ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Це прекрасно я вважаю :)

2. Робота над помилками
    Коли людина каже: "Я помилявся, коли голосував за Зеленського", - це ще не усвідомлення помилки.
    Коли така людина скаже: "Україні потрібен Порох", - то це лише початок розуміння, тієї дурні, яку було учворено. При цьому, скаже без усяких нав'язаних московсько-олігархічною пропагандою сором'язливих реверансів типу: "У мене до Порошенка, звичайно, є питання але..." або "Я не його прихильник, але...". Тому що сказано: "Ваше ж слово хай бу́де: „так-так“, „ні-ні“. А що більше над це, то те від лукавого." (Матвія 5:37).
    І лише коли така людина скаже: "Я зроблю усе що в моїх силах ще й зверху того, щоб Янелох Оманський, його патрони та співучасники отримали за усі свої злочини, а Порошенко став нашим Президентом", - така людина зрозуміла свої помилки і з нею можна про щось говорити.
    P.s. Не важливо чи зустрічали ви людей, які відповідають таким крокам. Не важливо чи існують вони в реальності. Навіть не важливо чи з'являться. Важливо знати те, що поки їх не буде у нас хоча б мільйонів 10-12, в України не буде демократичного майбутнього. Недемократичне буде. Може бути диктатура із різними знаками щодо московського вектору, але демократія нізащо.
    Іван Хомяк

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Якась дурня гуляє в закутках павутини. Ніби українцям потрібен порох :)))

Народ, кому потрібен порох?
    Мені - однозначно НІ!

А шо скажете ви?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я скажу, що де павутина, там порох, а де порох, там павутина.
    І цьому я знайшов підтвердження в класичній літературі. Читаю турецькою, а звіряю по англійському оригіналові та російському перекладові.

ПОРОХ – Академічний тлумачний словник української мови

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Значить ПОРОХ ГЕТЬ!

)))

• Тупо Тупо x 1
  6. P.s. Не важливо чи зустрічали ви людей, які відповідають таким крокам. Не важливо чи існують вони в реальності. Навіть не важливо чи з'являться. Важливо знати те, що поки їх не буде у нас хоча б мільйонів 10-12, в України не буде демократичного майбутнього. Недемократичне буде. Може бути диктатура із різними знаками щодо московського вектору, але демократія нізащо.
    Іван Хомяк

7. P.s. Не важливо чи зустрічали ви людей, які відповідають таким крокам. Не важливо чи існують вони в реальності. Навіть не важливо чи з'являться. Важливо знати те, що поки їх не буде у нас хоча б мільйонів 10-12, в України не буде демократичного майбутнього. Недемократичне буде. Може бути диктатура із різними знаками щодо московського вектору, але демократія нізащо.
    Іван Хомяк

8. medwedo berlogsoni

@Gyppsy , мене тільки дивує Пріус, який 5 років тому прихильникам Порошенка закидав єхидно, що ті чоколяду з дупи Порошенка вилизують, а зараз сам за Порошенка свою дупу рве. А так - все нормально.

• Тупо Тупо x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Дебіл турецький, я не за Порошенко ,до нього в мене багато питань, я проти вас зебілів тупих і вашого хрипатого карлика з очима собачки яка какає

10. medwedo berlogsoni

Шановний Пріусе, якщо у Вас виходить так, що якщо Ланктоша - на за Порошенка, то він - за Зеленського, тоді логічно припустити, що якщо Ви - проти Зеленського, то - за Порошенка. Або ж якщо Ви і проти Порошенка, і проти Зеленського, то логічіно вважати, що є і інші люди, які і проти Порошенка, і проти Зеленського. Ланктоша, наприклад.

І вчіться трохи культурі спілкування в пристойному товаристві. Скільки можна повторювати!
    Якщо Ви не за Порошенка, тоді тим, хто критикує Порошенка (я, наприклад), Ви повинні ставити позитивні оцінки: подобається, погоджуюся, Зебест.

• Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лучше порох в пороховницах, чем вазелин в ягодицах(С)
    Ось Ердоган теж так вважає:

А вам потрібно багато вазеліну?

Останнє редагування: 27 тра 2020
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Blaberus, що ви тут забули - на ЛФ?

• Тупо Тупо x 1
  13. Blaberus

А Ви?
    Я, до речі, спілкувався на форумі раніше за Вас.

14. medwedo berlogsoni

Де Вас п"ять років носило? Втім, можете не відповідати.

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Смердючий ботяра з ХФ переліз на ЛФ. Там жив без перерв і відпусток, тепер прийшов поганити картинками з вазелином і ЛФ. В ігнор, не спілкуйтеся, бо ще приживеться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. prius

prius Well-Known Member

О знову ТП кацапска обригалась

• Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, а для чого Вам тотой Пріус?
    Можна його послати в ігнор і всі діла)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

Так він багато не пише. Навіщо його посилати? А його оцінки мені до одного місця
    до сраки

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Blaberus

Скучіли?

20. Blaberus

Що таке? Зебуїнці неприємно чути голос розуму та правди?

а де твій аватар? :)