ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

2. View: https://www.facebook.com/100002759360977/posts/2201728173262473/

3. Порошенко залишився Президентом і через рік після відходу. А Зеля так і залишився дрібним чмом. Король-осел, що з нього взяти.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ще таке питання. До військових, що служать зараз і тих, що вже у відставці.
    Чи хотіли б Ви, щоб Вас запросили на корпоратив мультиміліонерів виключно для оформлення цього корпоративу?
    Не тому, що Вас поважають, а для того, щоб Вас просто показати, переслідуючи свої корисливі цілі?
    На вулиці ці багатії,- в одежі і прикрасах на багато тисяч доларів, їх дітки-мільйонери, яким батьки забезпечили безтурботне фінансове майбутнє,- в Ваш бік навіть голови б не повернули. І додому ніколи б не запросили. І не запросять, будьте впевнені.
    Корпоратив стоїть з бокалами (келихами), в якому вишукане шампанське з Франції чи Бельгії, а Ви стоїте і потієте (адже навіть виступ Порошенка знімали кілька разів, щоб вибрати найменш огидне із тих дублів). Вам відвели долю лакеїв, хоча Ви - люди достойні, а Ви цього і не помітили.
    Так, швейцар на дверях і градеробщик в гардеробі можуть похвалитися тим, що вони були на корпоративі разом із мільярдером і мультиміліонером. Але ціна такої присутності?
    Ви лізли під пулі, а ці лізуть до корита. І використовують Ваші заслуги, Вашу пролиту кров, щоб ще більше набити собі кишені.
    Poroh1-32.JPG

Ну, і пісня в тему.

View: https://www.youtube.com/watch?v=AZPiS7Kl_s8

View: https://www.youtube.com/watch?v=VEsYUSeqXMk

Останнє редагування: 2 січ 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Косолапий, я думаю , що ти знаєш, хто такий Улас Самчук. Хоча, тобі "какаяразница":

View: https://twitter.com/motytchak/status/1212659440299773952?s=20

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Завжди не розумів людей, які у ВР на засіданнях знаходились в елементах військової форми, які поза службою ходять в військовій формі, ну і тим більще носять нагороди на польовій формі, що є порушенням...

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

Хомчин, Ваш перепост служить класичним переведенням стрілок.
    Ви не відповіли на питання, яке по-своєму звучало також у пісні Висоцького
    "с кем я завтра выпью из тех с которыми я пью сейчас?"
    Того військового Петро з Мариною додому запросять? Будуть дружити сім"ями?
    Чи його лише використали, як новорічну прикрасу?
    Для чого на корпоративі з"являтися у військовій формі, притому - в польовій?
    Парадної не пошив?

В армії були? На кожен день форма назначається одна для всіх.
    Виході строїться, форма одєжди - раз!
    В військовій частині всі від рядового до командира або в повсякденній, або в парадній. А не як попало.
    Уявіть собі, що всі присутні - у фраках, а ці - у плащ-палатках? (Якщо припустити, що подібне щось відбувалося шістдесят років тому).

Чи годиться подібна одежа для корпоративу, організованого мультимільйонерами?

Це я - для прикладу.

Порошенко цинічно використовує військових у власних цілях. І не слід переводити стрілки на Зеленського, для цього існує інша тема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. Потік
    Переглянути нові твіти
    Розмова
    Вікторія Мірошніченко
    @Vika_Ruda
    #Воно_навіть_цю_ганебну_промову_вкрало

Я таки змусила себе уважно прослухати той зомбоспітч для насєлєнія преЗЕдента Зеленського.
    Про мову, вулиці і богів...
    Про паспорти і Шевченка, Пушкина ...

Самчук. Нарід чи чернь?
    Вікторія Мірошніченко
    12:48 дп · 2 січ. 2020·Twitter for Android
    43
    ретвіти
    44
    Вподобання
    Вікторія Мірошніченко
    @Vika_Ruda
    ·
    5 год
    У відповідь
    @Vika_Ruda
    І ось, що просто кричало, верещало в голові під час цієї такої душевної промови -- "десь я це вже чула!!!"

І ось вам!!! КушайТє! Була в програмі літератури 11 класу стаття Уласа Самчука. "Нарід чи чернь?" 1941 року..
    Теж про богів, вулиці і читання...
    Вікторія Мірошніченко
    @Vika_Ruda
    ·
    5 год
    Про "хто я", людську гідність і національну свідомість...
    Той хто писав цю промову шмарклі однозначно її читали.
    Круто з першоджерелом попрацювали звісно.
    Особливо з "какаяразніца".
    Гарненько так перекрутили.
    Вікторія Мірошніченко
    @Vika_Ruda
    ·
    5 год
    Улас Самчук:
    "Тому — не все одно, хто як говорить, яким богам молиться, які книжки читає. Не все одно, якими іменами названі вулиці наших міст, не все одно, чи домінуючим є для нас Шевченко, чи Пушкін. Не все одно, як це часто доводиться чути, кого ми вчимо у школі, не все одно,
    Вікторія Мірошніченко
    @Vika_Ruda
    ·
    5 год
    яке наше відношення до російської літератури. Ні! Це не все одно… А коли — все одно, то це значить, що все одно для вас, хто є ми самі! Це значить, що ми не нарід, не якась спільна історична збірна сила, а невиразна юрба, сіра маса, вічно принижена без всяких ідеалів чернь"
    Ось

9. medwedo berlogsoni

Хомчин, Ви - цікава людина. Я Вас запитую одне, а Ви мені - перепости.
    Я до Вас звертаюся на "Ви", а Ви до мене - на "ти", "косолапий". В цьому полягає Ваш патріотизм?

ЗІ Якби тих військових запросили як рівних, вони мали би бути одягнені як усі на новорічному корпоративі, з дружинами чи чоловіками. А так їх поставили в сторонці, вишикували в ряд, щоб Порошенка показати НА ЇХ ФОНІ (ТЛІ). Тобто - для окозамилювання тим, хто буде дивитися те дійство по телевізору.
    Тільки й всього. І Ви це знаєте, але не маєте сили признатися собі, наскільки непорядно робить Порошенко та його наближені, коли так принижує тих військових.

• Тупо Тупо x 1
  10. В арміі служив? А в мене 23 календаря. І якийсь шпак буде вчити мене традиціям?
    І розказувати хто яким Головнокомандувачем був. Зелебобік, заткнись, за розумного зійдеш.

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Хомчин, я радий, що у Вас - 23 календаря, а у мене - лише 2 за 3, але це не відповідь.
    Я розумію, що Ви сердитесь. Але тут так - або всі в польовій формі, або всі - в парадній.
    Навіть перехід на зимню чи літню форму одежі відбувався в гарнізоні одночасно, незалежно від того, чи то були льотчики, чи ПВО, чи стройбат.
    А за появу в іншій формі одежі інколи доводилося давати пояснення у комендатурі. Не мені, правда.
    Тому тримайте себе в руках. Бо чим більше Ви будете відбірхуватися, тим чіткіше буде видно, що собою являють прихильники Порошенка.
    Ви - такий наглядний приклад, що нікого і переконувати не варто.

Мені лише цікаво, який ідіот оте все із військовими в польовій формі, що стоять поряд із баригами з французьким шампанським та годинниками за десятки тисяч доларів, придумав?
    Як вважаєте - Порошенко придумав сам, чи йому хтось порадив?

12. Це ти про яких бариг? Про того , що платить податки в бюджет України, вкладує свої кошти в армію, в житло для військових, чи того, що всі своі кошти виводить в офшори, не сплачуючи ні гроша в бюджет краіни, на гроші агресора знімає антиукраінські фільми, має купу фірм в краіні-агресорі, для якого не має різниці між гіві, моторолою і ветеранами АТО.
    Це пише "знавець" украінськоі мови, з котрого, коли воно розлючене, так і тхне кацапом і про мову вже забуває і пише суржиком. Воно буде розводити тут демагогію і вчити ураінця любити краіну. Косолапий, брись за поребрик. Якщо украінському народу вдалося зберегтися протягом десятків століть то переживемо й ці непевні часи і зелене болото не безкрайнє.

13. medwedo berlogsoni

Хомчин, добре. Не бариг, а чесних мільярдерів, які чесно заробили гроші, сплачують податки і можуть собі дозволити шампанського випити, привезеного із самої Франції.
    Але чому оті люди, що у польовій військовій формі, стоять окремо, вишикувались, такі сумні, чому не у костюмах дорогих, таких як у тих чесних мільярдерів та їх дружин? Чому без своїх дружин та чоловіків? Чому у них в руках відсутні келихи із французьким шампанським, як у тих чесних? Чому чесні посміхаються, радіють вітають усіх з Новим роком і помахують руками, а ці стоять, як вкопані?
    От це поясніть. А тоді будете говорити про те, що там хтось ділить людей на бидло і не бидло, на вату і не вату.
    Я навіть слово чесні не взяв у лапки. Приймаю разом із Вами їх чесність як апріорі прийняту версію дійсності.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

Хомчин, якщо Ви про це, то я писав тими словами, що чув в армії. В армії ніхто не казав "одяг", не казав "будбат".
    Я просто згадав, як воно було, якими словами те називалося і росіянами, і українцями, і узбеками.
    Стосовно ж суржика, так зауважу, що рідна мова кожного українця - це суржик, тому що вона на суржику розмовляє з дитинства. І вживання суржика - не недолік, а зайве свідчення того, що людина народилася і виросла в Україні. Правда, суржики бувають різні. На те вони і суржики. Суржику навчитися неможливо. Можна вивчити літературну мову, але не суржик. Понятно? Врубили? Дошло? Чи нє?
    А то шо Ви січас так розішовсь, так це говорит про те, шо Ви викрутюєтесь і ни знаєте шо казати.
    До слова - то не Ви збиралися спродуватися, хату, пристань біля озера продавати і валити в Америку? Якщо не Ви, а Мих (бо я вас обох трохи плутаю), тоді прошу пробачення.
    Але я точно за поребрик не поїду. Моя Батьківщина - Україна. Я тут народився, виріс, вивчився, працював і тут мене й поховають.
    ЗІ. Ех!
    Таку картинку своїм дописом зіпсував :sad:
    картинузіпс.JPG

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

View: https://www.youtube.com/watch?v=5ANer44Py6w

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha: Оце тупість!
    PATRIOTY.ORG.UA

Оце так поворот: У новорічній промові Зеленського знайшли плагіат
    У новорічному зверненні президента України Володимира Зеленського є плагіат на статтю класика української літератури Уласа Самчука "Нарід чи чернь?". На цей нюанс ...

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Звісно сам, навіть не сумнівайтесь.
    Так незручно за нього, просто жах. Я не можу зрозуміти: він же не глупа людина, навіщо він "продовжує" своє президентство то проплачуванням ненависті до Зе в інеті, то своєю вже особистою критикою газових домовленостей, то критикою парижської зустрічі... а оце поздоровлення з військовими в польовій формі чи не транслювання діючого президента на підконтрольних каналах - то зовсім треш :facepalm:.
    ДЕ його глузд??
    Сьогодні прочитала:
    Так точно ж!
    Він працює на підняття рейтингу Зеленського!І на падіння свого!
    Це ж елементарно: сам чинить гидко, на його "діяльність" (дрібну мстивість) неможливо реагувати без почуття відрази.
    Таким чином тим, кому спочатку Зеленський не подобався - вже подобається.Приїхали, екс-президент та порохоботи.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Якщо Буля вже в другому пості наголошує, що розміри зеленого болота ростуть, то я чомусь впевнений, що почалося осушування того болота і його розміри різко зменшуються і воно міліє

а де твій аватар? :)