ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

І ще Порошенка пасувало би по дахах трохи поганяти :rock:

)))

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy, у Пріуса зовсім ніякої уяви. Тупо поставив.
    А я дуже собі яскраво уявляю, як би це було чудово, якби хлопці прийшли брати Порошенка, а він почав не даватися.
    Порошенко Петро Олексійович — Вікіпедія,
    але у кінцевому результаті щоб перемогла молодість. І щоб усе це - на відео, а потім - у прайм-тайм.
    Одним словом, я не хочу, щоб Порошенко приходив добровільно, бо це буде не романтично.

• Тупо Тупо x 1
  3. Gyppsy

А нашо він Вам? ;)

зі

І нашо він мені? :dntknw:

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то видно, строчите по всіх темах, як автомат, видно борщ закінчується.

Тобто ви вибирали у президенти людину, від якої нема що чекати. Супер.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який оптимістичний пук.:))):))):)))

6. Gyppsy

Передостанній раз кажу - я від виробітку.
    Чим більше напишу тим більше нарахують.
    Як то борщ може закінчитися? о_О
    Це ж борщ!
    Ну а особисто ви чого чекаєте від Зеленського?

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

Ну, що? Збудеться мрія ідіота? Це я - про себе.
    Приведуть Порошенка примусово в ДБР? Он уже суд дав "добро".

" И меня два красивых охранника повезли из "Сибири" в Сибирь"
    А левой груди - профиль Путина, а на правой Маринка анфас.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Черговий цирк від клоунів. З їхньої сторони, логічне рішення: обісралися повсюди, рейтинг в крутому піке, шо робить? Правильно - сажать бариг. Сподіваючись, що таким чином, охлорат знов полюбить бубачку. Косолапий з циганом цьому яскраве підтвердження

9. Gyppsy

Було би прикольно, якщо б якийсь радник підмовив Порошенка, щоб він сховався десь на стриху за комином.. Порошенко послухається, бо в он слоїчок ж дзюрив, і "ти ж мене підманула" співав і пританцьовував.
    Хай поліцаї шукають )

• Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

А може хай йому Сивохо дасть "волшебний рашпіль", і хай Порошенко зробить шрам на рожі, щоб його ніхто не взнав?

View: https://youtu.be/gTzW8uH5sgI?t=85

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Я його не переставав любити. Тут Ви промахнулися.
    А от Поршенкові, після того як він тридцять разів проігнорував закон України, не з"явившись на допит, буде корисно проїхатися в машині з мигалкою. На задньому сидінні. Посередині.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

)))

Жарти жартами, але Порошенко добавиться на свою голову.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Щойно мені стало відомо, що нібито Печерський суд виніс таємне «рішення» про примусовий привід Петра Порошенка на допит у ДБР у якості свідка. Суд не повідомив народного депутата Порошенка про своє засідання, як цього вимагає стаття 482-2 КПК України, порушив територіальну підсудність, тобто ухвала є очвидно неправосудною.

Це взагалі юрисдикція не Печерського суду, а Шевченківського. Такий поспіх і повне нехтування законом можна пояснити лише політичним тиском з боку Офісу президента, який - принагідно нагадуємо – задокументований на так званих «плівках Труби».

Вже вкотре сплеск активності правоохоронців приурочений до чергової закордонної поїздки Петра Порошенка, яка запланована на 25 лютого. Це є очевидною ознакою прямого негласного і незаконного стеження за Порошенком з боку чинної влади. Це те, що називають «поліцейською державою».

Ще один мотив – спроба влади відволікти увагу від нездатності захищати країну і громадян у кризових ситуаціях – на фронті, в економіці та у медицині.

Це «рішення» порушує практику Європейського суду з прав людини і буде нами оскаржено, ми також подамо скаргу до Вищої ради правосуддя на притягнення судді до відповідальності.
    Igor Golovan

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відставки, але чи він здатний хоч на це?

а де твій аватар? :)