ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивно, що до вас не дійшло.

Може ви тупі?:))):))):)))

Якщо прикинулися тупим, то це лишнє. Повірте, вам прикидатися не тре.

Ну як? :) Полегшало?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не згоден.
    Ця машина якраз використала дурний народ.

3. В цьому році в лютому буде 29 днів, а при Порошенко було 28 днів, тому що "барига" крав цей день у народу

• Смішно Смішно x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От де не шкода, якщо за ций термін ще щось нариють на цього благородного дона, в якого все на табло написано.
    Отакий злодюга десятками років у владі і знає як цим користатися .

• Тупо Тупо x 1

6. View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1585506714933831/

7. Террариум единомышленников.
    СБУ нанесли удар по медиа империи Коломойского и проводят обыски на 1+1. На канале, который из шута Зеленского и его директгра Баканова, сделал президента и главу СБУ. Ещё конечно интернет немного, но основной удар по мозгам населению, конечно нанес телевизор. Один сериал Слуга Народа, чего стоит.
    И тут все замерли. Что это? Переворот внутри Зе команды. Боливар не вынесет двоих, бюджет не прокормит и группу Коломойского, и группу Зеленского. Хотелки папы Бени потеряли берега.
    К тому же, походу эти медиаляди засветились на прослушке Гончарука. И открыли народу страшную правду про пустоголовое руководство страны. А такое, входящий в силу Зеля простить не может. Он же Нелох.
    Что интересно. Сколько, это Г+Г вместе с остальными, вылили дерьма на Пороха в его бытность президентом. И никогда не было силового давления на медиа.
    Хочется спросить Наталку Мосийчук. Ну что, родная? Мову та віру на хліб не намажеш? А вот обыски и аресты в самый раз! Ешьте не обляпайтесь! Кроме Дубинского и его братьев по разуму, к вам на помощь никто не придет!
    Oleg Helgiv

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Партія Порошенка проголосувала проти скорочення кількості нардепів з 450 до 300. (21 проти, 2 не голосувало)
    Пряме запитання Хомчину: Як Ви вважаєте, що краще 450 нардепів чи 300?
    Якщо всі 300 в наступному скликанні будуть від Європейської Солідарності, це Вас влашутє?

• Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

:) Чула як Гончаренко з сподніх виплигував на трибуні, щоб не скорочували Раду) Бідний-бідний. Напевно, чує, що сите життя в Раді йому не світить.
    Бо якщо восени розгонятимуть Раду, то з 300 ПЄСу вже нічого не світить. А мо 5 тушок зайдуть, то за щастя - і без Гончаренко))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Я за перегляд Констмтуціі, но не цим складом. Не кухарками, фотографами.
    Там навіть Крим не згадали. Ми що вже відмовились від Криму?

11. medwedo berlogsoni

Тобто, Хомчине, Вам - шашечки. Я вірно зрозумів?
    А якщо цей склад ухвалить 300, а восени - дострокові вибори? Повертаються в Раду Грановський, Пашинський, Свинарчуків десяток, кілька Порошенків, пара-трійка Луценків... До Насірова повернеться здоров"я... Луценко до того часу агліцьку підтягне, Грановський - іврит... Ото буде радість! І на першому ж засіданні - відновлення депутатської недоторканості.

• Тупо Тупо x 1
  12. Косолапий, я думав ви вчите мови, а вище й гадалкою підробляє.
    "Мі будум стріч украінців і єсчьо нємножко шіть".

13. Silver bullet

:facepalm:Це сон-нічний жах України. Такі благородні громадяни як почнуть працювати щелепами, повернувшись...

• Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

Так Ви. Хомчине, точно наперед знаєте, що буде. Україна, на Ваше тверде переконання, розвалиться при Зеленському. І Ви це кажете серйозно. Я ж, на відміну від Вас, жартую. Але оскільки у Вас із почуттям гумору не дуже, Ви іронії не вбачаєте, а все сприймаєте за чисту монету.
    А якщо Вам потрібно почути моє передбачення, як сказав би Нотоцо, почути мене, як Косолаподамуса, то я запевняю Вас, що Зеленський відпрацює президентом всі п"ять років, нічого в Україні не розвалиться, а Порошенки і Грановські ніколи більше не керуватимуть Україною.

Стосовно ж того, чи Вам шашечкі, чи їхать, Ви так і не відповіли.
    Скажіть, яку роль для Вас грає згадування чи незгадування Криму в законі про кількість народних депутатів?
    Повернеться Крим в Україну, можна буде з цього приводу призначити досторокові вибори.
    Є (точніше буде) зміна Конституції про 300 депутатів, а там уже вирішуватимуть, скільки місць залишити незаповненими, зарезервованими за Кримом і частиною Донбасу, як це мало місце зараз.
    Буде у ВР, скажімо, не 300, а 295 депутатів. Як то кажуть в Англії (перекладаю на українську): Леді з диліжанса - поні легше.

• Тупо Тупо x 1
  15. Так Крим вже не належить до Украіни. Все зрозуміло. Може, колись, десь, от тоді і поговоримо. Ні так не вийде. Крим це Україна. І це було записано у Конституціі і так має залишитися.
    Це не той випадок коли баба з воза і віслюку легше. Скоріше буде якщо баба з воза то віслюку ,як у Лівіі, розпечений лом в сраку.

16. Good man

Good man Обычный человек

Если баба постоянно пишет на львовском бестолковые сообщения, а из-за этого к неё борщ убежал, то поступить так с ней - богоугодное дело.

17. Silver bullet

Великі досягнення минулого уряду...

• Тупо Тупо x 1
  18. У всьому винен Порошенко. Які вам ще докази потрібні:

View: https://youtu.be/lhaBRsyIUgs

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Джемілєв: Ми будемо подавати воду, обов'язково, але тільки після звільнення Криму від окупантів. Розмови про те, що це завдає шкоди жителям, інші сентименти - розкажіть це в іншому місці. Ви що, очікували, що вам створять комфортні умови?

Джемілєв: Ми дамо воду в Крим лише після деокупації

а де твій аватар? :)