ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? ви його часто цитуєте, значить цікавитесь.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нє, я не цікавлюся самим Портновим, а цікавлюся його діяльністю по відношенню до Порошенка і Вакарчука.

Вакарчуку Портнов трохи вже допоміг - Славкові он вже і заборговані гонорари трьохрічної давнини повіддавали)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, оці слова - хитросракий, слабкий, ліпити когутики є голослівні. І вони більше говорять про того, хто говорить, а не тому, кому вони адресовані.
    Гляньте на себе в дзеркало і запитайте себе самого: що я важливого зробив у житті? А потім порівняйте це з тим, чого досяг Порох і вам стане ще гірше. Хто ви є, щоб судити Пороха? Нуль! Порожнє місце.

Ви просували і раділи Зеленському. Але цей етап закінчився, тепер шукайте - хто винен, що прийшов Зеленський? Це примітиний розум ватника, безвідповідальний навіть за свій вибір. Я голосував ЗА, але винен Порох. :)))

Порох - не святий, але ви не гідні розвязати шнурівок на його сандалях.

4. Gyppsy

Бла-бла-бла...
    Ви також можете заглянути в зеркало. І чого ви такого досягли в житті, щоб мене судити? І яке ви маєте право мене судити?
    Хто ви є, щоб мене судити? Нуль! Порожнє місце. ;)

А я маю право судити Порошенка)))
    Я громадянин України, я голосував за Порошенка і маю повне право вимагати від нього виконання передвиборчих обіцянок.
    А він мене обдурив

Та й Порошенко нічого не досягав, бо все придбав порушуючи закони держави. Про це вже говорено не раз.

Ну а про мораль то й говорити не варто.
    Він кричить на всіх перехрестях за мову, а його син не знає української /державної/ мови.
    Порох в своїй родині не в змозі впровадити свої плани, а береться за їх втілення на державному рівні.

Так що каятися і відпокутувати!
    Брешете.
    Я ніколи не просував і не радів Зеленському.

До першого туру про Зе навіть не було мови, а потім, коли оголосили другий тур, то почався ЦИРК з двома учасниками)))

Лєнь шукати, але після оголошення результатів другого туру я так і сказав - завдяки Порошенкові до влади прийшли коміки /чи клоуни?/. Десь в темах цей допис є.

А Порох вже в сандалях ходить? о_О

Капєц, розтринькає всі зароблені непосильним трудом офшори на адвокатів і судові тяжби...
    От нафіга йому було то гетьманство?

Останнє редагування: 19 лют 2020
    • Подобається Подобається x 1
  5. Мих, не тратьте сили на цигана. Там діагноз - совок або гомосоветікус. Тільки одне виправить таких час і цвинтар.

Віталій Портников про совкове мислення.

View: https://www.facebook.com/953660084741878/posts/2824740480967153/?sfnsn=mo&d=n&vh=e

Фрагмент лекції "Четверта влада: Вплив, Виклики, Відповідальність" в Одесі. Повну версію можна переглянути за посиланням:
    View: https://youtu.be/S61vW0brfkQ

• Подобається Подобається x 1
  6. Було - стало

Правительство передает всем бюджетникам приветы, которые транслируют министерства.

Вот, ну например, кусочек свежего Приказа Министра обороны, прям вчера подписан. И самое грустное там для военнослужащих - материальная помощь.

Объясню "на пальцах". Один из компонентов денежного содержания - выплата раз в год материальной помощи.

При "барыгах" использовался подпункт 3 пункт 5 Постановления 704 от 30/08/2017 - материальная помощь в размере месячного денежного содержания.
    БЫЛО: Лейтенант в ДШВ - порядка 15 500 гривен, вот столько и годовая матпомощь.

Нынешний Приказ МО определяет матпомощь в размере одного оклада за воинское звание.
    СТАЛО: лейтенант - 1 345 гривен.

Было 15 500, стало 1 345.
    Было 15 500, стало 1 345: я не ошибся в цифрах.
    Было 15 500, стало 1 345: кушай.те

И ни в чем себе не отказывайте.

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2578556255746509/

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, ви не вартуєте президента такого, як Порошенко. Ви вартуєте президента Зеленського. Судіть самі. Порох вас обманув, Зеленський обманув. Але саме Зеленський є ваш рівень. А вас я не суджу, а порівнюю з Порохом. Ви зробили подвиг - голосували за нього. Але до корита вас не пустили, тому він вам не підходить. Надіялись на Зе і там прольот. Це ж нормально, нє?:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, язик без костей, можна говорити про що завгодно. І про мене говорять, а толку? Хто нічого не робить, не має в житті цілі, то що йому залишається робити, як не говорити про тих, у кого все є, бо трудився і заробив. Люди бачать багатство і не бачать праці.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То було б краще, щоб кричав "какая разніца"? :)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, Портніков говорить мудрі речі. Інколи його слухаю.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Додам до вашої бесіди мого улюбленого професора:

"ПАТРИОТЫ УКРАИНЫ"
    Этот слой у нас недавно появился - так называют себя сторонники Порошенко.
    Почему-то считается, что раз человек проголосовал за олигарха Порошенко, одного из основателей Партии регионов и министра экономики в правительстве президента Януковича, то он уже непременно и интеллектуал, и патриот Украины.

При этом патриоты Украины называют президента Украины Зебилом и "Бубочкой" - подчеркивая человеческую и политическую ничтожность президента Украины.
    Нашим патриотам невозможно втолковать что при этом они выражают свое презрение:
    - к народу Украины, который избрал этого президента и продолжает его поддерживать;
    - и к государству Украина, одним из важных институтов и государственных символов которого является Президент.

И я все мечтаю: вот бы хоть один из таких патриотов мне объяснил -
    каким образом выражение публичного презрения к главе государства Украина может быть признаком патриота Украины?

Давно мечтаю прочесть ответ.

Господа, я открою вам страшную про вас тайну - вы не патриоты Украины.

Вы - патриоты Петра Порошенко, олигарха с регулярной переменой окраса и богатевшего при любой власти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Да что ви нє гаварітє? Такой брєд.... такой брєд...
    Вам прівєт от ваших патріотов:

13. Якщо вас професор патріот Украіни, чому він пише російською?
    По- друге. В межах краіни, віслючок лише чиновник на роботі.
    За межами краіни він президент Украіни, який позорить краіну, яку представляє своім рівнем знань та ставленням до краіни, яку представляє.

14. Це, звісно, гнітюча хйня, коли президент твоєї країни, сидячи десь в якісь каптьорці в оточенні маргіналів і ЗМІ, заїкається, бекає, укає і говорить дослівно "В мене нема часу думати. Думати стратегічно".

Можна шукати і знаходити будь-які виправдання цьому піздєцу, але це піздєц неописуємий. Особливо якщо згадати ті часи, коли президентом був Порошенко і йому стоячи аплодували конгресмени і сенатори від обох партій в Конгресі США.

Це сором.
    Просто сором і ганьба на весь світ.

15. Gyppsy

Знову брешете, Зеленський мене не обманув. Бо я нічого від нього і не чекаю)))
    Він грає роль президента за написаним сценарієм, і грає досить непогано. Тому я і спокійно сприймаю його діяння, бо я ще в день оголошення екзит-полу побачив, хто писав цей сценарій, сказав про це тут на форумі і пішов спати ;)
    Так що не тужтеся)))

А Порошенкові я не попущу

Для чого мені корито? о_О
    Я ніколи не пхався до корита)))
    Я маю дуже гарну білу миску, з блакитною каймою. Туди поміщається хохля борщу, і мені її вистарчає. Інколи навіть залишається для Шанса)))
    А при чому тут ви?
    Мих, ви здорові? Чо ви весь час носитеся з якимось своїм багатством і статками? У вас ціль - багатство? Скільки вам треба для щастя і заспокоєння? Кажіть, не стидайтеся, ми може тут щось придумаємо і вам допоможемо
    Ми на свята ходили колядувати до дівчат, то трохи заробили. Ще там щось залишилося на споді...;)

А от у мене зараз ціль - на лавці під літною кухнею зафайдолити файку.
    Але файка має бути зроблена своїми руками, і тютюн має бути вирощений на своєму обійсцю. І закурити треба з якоїсь нагоди / я ще не визначився, з якої )/
    Так що насіння вже посіяв, а файок за пару тижнів вже зробив чотири /правда, ще не доведені до бажаного вигляду/
    Прийду з садіку, то покажу фотки своїх витворів;
    Може...

Та хай кричить. Все одно ж бреше і за мову, і за віру, і за армію.

Дружбан Порошенка Бєрюков он недавно половину військових ЗСУ обізвав ублюдками. То таке відношення ПЄСів до рідної армії

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

17. Gyppsy

Щоб детальніше - створив окрему тему ;)

Прошу

З такими цінами на цигарки скоро не буде за що хліба купити

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

ДБР: Можливий силовий привід Порошенка на допит

Було би дуже естетично, якби Порошенка на допит волокли ті ж самі хлопці, що й Саакашвілі - на літак до Польщі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)