ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

На Львівському форумі є категорія людей, котрі постійно почуваються найо.аними.

Голосували за Янека - нає.ав і втік. (Васілій)
    Голосували за Пороха - жаліються, що нає.ав. (Джіпсі, харьковскіє дєвчонкі, Медведо)
    Голосували за Зєлю - нає.ав. (Джіпсі, харьковскіє дєвчонкі, Васілій, Медведо)

Є ще один, що каже, що нікого не вибирав, зато вчить хто мав пройти, а хто ні і язиком, як праником товче воду в ступі.

Ця катеорія - гоп компанія постійно в просрації. Відчуття бути завжди найо.аним давить і не дає спокою.
    А Зєля, як на зло кладе і кладе лайно на їхні вперті голови. І нема тому краю. А їдному вже так наклав, що мусів витягнути з рукава бабу Юлю.

Недавно дивився рейтинг, хто найкращий президент за всі часи.

Виявляється, найкращий - замовник Гонгадзе і Чорновола, батько олігархії в Україні - Данілич Кучма.

Ну що ж... Висновок простий: Поки народ на рівні "розвинутого бидла", він не вартує кращого життя.
    А виховання тут просте: граблі, граблі, граблі, поки підзатильник не стане, як голова. Може дійде?
    А Може просто візьмем бандуру і заграємо про лихії літа. Це в нас добре виходить. Ми ж друге місце по виттю - ниттю.

Сивохо Вам в поміч.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Подібне на прощальну промову;)
    Мих всіх згадав, крім себе і своїх пліснявих порохоботів)

Шо, @Мих, таки чухаєте в Польшу? )))

зі

А я от живу по новому, і мені все подобається.

Лиш би тотой мікроб скоріше пропав, бо нема повноцінного спілкування з друзями і рідними...

Останнє редагування: 18 тра 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цей день в історії

17 травня 2017 р, завдяки титанічним зусиллям президента Порошенко, Європарламент затвердив акт введення безвізу для України!

4. Gyppsy

Слава бувшому презіку Порошенку!

5. Слава цигану, планктоша, кацалапому і іншим лопоухим зебілятам, які самі зробили себе, повіривши в те, що слова віслюка «Я ваш вирок» стосуються Порошенка. Ні зебілятка. Найперше це було адресовано вам, дбйбм.

6. Що зробив Порох для мене.
    (Я по-простому напишу.)

1. ПВО над Київом.
    Багато хто не згадує про це або не вірить. Але це факт. Він це таки зробив, і довго не озвучував, бо звик робити благодійні справи мовчки. Це коштувало гору бабла і якщо він то зробив значить загроза реально була. Я стояла цієї неділі на оглядовому майданчику біля Андріївського храму, дивилася який же прекрасний Поділ, і думала про те, що могло статися страшне, і що кияни вже точно за одне це мають віддати йому 99,9% голосів.

2. Мінські угоди.
    Багато хто гоне на них і називає здачею інтересів України. Ну... такоє.. Мабуть в інтересах України було б покласти на полі бою в середньому разів в десять більше життів... Або тримати удар, ціною рік крові, і село за селом здавати територію до повної поразки? Мабуть в інтересах України було б зухвало полізти на амбразуру однієї з шмальканутіших (не професійних, ні, але вельмичисельних і добре озброєних) армій світу і загинути?... Далі не буду. Там багато переваг. Я обіцяла по-простому. А! І - так, це ОДНООСІБНА заслуга Пороха. Почитайте мемуари Олланда.

3. Армія.
    Багато хто недооцінює, каже що це нарід сам і що нічого такого в цьому немає.
    Нарід допоміг армії, підтримав на початковому етапі. А відродили її, розробили і ввели в робочий стан схеми по забеспеченню: одяг, броніки-каски, їдло з ананасами і бензопили, озброєння в кінець кінців! - Порох і Команда.

Плюс повна антирусифікація і декомунізація:
    - Заміна вітання на Слава Україні - Героям слава!
    - Радикальна зміна символіки і кольорів.
    - Назви бригад такими словами від яких в мо$калів жижки тремтять! Наприклад: "93 бригада Холодний яр".
    - Марш нової армії

Я пишаюся своєю армією! Пишаюся так, що серце заходиться! Такого не відчувала н і к о л и до сих пір. Це заслуга мужньості воїнів і пахалова ПП.
    (Про "скандал" з оборонпромом навіть не пищщіть! Бігуса, тварь таку, треба на пожиттєвий термін закрить за здачу націнтересів під час війни!).

4. Мова.
    Багато хто не розуміє рівень спротиву замоскалених країн ЄС і пятої колонни в Раді. Але Порох пре, покроково і настирливо; квоти діють, рашамова вже реально ріже вухо якщо зустрічається десь в ефірі. Українська вже не визиває вилуплених на тебе очей в транспорті і магазині. Діти з російськомовними батьками говорять українською, прийшовши додому зі школи чи дитсадка. І ПП чітко дав зрозуміти, що ті діти, хто не знатиме української не матимуть майбутнього в Україні надалі. Хто не бачив відео як Порох на 5 мовах поставив на місце угорського блазня - перегляньте.

5. Презентація на міжнародній арені.
    Ну що сказати? Знаєте, це як після сарафану з універмагу вдягнути сукню від Версаче.

Кожного разу, слухаючи його промови, спостерігаючи за поїздками і зустрічами з воротилами геополітики - пишаюся аж ясна ниють!
    Хочу тільки нагадати знаєте що?
    Як ми РІК! поки нас рвали на шматки і заливали кров'ю нашу землю, слухали про занепокоєння в с ь о г о світу! Навіть Америки. Як Порох РІК! їздив підлещувався, вмовляв, пояснював, просив! Аж поки потроху, помаленьку, по одному, поступово і покроково р о з в е р н у в весь світ ВЕСЬ! СВІТ! в бік України! І зробив це майже ОДНООСІБНО!
    Потім вже, коли пішли потроху результати і успіхи, піднявши голову і розправивши плечі, заговорив так, що аж дзвеніли стіни в ООН. Але пішло близько чотирьох років на відбудування авторитету країни, навіть не з нуля, з мінусів!

5. Надав особистий приклад в питанні сім'ї.
    Для мене це важливо.
    Багато в кого вигляд щасливої міцної і гарної, як квітка, родини Президента, викликає екзорцизмічні конвульсії... дивно, да? хм... А я - пишаюся.

7. Підняв планку інституту президенства в Україні.
    Багато хто навіть не задумується про це.
    Ми живем собі, привикли що за Президента в цілому не соромно, щось він там робить, їзде, говорить на п'яти мовах, зустрічається з акулами геополітики, якось там непогано виглядає на їх тлі... Ми звикли, люди до всього звикають, ми навіть не задумуємось який масштаб особистості і рівень ведення справ закладено в щоденну експлуатацію президентського крісла нашої країни. Вже аби хто не сяде в нього, а якщо сяде, то загремить звідти в одну мить! Це охреніти як важливо!

Я не хочу писати про Томос (я дякуватиму йому за це усе життя!), реформи і прозорро і про мудохалово алігархату... В нас такі всі вумні і спеціалісти, завжди готові до дискусії в цих питаннях... Я написала тільки про те, що для мене особисто стало знаковим і за що я вдячна йому безмежно.

View: https://www.facebook.com/100002660611988/posts/2060398150725519/?d=n

Останнє редагування: 19 тра 2020
  7. Gyppsy

Ну шо, @Мих, чо не признаєтеся - вже зібрали манатки і наладилися їхати до малей ойчизне, нє?
    Майте на увазі - на кордоні два тижні прийдеться куповану воду пити;

А я от збираюся потихенько на малу батьківщину. Туда, ночівля, і назад. Назад мус, бо рід тут вже корінчики впустив, тре за ними пильнувати;
    А туди дуже хочеться, вода з тотого потоку аж сниться...

Якщо все зростеться, то в четвер під обід катну.
    Приєднуйтеся;

зі

Доброго ранку всім!

[​IMG][​IMG]

8. Gyppsy

О, Порошенків дружбан сумує в тюрмі...

Шакали, блін...
    Навіть не шакали - гієни. Нічого святого - ні дружби, ні честі, ні слова...

View: https://youtu.be/1ZaPSjRsyKM

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Вас хороші друзі і рідні.
    Шукай хробака в собі, почни з себе.

мене ніхто не нає.бав.

Порошенко - супер - не жалію, Зеленський - тупенький клоун. Від них що очікував - те й є, не пвідвели.

Порошенко його й засадив, чекаємо коли Зєля посадить свого з 95 кварталу.

• Смішно Смішно x 1
  10. Gyppsy

Такі да, друзі і рідні у мене хороші.
    Та і сам я білий і пухнастий.
    Он, тота художниця знає;

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Смішно Смішно x 1
  12. Гіркін та Онищенко - Туз і Джокер Кремля?
    Вчора було ще цікавіша штука, ніж просто інтерв’ю Гордона з Гіркіним.
    Ну, що там через канал нав’язування і формування стереотипів «Городон» сказали легковірним кремлівські хлопці?:
    1) Гіркін ворог – але ворог благородний;
    2) Воював Гіркін не на гроші Кремля, а всього лише за гроші мільярдера Молофєєва. Така собі приватна кампанія. Плюс, канєшна, воєнторг, де можна купити все. Російська влада, принаймні до Іловайська – з Україною не воювала;
    3) Планів не мала жодна зі сторін, усі воювали по наїтію, а значить ніяких планів Кремля проти України не було – це все народна революція проти хунти.
    4) В Україні громадянська війна, бо (ну ми ж уже ж повірили в чесність і благородство Гіркіна) 90% ополченців у Словянську – були за паспортом громадянами України;
    5) Малазійський боїнг збили українські військові.
    6) Зеленський не справиться, хоч може і має гарні наміри.
    Ну що, старі кремлівські тези - красиво озвучені. Щоб ви повірили, він признавався, що вбивав і розстрілював людей. Раз це правда, значить правда і усе інше.
    А от інший інтернет викид – красивіший і несе нові шаблони. Причому – у різні сторони світу.
    І якщо Гіркін – туз в рукаві Кремля, то наступний персонаж нам підноситься, як Джокер.
    Канал НТВ-Мір у неділю показав фільм «В’язень фрау Меркель».
    У ролі в’язня – колишній народний депутат України Олександр Онищенко, який сидить у тюрмі в Ольденбурзі. Вже із назви ви маєте зрозуміти, що не все так просто. Непростий цей в’язень. Але все по-порядку.
    Для затравки нам говорять, що колись Онищенко був чорним банкіром Порошенка. Тобто був у поганій компанії. Але потім невдячний Порошенко захотів віджати бізнес у хлопця – і він став на путь виправлення і викривання злої світової мафії. Старий метод. В кінематографі і літературі сотні прикладів.
    Які ж висновки ми маємо винести з перегляду (якщо у нас немає критичного мислення):
    1) Із розповіді ясно, що Німеччина провела спецоперацію, щоб витягти Оніщенка з Іспанії. Виманили і взяли, як уже бувало – на троянського коня. Пообіцяли дешево конезаводчику Онищенку красеня коня. Він і поїхав. А там була засідка.
    Потім там його катували психотропними ліками. Я не жартую.
    Це щоб усі глядачі телеканалу зрозуміли: німці від часів Гітлера не змінилися. Мучають. Доктор Менгеле в гробу посміхається.
    А ще ми усі маємо зрозуміти: фрау Меркель не має ні інтересів Німеччини, ні власних суб’єктивних переживань. Вона – один із пішаків, як і інші президенти суверенних країн. І зараз явно грає проти Трампа – за демократів.
    2) Значить, якщо Меркель закрила хлопця і тримає – він не простий. Виявляється, що не тільки Порох хотів у нього віджати бізнес, а і особисто Сорос. Який не фінансист, а займається видобуванням газу. Бо саме газовий бізнес хотів купити задешево у Онищенка. Той відмовився і нажив собі лютого ворога.
    А ви думали Онищенко – це невловимий Джо? Бо ні фіга нікому не потрібен?
    Ні, він важлива фігура у світовій шахівниці.
    А значить УСЕ, що він говоритиме далі – це СВЯТА ПРАВДА.
    3) Простуватий, але чесний хлопець Трамп з його другом Джуліані – боряться проти світової закуліси: Сороса і демократичної парті США.
    Проти Трампа грає вірус. Але у трампа є Онищенко, який знає головну таємницю. Що син Байдена робив корупцію в Україні через компанію «Бурісма». Татко Байден його покривав. Тут є чесні хлопці-дівчата: (УВАГА!) екс-прокурор Шокін, Портнов і Лукаш, які це все виводять на чисту воду.
    Байден-старший шантажував Порошенка: закривай справу по «Бурісмі», а то грошей на війну не дам. Цілий мільярд. Баксів.
    4) Зеленський перейшов на сторону Сороса і демократів, які досі контролюють Україну.
    Тому і не садить Порошенка, на якого матеріалів вистачає. Останні голосування свідчать, що вони заодно.

Гірше всього в таких посланнях, що один фільм має нести різні смисли різним людям.
    Що мають зрозуміти расєянє? Життя – це боротьба. Зеленський не наш, німці такі як і були, Порошенко – воєнний злочинець, а у хахлов навіть ті, хто зараз на стороні Добра – колишні жуліки.
    Що мають зрозуміти українці? Порошенко – зло, Зеленський здувся і зло покриває, вірити треба Щокіну, Портнову і Лукаш. Сорос і демократи – погані хлопці. Усі вони хочуть обібрати Україну.
    Що мають зрозуміти рускіє в діаспорі (НТВ-Мір)? – світова закуліса править світом. А по-людськи – тільки дома, в Расії-матушкє.
    Що має зрозуміти Трамп? Демократи і Сорос – плетуть інтриги. Але чесниє рускіє журналісти їх викривають. Це вам не амєриканські ЗМІ.
    Що мають зрозуміти усі? УСЕ, що завтра скаже Онищенко – це правда.
    Маємо новий канал по вкидуванні інформаційних гранат

Щоправда, якщо по Станіславському, то тут багато «Нє вєрю».
    І у те, що Онищенко такий важливий свідок, а не мєлкій жулік.
    І що німці катують у тюрмі, ну якось ще катіт для расєян, а українське вухо від цього скручує. І про світову змову теж.
    І що Зеленський покриває Порошенка – ну утопія ж.
    А про мільярд баксів, якими шантажував Байден Порошенка – взагалі палєво. Бюджетом у США розпоряджається Конгрес, а не президент (тим більше віце-президент). Тим більше – не було ніякого мільярда, було кілька програм по кількасот мільйонів.
    Але розрахунок був на те, що піпл схаває.
    Висновок: Росія через свій зливний бачок НТВ – вкинула нам дві інформаційні гранати, які мають контузити легковірних людей.
    Щоб збільшити кількість прихильників у п’ятої колони і позбавити орієнтирів патріотів
    Віктор Бобиренко

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, чесно кажу - нічого не зрозумів. Багато написано, "конгрес какой-то, нємци" (с).
    Ви скажіть по-простому: Ви також вважаєте, що для Порошенка запахло смаленим, і по ньому тюрма плаче?

14. Gyppsy

Вишивати я не пробував /але думаю, що зміг би/
    А на машинці зараз стоїть комп. Якби не це, то можна було б маски для всієї родини шити;

15. "Мы могли бы служить в разведке, мы могли бы сниматься в кино. Но мы думаем как креветки, А ведем себя как говно."

16. medwedo berlogsoni

З чим я Вас, Хомчине, і вітаю. Вас і Ваших кулєг.

17. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кримінал Порошенка схожий на успіхи Зеленського: всі знають, а показати не можуть.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа в тому, що не треба забувати, що нинішня влада є тупа і зелена. Вона хоче посадити Порошенка, але щоб його посадити потрібні хороші, професійні прокурори. А звідки їх взяти, коли навіть на посаду генерального вони спромоглися поставити жінку, котра не тягне бути суддею і тому пролетіла по конкурсу. Венедиктова недотягує, але це максимум, чого могла досягти недолуга влада. Вона на більше не здатна. З сторони Порошенка є команда адвокатів світового рівня, котрі добре знають свою справу і можуть захищати свого клієнта у будь-якому міжнародному суді.
    Єдине, що може влада у такій ситуації - це робити всякі недолугі роліки і вішати макарони таким самим недолугим, але злим на Порошенка зебобікам..

20. J
    КГБіст і проросійський депутат Деркач оприлюднює "розмови" президента України з віце-президентом США.

Ще раз.

КГБіст і проросійський депутат Деркач оприлюднює "розмови" президента України з віце-президентом США.

Лише цей факт підриває всю довіру до викладених нарізок. Де б він взяв такий запис? Правда, цікаво? Та й навіть з того, що виклали - жодної новини. Те, що Байден вимагав замінити Шокіна - давно не новина. Те, що на кону був 1 мільярд доларів американської допомоги Україні, яка постраждала від регіоналівського ворья (з яким Деркач тісно працював), і від агресії РФ - теж відомо. Те, що Коломойський є скалкою в дупі - це ще м'яко сказано.

Вже і сфабрикувати щось путнє не можуть? Де сенсація? Де сюжет? Де драматизм? Лише стара нав'язла в зубах російська пропаганда про Україну та нова спроба посварити Київ і Вашингтон. Ще й Зеленського опустили - на фоні його розмов з Трампом, навіть художній компілят не зміг принизити дипломатичного рівня Порошенка, який розмовляє з візаві на рівних. Порівнняння просто не існує.

Але Москва, яка організувала цю історію, витягне з неї максимум користі. Особливо з огляду на нездатність і небажання нинішньої української влади опиратися комплексним антиукраїнським спецопераціям Кремля.

Коломойському ця історія теж в масть - йому треба показати себе жертвою "підступних американців", які розслідують мільярдні відмивання коштів скалки в дупі.

Єдина, хто постраждає - Україна. Черговий міжнародний скандал. Чергова спроба вплинути на американські вибори. Тоді Лещенко, тепер - Деркач. І в нюанси реноме цих персоналій особливо не вникатимуть - ні тоді, ні тепер. Важливими будуть тільки наслідки.

а де твій аватар? :)