ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

PORTNOV

2. Про переписку Юлі і Вови (багато букв про технології зашквару, читання буде цікаве, пости вітаються)

Ну, те, що Юлія Володимирівна стібонулася красивіше, це однозначно.
    Те що ЮВТ перекукукала всіх у нашому гаю - це теж якби ДА.
    Кучму, Ющенка, Януковича я взагалі не згадую. "Іних уж нєт (в політиці) - а тє далєчє".
    А от хто памятає зараз, як Мороз у 2006 році пішов на союз із Янеком і думав, "що зробили її разом". Ага. А от я памятаю повітряний поцілунок від Юлі Морозу. Аж мене тоді холодком обдало. Хто зараз памятає Мороза?
    Та за ржаками ми забули про те, що між рядками.
    Володя у одному пості чотири рази підставився і підписався за власні зашквари:
    1. От навіщо було говорити, що він дивиться ICTV? Зразу ж усі подумали: - лайкозалежний. Дивиться ток-шоу і мабуть балакає з телевізором як Слєпаков на НашаРаша. А для експертів знову підтвердження: він емоційно нестабільний. Є час - читай Дзеркало тижня, Український тиждень, Українську правду. Читай думки експертів. Ні, він поліз на конч-площадку, побачив Юлю, возбудився, позвонив Баканову, сказав шо він чорт. Поняв, шо не туда звонив - перезвонив Мендель, заказав текст із вигоном на Юлю. Результат ми побачили.
    2. Далі Вова каже "Хотів би, щоб ми були чесними до кінця".
    І мене аж відкинуло. Ай, мля, і ми б хотіли, щоб ви всі були чесними з нами до кінця!!!! І у мене тисячі питань одразу:
    - хто тебе відправив на вибори? Коломойський? Що казав, як вмовляв?
    - як ти набирав команду? Хто радив? Ну про Дубінського і Ткаченка ясно, від кого. Де набрав решту задрочів?
    - будь чесним і скажи, ти ржав, коли замовляли Гонтарєву? Ти ржав із Лисого і хору Вірьовки з "Горіла хата?" Чи тільки підхіхікував Ігорю Валерійовичу?
    - скажи чесно, що там з Приватом? Слабо?
    І, ГОЛОВНЕ!!! Скажи вже чесно: Іза шо ти такой влюбльонний в Путіна, що так хочеш із ним побачення? І з якого боку тут Україна?
    Вова, давайте будемо чесними до кінця не тільки з Юльою. А може хоч і з своїми виборцями?
    3. Вова чесно і до кінця нам жаліється, що Юля йому приносила список для призначень на солоденькі місця і обіцяла вєрность в голосуваннях. Але ми тіпа не такі, у нас епоха договорняків скінчилась назавжди. Ну, про Юлю і сомнєній нєт. Але ж.
    Млять, покажіть же вже йому договорняки Юзіка з криворізькими мєнтами, Ткаченка і Єрмака по Києву. Він може забув про поліграфи і конверти для Шарікових? У мене таке відчуття, що договорняки тільки почалися. І знову ж - головний - між Вовою і Вовою Путіним.
    4. І вишенька - це канєшна ж згадка про Юліну фігуру. Да, Юлі не дають солодкого. Тобто, ми дружно розуміємо, що весь десерт Слуги тепер їстимуть самі? А як ще розуміти фразу про призначення, якщо тут, в біса, усе по дідусю Фрейду.
    Володимире Олександровичу, як людина, яка розгледіла дуже давно Ваші політичні можливості, настійливо рекомендую Вам негайно звільнити тих чортів, які в невинному пості на 200 знаків можуть ЧОТИРИ рази вас підставити. Міняйте спічрайтерів. Не залупайтеся проти Юлі, їй і так не солодко.
    Їй-Богу, перед людьми невдобно за ваші зашквари.

3. Gyppsy

Державне бюро розслідувань
    21 хв. ·
    ❗️Нас багато запитують щодо того, скільки проваджень за участю п’ятого Президента України розслідує ДБР та яка робота ведеться в рамках їх досудового розслідування.

Візуалізуємо:
    ➖скільки слідчих центрального апарату ДБР розслідують ці складні та резонансні провадження та що їм вдалося зробити;
    ➖що приховує цифра “13”;
    ➖скільки збитків державі вже вдалося встановити.

Досудове розслідування у цих кримінальних провадження триває
    Деталі https://bit.ly/2QCpHbO

4141
    2

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. FB_IMG_1574251605167.jpg
    Трубу прорвало

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Може голосування організувати?
    З трьома варіантами відповідей:
    - посадять
    - не посадять
    - тупо.

• Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Та не треба його садити. Хай бавиться з внуками.

Але судити його треба, це однозначно. Бо он скільки натворив наш гідний п"ятий президент.

• Тупо Тупо x 1
  7. Трубу прорвало

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1

9. View: https://twitter.com/wings_phoenix/status/1197149193401458693?s=20

10. У нашій бардачній країні ми так звикли до прослушок (різного рівня законності) та їх зливів у мережу, що мало хто навіть цікавиться, а звідки на цей раз узялися оприлюднені записи. Думаю, більшість експертів традиційно віднесуть цей інцидент на рахунок міжусобиці Богдана-Баканова.
    Як на мене, питання це не таке просте, адже владна команда навряд чи вирішила здійснити публічне сеппуку, а записи на сьогодні мають саме такий ефект.
    Тому, моя версія - американці. І таймінг це лише підтверджує - записи з’явилися одразу ж після появи інформації про узгодження в ГПУ підозри Порошенку. Думаю, мета публікації цілком зрозуміла - показати Янелоху, що Захід свідомий абсолютно замовного характеру переслідування ПП і не сприйме за жодних умов висунення йому кримінальних звинувачень.
    П.С. З 22-00 на Прямому в Березовця будемо говорити про Трубагейт
    Карл Волох

а де твій аватар? :)