@Gyppsy, у Пріуса зовсім ніякої уяви. Тупо поставив. А я дуже собі яскраво уявляю, як би це було чудово, якби хлопці прийшли брати Порошенка, а він почав не даватися. Порошенко Петро Олексійович — Вікіпедія, але у кінцевому результаті щоб перемогла молодість. І щоб усе це - на відео, а потім - у прайм-тайм. Одним словом, я не хочу, щоб Порошенко приходив добровільно, бо це буде не романтично.
Підло, ницо, але що можна було очікувати від зеленого болота View: https://twitter.com/MyKyivUkraine/status/1230523307751067651?s=20
Та то видно, строчите по всіх темах, як автомат, видно борщ закінчується. Тобто ви вибирали у президенти людину, від якої нема що чекати. Супер.
Передостанній раз кажу - я від виробітку. Чим більше напишу тим більше нарахують. Як то борщ може закінчитися? Це ж борщ! Ну а особисто ви чого чекаєте від Зеленського?
Ну, що? Збудеться мрія ідіота? Це я - про себе. Приведуть Порошенка примусово в ДБР? Он уже суд дав "добро". " И меня два красивых охранника повезли из "Сибири" в Сибирь" А левой груди - профиль Путина, а на правой Маринка анфас.
Черговий цирк від клоунів. З їхньої сторони, логічне рішення: обісралися повсюди, рейтинг в крутому піке, шо робить? Правильно - сажать бариг. Сподіваючись, що таким чином, охлорат знов полюбить бубачку. Косолапий з циганом цьому яскраве підтвердження
Було би прикольно, якщо б якийсь радник підмовив Порошенка, щоб він сховався десь на стриху за комином.. Порошенко послухається, бо в он слоїчок ж дзюрив, і "ти ж мене підманула" співав і пританцьовував. Хай поліцаї шукають )
А може хай йому Сивохо дасть "волшебний рашпіль", і хай Порошенко зробить шрам на рожі, щоб його ніхто не взнав? View: https://youtu.be/gTzW8uH5sgI?t=85
Я його не переставав любити. Тут Ви промахнулися. А от Поршенкові, після того як він тридцять разів проігнорував закон України, не з"явившись на допит, буде корисно проїхатися в машині з мигалкою. На задньому сидінні. Посередині.
Щойно мені стало відомо, що нібито Печерський суд виніс таємне «рішення» про примусовий привід Петра Порошенка на допит у ДБР у якості свідка. Суд не повідомив народного депутата Порошенка про своє засідання, як цього вимагає стаття 482-2 КПК України, порушив територіальну підсудність, тобто ухвала є очвидно неправосудною. Це взагалі юрисдикція не Печерського суду, а Шевченківського. Такий поспіх і повне нехтування законом можна пояснити лише політичним тиском з боку Офісу президента, який - принагідно нагадуємо – задокументований на так званих «плівках Труби». Вже вкотре сплеск активності правоохоронців приурочений до чергової закордонної поїздки Петра Порошенка, яка запланована на 25 лютого. Це є очевидною ознакою прямого негласного і незаконного стеження за Порошенком з боку чинної влади. Це те, що називають «поліцейською державою». Ще один мотив – спроба влади відволікти увагу від нездатності захищати країну і громадян у кризових ситуаціях – на фронті, в економіці та у медицині. Це «рішення» порушує практику Європейського суду з прав людини і буде нами оскаржено, ми також подамо скаргу до Вищої ради правосуддя на притягнення судді до відповідальності. Igor Golovan