо Кличко протупить і очолить партію ПЄСів, то особисто я за нього навіть як за мера не проголосую. Тому що не може бути мером несамостійний політик.
    Але, вважаю, що Кличко не настільки дурний, щоб очолити партію порохоботів. Хай Іра Луценко очолює.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та звісно. Щодо Іри Луценко, то вона вже на інших планетах займається шопінгом.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

Кличко довго не розмірковував і вирішив послати інтердєвочєк подалі.

• Тупо Тупо x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Как и ожидалось, кацалапый ушёл от ответа. Ведёт себя как заправский политик. А сам при этом призывает других быть полностью открытыми, дескать, мы не политики. Двуличный урод и соответствующий лидер у таких. И теперь вся страна мучается.

7. Kisho Derrek:
    Просто два різні світи.
    Ліворуч - тричі обраний мудрим наротом імб#ц#л, що не може двох слів зв'язати, навіть коли не в н@ркотичному угарі
    Праворуч - кадр з якогось голівудського блокбастеру, про боротьбу героїв за спасіння людства, де все логічно і як треба.
    ДА, КАКАЯ РАЗНІЦА!

Кіт Вчений:
    Смішно читати, що особина, котра 4-и рази ухилялася від призову є зразком особистої чистоти! Хати на десятки мільонів доларів крадених разом з Бєнєй через «Приват», жодних податків в Україні, збиткова діяльність у минулому і 300 мільярдів, про#об#них з бюджету за рік цим «чесним»!

Український музикант, вокаліст та автор текстів гурту “Бумбокс“ Андрій Хливнюк виступив на захист підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це він заявив в своєму Instagram-акаунті:
    “В мене є різні звички. Одна з них – час від часу бігати в парку, щоб не відчувати, що я остаточно “заплив“. За останні пів року я мало бігав, частіше ходив, лежав, читав. І не бігали також, не займались, чим хотіли – не бігали в парку, не бачили рідних, не жили своїм життям, не мали волі – Кузьменко, Дугарь і Антоненко. Або надайте докази, або йдіть ви в ср*ку“, – наголосив музикант.

Джордж Орвелл:
    У зелених, як і в Путіна, найважливішим є промивання мізків народу через ТБ. На цьому їх влада може триматися в РФ по 20 - 30 років. От тільки на відміну від РФ, у нас нема газу і нафти, чим рятувати економіку, так що буде цікаве але не довге змагання холодильника з телевізором.

Схоже миші, після того як поїли все зерно з Держрезерву, перейшли на поїдання лісів). Сьогодні по дорозі до Києва зустрів декілька вантажівок з лісом без маркування. Крадуть серед білого дня зовсім не ховаючись. Кінець кпохи бідності таки настав, правда не для всіх.

Укрінформ:
    Мер Львова просить Раду створити ТСК з розслідування сміттєвої блокади.

5AllanLeVito:
    Ахаха! Порошенко, перестань!
    Как он это делает, ведь уже год как не Президент? FB_IMG_1591400093095.jpg FB_IMG_1591400093095.jpg

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

Кацап-провокатор Гудман все мучиться, все мене зачіпає.

9. Дипломати високого рангу - ніколи, нічого просто так не роблять, за власною ініціативою.
    За їхніми вчинками, позиція керівників держави, яку вони представляють.
    І якщо посли країн ЄС, особисто приїхали в офіс партії Європейська Солідарність, обговорити з Порошенком перспективи посилення санкцій проти Росії. Поки Зеленський в Хмельницькому каву пив і юшку їв.
    Це сигнал Вові від ЄС - не треба порушувати закон і тиснути на правоохоронні органи, для порушення кримінальних справ проти опозиції і Порошенко. Закордон не допоможе і там точно знають - все в чому ДБР і Генпрокурор звинувачують Пороха, юридично нікчемне і фактично сфальсифіковано.
    Дипломати ще раз підтвердили Зеленському та його оточенню - Порошенко партнер Європейського Союзу. Намагаючись пришити п'ятому президенту абсурдні звинувачення - вони кидають тінь на керівництво країн ЄС.
    А для них репутація має значення і за базар Зеле доведеться відповідати!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вальцманоїди тупі, брехливі, підступні і злодійкуваті.
    Бач но, Свинорилий зустрівся з послами Балтії ... :)))
    Тут з G7 зустрічаються і ніхто не волає на весь світ.

• Тупо Тупо x 2
  11. Вася, дай дати тих зустрічей? Отоді і посміємось.

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я оце дивлюся і думаю собі: а вони не пообсцикаються?

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:haha:
    :))) Катрен- жарт :crazy:

Рік,два,три ще почекаєм
    (я то вже помру!),
    і побачите що сталось,-
    кажу ж, як Гуру.
    Символ Волі - Стеф Бандера
    в усіх галицьких хатАх,
    а в Домбасі-Карабасі
    всі кричать: - Вкраїну,нах!
    В Києві батька Махно, а в Харкові Путя,
    а по-півдню в Новорос'ї
    бігає когуття!
    Йой,кумедія ця буде довго розвиватись...
    Головне панове-хлопи триматись-й-не всратись!

upload_2020-6-6_17-34-52.png

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Напевне, Воно як завжди обісралося. Тому зрозуміло, що бєніни СМІ про це не волають.

15. VasMT

Вони привикші...

• Тупо Тупо x 2
  16. VasMT

Зеленський зустрічався з послами Великої сімки ще в березні. Ви, видно, проспали.

• Тупо Тупо x 2
  17. medwedo berlogsoni

Порошенко - Венедіктовій: це переслідування опозиції та переходить будь-які межі

Мені здається, неважко буде встановити, чи був такий наказ, чи ні, суть наказу, виконано було наказ чи ні, якщо було виконано, то чи не було при виконанні його перевищення виконувачем влади та службових повноважень.

Поки Порошенко знаходитиметься під вартою, слід, щоб все було неупереджено і об"єктивно.
    Там є платні дуже комфортні ВІП-камери.

• Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Млинець, я з тотим садом-городом-днями_народження не встигаю цікавитися політикою...
    А шо, Порошенко таки напросився на ЖИТТЯ ПО НОВОМУ і тепер буде знаходитися під вартою?

Пропоную Пєтьку поселити в тоту саму камеру, де сидів його дружбан Юра Луценко.
    І годувати виключно продукцією Рошену! Аби знав...)))

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,та то йде до того,що зелених сорросівців-комбінаторів через деякий час подібно...коноплями кормити будуть?
    А Трамп, кхи-кхих-кхи...тих демократів-байденівців,що негрів підбурюють,та мацою. Усьо тіко зачинає-сі!:crazy:
    Час пішов...

00000 1aaw7.jpg

Останнє редагування: 10 чер 2020
  20. medwedo berlogsoni

Тут цілий день в інтернеті "Сємєчки - Порошенко, Порошенко - Сємечки"
    Виявляється, всі ті Сємєчки мали російські паспорти, і все ж Порошенко видав указ призначити Сємєчка першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки
    Хто такий Сергій Семочко, через якого Порошенку загрожує арешт

Чи то Порошенко хотів мати там свою людину, чи може звідкись надійшло прохання, щоб туди поставити розвідника, вся сім"я якого - громадяни Росії, думаю, повинні розібратися.
    Після розслідування Геруса Порошенко вже не міг не звільнити Сємєчку, бо це вже не лізло в жодні ворота, але звільнив із порушенням процедури звільнення, щоб той міг через суд поновитися на роботі. "І вовки ситі, і кози цілі".
    Тепер вирішується питання, чи можна буде Порошенкові лузати сємєчки в СІЗО.
    Адвокат Новіков (між іншим, Пріусе, громадянин Росії, кацап по-Вашому) каже, що підозра не вручена, тому що вручала не Венедиктова, яка підписала підозру, а якийсь там службовий виконавець в прокуратурі. Тому підозра не вручена.

Якщо Венедіктова - жінка наполеглива, то було б непогано, якби Порошенка силоміць привезли на Лук"янівку (я все-таки хотів би, щоб хлопці ловили його по партах у ВР), а потім Вєнедіктова особисто, в присутності адвоката Новікова, вручила Порошенку підозру.

А то у них "гранати нє той сістєми"

а де твій аватар? :)