ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Порошенко програв вибори, а що виборов циган і решта зелебобіків? Хліб? Думаю, що ганьбу і, велика ймовірність, що війну.
    Сміється той, хто сміється останнім, і це буде не бубочка і не циган. Цигани потерпали підчас всіх воєн.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голос з лайна, підсилене Джіпсі....:))):))):)))

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо, Мих, взув вас Зеленський по самі помідори )))
    А ви брали і казали ;)

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та їм пофіг. Воно буде по горло в лайні, Україна в лайні, а бидлу сниться головне - Порошенку капец. То є вата: А что там у хохлов?:)))

У вати мозги одинакові, де би вона не була: в Москві, Рязані, чи Городку, чи в Житомирі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Gyppsy

Мих, ви би сі встидали... Потім тим писком будете кутю їсти...
    Самі постите кіна з Русского міра, а самі берете і кажете

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То краще, ніж воду, де качки срають, нє?:)))

7. Gyppsy

Але зато тота вода, де качки срають, набагато ліпша від Розени ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що ви пробували і можете порівняти.:)))

9. Gyppsy

Я був в Шкло.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Hellis
    @13Hellis_13

небольшой тред о том, куда нас привела эта власть. В 2007 году познакомилась я с хорошим парнем с Донбасса. Без шуток: хорошим, добрым и умным. Работали вместе. в 2014 он оказался по ту сторону. Осознанно. Я еще общалась с ним, просила одуматься. Готова была помочь но у него была своя идиотская причина: обида на "киевских", так как он тогда потерял работу в Киеве. В общем, отказался он. И пропал до сегодняшнего дня. Час назад он появился у меня в "телеграмм".

и..... предложил помочь (помня о моих звонках), чтоб я не попала под каток репрессий, когда они вернуться. "А мы возвращаемся. В Киеве уже наши", - заявил он мне. Ответила я спокойно и достойно. Попрощались. А на душе.....
    Бл*ди зеленые, что ж вы с У

12. Ну хоч хтось зі ЗМІ напишіть правду ! Суд над обвинуваченими беркутівцями йшов четвертий рік, доказова база містила 140 томів, суд мав засідання двічі на тиждень. Тільки тому, що справа про вбивства такої кількості людей і стількох поранених - в ній досліджувалася величезна кількість доказів і вона потребувала багато часу. І Родини Героїв теж стояли за чесний справедливий процес. Нічого ні з ким не "рішали", і тиску на суд не вимагали ні від якої політичної сили. Довіряли суспільству, що для всіх важливо покарати за розстріли. І як тільки справа підійшла до своєї фінішної частини - беркутів випустили. Щоб знищити саму можливість встановити правду. Ніякої іншої причини немає. Бо брехня що розстріли не розслідувалися, вона набридла.
    А людям почнуть розповідати, що доказів немає, нічого не розслідували, Горбатюк все розвалив. адвокати жирують на справах майдану ( Женя, тобі привіт, щось ти погано демонструєш жир). І так, якби реформа судової системи і реформа прокуратури відбулися, рябошапок би не було у принципі. Але це питання до всього народу, а не до тих, хто ходив у суди, захищав Небесну, і розслідував. У нас немає політичної волі народу обрати тих, хто чітко забезпечить судову реформу, реформу прокуратури. Мені соромно найбільше за ЗМІ, бо саме вони могли розкрити народу очі. Але мабуть вже знову у пошані інші цінності.

13. Gyppsy

А ви на мою совість не тисніть.
    Давайте глянемо в корінь, як казав Козьма.

Хто винен у смерті Данила?
    Во, кусочок з вашого посилання /а глибше шукайте самі/

Спочатку влада, знаючи про небезпеку терaкту, навмисно не забороняє мітинг біля Палацу спорту, направивши туди менше 200 міліціонерів (співробітників РВВС і ППС, в основному з Харківської області. Жодного вибухотехника), залишивши легкий шлях для тeрористів, щоб відвести загрозу від свого мітингу в центрі міста, на який і так відправили більше трьох тисяч правоохоронців, спецслужби, мінерів. До сих пір ніхто не притягнутий до відповідальності.

Хто у нас був при владі 22 лютого 2015 року?
    Порошенко і Ко.

Хто винен у смерті Дідика?
    Порошенко і Ко.

Кого в першу чергу треба судити?
    Порошенка і Ко.

Зауважте, я навіть нічого не шукав, все тільки з вашого посилання.
    А би берете і кажете. Та ще й плачете... Лицемір...
    :bad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Циган, не бреши. В Харкові засудили, дали довічне і відпустили. І порушили 17 статтю Конституціі.
    Я розумію, що цигани крутять фактами як сонцем, але потрібно міру знати. Чи ти кацап і нащадок нквеесівців? Тоді питань немає

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Прокинулись...З 2015 року пройшло 4 роки.Винних не треба було шукати. Чого не судили?

• Тупо Тупо x 1
  16. Читати треба:
    Ну хоч хтось зі ЗМІ напишіть правду ! Суд над обвинуваченими беркутівцями йшов четвертий рік, доказова база містила 140 томів, суд мав засідання двічі на тиждень. Тільки тому, що справа про вбивства такої кількості людей і стількох поранених - в ній досліджувалася величезна кількість доказів і вона потребувала багато часу. І Родини Героїв теж стояли за чесний справедливий процес. Нічого ні з ким не "рішали", і тиску на суд не вимагали ні від якої політичної сили. Довіряли суспільству, що для всіх важливо покарати за розстріли. І як тільки справа підійшла до своєї фінішної частини - беркутів випустили. Щоб знищити саму можливість встановити правду. Ніякої іншої причини немає. Бо брехня що розстріли не розслідувалися, вона набридла.
    А людям почнуть розповідати, що доказів немає, нічого не розслідували, Горбатюк все розвалив. адвокати жирують на справах майдану ( Женя, тобі привіт, щось ти погано демонструєш жир). І так, якби реформа судової системи і реформа прокуратури відбулися, рябошапок би не було у принципі. Але це питання до всього народу, а не до тих, хто ходив у суди, захищав Небесну, і розслідував. У нас немає політичної волі народу обрати тих, хто чітко забезпечить судову реформу, реформу прокуратури. Мені соромно найбільше за ЗМІ, бо саме вони могли розкрити народу очі. Але мабуть вже знову у пошані інші цінності.

17. Gyppsy

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нічого я не зрозумів. Подивився першу хвилину, точніше, до кінця американського мультика, а пояснень слухати не став. Якась маячня з претензією на дотепність. Мене лише одне здивувало - чому всі присутні в студії включно з сурдоперекладачем не в червоних колпаках?
    Якщо там в кінці показують, що там і Порошенко з Мариною також сидять в колпаках, скажіть, я би тоді глянув.
    Як буде колпак українською - забув. Думаю, ясно з контексту.

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

ТП, ты почему такая ебанутая?И судили, и дали пожизненное.И отпустил ваш зелупенфюрер.

а де твій аватар? :)