ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я Вам уже на деякі з цих питань відповідав. Зокрема, про те, що Порошенко під час війни відпочивав на Мальдивах. І казав про колоду у Вашому власному оці.

А на третє питання, чому до цих пір не сидять бариги-порошенки і свинарчуки... Так ще не вечір. Он шість годин Порошенко вже прів в ДБР. Дай бог, не востаннє.
    Чи так само про Медведчука. При Порошенку Медведчука не те що не посадили - він представляв Україну на переговорах в Мінську. Забули.

Чи четвертий пункт... Хочете мою реакцію? Чому кум Порошенка Луценко був генпрокурором, а кума Порошенка Ірина Луценко - представником Президента в ВР? Чому кричала кацапською "Вінєсіть етава казла"?

Про провал реформи поліції... Вона була провалена ще при Порошенку, коли звільнили Хатію Деканоїдзе, яка почала там наводити порядок.

Комуналка була висока і при Порошенку-Гройсману. Зараз трохи впала. Я рік тому наводив скріншоти платіжок на початку правління Порошенка і в кінці цього правління.
    Якщо нинішній владі і можна в чомусь дорікнути, так це в тому, що не вдається викорінити те лядство, яке було при Порошенку.

А тепер - доведіть, що Ви пишете з України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

Кацап малював? Хомчине, де щось подібне від українців? Немає і не може бути.

3. Так я отримаю відповіді чи ви дальше будете писати відмовки?
    FB_IMG_1582739484317.jpg

4. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

Ви всюди спамите цим списком. А чи не означає він, що порошенко і зеленський однаково профнепридатні?

• Подобається Подобається x 1
  5. Це означає, що за сказане та зроблене потрібно ві дповідати. Ви вибрали віслюка Янелоха Оманського тому і відповідайте за його дії.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ой,ще кричатимуть: - На-зелено зелених треба малювати,на-зелено!:crazy:

upload_2020-2-29_12-0-32.png upload_2020-2-29_14-26-49.png

Останнє редагування: 29 лют 2020
  7. medwedo berlogsoni

Давайте по порядку. Запитуйте перше запитання. Самі наберіть. Я дам відповідь. Тому що я вже два рази відповів на деякі з них, а ви, як той дятел, одне і те ж стукаєте своєю головою. Але я буду відповідати після того як пересвідчуся, що я розмовляю з людиною з України, а не з тупим ботом. Тому що Ваші відповіді не містять чогось людського, а наче автомат: Побачив відповідь опонента, знову скопіпастив те саме.
    Я на третє питання відповів.
    Ще раз відповім.
    Вам не подобається що до цих пір не сидить барига-порошенко і його поплічники свинарчуки?
    Мені також не подобається, але вони сядуть. І це буде, звичайно "політичне переслідування" :)

8. medwedo berlogsoni

За дії президента відповідають не на форумах а на виборах.
    Саме тому не обрали на другий термін баригу Порошенка. Який уже - політичний труп, якого Ви тут так вперто намагаєтеся гальванізувати.
    Для Пріуса, який - дуб у науках:
    гальванизация — Викисловарь

От саме в переносному значенні я і вжив слово "гальванізація"

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Медведьо слабо знає всякі торовські,сорровські і ін. неписані древні масоно-хазарські закони,що...гебрей гебрея не рухатиме в криміналі і не судитиме його нігди ,а ось бандерівців,муссолінівців,свободівців...да-а! І в гАмериці то демократи знають,про Клінтон-Байденів,тому і щипали лише республіканця Трампуля!
    І Петрусь то знає добре!:pleasantry::yes::preved:

10. Оце файно. Ольгіно вже вимагає у українців якісь підтвердження. А не пішов би ти куди поальше, бот ольгінський

11. Заперечення: "Дайте йому ще 100 днів, він навчиться!"

Гнів: "Це Порошенко заважає! Це порохоскот розділяє країну!"

Торг: "У нас все одно не було вибору! Це барига привів привів до влади цих!"

--ВИ ЗНАХОДИТЕСЬ ТУТ--

Депресія: "Ми не цього хотіли! Ми за це не голосували! Нас обдурили!"

Смирення: "При пороху такого не було!"

12. Вислів "порохобот" серед діаспори уже асоціюється з вільною Україною, сильним дипломатичним рівнем, з вмінням зупинити агресію, вмінням вистояти під час війни!
    FB_IMG_1582984853194.jpg

13. medwedo berlogsoni

Те саме мені сказав кацап Гудман. Ви - два чоботи пара.
    По-перше, я не ольгінець. по-друге, я - українець і все життя жив в Україні, за незначними винятками - два роки в армії, кілька місяців - за кордоном.
    А те, що Ви послали мене - дуже харктерно. Ви або параноїк, або так дурний. Тому що для Вас усі, хто не за баригу Порошенка - кацапські агенти.
    Нічого, Україна і не таких перемелювала в своїй історії.
    Ви іншим докажіть, що Ви - з України. Мені не треба. Те, що Ви - проплачений бот, і так видно. Нормальна людина не буде щоденно постити в десяток політичних постів по десятку перепостів, в основному - на кацапській. Не маючи власної думки, крім невеликого запасу матюків.
    Я все зрозумів.
    Займуся мовами далі.

Ти, Хомчин, кацапський провокатор, як і твій колега по перу - Гудман. Тільки він пише добровільно, а ти, колишній політрук окупаційної совєцької армії, сидиш на гачку в ФСБ. Можеш довести, що це не так. Тебе завербували ще у Владивостоці. Давай-давай.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Так відповідь, крім "сам дурак" буде?
    FB_IMG_1582739484317.jpg

• Баян Баян x 1
  15. FB_IMG_1582984853194.jpg
    Неймовірно приємно читати подібні повідомленя.

16. medwedo berlogsoni

Хомчин, найпростіше втерти мені носа - це скріншотом довести, що ти пишеш з України. Будь-який провайдер на сторінці розміщує баннери.
    Ці баннери як правило - тієї країни, в якій працює провайдер.
    Я чесно кажучи, побоювався, що ти зробиш скрін-шот, на якому видно українські баннери.
    Але ти продовжуєш баянити по всіх темах одне і те ж. Заїло чи зациклило - я вже й не знаю, яке слово тут більше підійде.
    Реакція та ж, що і у Гудмана, тільки він почав називати мене іудою, а ти - ольгінським тролем.
    Іуда - це той, що когось зрадив, а троль з іншої країни нікого не зрадив. Він - по той бік кордону.
    Ви там обидва вже визначтеся, чи я - зрадник, чи ворог, що знаходиться по інший бік.
    Мені було б цікаво, до якого ви обидва дійдете висновку.
    Ви обидва почнете ліпити всякі образи і викручуватися, як гади сикучі, але не спробуєте довести, що Ви - з України.

Давай, Хомчин, вдесяте ту ж картинку, може попустить.

А я буду кожен раз показувати, що я - з України.
    Баннери українські. Точечный рисунок (6).JPG

Я, як бачиш, ще й читаю Подорож до центру землі Жюля Верна. Французькою. А ти лиш фігнею займаєшся.

17. А не працюю в Ольгіно і у мене немає десятка компів, щоб скрінити монітори. В мене тільки смартфон.
    Та й бажання щось доказувати ольгінським ботам не маю.
    Юрко он живе Дрогобичі, де в мене два гарних друга. Зараз працюють на Киівстарі. У Києві на Григоренка живе інший друг. Займається системами оолодження та кондиціювання повітря. Колисьі я жив на вул..Раєвського. Здається перейменували. Патріса Лумумби так точно перейменували, як і І. Кудрі.
    А зараз думаю що робити зі своєю землею і старим будиночком навпроти Олеского замку - по прямій десь чотири км. буде в районі н.п. Волуйки - Нагоряни - Теребежі.
    О, потребую допомоги. Не можу вибрати потужну самохідну продуктивну газонокосарку для високої трави, бур'яну, підліску за адекватну ціну. В день треба косити до гектара. Все кусається. Півтори штуки баксів. Дорогувато.
    Землевласники тут є.

18. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко политический труп? Это даже не смешно. Я более чем уверен, он, как мудрый руководитель, просто не мешает Зеленскому быть самим собой и наделать столько ошибок, чтобы Порошенко въехал на белом коне в свои владения после следующих президентских выборов.

19. View: https://twitter.com/publeecist/status/1227191406210506752?s=20

Бачив багато рейтингів-шмейтингів від розумкова-шмозумкова та інших псевдоукраїнських контор. Щось не дуже довіряю, вірніше, зовсім не довіряю цим опитуванням. Вирішив психанути, й самостійно зробити свій рейтинг, на підставі телефонного опитування українців Рука, що вказує пальцем вниз

Методологія. По 50 людей з кожної області. Номери телефонів будуть взяті в ОЛХ. Питання: "Доброго дня. Будь ласочка підкажіть, якщо вибори (не вказується ікі саме) пройдуть в ці вихідні, ви б пішли голосувати?" Дві відповіді ТАК, або НІ. Якщо НІ то "Дякую, гарного дня". Рука, що вказує пальцем вниз

Якщо ТАК, то "Будь ласочка вкажіть, кого саме ви підтримаєте (список партій/лідерів не диктується опитувачем). Отримані відповіді будуть зведені у таблицю та опубліковані тут. Десь за пару тижнів, думаю, справлюсь

Ще одне питання порадили додати. Додам третім запитанням "З якого джерела респонденти в основному отримують інформацію про діяльність партій (теленовини, ток-шоу, соцмережі, телеграм-канали і т.ін.)" й потім подяка й гарного дня)
    Нарешті зробив. Опитування трішки було змінено, а саме, виключено третє питання про джерело (бо після летючих фуйов у вухо було не до нього) та змінено кількість опитуваних людей. Замість 50 - 100. Все інше без змін.
    Пуб-Ли-Цист
    @publeecist
    Ну осьосьо, красиву інфографіку не малював, за матюки ізвініті
    ER3_MGUWsAExf_d.png

20. Р.S. Напевне треба пояснити, що означає "нафуй" - це ті, що не будуть голосувати.

а де твій аватар? :)