ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Проти Порошенка була проведена спецоперація Кремля і українських олігархів - Омелян
    Російська Федерація спільно з українськими олігархами ініціювала максимальне незадоволення у ЗМІ попередньою владою, адже такий сильний політик, як Петро Порошенко, не потрібен президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Дуже часто закидають, що сьогоднішня ситуація – це результат роботи попереднього президента Порошенка: і виграш Зеленського, і прихід Медведчука в парламент, і його реінкарнація політична, і деякі інші неприємні речі, які відбулися. Почасти вони мають рацію. Я розумію, що і Петро Порошенко теж визнає частину своїх помилок, але я переконаний, що головна проблема не в цьому. Навіть якщо би Порошенко провів надзвичайні реформи за ці 5 років, без жодного навіть натяку на корупцію, на неефективність, на будь-які інші речі, і Україна стала би Польщею, що теж нереально за 5 років зробити, але допустимо таку ситуацію, – то ми все одно мали би скарги людей, що Україна стала Польщею, а вона не є Німеччиною чи Британією", - переконаний Омелян.

Міністр наголосив, що таке незадоволення людей - це вплив Російської Федерації спільно з українськими олігархами.

"Треба розуміти чітко, що це була теж одна зі спецоперацій – чи Росії, чи Росії спільно з окремими українськими олігархами – щоб нагнітати в медіа максимальне незадоволення владою. Тому що Путіну не потрібен ні сильний Порошенко, ні слабкий Зеленський. Путіну потрібна Україна як губернія Росії, яка буде керуватися виключно Москвою без жодних інших варіантів. І він до цього свідомо день. На жаль, інколи ми самі в цьому підіграємо", - зазначив він.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як при Порошенко судили беркутівців, за яких зараз вили порохоботи:
    17 листопада 2015
    Київський суд змінив запобіжний захід на «домашній арешт» для командира одного з підрозділів Беркуту, який віддавав накази 19-го лютого щодо розгону ходи (поранено більше 100, загинуло троє).
    2 грудня 2015
    Печерський районний суд Києва відпустив з-під варти під домашній арешт колишнього командира харківського "Беркута" Владислава Лукаша.
    6 квітня 2017
    Суддя звільнив від утримання під вартою беркутівця Гончаренко, підозрюваного у щонайменше трьох вбивствах 18 лютого 2014 у Кріпосному провулку.
    Ще трьох беркутівців відправили під домашній арешт.
    Всі вони до кінця квітня 2017 втекли до РФ.
    20 вересня 2017
    Суддя відпускає під домашній арешт беркутівця Лободу (не зважаючи на зауваження адвоката Закревської стосовно того, що з під домашнього арешту нещодавно беркутівці втекли до РФ)

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Silver bullet

Знову за останній обмін.
    Путін, звісно, може не додержуватись договорів, і надалі нема гарантій, що такого не буде. Але це не привід не забирати своїх полонених (я маю на увазі військових) на обмін. 12 військових, що сиділи не один рік - цього не повинно бути, так не можна!
    А хто зможе краще обміняти? Ніхто з тієї "самостійно-мислячої" меншості не відповість на питання: "а як би ви виміняли краще?" Бо вони, звісно, б нічого не виміняли.

Ці " самостійно-мислячі" - банально є холуями бариг. Дехто тупо слідують пастуху без будь-якого самостійного мислення. Але є, безсумнівно, і "самостійно мислячі". Проблема останніх проте в тому, що самостійне мислення, якщо людина довгий час вариться у власному соку, плюс "впертість" може привести до реальної шізофренізаціі свідомості. Типовим прикладом цього є стенограма розмов отої лікарки Кузьменко.
    Але все ж, головним мотивом порохоботської зрадофіліі є навіть не це, а підлітковий інфантилізм.
    Коли найпростіше нічого не робити і тільки лаяти все і вся, ніж розділяти відповідальність за необхідні, але непопулярні рішення.

Останнє редагування: 3 січ 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Ще додам.
    Навіть новорічні свята не закрили рота пропорошенківським трудягам щодо обміну полонених. Це жах.:facepalm:
    Як не розуміти тупеньким, що не потрібні Путіну ні харківські терористи, ні беркути, а тільки раздрай в українському суспільстві? Нащо вони йому - от скажіть?
    Замість того, щоб радіти обміну, одразу після обміну в Україні спалахнула жорстока пропагандистська боротьба на знищення. Щоб ніякого плюса Зеленський з обміну витягти не міг - були кинуті всі сили. ПРЯМИЙ 12 годин підряд майже без перерви обговорював тільки одне: зрада Зеленського, злочин Зеленського і т.д. І до нього приєднувалися часом 5-й і еспресо.
    Саме це і є мета ворога - породити і підтримувати нещадну боротьбу всередині України, саме ця боротьба і повинна привести до перемоги Путіна, з його розуміння.
    Працюйте, порохоботики, далі.

• Подобається Подобається x 1
  5. Я вам ще підкину воню щодо видачі громадян України, винних у вбивствах на майдані іншій краіні в порушення Конституціі. Марлезонський балет тільки в самому розвитку. Готуйтесь до найгіршого. Тетева натягується все більше. Наскільки іі вистачить ніхто не знає, але вона не може розтягуватись до безконечності.

View: https://www.facebook.com/100004256042549/posts/1483026578515863/

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчин, можна запитати? Це - Ваше, чи гуглом якогось вонючого кацапа переклали?
    Проведемо граматичний аналіз (Ви перші вчора закинули мені, що я пишу на суржику, що проявилася начебто моя кацапська суть, тому я тут уже аналізую Ваше випорожнення цілком законно).
    Отже, для тих, у кого патріот Хомчин в ігнорі.
    Хомчин:
    Немає в українській слова "вонь" (ч.р) - є "сморід". Ви нам підкинули сморід. Самокритично. Слово Майдан справжніми патріотами пишеться з великої літери. По-перше, це - назва площі у місті Києві, по друге - визначна подія в історії України. Незачот.
    Слова "тетева" також немає. Ні в російській, ні в українській. В російській це буде "тетива", в українській "тятива" або "тетива".

Так що Вам зараз саме на часі признатися: Ви смердючого кацапа перепостили, чи це - від Вас попахує?

От тут Ви можете знайти слово "сморід" та його синоніми, але слова "вонь" немає. Вонь від Вас (в розумінні, що Ви написали, а не те, Що Ви подумали) - є, а слова немає.

Забув ще вказати на "нескінченність". Тому доповняю.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ах ось чим вимірюється глибина патріотизму... Майданами з великої літери...

8. medwedo berlogsoni

Але ж у нас Хомчин - справжній патріот, а не "квітка з полонини".

9. View: https://www.facebook.com/105229100832807/posts/169781551044228/

10. НАЦІОНАЛЬНА САМОІДЕНТИФІКАЦІЯ. УКРАЇНЦІ ЧИ "НЕ ТАКІ МОСКОВИТИ"?

Їх легіон. Вони називають себе українцями. Вони називають себе корінними киянами. Вони кажуть, що прославляють Україну. Вони кажуть, що вони її люблять...

Відомі колишні і теперішні футболісти та інші спортсмени; гумористи та власники бульварних видань; відомі співаки та інші артисти з когорти "не твоя війна"; тощо.

Вони всі говорять, що поза політикою. І що ми один народ. І що не все так однозначно. І що нам все одно треба мати гарні стосунки зі сусідами. Вони ніколи або вкрай рідко говорять прямо про війну і хто агресор.

Можливо, я помиляюсь (але впевнений, що ні), але їхні серця не стискаються від болю, коли вони думають (а чи думають взагалі?) про те, що відбувалось у Львові у 1939 році. Коли прийшли "совєти" і просто розстріляли у в'язницях майже весь цвіт української Нації. ТИСЯЧІ українських письменників, художників, філософів, співаків, композиторів було просто ЗНИЩЕНО.

Чи може в них стискається серце від болю та виступають сльози, коли вони собі уявляють, як сотні тисяч людей зі західної України чи з Кримського півострова як худобу везли вагонами до Сибіру?? З маленькими дітьми, зі старими та немічними людьми. "Совєти" знали, що цих людей неможливо зламати чи підкорити. — Гадаю, що теж ні.

Чи може в них є гнів, коли вони думають (якщо взагалі думають), як Москва триста років знищувала українських гетьманів, які хотіли, аби Україна була вільною? — Гадаю, що ні.

Чи проймає їх гордість, коли вони думають (якщо вони думають) про вояків УПА, які аж до 1960-х років (!!) боролися проти "совєтів", навіть знаючи, що цього диявола їм не перемогти?.. — Гадаю, що в них немає гордості за цих українців.

Що ще має зробити диявол з Україною, аби вони прокинулись? Щоби не взяли жодного рубля з рук ворога? Де їхня українська пам'ять? Де їхні гени свободи? Чи вони всі поголовно — внуки НКВДистів?

Чому вони не стануть совістю нації? Опорою для людей? Моральними орієнтирами? Авторитетом і підтримкою?

Чому литовці чи канадійці більше люблять Україну, ніж цей так званий "цвіт" нашої нації??

Всі ці питання є риторичними. Та може хоч хтось замислиться. Що для мене Україна? Територія? Біометричний паспорт? Заспівати гімн?

Корені. Гени. Пам'ять. Мозок. Голова. Думайте.
    Олег Пономарь

11. medwedo berlogsoni

Хомчин, оте написане Вами, перекручування рідної мови в тому Вашому дописі, що я процитував:
    Як Ви вважаєте, оці слова Самчука Вас не стосуються?
    Самчук Улас Олексійович — Вікіпедія
    Як Ви себе вважаєте - чи є ви людською одиницею, приналежною до української нації?
    Так паплюжити рідну мову, кацапів цитувати, жор всяких з Брайтона...
    А я якраз процитував людину, що назвала Путіна "директором моргу". Образно, але по суті так воно і є.
    А як Ви цитували якогось шалопая, який вжив слово "гиднисть"? Це не є приниженням українців?
    Ви би краще помовчалистосовно того, хто любить Україну, а хто - ні.
    Швидше б уже той Порошенко осів у Ростові, може б Ви трохи заспокоїлися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Тільки кацап може сказати, що не знає хто такий Улас Самчук, якого ввели в шкільну програму ще в 90-х і якого вчила моя дочка.
    А взамін тягне сюди всіляких москалів, бо він іх читає. Кацап є кацап, що тут скажеш.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви шо??????? Так за Порошенка взагалі не розслідувалися злочини майдану!!!!! А виявляється, розслідували!!!! Ти диви, який поворот!!!!!!

- Пане Зеленський, а як там злочинці майдану?????
    - Та я їх відпустив!!!!!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, а це вам:

15. - Петро Порошенко настільки крутий, що краде гроші з бюджету, навіть не маючи до нього доступу.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що коли він перестає красти гроші з бюджету, в країні виникає дефолт.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що кожен місяць тікає за кордон. І кожен раз назавжди і безповоротно.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що рахує гроші тоннами.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що може провезти тонну доларів на революцію в ручному багажі. І нестиме їх однією рукою, в той час як другою продовжуватиме красти у всіх навколо.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що за все своє життя не зробив нічого хорошого.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що усе, що він робив, було неправильним і на зло. Але якщо опоненти повторюють його дії, це стає винятково правильним і на добро.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що особисто відповідає за кожне невдале призначення його опонентів.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що винен в усіх бідах країни, навіть у тих, до яких він не має ніякого відношення.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що кожне сказане ним слово - брехня. При цьому якщо це слово повторюється слово-в-слово його опонентами, то воно стає істинною правдою.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що за гроші купує усіх навколо, навіть не платячи їм грошей. Ой, забув... Їх же він також усіх обкрадає.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що не має ніякої популярності і поваги в суспільстві, але з ним усе одно борються усі політики країни.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що його повчають навіть ті, хто жодного слово грамотно написати не може.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що його за все треба садити в тюрму і надовго, але садити ні за що.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що приводить до влади навіть тих, хто приходить забирати у нього владу. (Руслан Бащенко, композитор-аранжувальник)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що про нього більше всього говорять та згадують ті, кому він давним-давно став нецікавим і вони не бачать смислу витрачати на нього час.
    - Петро Порошенко настільки крутий, що його ненавидять у НАТО, ООН, ПАРЕ та усіх інших міжнародних організаціях, але аплодують кожному його виступу, приймають як дорогого гостя, дають гроші та обіцяють підтримку. (@Галина Косик)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що, збагатившись у 82 рази, вилетів зі списку Форбс. (Liubomyr Churevych)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що чим більше і активніше бойкотують продукцію Рошен, тим краще вона продається. (@Олена Могилівська)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що сам Чак Норріс мріє бути Петром Порошенком. (Igor Greek)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що сказав усі слова. Тому частина виступів його наступника повністю збігаються з виступами Петра Порошенка. (@лариса Шкуро)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що може заробляти гроші навіть закритою за поребриком фабрикою. (Валерій Ставицький)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що армія, яку він обкрадав, ставала від того міцнішою та сильнішою. (Igor Greek)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що через нікому непотрібний безвіз примусів усіх (а особливо тих, хто більше усіх упирався і не хотів) поїхати на заробітки по Європам. (Nikolai Schikirianski)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що, випадково продемонструвавши знання алфавіту і таблички множення, тебе можуть обізвати порохоботом. (@Кривоусов Иван)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що усі украдені гроші пропиває. Тому їх ніхто не може знайти. (Nikolai Schikirianski)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що на здані від постійного бухання пляшки збагатився у 82 рази. (@oleg Fedko)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що цей пост з описанням його крутості довшиq за максимально можливу стрічку у Фейсбуці. (Savradym Oleksandr)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що сам купує собі навіть ворогів. На украдені у них же гроші. (Mychaylo Opatskyy)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що будучи диктатором та узурпатором, провів чесні вибори та програв на них. (Juli Karpova)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що навіть BBC, працюючи за ідеальними "стандартами бі-бі-сі", платять йому гроші як банальні брехуни. (Anna Dudkova)
    - Петро Порошенко настільки крутий, що украв навіть всю корупцію і забрав її з собою. Тому усіх антикорупціонерів як повідключали.

ДОПОВНЮЙТЕ! Це буде літопис епохи.
    Віктор Литовченко

Р.S. А коментарі під постом просто бомба

16. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn Хомчин, з Вами нецікаво спілкуватися з кількох причин:
    - Ви не маєте власної думки, а лише перепощуєте чужі,
    -Ви просто хамите, замість того щоб спілкуватися нормальною мовою. До речі, мене Ваше хамство жодним чином не чіпає, воно лише доводить ваше безкультур"я.
    -Ви не можете мислити логічно.
    Наприклад, із того, що Гітлер дав полякам кусок чехословацької території (і поляки деякий час невимовно раділи з цього), а потім забрав половину польської території (разом зі Сталіним), а сотні тисяч поляків (в тому числі і тих, що раділи) кинув до концтаборів, так от, із всього цього Ви не робите висновок (і цього не робив той письменник, ім"я якого я вже забув), що німець (Гітлер) не знищував українців лише до пори до часу (як у випадку із поляками). І якби Гітлер переміг Сталіна, то велика кількість українців (можливо, і Ваш дід) загинули б уже від фашистів. Тому що Гітлер вважав слов"ян (українців, поляків, росіян, білорусів) нижчою расою.
    Можливо, Вам складно розуміти складносурядні речення.
    Тому я просто:
    Гітлер дав полякам кусок чеської землі - поляки раділи - Гітлер захопив половину Польщі - поляків знищував.
    Ті українці, що співпрацювали з Гітлером, не робили належних висновків, що з ними згодом буде те ж саме. Доля Польщі їх нічому не навчила. От така ціна тому Уласу.

17. VasMT

Сталін забрав НАЗАД Закерзоння, яке Петлюра продав Пілсудському.

18. medwedo berlogsoni

А Прибалтійські республіки? А Бесарабію? А Фінляндію (обламався)?
    Петлюра їх, здається, не продавав.
    Сталін відновлював імперію. В її колишніх кордонах і ще трошки.
    А Гітлер будував свою, Римську, зі столицею в Берліні.

І якщо можна, я не буду сперечатися на історичні теми. Я дуже мало в них розбираюся.
    Стосовно мов - будь ласка. Хоча і в філології я не дуже сильний. Але, в усякому випадку, цікавлюся.
    А керзонами, чемберленами - не дуже.

Останнє редагування: 4 січ 2020
  19. VasMT

Все вірно. Повертав території російської імперії.
    Але ми зараз говоримо в контексті України.
    І ще за Польщу. Не варто вимальовувати Польщу безневинною жертвою. Польша готувалась до війни з СССР і мала одну іх сильніших армій Європи того часу. Рейх неодноразово пропонував Польщі об"єднатись проти СССР (звідти ж і шматок Чехії), але поляки хотіли дуже багато взамін. Україну по ХАРКІВ. На що, відповідно, німці пристати не могли. І щоби не самому бити поляків, Гітлер поділився з Сталіним. Німецькі війска понесли найбільших втрат саме в Польщі. І по часу зав"язли там в бойових діях більше, аніж на місяць.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)