ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От блін! Скотиняки пишуть про що завгодно, лиш би не про російського шпигуна, якого Порошенко зробив генералом.
    Ну, з нарваними порохоботами все зрозуміло. Хотілося б почути думку про арешт Шайтанова прихильників Порошенка, яким так добре жилося за часів п"ятого президента за кордоном.

Порохоботи будуть мене згадувати, перепости дурні свої робити, але свою думку стосовно арешту Шайтанова не скажуть.

Для мене усі ті ухиляння від конкретної події із Шайтановим - бальзам на душу.
    Не знають порохоботи, як реагувати.
    Давайте, хлопці, про газову собачку - давно не згадували.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Паря, разуй очи, я у тебя в игноре.:haha::haha:
    Я написал конкретно про арест шайтанова. После таких арестов авторитет армии в обществе падает? Да. Я тебя и борщеварочку предупреждал, что Зеленский будет такие действия делать? Да. Что ты ещё хочешь услышать?

Я, например, хотел бы от тебя услышать следующее:
    Арест шайтанова, уголовное дело по активистке майдана черновол, расследование по Шеремету, регулярные выступления Лукаш, дискредитирующие небесную сотню - это всё действия Зеленского, о которых неоднократно предупреждал Good man.:hi:

3. Good man

Good man Обычный человек

Про бальзам для души не заметил, отвечу отдельно.
    Когда Зеленский подпишет с Путиным документ на 80% в пользу России, и на Западе и почти во всех украинских СМИ будет звучать фраза " миротворец Зеленский", это будет целая бочка бальзама на твою душу, кацалапый?;)

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пане Медведю,а ну попророкуйте...
    -шо то буде з Україною влітку? Де будуть Зєля і Петрусь??
    -шо буде в гЕвропі восени? Вова Джугашвілі чи Бєня Мусолліні?
    -шо буде з США після 6 листопада? Трамп і республіканці чи Байден і гебреї-демократи??
    -шо буде взагалі з Ізраелем? Палестина ,чи жертва Ірану ,а чи Китаю після короно-вірусного??
    А ну,попророкуйте,бо переміни Будуть!
    :aggressive::vinsent::punish::hunter::swoon2::pleasantry:

View: https://www.youtube.com/watch?v=y5KCvpk8U4g

5. Юрко НОТОЦО

Я хіба про одне скажу...

110.jpg

6. Good man

Good man Обычный человек

А за ним медведи на велосипеде. Наш переобуется в прыжке.

7. medwedo berlogsoni

Кацапу пояснюю на пальцях.
    Будинок профспілок України — Вікіпедія
    там же.

Шайтанов брав безпосередню участь у штурмі Будинку профспілок - де розміщувався штаб Євромайдану.
    В результаті штурму загинули люди.
    У штурмі брали участь виключно вихідці із східних областей - найбільше донецькі та севастопольські. Зі Львовської та інших західних областей не було нікого.

Про те, що Шайтанов - зрадник, генерал Генадій Москаль казав ще набагато раніше
    Чужой среди своих: Кто такой задержанный генерал СБУ Шайтанов

Порошенко не міг цього не знати - що Шайтанов брав безпосередню участь у знищенні євромайданівців, але дав згодом Шайтанову звання генерала і нагородив орденом.

І зараз цього Шайтанова пов"язали.
    І кацапська скотина ще сміє стверджувати, що цим арештом підривається авторитет українських військових.

Уже одне те, що кацап захищає Шайтанова-Порошенка, говорить багато про що.
    А дивлюся ігнорованих, бо хочу подивится, як порошенківські скотиняки викручуватимуться.

От і Хомчина хотілося б почитати, що він скаже не стосовно Корбана, Бутусова, а стосовно Геннадія Москаля.
    Вихідця із Буковини. Сумнівів у його українському патріотизмі не може бути ні в кого.

Останнє редагування: 16 кві 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, з порохоботами все тепер більш-менш ясно: частина їх втратила нехілу годівницю і мають надію на порошенківські владні амбіції, а інше їх не цікавить,хоч генерали -агенти, хоч що інше, а частина - солдати гібридної війни - боти, провокатори, ольгінці - діють просто проти української влади, всіма засобами розхитуючи ситуацію в Україні.
    Є наявний пример - паря Гудмен, який розмовляє так як в Славянську вояки без шевронів, вставляючи слова, українцям невідомі: "порєбрік" і таке інше. Раз в ефірі присутні такі кадри, то моє припущення слушне.
    До речі навіжені майори теж українську мову не вживають. От і виводи.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Ну, припустимо, слово "поребрик" і я знаю. Але мені можна. Я - поліглот нашого форуму.
    Але я також знаю українську літературну, наддніпрянський суржик і трохи русинську (закарпатську). Тому я колись із задоволенням читав звернення Генадія Москаля до Верховної ради на русинській.

Чекаємо реакції Хомчина та Миха "на вто, ош Москаль мувив про Шайтанова"

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А мені можна? Мені теж багато чого з кацапського діалекту відомо)))
    По-перше, я народився в кацапському середовищі і протягом певного часу там проживав. І навіть спілкувався тоді ВИКЛЮЧНО кацапською
    А по-друге, навіть коли я звідти виїхав, то значна частина мого життя все одно пройшла дуже близько від кацапів - на відстані менше кілометра.

11. medwedo berlogsoni

І Вам можна.
    А от я щойно послухав розповідь "порядків" в центральній будівлі СБУ за часів Порошенка (саме тоді було імітовано "вбивстсво" Бабченка
    Бабченко розкрив раніше засекречені дані про замах на нього – що ще готував Кремль для України
    , а Скрипіна викликали на допит). Ну, дуже цікаво. Це розповідає зовсім не прихильник Зеленського.

View: https://www.youtube.com/watch?v=_qpDC0h5oBY

12. Silver bullet

Але "порєбрік", та як і "паря", "похлеще"- звучать дуже по-кацапські. Ці слова не вживаються навіть в нашій східній області. Можна знати, але розумієш, відкіля цей вітер. Це чуже для української мови та навіть суржику.

13. Silver bullet

Далпаебы после каждого такого момента пребывают в растерянности и ждут объяснений от своих старших товарищей-далпаебов.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Гарно,гарно...прям коломийка.А ну,ще шось втніть.:))) :good::haha:

0000 6в3у34у48z5р733е32с9.jpg
    44івв.png

15. medwedo berlogsoni

Пишуть, що взяли другого "порєбріка"
    Задержан второй фигурант дела генерала СБУ Шайтанова: нашли оружие (фото)

За посиланням є десяток фотографій.
    А "порєбрікі" нашого форуму щось з даного приводу мовчать.
    Пана Юрка до порєбриків не відносимо. Він взагалі не розуміє, про що мова йде, а за звичкою пише катрени та одні й ті самі картинки вкотре постить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Так таки да!

Я б отой-во афоризм з-польтретом та внизу після кожного допису б ставив...

00000 1aaw7.jpg

Ну-во...Зеленский на Закарпатті...."Глава держави ознайомиться зі станом будівництва військового містечка для розміщення підрозділів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади", - йдеться в повідомленні.
    Зеленський прибув з робочим візитом до Закарпатської області
    Ой,та за рік той батальйон буде...та самі й побачите.:pardon:

111.jpg

Вони хотіли волі (пам’яті дивізії СС Галичина)

upload_2020-4-16_19-5-31.png .. upload_2020-4-16_19-7-39.png

17. Silver bullet

Здається, мотузочка потягнеться далеко..

18. Silver bullet

Юрко, ви мені занадто уваги приділяєте, набагато більше, ніж я вам.
    Я старих-хворих ніколи не ображаю, то ви цим не користуйтеся.
    Пишіть собі про своє - у вас багато міжнародного клопоту.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Юрко НОТОЦО

Нє,Буля,нє...Ви,як тая овечка на Благовєщенскім базарі,що заблукала серед зелених гебрейських козлів і...в-чомусь з ними і зеленими звинувачуєте Миха,Михася... в якомусь їх порохоботстві.А шо таке Порох і Європейська солідарність Нині? Так,це не Муссоліні і не Бандера з УПА. Буля,Ви абсолютно (!!!) не розумієте те,що робиться і тих серйозних хлопів-галичан,які для Вас виглядають якимись тупими хохлами ,що ніби то не знають, що то робиться в державі і які ніби сліпо йдуть за Порохом.Ні,Буля,ні-і! Галичани то ду-у-же добре розуміють,а Ви з Медведьом Ні!З Вас Вони сміються не гірше ніж з тих різних ходів Петруся,але ж...Шо дєлать?
    Йти як Ви,та за лохом Зєлей? Хе-хе...Але в Вас розуміння ситуації.яка склалася в Україні з кардинальною різницею ,що на Сході і Заході.Ви.Буля Моисєєввна,як і гебреї Ізраїля,та по-світу. маєте східняцько-азіяцько-торівське мишлення з яким щасливо прожити можна лише корумповано,чи то по-блату,чи лише з грошима і то лише 70 років,як то було в СССР,чи в США з часів вбивства Кеннеді і до нинішнього Трампа,а чи то й в повоєнній гЕвропі-ЄС нині,та й в Ізраїлі хитруючому,що теж вже на тому часовому поребрику.Ой!Добре...якось буде! Боротися треба...принаймі,як Пріус,о-о!:mocking:
    Ну і знак-нагадування...:rock::bye2:

44іввв.png

View: https://youtu.be/4CI3lhyNKfo

20. medwedo berlogsoni

Пане Юрку. Є така приказка: На безриб"ї і рак - риба. В тому плані, що зараз реагуєте лише Ви, а ціна цій реакції - зеро. Тому довелося прочитати Ваш останній пост повністю. Хоча зрозуміти щось було дуже складно - дуже вже поетично, але я одну фразу, ту що процитував, я таки второпав.
    Оскільки Хомчин і Мих затихли, я подумав спочатку, що їм заціпило після того як арештували ставленика Порошенка - Шайтанова (випускника Рязанського училища, де, як всім відомо, готують справжніх патріотів України, на яких вирішив покластися всеціло Порошенко) та другого, імені якого не називають, але у якого вдома знайшли купу всякої зброї та пластид (але я думаю, що то - шоколад Рошен).

Тим не менше, з Ваших слів я зрозумів, що їм не заціпило. Вони вирішили боротися як Пріус, О-о!
    Тобто, нічого не писати.

Може і Ви переймете цей надійний "дух, що тіло рве до бою, міліони зве з собою"?

а де твій аватар? :)