ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

МВф - не церква. Політика у них проста: хочеш - бери, при певних умовах, не хочеш - не бери. В даному випадку той, хто дає гроші більше ризикує. Все інше - дрібниці, котрі не заслуговують уваги. А рідко хто з країн, навіть заможніх - не бере. Бо гроші - це є кров економіки. Але тими грішми треба вміло розпоряджатися і не красти. От і вся правда.

• Смішно Смішно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Гарний портрет.
    От його і постіть по 5 разів, а не фейсбучні пости бешених собак. Від цього одне задоволення. Будете краще виглядати і Порошенко теж.

• Тупо Тупо x 1

3. View: https://twitter.com/ChilePepper_13/status/1199341819487604738?s=20

4. Silver bullet

Игорь Райнин, возглавлявший Администрацию президента Петра Порошенко последние два с половиной года его каденции, - избран председателем Харьковской областной партийной ячейки.

ВЫ, конечно, подумали - партии Петра Порошенко "Европейская солидарность". И ошиблись.

Игорь Райнин избран председателем областной организации "Оппозиционная платформа – За жизнь".
    И солидаризуется он теперь не с Европой, а с Путиным. Можно, конечно, изображать из ОПЗЖ непримиримого врага - но постоянный обмен кадрами и спикерами между каналами Путина и Порошенко демонстрирует немножко другое.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. За це Порошенко був граний волонтерами і за Світличну також ще два роки тому.

View: https://www.facebook.com/100000659128651/posts/2893646787333930/

6. Silver bullet

Светличная была нормальным губернатором. Самые лучшие впечатления. Не знаю, был ли у нас губернатор лучше? И ни одного коррупционного скандала.
    Не знаю, зачем ее меняли? А Райнин - известно, что Януковича человек.
    Однако, Порошенко он подходил, как и Кернес, как и Хомутынник.

• Тупо Тупо x 1
    • Подобається Подобається x 1
  7. Ти українець? Тоді ми йдемо по тебе.

Натовп дегенератів радісно аплодує...

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зароблені гроші - це є кров економіки.
    А позичені гроші - це є крапельниця з фізрозчином ;
    Ага, чисто так, як Порошенко з Гройсманом вміло розпоряджалися і не крали )))

9. Циган, де гроші? Це дані Державного казначейства.
    FB_IMG_1574950452480.jpg

10. На додачу:
    FB_IMG_1574950551718.jpg

11. Я, звичайно, економіст фіговенькій, але мене поправлять, якщо я не права.
    З моєї точки зору, надходження в бюджет (при інших рівних, зрозуміло) повинні збільшуватися з року в рік просто природним чином, за рахунок інфляції і реакції на неї ринку, якими він компенсує собі інфляційні втрати. Грубо спрощуючи, якщо інфляція склала 5%, то при всіх тих же умовах, в наступному році надходження повинні на ці 5% вирости просто автоматично. А якщо є ще й якийсь рух по інвестиціям, по позитивним очікуванням, за зростанням промвиробництва (або хоча б збереження його динаміки), то приріст повинен бути ще вище. Може, я щось не вловлюю в макроекономіці, але логіка у мене ось така.
    Тобто, ці абсолютні цифри надходжень поточного року потрібно скорегувати на% інфляції до минулого. По суті, вони будуть ще нижче.
    На істину не претендую.
    Ганна Грушевська

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте чому в Австрії люди живуть гідно?
    Тому що у них нема таких, як ви, котрі радіють дешевому російському газу, а якщо такі все таки знаходяться, то х ними поступають посто:

About this website

HROMADSKE.UA

В Австрії до 14 років в'язниці засудили жінку, яка закликала Росію ввести війська

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, а чиїм газом ми користувалися у 2014-2018 році?

15. Справа не в 20 відсотках, на які знизився рейтинг Зеленського за півроку, а у 8, на які він упав за останніх кілька тижнів. І це, зазначте, ще до зимніх платіжок за тепло, до першого зіткнення лохторату зі зменшеними субсидіями, несплаченими лікарняними тощо. До того, як лопне мильна бульбашка штучно зміцненої гривні. До бюджетного дефіциту через недобір коштів від зупиненого транзиту. До неминучої норманської ганьби в грудні, бо не все населення України живе тільки проблемами черева (скількісь відсотків і долею країни переймаються).
    А зворотній відлік уже пішов, і процес цілком може стати лавиноподібним

16. CommanderX
    @CommanderAntiZe
    ПП взял Оржеля за яички

Депутаты ЕС написали заявление в СБУ о якобы уголовном преступлении, которое совершил министр энергетики Оржель.

Нардепам "ЕС" не понравилась заявление Оржеля от 25.11 на презентации "To do list",где министр заявил, что в правительстве могут разработать
    механизм реализации прямых поставок газа из России в Украину.

Кроме того, в "ЕС" ссылаются на слова Оржеля от 20 ноября о вероятности прямых поставок газа в Украину из РФ на рыночных условиях.

Во фракции считают,что инициативы Оржеля "отражают позицию высшего руководства страны
    агрессора и способствуют подрывной деятельности РФ против Украины".

Отмечается, что заявления министра "могут содержать элементы государственной измены".Также в действиях Оржеля нардепы видят состав уголовного преступления по ч. 1 ст. 110 УК (посягательство на территориальную
    целостность и неприкосновенность Украины).

Штука здесь в чем.Это не просто пиар Порошенко и его партии.

Заявлением в СБУ ЕС сузила возможность маневра пидора на будущих переговорах в "нормандском формате", где также будет обсуждаться тема газа. уж очень интересует, чтобы
    Украина отказалась от исков к "Газпрому", подписала годичный контракт на транзит и также начала закупать напрямую российский газ с 25% скидкой.

Заманчивое предложение в сумме с уловками по Донбасу,где возвращение пленных и мир могут подать в обмен на газ,может вынудить власть

а де твій аватар? :)