ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Дірка від бублика
    І заодно нехай надасть довідку, що він не верблюд.
    До речі, а в Петруся така довідка є?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

дайте посилання на джерело інформації.

якщо у вас є такі підозри, то чому ні?
    Ви ж повинні знати кого вибираєте, нє?

3. Capitoshechka

@Мих, Вам ні про що не говорить форма 086?
    Ви ж написали, що він кошти повернув. От ви посилання на джерело і надавайте

• Подобається Подобається x 1
  4. Capitoshechka

Image 1.jpg

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я думаю, що це якийсь недолугий жарт.
    Бо Порошенко зайшов в студію і каже, тіпа він хоче подебатитися з Зє. Хай режисери зв"яжуться з Вованом.

Зє для По останніх два тижні тріскучий головний і зубний біль. Якщо По хоче тримати ситуацію під контролем, то він повинен знати про найменший порух суперника

Тепер розглянемо пробірки уважніше

1 - якщо По не знав про відсутність Зє в Києві, то нафіга йому така СБУ, СБ і Погранслужба? Чи вони вже забили на службу?
    2 - якщо По знав про відсутність Зє в Києві, а вирішив піарнутися - то це ще гірше. Бо весь час По йде на крок позаду і весь час прибирає какашки і за Зє і за собою.

На крайній випадок Порошенкові треба було заглушити телефонний сигнал навколо 1+1, щоб Зє не зміг додзвонитися і в результаті не кидати слухавку. Ну, але то треба думати трошки наперед.
    То фігня. Хотіти то ще не значить подати ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. ІгорМ

я вже постив посилання на повернення коштів папєрєдніків
    Частину коштів сім"ї Януковича повертали через МІБ. Вже не пам"ятаю скільки /чи не всі? :scratch_one-s_head:/ коштів загубилися по дорозі...

7. Capitoshechka

Вітром у вікно видуло

• Смішно Смішно x 1
  8. Capitoshechka

Останнє редагування: 12 кві 2019
    • Смішно Смішно x 1
  9. ІгорМ

Та то смайлик такий ржучий :)))
    /між іншим, мене спершу трохи напрягав той смайлик / :)))/, якийсь він трохи і справді "як кінь троянський" .
    Але той простіший смайлик шіфт-6-0 / :) / котрий я зазвичай пощу на інших ресурсах, на ЛФ якийсь трохи заслабий на вигляд. Тому і ржу шіфт-6-0-0-0 :)))

Я в курсі ;)

10. Good man

Good man Обычный человек

Капитоши, Игорьки и прочие политические Планктоши не понимают, президент это хрен с горы. На эту должность не попадают по принципу - лишь бы попасть, а там разберёмся. Вспомните вы, щенки политические, как руководит человек случайно попавший на должность руководителя/одного из руководителей предприятия? Например, сынок чей-то. В 99% хуже такого трудно найти, предыдущего руководителя, который "урод, плохой и вообще, не хочу его больше видеть", после прихода нового деятеля вспоминают добрым словом и с ностальгией.

• Тупо Тупо x 1
  11. Непамятаєте, чи брешете і перестраховуєтесь, щоб не зловили на брехні?

12. Я ще видумаєте у виправдання наркомана?

13. Не в одній з будівель , а в підвалі Конгресу. Вхід вільний для відвідувачів. Купіть тільки білет. Це та Грінвей яку ФБР поперло зі злужби за зловживання і вона тепер на підтянцьовках у Шабуніна

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

76E48AAF-2C0F-46C0-A2F8-F1D544385079.jpeg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. ІгорМ

Я сі дуже вибачаю за повтор, але до верхньої наліпки про аналізи дуже пасує тота-во картинка
    [​IMG][​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маєте запис тих слів?
    Бо я чув зовсім інший варіант.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваші фантазії. Яка різниця де Вова для Пороха? Що це міняє? Нащо Пороху використовувати державні служби, щоб вияснити де Зе? Одні вигадки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тупо, барижник.
    За 5 років в Армії я здавав аналізи ОДИН раз, коли проходив комісію на контракт в 2015-му році.
    Брехло вальцманоідне.

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо з вас візьмеш....:)))

а де твій аватар? :)