ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Отримати країну з пустою казною, з війною з кацапами і залишити віслюку в казні 130млрд - це загнати країну в сраку? Чи просрати 130млрд за рік і не виконати ні однієї обіцянки - це загнати країну за рік в сраку?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Ви зробили це разом. Це тільки початок. Скоро боятимитеся виходити на вулицю. Тільки б не Порошенко

• Тупо Тупо x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

У нас в гаражі вже тричі відкривали двері. Не ламали, а саме ВІДКРИВАЛИ! Гаражний замок відкривався, а потім так само закривався. І так було не лиже з нашим гаражем, а ще й з іншими. Всі гаражі були відкриті, потім їх пошманали і закрили. І люди навіть не відразу виявили, що їх бомбанули. Бо таку херню брали...
    Після першого випадку мені телефонує брат і питає, чи давно я був на гаражі. Почувши відповідь, що я там був 3 тижні тому, він мене "порадував". І розповідає що взяли: в машині відкрили багажника, в якому було дещо з інструментів. Забрали болгарку, яка просто лежала в багажнику без нічого. Тут же в багажнику лежав в чемонадчику електролобзик з набором пилочок і з усіма прибамбасами. Не взяли. Хоча здавалося б, чого не взяти? Чемоданчика взяв би і все... Набір ключів і інструментів також був в чемодані - не взяли. В машині перерили весь салон - в салоні забрали СТАРЕ ЗЛАМАНЕ кріплення для манділки "Nokia", а з люстерка зняли ароматизатор у вигляді вишні
    unnamed.jpg
    Коротше кажучи, позабирали різну херню, а те, що варте уваги - не займали. Сварка залишилася, купа різних інструментів. Машина врешті-решт. Там алюмінію можна було винести стільки, що можна було б 5 нових болгарок купити. Ну і купа ще іншого металу. І інші люди, в яких теж полазили в гаражах, теж таке саме розповідали: забрали якусь херню, а цінні речі не займані. Правда за другим разом сварка таки "пішла"
    ооооо. Це 3,14дараси ще ті. У знайомого якось теж гараж почистили. З гаражу винесли інструментів на суму понад 30 000 грн. Так це було ще тоді, коли курс бакса був смішний.
    Коротше кажучи, він звернувся до цементовозів. А потім, через деякий час ще й до бандюганів. І бандюгани допомогли йому розшукати його речі (звісно за певний відсоток)
    А потім через деякий час йомо подзвонили менти і сказали що нічого в них не виходить. Не можуть вони нічого знайти....

Останнє редагування: 14 тра 2020
  5. "Порошенко купує автоматизовану лабораторію у провідного світового виробника (Ля Рош), разом з усіма необхідними реагентами і компонентами."

В мене одне запитання: на пуркуя?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Співчуваю...
    Ровера шкода :cry:

7. Gyppsy

Виглядає так, що ці дивні злодії брали те, що їм конче необхідне для роботи.
    Прикольно було би, якби через якийсь час вони все повернули на місце, та ще й поставили могорич за прокат інструменту)))

8. Capitoshechka

Цікаво, що вони збиралися робити з роздовбаним кріпленням для манділки?

9. Gyppsy

Може відновлять, підрихтують і принесуть назад?
    З тим карантіном всього можна чекати...

Блін, як я їх розумію - я вже навіть шпінгалет на курячі дверки в стайні поставив!
    А років з 15 дверку тримав зігнутий цвях)))

10. Capitoshechka

це було кілька років тому. Вже не повернуть...

• Інформативно Інформативно x 1
  11. До всіх телепнів, які вовками вили за часів Порошенка, маю лише два питання:
    1. Чого не вистачало?
    2. Чому зараз мовчите?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У нас тоже гараж не взломанный, а открыт. Владелица пришла и закрыла. Может, изнутри - зашли от соседа через пролом в стене? Я боюсь, что скоро позвонят и скажут, что у вас квартира открыта.

13. Объективно по прошествии года "без Пороха", можно твердо сказать, при Порошенко было лучше.

1. Мы были субъектами мировой политики.
    Сегодня зеленский сидит как крыса в норе, пока русня решает в мире что с нами делать и всячески подмахивает им хвостом в виде ермака, в вопросе снятия санкций. Тот кто считает что именно этого ссыкливого плидера нам не хватало для счастья, или ватный пердостанец, или болван, который сейчас должен осознать что он своими руками унизил державу в которой живет и считает себя патриотом Украины.

2. При малейшем намеке на коррупцию в окружении Порошенко, он сам инициировал расследования. Ни разу за все пять лет своего президентства он не прикрывал своих "друзей", инициируя уголовные преследования бигусов и жоп гнапа. Сегодня зеленый депутат предоставляет пленки в которых брат друга зеленского, торгует посадами, а в ответ получает уголовное преследование от СБУ. Просто потому что брат торговца посадами, друг зеленского. Так хреново у нас на высшем уровне при Порошенко не было никогда.

3. Экономика. Порошенко "наворовал" в казну 130 млрд грн, а зеленский наворовал дыру в 300 млрд, отменил индексацию пенсий, отнимает субсидии которые помогали платить коммуналку, ту самую которая не стала дешевле. При этом зеленский стоит на коленях и просит денег, готовый принять со всех сторон в любом количестве, а при Порошенко долги уменьшились. Кто скажет что лучше стало, мог спокойно есть говно, а не ныть про полвареника.

4. Армия, Мова, Віра, были реально на первом месте. Что сегодня на первом месте из вышеперечисленных украинских ценностей? Армия только теперь снова стала источником крысячества зеленой власти. Зеленые депутаты хотят, нет мечтают отменить закон про мову. Российская церковь пытается заразить всю страну вирусом.

5. Даже главмумор никого не трогал за плакаты и свинки против ПП. Теперь вся система охраны наших прав, превратилась в псов зеленого режима, которые крутят детей за плакаты против зе и блокируют урядовий квартал при первом же шухере. А еще они возят зеленую куклу в бронированном кортеже из 40 машин, блокируя передвижение лохов, которые считали что кортежи были при Порошенко.

6. Про борьбу с вирусом даже говорить не хочется. Когда зе продал все что мог перед началом пандемии, а потом кормил видеоговном, о закупках масок, тестов и средств защиты. Порошенко будучи обычным депутатом, требует застраховать врачей так, как в 2014 застраховали воинов, борящихся с вирусом русского мира. Покупает все необходимое за свои деньги. Собирает продуктовые наборы для людей. А близкие друзья зеленского торгуют чаем по 500 грн в ресторане. Сложно сказать насколько больше мог бы сделать Порошенко, если бы олени не думали что без Пороха, хуже не будет. Уже стало. И такого бы не было.

Можно еще долго перечилять, но думаю ни один зелебобик не дочитает даже до этого момента, ибо мозг расплавится, а тем кто дочитает итак все понятно..
    Арсен Зекиров

14. 1. Порох залишив Зеленському Україну з великими коштами у бюджеті. Через рік маємо величезну "чорну діру".
    2. За рік преЗЕденства "найвеличнішого" гривні було надруковано більше, ніж за усі п'ять років президентства Пороха.

КУДИ ПОДІЛИСЯ ЦІ ВЕЛИЧЕЗНІ КОШТИ?

ХТО ЇХ ВКРАВ?

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, оскільки Ви самі вкотре згадали серед глупої ночі Порошенка (не спиться Вам, якщо Ви дійсно мешкаєте в Україні, хоча дуже дивно для нормальної людини два роки поспіль без вихідних сидіти ночами в інтернеті), то думаю, відповідь Ви самі знаєте. Вкрали Порошенко та його камарілья. Порошенко зняв 320 кілограмів доларів готівкою (де вони взялися, і куди поділися), куми Луценки накрали по зав"язку і здриснули в Англію, лєпший друг Порошенка - Грановський з українськими грішми зараз в Ізраїлі, Ахметов, який ділився з Порошенком, продовжує красти.
    Оскільки корупційні схеми не помінялися, олігархів не розкуркулили, то і красти продовжують.
    Сподіваюсь, що в зв"язку з правильним вибором Зеленського - залученням до прийняття рішень Міхеїла Саакашвілі, - справи дещо поліпшаться. "Курчат рахують восени".
    До речі, я зараз відповів на Ваше запитання, зробіть ласку і дайте відповідь на моє запитання, яке я задавав кілька разів: Ваше ставлення до Вашого прогнозу рік тому, де Ви пропонували зафіксувати ціни на долар, газ, продукти тощо.
    Гройсман планував у 2020 році підняти ціну на природній газ до 10 тис. гривень за тисячу кубів. І будьте певні, якби Порошенко залишився при владі, то і його "кум" Гройсман залишився б. І ціна була б по десять тисяч, а не по чотири з чимось, як зараз.
    А взагалі-то я вже казав: зараз марно товкти воду в ступі. Дочекаємося реальних кроків колись створеного Виконавчого комітету реформ (ще при Порошенку), який поновив роботу. Дійсно - роботу, а не порохню межи очі.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Опудало.

17. Gyppsy

Во, згадав: не опудало, а Страхополох!

Пане Василю, радий Вас бачити! :rock:
    Кажу щиро, без воску;

Останнє редагування: 15 тра 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Через неделю будет год, как Зеленский заступил на пост Президента. Я взял все его обещания из официальной программы на сайте ЦИК:
    https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp009pt021f01=233pt001f01=720.doc

На картинке - уменьшенная копия всех обещаний. Прочитать подробно можно тут - http://reformy.org.ua/ze/

Зелёный - выполнено, Красный - не выполнено или выполнено наоборот, Желтый - выполнено частично, Фиолетовый - было выполнено ещё при кровавом режиме Порошенко и вообще не понятно как оказалось в программе обещаний Зеленского.

Из трех полностью выполненных обещаний - два чисто декларативные: о снятии неприкосновенности с депутатов и об им импичменте президента. Третий и единственный реальный результат - рынок земли.
    F1C2F08C-0272-49A8-A35D-D792A3DB71A6.jpeg

На картинке - уменьшенная копия всех обещаний. Прочитать подробно можно тут -
    http://reformy.org.ua/ze/

Останнє редагування: 15 тра 2020
  19. Про часи про звичаї!
    Саакашвілі провів першу реформу. Прямо по телевізору в шоу Мосійчук Право на владу. Ввів одиницю досягнень Зе президента. Вона називається - курва. Один рік при владі - одна курва.
    Так і сказав. Найголовніше досягнення Зеленського за рік - він не зкурвився.
    Треба тільки що б він розшифрував - який обсяг підлості, включає в себе одна курва при владі. Кортеж з 40 машин, друзі і вихідці з Кварталу на всіх постах, економічна криза і дірка в бюджеті, відступ на фронті і наступ на опозицію, провал міжнародної політики, Оман і Моніка Зеленський - це вже достатньо для курви або нам ще почекати.
    А взагалі я думаю через рік, якщо він протримається стільки біля Зе, Саакашвілі в тій же передачі заявить.
    Головне його досягнення і реформа за рік. Що він теж не зкурвився. І тоді у нас з'явиться нова одиниця вимірювання реформ. Дві курви!

а де твій аватар? :)