ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А уявляєте собі, якби Генпрокурором поставили Давида Сакварелідзе. Як би оперативно все запрацювало.

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Боже, де ти знайшов ці дві старі шкапи. Вони про грузинів мріють. Що, ще один бездомний? Один вже купив собі за гроші украінців пентхауз в Одесі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я писав, то вже не в тренді, то вчорашня брехня, покликана, щоб добратися бобікам до корита. Вони добралися, а вас ніяк не спинити.:mocking:

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Всьо воно в тренді і ніяка це не брехня. Результат на табло.

І я вже десь казав: я від виробітку. Чим більше напишу, тим живу по новішому)))

Так що кажу ще раз: Порошенко і його БПП зрадили сподівання Майдану-2014 і створили умови, за яких до влади прийшов 95 квартал.
    Каятися і відпокутувати! :ireful1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. И все таки смотрите какой прогресс у зеленого бовдура, произошёл за год. Он же 5 лет верил сам и рассказывал своим баранам что это Порошенко виноват что хлопци гибнут, что война не заканчивается, что на войне заробляють гроши. А сегодня, он вышел и говорит что это террористы, провоцируют, обстреливают з запрещеной зоброи, срывают режим тиши и мирный процесс.
    Хотя он всего лишь пару дней назад, выдал бред наркомана о том что война закончилась в его пустой голове, сегодня он наконец признает факты того в чем причина войны и что его мозг просто туп и накачан наркоторой, по крайней мере в Мюнхене получается был накачан точно.

Че вофчик? Совсем уже плохо с кукушкой? Улетела в теплые края как подружка богдан?

Интересно, а как же зелебобики? Они теперь тоже начали понимать кто виноват в том что война не заканчивается, или теперь ты, вофка - барыга, наживаешься на войне? Бумеранг всегда возвращается да, олень?
    Арсен Зекиров

6. FB_IMG_1582047291892.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

БоППік за п"ять років подорослішав і став ПЄСом.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Gyppsy

В тотих бариг навіть не було кому подивитися, як буде виглядати абревіатура назви їхньої політсили )))
    Як не БПП, то ПЄС :haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніхто нікого за руку не тягнув. "Мудрий" народ вибрав зека Яника, той же народ вибрав клоуна.

Все тому народу когось "приводять". І все той народ когось шукає крайнього, а себе - дурного не бачить. Чому? Бо любить гарну брехню:
    ми корупцію раз-раз і нема, ми війну зупинимо одразу! Як ? Просто перестанемо стріляти! Супер! Економіка зросте на 40%! Супер! Головне, при тому, нічого не треба робити. Далі возити папіроси контрабасом і горілку, їздити на бляхах, не розмитнюючи авто, при цьому отримувати субсидії і пенсію, не сплативши копійки в пенсійний фонд. Бурштин сьогодні крадуть і вивозять і все спокійно - ніхто нікого не рухає. Ліс крадуть і всім добре. Це те, чого добивалися люди.
    Народ на сьогоднішній день - його більшість, не готова до європейського рівня життя. Більшість хоче халяву, мовляв держава все всім винна, а державі - ніхто не винен.
    От і вибрали дурня, такого ж, як вони самі і тепер не знають чому так. Поки народ не порозумнішає - так і буде, як було 350 років до того.
    А до мети було один крок, але чи то вперше?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні на "РНБО" закрили українську ракетну програму (Нептун і Вільха) не включивши її в оборонне фінансування.

13. ЩНеожиданно для себя, в коментариях у одного из уже бывших френдов, столкнулся с дамой, которая пыталась мне объяснить причину недовольства работой Порошенко. Вот ее коментарий:

"Когда клининговая компания, которую я приглашала помыть ВСЮ квартиру , вымыла мне только прихожую и рассказывает, что страшно много для меня сделала, то я с такой компанией не спорю, а выгоняю их вон и больше не приглашаю."

Меня, честно говоря, очень поразил этот комментарий. Заметьте сколько разных смыслов он таит в себе?
    Первое что хотелось бы отметить. Даже противники Порошенко видят что во время его работы получилось отмыть хотя бы часть квартиры. Это тоже прогресс, если они начали видеть даже эту часть работы. Год назад даже этого не замечали ведь.

Но меня немного возмутило другое. Психология людей, которые сравнивают стремление выйти из под векового влияния имперских пдрсв, с уборкой в своем доме. То есть они реально считают что достаточно нанять "клиринговую компанию", и она за два дня вычистит мусор, который веками копился в их доме. Сами они ничего чистить не будут при этом. Это обязан сделать какой то дядька. Не сможет, найдут другого. Вариант не "срать" в своем доме даже не рассматривается, понимаете?
    Вариант что дом настолько сильно засрали, что физически невозможно вычистить за короткий срок, тоже не рассматривается.
    Я уже молчу о том что сами, во время клиринга, продолжают подсирать, не говоря о том что бы принять хоть какое то участие в уборке своего же дома.
    Я уже молчу о том что большая половина жителей дома, хихикает когда их дом сравнивают с публичным домом, в тот момент когда идет уборка.

Я не знаю как вообще мы еще держимся с такими жильцами. Нас, тех кто поддерживал ПП, всего лишь несколько миллионов, меньшинство. И мы не смогли вычистить весь дом, в котором одна часть населения мечтает о том чтобы путин им ввел, другая ржет над шутками клоуна про голодомор, а третья сидит семки грызет под себя, и возмущается что плохо убираем наш общий, казалось бы, дом.

View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/3532513656819705/

14. Gyppsy

Та дайте вже си на спокій з тим Яником)))
    Яник сидить тихенько і рибу лапає.

Ющенко он бджоли розводить, Кравчук на телевізорі роздумує про буття, а Кучма волосся вирощує... Всі поводяться як порядні пенсіонери.

І тільки Порошенко хоче показати політичні переслідування, бо боїться кримінальної відповідальності ;)

Це ви кажете про Петрові обіцянки?
    Бо ті ваші фрази - то все гарна брехня з його виступів)))
    До речі, ви так і не назвали хоча б одну виконану Порошенкову передвиборчу байку;

Мих, а чо ви весь час говорите про народ, а не говорите про себе?
    Чи ви не народ?
    Чи ви не порушуєте законів, не скриваєте доходів і не плодите корупцію?
    Ану забігмайтеся, що нє;

Цікаво у вас получається - народ винен у тому що Порошенко все просрав . То причина у народі чи в Порошенку?
    Бо народ іншим не буде. А кому не подобається цей народ - то нічого було лізти в корито з ратицями. Вже мав би зробити висновки з попередниуів ;)

Так ж мету якраз і просрав Порошенко. Бо сам виявився слабким для булави і дуже хитросраким. Він хотів і дальше на державному стільчику ліпити свої когутики. І втратив відчуття реальності.
    Тепер ми пожинаємо результат його президентства.
    То чого він тепер гонить якусь ахінею? Вже нудить від його брехні.
    Сидів би Петро тихенько і чекав би на суконку)))

А ми, народ, завжди маємо те, чого вартуємо.

зі

Тре жити по новому!
    А потім зробимо разом!
    :rock::yahoo:

Все норм :good:

Last edited: Feb 19, 2020
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Gyppsy

Як було.

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

16. Good man

Good man Обычный человек

Зачем она нужна, если Зеленский хочет войти в историю миротворцем.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я бачу, що у вас свербить, як у Портнова, але нічо, терпіть... А шо робити? Он панамська прокуратура займається Портновим, але то таке...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поцілуйтесі в ніс, Джіпсі, ок?:)))

19. Gyppsy

Не знаю, як там у Портнова, але у мене дуже свербить тотой Порошенко )))
    Дуже хочу, щоб його діяльність розслідували наші суди і щоб винесли справедливі вироки ;)

А до Портнова також прийде черга.

Можу і поцілуватися, мені не тяжко)))

А от як воно вам так весь час фальшивити?
    Турботи вам не тиснуть? ;)

а де твій аватар? :)