ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Чому
    @ZelenskyyUa
    досі утримує у таємних тюрмах СБУ мільйони посаджених туди Сивим патріотів, в той час як випустив усіх сепарів і ригів?

2. Тим кому досі, у всьому винен Поршенко, потрібно зрозуміти одне. Якщо вчасно не зупиниться, то Порошенко тепер і їм і дітям їх, і внукам в штани срати буде. І дітям онуків, і внукам онуків. Це ж як прокляття працює.

3. Світ врятує не краса, а заборона голосувати іді@там... (Дубль 2)

- Прозревают потихоньку.
    - Но Порошенко у них всё равно плохой.
    - Интересно узнать, а что у Порошенко не так со справедливостью и честностью.
    - А Вы что, бенин дуроскоп перед выборами не смотрели?

Юрий Каракай:
    А я продовжую щиро вірити, що Коломойський вклав останні гроші в Зеленського для того, щоб українцям жилося краще!

Светлана Самборска:
    Ок. Можно констатировать, что мы наблюдаем стадию торга у зеб#лов. Ну, помните - пять стадий принятия неизбежного: отрицание, гнев, торг, депрессия, принятие.

Следующая остановка - депрессия. Ее обеспечит кризис. Потом наступит принятие.

Когда-то они начнут писать: "Так, ладно, хрен с ним. Пусть будет Порошенко, проголосую и за него, только пусть это всё уже закончится!". Мы будем радоваться и перепостчивать.

Но! Это не будет стадией принятия. Это будет даже не депрессия. Это по-прежнему торг. И лучше бы, чтоб на этом процесс не остановился.

Настоящая истинная стадия принятия у зеб#лов будет выглядеть так: "Больше никогда, ни в коем случае, ни при каких условиях, ни одной ногой на избирательный участок. Пусть отсохнут руки, если я еще раз возьму в них избирательный бюллетень. Больше никаких постов о политике, больше ни одного слова о политике. Ни пары из уст. Зеленский - а кто это? Порошенко - а кто это? Не смотрю, не читаю, не агитирую, не голосую. Прощайте. Ищите меня в группах, где цветочки и котики".

- "Так, ладно, хрен с ним. Пусть будет Порошенко" - вот нит. Будет "за Бойко, он крепкий хозяйственник, как Хведорыч, порядок будет и доллар по 8."

- Я тоже не понимаю этого безосновательного оптимизма "порохоботов". Избиратель зеленского в следующий раз проголосует за такое, что вову вспоминать будем с нежной грустью.
    FB_IMG_1583916828145.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. 1. Зебіли! Прочитайте це.
    ДБР відкрило справу через скасування "Роттердам +"
    2. Прочитайте це ще раз:
    3. Ще раз, блт, прочитайте!
    4. Перейдіть до п.1

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:haha: у меня нет слов. Дальше уже не читала..

• Смішно Смішно x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Пророческие слова.;)

7. Тарас Чорновіл
    Роковини спецоперації, яка зламала долю цілої країни
    Цього дня рік назад розпочалася одна з найбрудніших та найкраще організованих спецоперацій нового століття. Нам ще належить колись взнати всю правду: хто кому куди за що і як. Але й так уже бачимо всі руйнівні наслідки тієї інформаційної бомби. А називається та операція не “зловживання в Укроборонопромі”. Не став цей скандал і “справою Свинарчуків”, як тоді пробували все це обізвати. А мала ця спецоперація в дійсності називатися: “Як не пропустити Порошенка до другого президентського терміну”.

Політика
    Тарас Чорновіл: Роковини спецоперації, яка зламала долю цілої країни

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правдивий плакат:

10. Silver bullet

Миху, та вже ж нова методичка, а ви знову в калабаню? Вже треба переставати топити за По, а починати за ПЄС, бо час піджимає.
    Нам без пєсів в райрадах ніяк, як і без Льоші Гончаренко в ВР.:)))
    Так що ще трошки плакатів минулого, і впєрьод з піснями!
    Всі на вибори, вставай страна агромная!

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

доречі, долар впав, нафта впала і ваш рідний Сцивохо впав. Соупадєніє? Що ви на скажете, як пожиттєвий виборець Кернеса?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Уверен, это был пробный шар. Зеленский раз за разом реализует свой план войти в историю миротворцем.

14. Silver bullet

Сивохо - не мій герой, і не подобається і взагалі чого його понесло до тих структур.
    Але мені не подобаються і хлопці з Нацкорпуса.
    Я взагалі не дуже люблю людей, які - по-перше, впевнені, що тільки на їхньому боці істина і справедливість - причому все в повному обсязі і лише у них, і, по-друге, що потрібно завжди користуватися кулаками (або автоматами) та інших засобів вирішення конфліктів не буває. Люди, які вважають, що все вирішують накачані м'язи, не здаються мені розумними, і навіть досить дорослими теж не здаються.
    Але і те, що оце Сивохо морозить.:facepalm: Він дипломат як і з гівна куля.
    У мене все.:hi:

Останнє редагування: 12 бер 2020
    • Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так... але самі розумієте, навіть "кулі з гімна" тре дати роботу, якщо то гімно з 95кварталу.
    Тому ви зря. Без Зеленського, за якого ви всі тут голосували, не було би того позорища, як алкоголіка Сивоха.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, то якесь непорозуміння. Якщо я - за Порошенка, то мій герой і Луценко і Кононенко (за вашим розумінням), а Сивохо людина вашого Зеленського. Як то кажуть, скажи хто твої друзі і я скажу хто ти. А Сивохо - друг Зеленського.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)