Вооооот, а когда я дамочке дипломатично намекал, что её место на кухне борщ варить, то меня тут же вся фракция Зеленского на форуме пыталась представить представителем сексизма и т.д. А у меня в словах были простое торжество здравого смысла и воспитанность.
Спершу хотів показати Вам фрагмент того кіна, але ні. То треба дивитися цілком, щоб побачити наживо, хто сидить на каналі Прямий. Я дотепер інколи дивився Прямий /минаючи Пояркова/ чисто для рівноваги з Мосійчук з Правом на владу, з Шустером, Головановим і журналістами з ЗІК. Тепер всьо, і 5 канал і Прямий не дивлюся. Тільки Яніну Соколову в ю-тюбі буду і дальше переглядати. Бо вона файна дівчина. А Поярков дружбан Порошенка. Цим все сказано. Тлущ в кінці ролика, десь з 7 хв. View: https://youtu.be/7C4-f98ynEE
Та ні, не буду. Вам відповідаю із ввічливості. Я колись бачив, хто там сидить, цілком випадково. Точніше, не випадково, а за посиланням канадського поліглота Стіва Кауфманна. Він був в Україні, давній знайомий Ганопольського, і Стіва запросили, щоб він трохи розповів про себе. І виклав у своєму каналі відповідний ролик В студії сиділи такі собі домогосподарки, з пісними обличчями, яким повідомлення про те, що Стів у своїх 68 років почав вивчати українську (в зв"язку із другим Майданом), ні про що не говорило. Обличчя були пусті і байдужі, можна навіть сказати, що тупі. Ну, вивчив, так вивчив. Що тут такого? Чоловік вільно розмовляє на десятку мов без "розігріву",тобто, починає говорити, якщо на одній із цих мов до нього звернуться, причому, на таких різних як французька, японська, китайська, шведська, німецька та інших, а такі як українська, румунська, польська, чеська, грецька та деякі інші - просто розуміє на слух. Одним словом, публіка - під стать ведучим, під стать власникам, під стать Пояркову, якого я ніколи не слухав і не дивився серйозно, тому що він, здається, хамло і грубіян з претензією на гумориста. Колись пару хвилин щось дивився від Пояркова, і у мене склалося стале враження про цього товариша. Дивитися Перший чи зараз - П"ятий, це марна трата часу. І взагалі дивится телевізор зараз немає сенсу. Що відбулося - можна почитати стисло.
Вечер с Яниной Соколовой /на язикє і є мати/ Не блокируйте нас, пожалуйста / Итоги года с Путиным / Включение Цимбалюка из Москвы | View: https://youtu.be/zydub0ph-Ws
Оскільки почалось блокування "Прямого", то послати завтра інтервью Порошенка і поздоровлення можна тут: View: https://twitter.com/nasia014/status/1211748205978894342?s=20
Oleg Radkevych "Яркого человека всегда проще пародировать" сергей сивохо, зимний кубок'19 "Лига смеха" Большая разница. Порошенко критиковали все, а про Зеленского большинство молчат. Почему? Первая причина, олигархи - владельцы основных медиа, торгуются с ним и понемногу огрызаются. И вторая основная. Порох был президентом - личностью, постоянно на виду и в гуще событий. Главнокомандующим воюющей страны, дипломатом и реформатором. Вокруг него был постоянный движ. Реформа армии, реформа здравоохранения, реформа полиции, реформа образования, реформа банковской сферы, децентрализация и много чего ещё. Ассоциация с ЕС, безвиз, Томос. Постоянные встречи с западными лидерами, инвесторами, осуждение агрессии, санкции, помощь, суды с Россией выигранные. И все это на фоне войны на Донбассе и оккупации Крыма. А главное - он не прогибался. Были победы, были и поражения. При таких изменениях ошибки неизбежны. Было много сторонников, но ещё больше критиков. Кто по глупости, кто за деньги тех чьи интересы очень сильно прижали, как Коломойского и других олигархов, заставив платить налоги в казну - поэтому и в бюджете дыр не было и доходы хоть и медленно, но росли. А кто просто от извечного нашего рагулизма, чего он такой умный и богатый, а мы нет. А кто такой Вова Зеленский. Серая личность, унылая как погода в ноябре. Дякую, дуже дякую. Который прогуливает наследство папередников и сливает экономику своему спонсору Коломойскому. Где реформы взамен тех что он критиковал. Где изменения в стране? Поменял чиновников на своих друзей и партнёров. Все. Пытается договорняками с Путиным хоть как то рейтинг удержать. Что мы слышим из Рады от его монобольшинства или правительства - разумного, доброго, вечного. Кроме постоянных скандалов с деньгами, непристойным поведением и дикими заявлениями. То у них Украина виновата в войне, то давайте штаб создадим по борьбе с чем нибудь, то пересмотрим закон о языках. Ничего. Нет нормальной дискуссии. Потому что самые умные вроде Разумкова молчат. Понимая во что вляпались. А остальных, вроде Милованова, даже критиковать неудобно. Как людей с ограниченными умственными способностями. Вот и причина. При Порошенко страна реформировалась, отрывалась от Совка. Ломаясь, трудно, но жизнь бурлила и развивалась. При Зеленском от развития, страна переходит к застою и откату назад, а замалчивание проблем в медиа и всеобщий одобрямс - первый признак этого! © Oleg Helgiv
Пропоную тих, хто не висловлює власних думок, а повторює чужі на користь Порошенка, називати ППП (Попугаями Петра Порошенка). ЗІ. Папугами, папугами. Прошу пробачення за русизм.
Хомчин, воно то так, та трохи - ні. Порошенко засвітився як корупціонер, і про це писала світова преса. При Порошенку, завдяки його "реформам", Україна опинилася на останньому місці в Європі, пропустивши вперед Молдову, у якої крім кукурудзи та винограду нічого немає. Порошенка чомусь "Тайм" не розмістив за всі п"ять років на своїй обкладинці. А із колишніх радянських республік країною, що досягла найбільшого успіху у реформах, в цьому році визнано Узбекистан. Саме Узбекистан став країною року, а не Україна - за минулих п"ять років. Журнал The Economist назвал Узбекистан страной года | DW | 19.12.2019 Так що з досягненнями Порошенка, за винятком того, що він непогано поправив свій особистий фінансовий стан, негусто. Стосовно Зеленського... Почекаємо підсумків цього та наступного 2020 року
Хто б розказував про Узбекистан. Я там прожив пять років. За можливість тримати там військову базу американці ще не таке напишуть. Вони захищають своі інтереси. І це правильно. Про узбеки см тан поговоримо через декілька років, коли там буде режим як Туркменістані. Що захищає шмркля. Де бюджет. Куди подівся? У нас технічний дефолт. Цього не було всі рокивійни з кацапами при втраті 20% ВВП. Хто крав і хтов вкрав більше за 8 місяців ніж за 5років. Косолапий, витягни колоду з ока, і відкрий праве око, ато піздиш як заяць
Хомчин, я вже думав Вам не відповідати. Але не втримався. Which nation improved the most in 2019? написав англійський журнал, Карл, англійський. Втім, яка Вам різниця. Вам - аби прокаркати, Карл.
Колись, давно, коли ябув курсантом в москві, один полковник з цього приводу сказав: " Папір все стерпить".
Саме смішне, що про власне думку говорить косолапий, який тягне сюди під нібити своім іменем кацапскіу пропаганду латиніноі, шендеровича, темники фсб. Lancktocha в цьому плані більш чесний - він демонструє свою обмеженість і думку бабок на лавочці перед будинком. Можу зрозуміти шмарклю з його комплексом маленького наполеона: ростом не вийшов і розумом бог обділив, компенсувавши розум різними комплексами, але не може зрозуміти яким чином Порошенко відібрав мізки у досить колись притомноі частини населення краіни, які зараз втрача ю ть найбільше. Адже вони почали діставати заначку.
Щось я ніфіга не зрозумів. Зайшов на Ютьюб, знайшов це привітання. То в нього в правій руці щось є, то немає... То він перстом із зжатим кулаком щось вказує, що щось тримає... Поясніть, будь ласка. "Я в восхіщєнії" Найлогічніше пояснення - поки балакав, у когось гаманця із кишені поцупив. Втім, можливі і менш вірогідні варіанти