ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А в російській мові також є вираз "в'їде - на пуєві боком"? Бо в українській є. Гарний вираз. Трохи, правда, не дуже літературний. Але влучний.
    Уже раз в"їхав - під час минулих президентських виборів.
    Виручай, паря, Хомчина, а то він, бідний, за двох віддувається. Я пропонував, щоб ти, паря, з Хомчним розібралися, чи я - іуда, чи лютий ольгинець.

Я коли бачу десятий перепост Хомчина одного і того ж, чомусь уявляю курку, що сидить на десятку кульок від пін-понга. Сподіваючись, що щось висидиться.

• Тупо Тупо x 1
  2. Я думаю, що перше і друге в одному і в цьому немає нічого дивного.

• Подобається Подобається x 1
  3. Схоже, порохоботи знову виявилися праві.

Ось, уявіть, є у вас друг.
    Ви з ним часто в думках не сходить - і він попереджає вас "не роби так", "не роби того". А ви робите. На зло.
    І потім воно вам ЗАВЖДИ виходить боком.

Може бути, пора хоч раз, для різноманітності, прислухатися до того, що говорить друг-порохобот?
    Може, він не так вже й неправий?

"The New York Times назвав справи проти Порошенка політичною помстою і порівняв Зеленського з Януковичем"
    The New York Times назвал дела против Порошенко политической местью и сравнил Зеленского с Януковичем | Новости Одессы

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Мистический мистицизм и парадоксальный парадокс.

С одной стороны, где бы не появлялись сейчас нардепы от Слуги Народа - их встречают матами и прочей специфической "народной любовью". Скоро будут бить, и это не фигура речи.

С другой стороны, куда бы не пришел Порошенко - овации и аплодисменты, селфики и всевозможные обнимашки.

Мистический мистицизм и парадоксальный парадокс.

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2586901441578657/

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У мене живуть в клітці пташки - амадіни. Вони живуть парою і виводять птенчиків, спостерігати за ними цікаво. Так ось можу сказати, що на пустих яєчках дарма сидіти навіть такі малі істоти не будуть. Пусті яйця вони виштовхують з гнізда.
    Я вже казала, що Хомчин - це бездушна функція, тупіша за навіть моїх пташок. То, чим він займається на форумах, - це явна шкода країні, і до таких говнюків обов'язково у країни руки дійдуть.

• Тупо Тупо x 1
  6. не мої слова. але дуже влучно, неймовірно: Ви вибрали президентом вашу Ненависть. ідеальна характеристика виборців Зеленського.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бачте, Ваші амадіни - розумні. А амадіни нашого форуму не слідкують за порожніми яйцями, які Хомчин десятками приносить на форум. І вперто розкладає їх по доброму десятку тем-гнізд.
    Один і той же перепост, викладений десяток разів у народі носить назву спам.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Все вокруг тебя кацапы или их послушники, администрация форума тебе не нравится. Что же ты тут сидишь тогда?:suicide:

9. "Міф про порохоботів"

Запущено з подачі "колишнього друга хуйла" Ілларіонова. Мета - зробити самого незручного для хуйла Президента України (Порошенко) - токсичним для своїх виборців.
    Друга мета - "расчєловєчіваніє«, а також "роблення токсичними" прихильників Порошенко (мовляв, "це не люди, ця боти").
    Зараз, коли зелена влада повністю, по всіх фронтах, обоср @ лась - запускають "другу хвилю" (щоб ПП було "соромно підтримувати").
    Ось на це не можна куплятися.
    І це не можна "толерувати". Потрібно показувати свою підтримку. Єдиний - при кому піднімалася армія України - це Порох.
    Єдиний - при кому виникла антипутинська коаліція - Порох (і яка стала валитися, як тільки він пішов)
    Єдиний, при якому "реформ було проведено більше, ніж за всі попередні 25 років" (Курт Вокер) - це Порох.

Тому, якщо людина пише, що "Порошенко не можна підтримувати" - це або ворог, або довбо & об. Третього не дано.

10. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  11. Хай перше повитягує колоди з власних очей:

Гнап Дмитро Володимирович — вся правда Біографія, Балотування, Фракції, Декларація

12. Еслі бі ваш Порошенко не запровадив індексацію, то зєлєнскаму не прийшлось би її скасовувати;
    Еслі бі ваш Порошенко не добився того безвізу, то й коронавірусу би не було;
    Еслі бі ваш Порошенко відразу здався путлєру, то зєлєнськаму не прийшлось би переставать стрілять;
    Якщо би у вас, зелебобіки, був розум, то ви би розуміли, що слова "Я ваш вирок" адресовані саме вам...

13. Не знаю хто автор фрази, але це шедевр: " П'ятий і півшостий"
    ESTXsL4XUAIVw2w.jpeg

14. Ще один шедевр:
    "Картина маслом - «Петро Олексійович зловив наркомана»
    ESTXsL4XUAIVw2w.jpeg

а де твій аватар? :)