А в російській мові також є вираз "в'їде - на пуєві боком"? Бо в українській є. Гарний вираз. Трохи, правда, не дуже літературний. Але влучний. Уже раз в"їхав - під час минулих президентських виборів. Виручай, паря, Хомчина, а то він, бідний, за двох віддувається. Я пропонував, щоб ти, паря, з Хомчним розібралися, чи я - іуда, чи лютий ольгинець. Я коли бачу десятий перепост Хомчина одного і того ж, чомусь уявляю курку, що сидить на десятку кульок від пін-понга. Сподіваючись, що щось висидиться.
Схоже, порохоботи знову виявилися праві. Ось, уявіть, є у вас друг. Ви з ним часто в думках не сходить - і він попереджає вас "не роби так", "не роби того". А ви робите. На зло. І потім воно вам ЗАВЖДИ виходить боком. Може бути, пора хоч раз, для різноманітності, прислухатися до того, що говорить друг-порохобот? Може, він не так вже й неправий? "The New York Times назвав справи проти Порошенка політичною помстою і порівняв Зеленського з Януковичем" The New York Times назвал дела против Порошенко политической местью и сравнил Зеленского с Януковичем | Новости Одессы
Мистический мистицизм и парадоксальный парадокс. С одной стороны, где бы не появлялись сейчас нардепы от Слуги Народа - их встречают матами и прочей специфической "народной любовью". Скоро будут бить, и это не фигура речи. С другой стороны, куда бы не пришел Порошенко - овации и аплодисменты, селфики и всевозможные обнимашки. Мистический мистицизм и парадоксальный парадокс. View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2586901441578657/
У мене живуть в клітці пташки - амадіни. Вони живуть парою і виводять птенчиків, спостерігати за ними цікаво. Так ось можу сказати, що на пустих яєчках дарма сидіти навіть такі малі істоти не будуть. Пусті яйця вони виштовхують з гнізда. Я вже казала, що Хомчин - це бездушна функція, тупіша за навіть моїх пташок. То, чим він займається на форумах, - це явна шкода країні, і до таких говнюків обов'язково у країни руки дійдуть.
не мої слова. але дуже влучно, неймовірно: Ви вибрали президентом вашу Ненависть. ідеальна характеристика виборців Зеленського.
Бачте, Ваші амадіни - розумні. А амадіни нашого форуму не слідкують за порожніми яйцями, які Хомчин десятками приносить на форум. І вперто розкладає їх по доброму десятку тем-гнізд. Один і той же перепост, викладений десяток разів у народі носить назву спам.
Все вокруг тебя кацапы или их послушники, администрация форума тебе не нравится. Что же ты тут сидишь тогда?
"Міф про порохоботів" Запущено з подачі "колишнього друга хуйла" Ілларіонова. Мета - зробити самого незручного для хуйла Президента України (Порошенко) - токсичним для своїх виборців. Друга мета - "расчєловєчіваніє«, а також "роблення токсичними" прихильників Порошенко (мовляв, "це не люди, ця боти"). Зараз, коли зелена влада повністю, по всіх фронтах, обоср @ лась - запускають "другу хвилю" (щоб ПП було "соромно підтримувати"). Ось на це не можна куплятися. І це не можна "толерувати". Потрібно показувати свою підтримку. Єдиний - при кому піднімалася армія України - це Порох. Єдиний - при кому виникла антипутинська коаліція - Порох (і яка стала валитися, як тільки він пішов) Єдиний, при якому "реформ було проведено більше, ніж за всі попередні 25 років" (Курт Вокер) - це Порох. Тому, якщо людина пише, що "Порошенко не можна підтримувати" - це або ворог, або довбо & об. Третього не дано.
Схематоз порошенка і тігіпка. Барига сам у себе за 300 мільйонів доларів купив завод. View: https://www.youtube.com/watch?v=WpEBPaA5ptg&list=PL9o6bQUWYNvLX5jNrxI6LLI2-8t61Y5ql
Хай перше повитягує колоди з власних очей: Гнап Дмитро Володимирович — вся правда Біографія, Балотування, Фракції, Декларація
Еслі бі ваш Порошенко не запровадив індексацію, то зєлєнскаму не прийшлось би її скасовувати; Еслі бі ваш Порошенко не добився того безвізу, то й коронавірусу би не було; Еслі бі ваш Порошенко відразу здався путлєру, то зєлєнськаму не прийшлось би переставать стрілять; Якщо би у вас, зелебобіки, був розум, то ви би розуміли, що слова "Я ваш вирок" адресовані саме вам...