ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Як же я пишаюся, що не потрапив у 73% довбойобів

2. Знайти б такого зелебобіка, який зміг би аргументовано пояснити, чому цілий рік очікування "суду" над Порошенко, звершається настільки хреново для нього особисто. Коли він не може купити маску, яка тепер стоїть в 15-20 разів дорожче.
    Коли йому потрібно гребти продукти з полиць як ніби почалася війна, при чому ядерна.
    Коли у нього проблеми з ліками від застуди та дезіфекторамі.
    "Не рий іншому яму, сам в неї потрапиш"?

3. Good man

Good man Обычный человек

Вот и вся твоя кацалапая сущность. Ты не понимаешь, людей объединяет не любовь к политикам, а любовь ко здравому смыслу.
    Мы любим рост экономики.
    Мы любим укрепление обороноспособности страны.
    Мы любим стабильность валюты.
    И т.д.

И людям вторична фамилия человека, который этого добился. Они поддерживают его не за фамилию, а за результат.

4. А хто з мрійників посадити мародера відповість мені на просте питання. Чому вкрадене Яником було негайно знайдено за кордоном і чому "мільярди Порошенко" так і залишаються вскукареками зрадогнидських междусобойчиків. Ви правда вірите, що такі гроші можна заховати в валізі?

5. Представьте себе, если бы на выборах "ВИРОдКи" не "здэлали их вместе" и сегодня Порох был бы президентом? И ему бы пришлось вводить карантин. Вот это была бы жесть.

Йуля со своими поклонниками без масочек от гуччи, стояли на Майдане и орали про узурпацию влади.
    Плечом к плечу с ними стояли бы белые воши, насиння семенченко, михуйлята во главе с бобровой пестой.
    Тягнибок кричал бы что вирус придумали массоны чтобы помочь Порошенко, врешти завершити,геноцид украинцев.
    Торнадо вели бы стримы с камер, утверждая что никакой вирус им не страшен.
    Дубинский снимал свои дубинизмы, в которых рассказывал своим зеленым ушлепкам, что их деньги пиzдят под предлогом борьбы с вирусом. Майки разлетелись с новой силой, только уже в зеленом цвете.
    Клоун смешил своих макак новыми номерами про корону вируса.
    Министр аваков, расставил своих копов по периметру борцунов с владой, в полной экипировке, брониках и касках, на случай если придется защищать митингующих от озверевших порохоботов.
    Наротный фронт рассказывал как порохоботы, начиная с 14 года топили сеню, и поэтому спаситель Украины, сидит дома, опасаясь что Порох отравит его специальным ядом.
    Ну а любители медведчука, продолжали бы сгребать с полок половинки вареника на деньги ахметова.

Думаю у нас не было бы шансов вырулить из такой жопы.
    Арсен Зекиров

• Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А вьі і нє вьірулили.
    Прольот по ВСЕЙ Украине, кроме одной області.

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Раз уже я сюди зайшов...
    Вірус якщо і почне розповсюджуватися по Україні, то з тих чамайданів, з якими Порошенко прилетів з Іспанії.
    Хтось міг прочитати на чамайдані те знайоме прізвище і плюнути купою коронавірусів на той чемодан .

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Это кацапское чудо умудрилось и в теме про вирус приплести косвенные обвинения в адрес Порошенко.:facepalm:

10. FB_IMG_1583360759919.jpg

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А я говорив, шо Порошенко добавиться.
    Йому треба було не бігати від допитів, а кожний ранок сидіти на порозі в ДБР, НАБУ, ГП і проситися, щоб його допитали без черги /як експрезидента/.

А тепер Рябошапка навряд чи допоможе.
    Тре все починати з початку.

12. medwedo berlogsoni

Я сказав жартома, звичайно, а ваше порохоботське шобло цілком серйозно звинувачує Зеленського і у коронавірусі (скільки там фотожаб на цю тему!), і в падінні економіки в цілому світі, і в закритті кордонів між Канадою та США (ще не звинувачували, але це я - для красного слівця), і подорожчанні квитків на літаки і в своєчасному поверненні українців з-за кордону, і в несвоєчасному поверненні українців з-за кордону, і в ажіотажному рості долара (якби не було коронавірусу, то і долар би не зростав, як не зростав протягом десяти місяців).
    А той Дятел нічого кращого не придумає, як в сотий раз перепостити одну і ту ж картинку.

А якби зараз президентом був Порошенко, і коронавірус бушував, то що, думаєте, було б не те саме? Не було б карантину, не було б паніки в магазинах та аптеках, не ріс би долар? Не відміняли б авіарейси та не закривали кордони, щоб українці з-за кордону вимушені були днями чекати перетину кордону?
    Чи так само не добиралися б з Італії в Україну на перекладних через Словенію?
    Чи Порошенко вислав би спеціально ескадрилью військових літаків?
    Згадайте те позорисько, коли Зоряна Шкіряка послали евакуювати українців після землетрусу, і як вони там кілька діб ночували на цементній підлозі.
    Так що це ти - кацапське чудо, а я українець. І доводив це вже багато разів, а ти лише відморожуєшся, коли тебе просять довести, що ти пишеш з України.
    Пензюк, одним словом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я тебе уже говорил, я в твоей Пензе ни разу не был.
    Мой тебе совет, если твоя девушка в молодости ушла к выходцу из Пензы, то не надо сублимировать на эту тему.

15. FB_IMG_1583360759919.jpg

16. hrim

hrim Well-Known Member

Не бреши, Зебіле, не у світі, а в Україні.

blob.jpg

17. Що зараз робив би Порох в сьогодняшній ситуації?
    Створював оперативний штаб, збирав РНБО, шикував голів ОДА.
    Закуповував засоби захисту і апарати, шукав приміщення під тимчасові лікарні.
    Задіював свої зв'язки в ЄС і США, вимагав допомоги.
    Що робить Зе?
    ..а до речі, що робить Зе?

18. З приводу настроїв перед виборами підтверджую. Провів там деякий час.

@13Hellis_13

мне вот , млеать, аж печет.....
    Киевская больница БСМП. Общалась активно перед выборами. Поголовно почти были "абы не Порох". Но тут грянул коронавирус. И что? И больница бросилась к... Порошенко. Финансируется восстановление 10 аппаратов ИВЛ.
    С*ки, почему не к Зеленскому???!!!
    Іван Виговський

19. prius

prius Well-Known Member

Ти тупе чмо ще і расист

а де твій аватар? :)